Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συλλαμβάνουν τον John Podesta και τη Huma Abedin

Οι πρώην υπάλληλοι της Κλίντον Χούμα Αμπεντίν και ο Τζον Ποντέστα θα έχουν σύντομα ένα νέο σπίτι στη μονάδα κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου, όπως η Κλίντον, θα αντιμετωπίσουν ένα στρατιωτικό δικαστήριο για να απαντήσουν σε φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της Αμερικής και του λαού της. Μια εμπιστευτική πηγή εξοικειωμένη με το σχέδιο του Τραμπ να αποστραγγίσει το βάλτο και να αποκαταστήσει την αμερικανική ευημερία στον λαό είπε στο RRN ότι οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ που λειτουργούσαν στην εξουσία του Τραμπ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters