Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Μήνυμα Μακρόν στον ελληνικό λαό γραμμένο στα ελληνικά: Είμαστε μαζί απέναντι στην Τουρκία

Μήνυμα Μακρόν στον ελληνικό λαό γραμμένο στα ελληνικά: Είμαστε μαζί απέναντι στην Τουρκία
Την απόφαση της Γαλλίας να σταθεί στο πλευρά της Ελλάδας και να βάλει φραγμό στη νεο-οθωμανική επιθετικότητα, εξέφρασε ο Εμανουέλ Μακρόν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και μάλιστα το μήνυμα αναρτήθηκε σε άπταιστα ελληνικά.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας αποφάσισε να απευθυνθεί απευθείας στον ελληνικό λαό και να τον διαβεβαιώσει ότι η Γαλλία παραμένει στο πλευρό του ελληνικού έθνους στην Ανατολική Μεσόγειο.
Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάποιοι λένε σύμφωνα με γερμανικές υποδείξεις, άλλοι το αποδίδουν σε ανικανότητα, χειρίστηκε με τρόπο καταστροφικό την ελληνογαλλική συμμαχία.

Το θέμα κατήγγειλε και ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης [δείτε εδώ]. Κατηγορίες στην κυβέρνηση για υπονόμευση της ελληνογαλλικής συμμαχίας εξαπέλυσε και ο Νίκος Κοτζιάς.
Ωστόσο, η Γαλλία, που ιστορικά ήταν η ηγέτιδα δύναμη της Μεσογείου στην αντιμετώπιση των Οθωμανών, φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει τους συμμάχους της Έλληνες, δηλαδή τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει παραδώσει τον χειρισμό του τουρκικού προβλήματος στη Γερμανία.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας καθιστά σαφές με το μήνυμα του πως:

«Η Ευρώπη πρέπει να προβεί σε μια ενδελεχή εξέταση των ζητημάτων ασφάλειας στη Μεσόγειο.
»Θα συγκαλέσω προσεχώς μια διάσκεψη των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
»Στη Μεσόγειο, τα ενεργειακά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας είναι θεμελιώδους σημασίας.
»Μετατρέπονται σε αντικείμενο διαμάχης από δυνάμεις που αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο και απέναντι στις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί ακόμη ελάχιστη επιρροή.
»Η Ευρώπη οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία της.
»Ας μην αφήσουμε την ασφάλειά μας στη Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων.
»Για μια ακόμη φορά, θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων τους.
»Δεν πρέπει να δεχτούμε να απειλείται ο θαλάσσιος χώρος ενός κράτους μέλους της ΕΕ.
»Στη Λιβύη, δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλες δυνάμεις να παραβιάζουν το εμπάργκο όπλων.
»Η επιχείρηση Irini αποτελεί μια από τις απαντήσεις της Ευρώπης. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί περαιτέρω».

Η ανάρτηση «ζωντανά» στο Facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters