Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Πώς οι χριστιανοί διέλυσαν τον Αρχαίο Κόσμο

Το 313 μ.Χ. ο Κωνσταντίνος είδε στο όνειρο του έναν σταυρό με τα γράμματα Χ και Ρ χαραγμένα κάτω από την επιγραφή «Εν τούτω νίκα». Είχε εκστρατεύσει εναντίον της Ιταλίας όπου κυριαρχούσε ο Μαξέντιος, αλλά η περιοχή ανήκε επισήμως στον Λικίνιο. Το έμβλημα που είδε στο «όραμα» του και υιοθέτησε θα τον οδηγούσε την επομένη στη νίκη.

Σύγχυση στην Άγκυρα: Χάκερ προσφέρουν απόρρητα δεδομένα τουρκικών οπλικών συστημάτων στις ελληνικές ΕΔ – Υπέκλεψαν αρχεία τουρκικών εταιρειών

Χάκερ ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να υποκλέψουν αρχεία τουρκικής ή τουρκικών εταιρειών παραγωγής οπλικών συστημάτων, αποκτώντας πλέον δεδομένα για πάνω από 400 οπλικά συστήματα και προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση στην Άγκυρα. Όπως λένε, είναι διετεθειμμένοι να τα παραδώσουν στις ελληνικές ΕΔ!

Μία ερώτηση προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη (και το σύνολο της ελληνικής πολιτικής τάξης)

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Αγαπητέ κύριε Ναύαρχε,
Μεταξύ πολλών άλλων λίαν ενδιαφερόντων που δηλώσατε τελευταία, είπατε ότι θα είμαστε μόνοι μας σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία.
Περίεργο. Εγώ ακούω τόσα χρόνια ότι η Ελλάδα αναβαθμίζεται γεωπολιτικά, ότι τα πάει μια χαρά, έχει γίνει χώρα «πρώτης γραμμής». (Ομολογουμένως ποτέ δεν κατάλαβα τον ενθουσιασμό ορισμένων με την «πρώτη γραμμή». Εξ όσων εγώ γνωρίζω, ουδείς σχεδόν από τους φαντάρους «πρώτης γραμμής» επιζεί).

Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια: Αντιεξουσιαστές στρατολογούν μετανάστες – Ανησυχία στην ΕΛΑΣ – Έτοιμη να «εκραγεί» η χώρα

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υβριδικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Τουρκία. Tο καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο, να προκαλέσει στην Ελλάδα, αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.
Mε λίγα λόγια, η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Οι Γερμανοί ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ; Γερμανικό περιπολικό μέσα στη Θεσσαλονίκη. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ. ΦΩΤΟ



Aφωνοι έμειναν χθες το μεσημέρι οι Θεσσαλονικείς, όταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αντίκρισαν ένα περιπολικό του γερμανικού κράτους! Το περιπολικό, τύπου βαν, το οποίο εντοπίσαμε στη συμβολή της Ι. Δραγούμη με τη λεωφόρο Νίκης, έγραφε φαρδιά πλατιά «POLIZEI», δηλαδή αστυνομία στη γερμανική γλώσσα, και φυσικά είχε τη σημαία της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας...

Δικηγόροι «τινάζουν» στον αέρα την Κυβέρνηση: «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι “νεκρή”» – Η υποπαράγραφος που πολλοί έχουν αγνοήσει!

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και από τις δύο πλευρές των συνόρων, με ανοιχτό όμως το ερώτημα για τις πολιτικές εξελίξεις που θα πυροδοτηθούν.
Σε ό,τι αφορά την ίδια την ΠΓΔΜ η ενίσχυση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με τους 8 βουλευτές του VMRO-DPMNE μέχρι τώρα μπόρεσε να προχωρήσει τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων και των
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters