Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η ελληνική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ασσυρίων

f16f9492e728989a0024a70cea55a291_L
του Νικόλαου Λυγερού
Η ελληνική αναγνώριση της γενοκτονίας των Ασσυρίων προετοιμάζεται. Ως θέμα ακολουθεί τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου το 2006, της Σουηδίας το 2010 αλλά και την πορεία της Αυστραλίας που προσπαθεί ν’ αναγνωρίσει την τριάδα γενοκτονιών δηλαδή τη γενοκτονία των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ποντίων. Η Ελλάδα σε αυτό το πλαίσιο έχει αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Ποντίων το 1994 και τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1996. Και τώρα είμαστε σε αναμονή για την τρίτη αναγνώριση. Η διαδικασία άρχισε με τους προσφυγικούς συλλόγους που με τα ψηφίσματά τους αναγνώρισαν τη γενοκτονία των Ασσυρίων ως φυσιολογικό επακόλουθο των δύο πρώτων αναγνωρίσεων.
Και ως πρόσφυγες που είχαν οι ίδιοι υποστεί γενοκτονία, η πράξη τους έχει μια βαθύτερη αξία. Το μέγεθος των αναγνωρίσεων άγγιξε και την Παμποντιακή Οργάνωση της Ελλάδας. Έτσι μετά από επαφές που έγιναν με την ίδια και την υπόσχεση του προέδρου σε εκδήλωση των Αρμενίων, η ΠΟΕ αναγνώρισε επίσημα τη γενοκτονία των Ασσυρίων. Η αναμενόμενη συνέχεια αυτής της πράξης ήταν και η αποστολή επιστολής στη Βουλή των Ελλήνων, για να ενεργοποιηθεί μια κινητικότητα στον πιο επίσημο κρατικό φορέα.
Ακολούθησε και βουλευτική ερώτηση στο υπουργείο εξωτερικών, στην οποία απάντησε θετικότατα ο υφυπουργός. Και μ’ αυτόν τον τρόπο άρχισε η επίσημη διαδικασία της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ασσυρίων.
Πάνω σ’ αυτή τη βάση, ήρθε τώρα και η επίσημη αναγνώριση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων που δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην όλη υπόθεση, αφού είναι πλέον αποδεκτή από όλους τους φορείς και σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό λοιπόν να συνειδητοποιήσει κάθε Έλληνας πολίτης ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει επίσημα το καθήκον της σε αυτόν τον ανθρώπινο τομέα, επειδή είναι το πρέπον. Θα είναι και μια δικαίωση, όχι μόνο για τα θύματα της γενοκτονίας, αλλά και για τους απογόνους των επιζώντων, που έχουν προσφέρει τόσα πολλά εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας.
Πηγή: epontos.blogspot.gr

Πριν 25.000 χρόνια οι Έλληνες ήρθαν από τον Σείριο


Δεν τα έγραψε σωστά ο Ζαχαρίας Σιτσιν. Είπε ότι ο πολιτισμός ήρθε από τον Νιμπίρου που κάνει την περιστροφή γύρω από τον ήλιο μας κάθε 3.600 χρόνια . (Άδικα περιμέναμε να έλθει το 2012)....

Τα όντα του Νιμπίρου , οι Ανουνάκι, κάνανε τον Κρο Μανιο δηλ εμάς από τους πιθηκανθρώπους και μας είχανε για δούλους .

Δείχνει τον Νιμπιρου πως τον έχουν σχεδιάσει στην Σουμερία . (φώτο κάτω ) Δείτε όμως την φώτο παρά κάτω . Δεν μοιάζουν; Εεεε είναι φώτο - απεικόνιση του Σείριου. Άρα η ζωή ήρθε από τον Σείριο (Δίας) και μετέδωσαν τον πολιτισμό και όχι ότι είχαν δούλους τους ανθρώπους. 

Απο τον Σείριο γράφουν και οι αρχαίοι Κινέζοι ιστορικοί ότι ήρθαν εξωγήινοι, αλλά ήταν κακοί . Ήταν κακοί γιατί αυτοί κατάγονται από τους αντιπάλους του Δία. Μπορεί να συνεχίσω ακόμη, είναι πολύ νωρίς .Δεν γράφονται όλα και προπαντός δεν εξηγούνται όλα σε δυο σειρές




Εδώ μέσα (στην πρώτη φώτο) οι Κινέζοι βρήκαν εξωγήινους (δίπλα μάλλον παιδί εξωγήινων) καθώς και δίσκους με Αρχαία Ελληνικά γράμματα (τρίτη εικόνα) Ο Αρχηγός της φυλής που ζει εκεί κοντά είπε ότι πριν 25.000 χρόνια ήρθαν οι Έλληνες από τον Σείριο που είχε διπλάσια βαρύτητα . Υπάρχει και μεταλλικό κτήριο. Οι Κινέζοι απαγόρευσαν την είσοδο σε ξένους .





[Πηγή]

Το είδαμε εδώ
http://e-rodios.blogspot.gr/2014/07/25000.html

ΘΕΪΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ VS ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΠΟΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ ?

...ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ¨ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ¨ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΟΝΟΥΤΑΝ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ¨ΟΛΟΝ¨. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΓΕΝΗ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΥΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ) ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΤΟ ¨ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ¨ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ (…ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ D.N.A. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ...

"Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από δύο ημισφαίρια τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους από την επιμήκη σχισμή. Το παλαιότερο και πιο πρωτόγονο μέρος του εγκεφάλου βρίσκεται στον ‘ερπετικό φλοιό’. Εδώ λοιπόν εδράζεται ο πυρήνας του ανθρώπινου συναισθηματικού κόσμου. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος δεν είναι μια αοριστία. Είναι μια ανατομική πραγματικότητα. Βέβαια έχει καλυφθεί από τον εγκεφαλικό φλοιό, ωστόσο εδράζεται βαθιά μέσα στο προεγκέφαλο".  

           ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ¨ΥΠΝΟ¨ ΠΑΡΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ¨.


Αν μπορούσαμε να επισημάνουμε τα κύρια χαρακτηριστικά ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ:Α) Εμμονή, ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Β) Προσωπικές καθημερινές προκαταλήψεις.

Γ) Δουλική υπαγόρευση σε παραδοσιακά μοντέλα ζωής.

Δ) Υπακοή σε παραδοσιακές νόρμες, νόμους, θρησκεία και πολιτισμό.

Ε) Εδρα κάθε είδους τρόπου εξαπάτησης.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ:
Α) ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ.

Β) ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

Γ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Δ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.



         ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ¨ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ¨ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...


       ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ¨ΗΜΙ-ΥΠΝΟΥ¨ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΠΛΕΥΡΩΝ»!!! ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΥΠΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ! 
ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: « ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ… ?» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: « ΑΥΤΗ ΠΟΥ  ¨ΤΑΪΖΕΙΣ¨ ΑΝΘΡΩΠΕ !».

             Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ¨ΠΟΛΛΟΙ¨ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟ-ΔΡΑΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ : «ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ, ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ - ΟΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ - ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ. 


ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ...
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΘΡΙΛΕΡ ΚΤΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΤΛ.

ΥΠΟΗΧΟΙ, ΗΧΟΙ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ¨ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ¨.

¨ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ¨, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΥΔΩΡ, ΧΛΩΡΙΟ.

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.

ΧΗΜΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ (CHEMTRAILS)

¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨ ( CHIP RFID ).


...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ¨ΥΠΕΡΟΠΛΟ¨ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ¨ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΡΕΪΚΙ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ(ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΙΝΔΙΚΟ- ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ – ΜΥΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ)ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ¨ΕΙΔΙΚΕΣ¨ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ – ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ, «ΣΑΛΟΥΣΑ, ΙΛΑΡΙΩΝΑ, ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ, ΑΓΙΟ ΓΚΡΙΖΟ ΔΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΦ, ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΟΜΠΑΜΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ¨ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ¨ ΜΕΣΩ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ¨ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ – ΠΛΑΝΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ¨ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ¨ ΚΑΙ Ο ¨ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ¨ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕ ¨ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ¨ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ¨ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ¨, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ¨ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ¨! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣΙΛΑΡΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ – ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ( ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣΚΑΘΙΣΤΑ ΟΜΟΙΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ¨ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ¨ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ¨ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ¨ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ! 


"ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ" ... ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΥ» ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. 

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ :Α) ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ.

Β) ΚΑΘΑΡΟ ΥΔΩΡ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ).

Γ) ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ – ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.

Δ) ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΩΣ  (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ). 


        ΑΔΕΡΦΙΑ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ¨ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ¨ΔΥΟ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ! 



Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε:
"Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας".
Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστί
α, η αλαζονία,
η αυτολύπηση, η ενοχή,η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ.


Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη,
η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνοια, η γεναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.


Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετάρώτησε τον παππού του: "Ποιος λύκος νικάει;"
Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ...............
"
Αυτός που ταΐζεις."

ΕΣΥ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕ¨ …ΠΟΙΟ ΛΥΚΟ ΤΑΪΖΕΙΣ …?


ΠΥΡΦΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ


http://diogeneis.blogspot.gr/2012/10/vs.html?spref=bl
http://autochthonesellhnes.blogspot.de/2013/09/vs.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters