ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΛΥΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ``ΟΜΑΛΑ``, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ 200.000 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ. 
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ,ΤΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ - ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ.
ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ``ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ``, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ``ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ``,``ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ`` ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ``ΠΑΡΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ``, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:
``ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ``, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ, ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ.
Αρτέμης Σώρρας
Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ [ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ] ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΒΛΑΒΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ 
ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/200-000-kosmos-sth-thes-nikh-kata-twn-lamogiwn-alla-den-akoysthk.html