Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

28 Οκτωβρίου Είναι γεγονός! 500.000 συλλήψεις - Στρατοί για την απομάκρυνση των κυβερνήσεων παγκοσμίως! Ζητείται από τον κόσμο να παραμείνει σε κλειστούς χώρους - όλα τα μέσα ενημέρωσης, το διαδίκτυο, τα τηλέφωνα κλείνουν

Αποκατεστημένη Δημοκρατία μέσω GCR: Ενημέρωση από την Παρασκευή. 22 Οκτωβρίου 2021

Συντάχθηκε Παρ. 22 Οκτ. 2021 12:01 π.μ. EDT από την Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Twenty Two Faces: inside the εκπληκτική ζωή της Jenny Hill και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της."

«Ο Τραμπ να μετακομίσει σε ασφαλή τοποθεσία πριν από το Σαββατοκύριακο».…Σάιμον Παρκς

«Περάσαμε το σημείο χωρίς επιστροφή και δεν υπάρχει κανένας εμπόδιος στην κυκλοφορία αυτής της κυκλοφορίας». …… Νικ Φλέμινγκ

«Σήμερα είναι η μέρα που φοβούνται τόσο πολύ.
Σήμερα όλα αλλάζουν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters