Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

28 Οκτωβρίου Είναι γεγονός! 500.000 συλλήψεις - Στρατοί για την απομάκρυνση των κυβερνήσεων παγκοσμίως! Ζητείται από τον κόσμο να παραμείνει σε κλειστούς χώρους - όλα τα μέσα ενημέρωσης, το διαδίκτυο, τα τηλέφωνα κλείνουν

Αποκατεστημένη Δημοκρατία μέσω GCR: Ενημέρωση από την Παρασκευή. 22 Οκτωβρίου 2021

Συντάχθηκε Παρ. 22 Οκτ. 2021 12:01 π.μ. EDT από την Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Twenty Two Faces: inside the εκπληκτική ζωή της Jenny Hill και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της."

«Ο Τραμπ να μετακομίσει σε ασφαλή τοποθεσία πριν από το Σαββατοκύριακο».…Σάιμον Παρκς

«Περάσαμε το σημείο χωρίς επιστροφή και δεν υπάρχει κανένας εμπόδιος στην κυκλοφορία αυτής της κυκλοφορίας». …… Νικ Φλέμινγκ

«Σήμερα είναι η μέρα που φοβούνται τόσο πολύ.
Σήμερα όλα αλλάζουν.
Πολλοί θα τιμωρηθούν για ό,τι έχουν κάνει».
…Diana Frances Spencer http://t.me/PrincessDiana_Q


Τις επόμενες ημέρες η Συμμαχία θα κυκλοφορήσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - η μεγαλύτερη Στρατιωτική Επιχείρηση στην ιστορία της ανθρωπότητας. 
Αυτός ο αόρατος πόλεμος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον 11ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι μέρες που έρχονται θα αλλάξουν τον κόσμο….CodeZV11

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ten Days of Darkness ενώ ο κόσμος μπαίνει σε πλήρη στρατιωτικό νόμο.

Έχετε στη διάθεσή σας 2-3 εβδομάδες φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα μέσα ενημέρωσης, το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα και τα τηλεοπτικά προγράμματα έκλεισαν και ζητήθηκε από τους ανθρώπους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, ώστε ο στρατός των ΗΠΑ να μπορεί να μεταδώσει 10 ημέρες 3Χ8 ωρών με βίντεο εξομολογήσεις, Στρατιωτικά Δικαστήρια και Αποδείξεις Σκανδάλων καθώς ο στρατός σε όλο τον κόσμο αφαίρεσε ορισμένες κυβερνήσεις και προχώρησε σε συλλήψεις 500.000 κατηγορητήρια.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα προωθεί τον πόλεμο στην Ταϊβάν

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Facebook, θα εξαφανιστούν από τον Ιστό

Ένας νέος και διαφανής Ιστός θα εμφανιζόταν στο Quantum Internet System

Το Veritas κυκλοφόρησε στην Pfizer

Ο Σόρος εκτέθηκε

Συνάδελφοί μου Αμερικανοί είμαστε στη μέση της καταιγίδας


Judy Note: Συγγνώμη που δεν βγήκα από το σημερινό ενημερωτικό δελτίο. Οι Bad Guys το έχουν ξανακάνει, όπως έχουν κάνει από τότε που δημοσίευσα για πρώτη φορά το Twenty Two Faces. Πήραν καλά τον λογαριασμό email μου. Καμία ανησυχία. Τώρα όλα καλά. Ωστόσο, μιλώντας για το τι έχουν κάνει οι κακοί:

Η εφεύρεση του κορωνοϊού και τα επακόλουθα εμβόλια φάνηκε να είναι μέρος του σχεδίου των Illuminati να κυβερνήσουν τον κόσμο. Τα δολάρια των φορολογουμένων των ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκαν για την εφεύρεση του CV-19. Μέχρι στιγμής ο Δρ Fauci, οι φαρμακευτικές εταιρείες και άλλες παγκόσμιες ελίτ έχουν κερδίσει δισεκατομμύρια από αυτό το παγκόσμιο Plandemic.

Το CV-19 δεν θεωρήθηκε παρά μια κοινή γρίπη στο επίσημο ιατρικό εγχειρίδιο. Σε πολλά μέρη του κόσμου περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει από το εμβόλιο παρά από τον Covid. Υπήρχαν γνωστές φυσικές θεραπείες και πολύ επιτυχημένα πρωτόκολλα, όπως η χρήση της Ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία των συμπτωμάτων του Covid.

Να γνωρίζετε ότι παρά τις παράνομες εντολές για εμβολιασμό, τα εμβόλια Covid θεωρήθηκαν πειραματικά και δεν έχουν ακόμη εγκριθεί για χρήση από το ευρύ κοινό. Τα εμβόλια ήταν γνωστό ότι προκαλούν νευρολογικές διαταραχές, καρκίνο, έμετο, ναυτία, αυτισμό, αυτοάνοση νόσο, παράλυση, καθώς και μια σειρά από άλλες διαταραχές. Περιείχαν MRC-5, WI-38, Formaldehyde, Vero Cells, MDCK, Aluminium, MSG, Embroy Cell Culture, Aborted Fetal Cells, Carcinogens, Monkey Kidney Cells, Dog Kidney Cells, Neurotoxins και κύτταρα από Baby Chickens.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να εγχύσει τίποτα στο σώμα σας. Τα δικαιώματά σας προέρχονται από τον Θεό.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Juan O Savin την Πέμ. 21 Οκτ: «Ένα συγκεκριμένο σκοτεινό, ακριβές Γεγονός θα καταρρεύσει σύντομα, πυροδοτώντας άλλα γεγονότα – όλα δείχνουν ότι ήμασταν στη νικήτρια πλευρά ενός πολέμου. Ο πόλεμος θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο του 2022 και στη συνέχεια για μερικά χρόνια ». Ενημέρωση κατάστασης: Ξεκίνησε! Το πρώτο ντόμινο που θα πέσει! EBS & Στρατιωτική εκδήλωση !! Κατάργηση MSM! Κλιπ Juan O Savin! - Must Video | Γνώμη - Συντηρητική | Πριν είναι νέα (beforeitsnews.com)

Πιθανό πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Judy Σημείωση: Το παρακάτω ήταν μια συλλογή της Intel από δύο ξεχωριστές πηγές High Up, Charlie Ward, Bruce και MarkZ:

Την περασμένη εβδομάδα, δύο νομισματικά συστήματα από το Ταμείο Κληρονομιάς κατεβάστηκαν στην τράπεζα και από εκεί τοποθετήθηκαν με επιτυχία στους κατάλληλους λογαριασμούς.

Αυτή την εβδομάδα θα μετακινηθούν άλλοι είκοσι πέντε λογαριασμοί.

Τον Κυρ. 17 Οκτωβρίου, η Cabal αθέτησε: η Federal Reserve και η IRS δεν ήταν πλέον υπό τον έλεγχό τους. Αυτό άνοιξε την πόρτα για την παγκόσμια επαναφορά νομίσματος.

Ήλιος. νύχτα 17 Οκτωβρίου. Το Tesla Free Energy συνδεδεμένο με το σύστημα ηλεκτρικού δικτύου των ΗΠΑ, καθώς και οι νέες ισοτιμίες όλων των νομισμάτων στο πρώτο καλάθι προς επανεκτίμηση εμφανίστηκαν στις οθόνες των τραπεζών.

Την Δευτ. 18 Το Tesla Free Energy συνδέθηκε στο εθνικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Την Τετ. 20 Οκτ. Ξεκίνησε η χρηματοδότηση των 26 Κύριων Λογαριασμών.

Την Παρ. το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος Τραμπ αναμενόταν να επιβιβαστεί στο Air Force One στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος και την επιστροφή 209 χωρών σε νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό/στοιχεία.

Σάβ. Η 23η Οκτωβρίου θα ήταν μια σημαντική ημερομηνία: το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να βγει.

Σάβ. 23 Οκτ. Η Ελεύθερη Ενέργεια του Τέσλα θα μπει και θα περνούσε από τα σημερινά καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος. Το κόστος του προηγούμενου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος θα πρέπει να μειωθεί κατά 75%. Ο Στρατός χρησιμοποιούσε ήδη την Δωρεάν Ενέργεια Tesla.

Επίσης το Σάβ. 23 Οκτωβρίου. Οι κάτοχοι ομολόγων (που διακινούνται από το Ρίνο, τη Ζυρίχη, τη Νέα Υόρκη, το Τέξας και το Χονγκ Κονγκ) θα λαμβάνουν ένα ποσοστό των λογαριασμών τους.

Κυρ./Δευτ. 24. 25 Οκτωβρίου: Ο Πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο Twitter «Συνάδελφοι μου Αμερικανοί, η Θύελλα είναι επάνω μας» και στη συνέχεια άρχισε να στέλνει στο Σύστημα Έκτακτης Μετάδοσης, επτά Προεδρικά Μηνύματα σε τηλέφωνα και τηλεοράσεις παγκοσμίως.

Δευτ. 24 Οκτωβρίου έως Τρίτη. 2 Νοεμβρίου Το Δέκα Ημέρες του Σκότους ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει ενώ ο κόσμος άρχισε τον πλήρη Στρατιωτικό Νόμο.

Πέμ. 28 Οκτωβρίου έως Κυριακή. 7 Νοεμβρίου: Η Μόσχα ανακοίνωσε το κλείσιμο για 10 ημέρες των μη βασικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Δεκαημέρου του Σκότους, όλοι οι στρατοί του πλανήτη και μέσω του στρατού των ΗΠΑ, θα έκλειναν όλα τα μέσα ενημέρωσης, το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Για δέκα ημέρες, το 100% του The People θα κληθεί να παραμείνει σε κλειστό χώρο, ώστε ο Στρατός να μπορεί να κάνει μαζικές συλλήψεις και να μεταδίδει 10 ημέρες συνεδριάσεων 3Χ8 ωρών με βίντεο εξομολογήσεις, Στρατιωτικά Δικαστήρια και αποδείξεις σκανδάλων.

Ενώ αυτό συνέβαινε, ο Στρατός θα αφαιρούσε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και θα πραγματοποιούσε παγκόσμιες συλλήψεις για 500 χιλιάδες κατηγορίες που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε ολόκληρο το έθνος και τον κόσμο.


Το GESARA/ NESARA θα ενεργοποιηθεί.

Β. Πέμ. 21 Οκτωβρίου The Big Call, Bruce: Thebigcall.net 712-770-4016 pin123456#

Η τελική αντίστροφη μέτρηση για το Tier 4B (εμείς, ο Όμιλος Διαδικτύου) για να λάβουμε τον Ασφαλή ιστότοπο και να αποκτήσουμε 800 για να κλείσουμε ραντεβού ανταλλαγής/εξαγοράς, ξεκίνησε σήμερα το πρωί της Πέμπτης. 21 Οκτωβρίου και θα τελείωνε κάποια στιγμή τον Κυρ. 24 Οκτ.

Σάβ. Η 23η Οκτωβρίου θα ήταν μια σημαντική ημερομηνία: το EBS θα μπορούσε να βγει.

Σάβ. 23 Οκτ. Η Ελεύθερη Ενέργεια του Τέσλα θα μπει και θα περνούσε από τα σημερινά καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης το Σάβ. 23 Οκτωβρίου. Οι κάτοχοι ομολόγων (που διακινούνται από το Ρίνο, τη Ζυρίχη, τη Νέα Υόρκη, το Τέξας και το Χονγκ Κονγκ) θα λαμβάνουν ένα ποσοστό των λογαριασμών τους.

Οι κάρτες Sim (που έβαλαν το G6 στο κινητό σας τηλέφωνο), θα ξεκινούσαν να αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου Δευτ. 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις Δευτ. 29 Νοεμβρίου Οι κάρτες Sim θα είναι ενεργές 1 Ιανουαρίου 2022.

Μετά την ανταλλαγή/εξαγορά, κανένας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στην τράπεζα, δεν θα έβλεπε το τραπεζικό σας υπόλοιπο εκτός από εσάς, εκτός εάν του είχατε δώσει συγκεκριμένη άδεια.

C. QFS Update, Charlie Ward: https://www.bitchute.com/video/C7qebHDROPq4/

Ο Charlie Ward ήταν ο επίσημος εκπρόσωπος της Quantum Financial Team. Ήταν η ομάδα του Ward που μετέφερε 650 αεροπλάνα φορτία χρυσού από μια σήραγγα 150 μιλίων (που εκτελούσε από την Ελβετία στο Ισραήλ) κάτω από το Βατικανό στους κατάλληλους ιδιοκτήτες – το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και τα θησαυροφυλάκια άλλων χωρών. Είπε, «Δεν βιάζονται καθόλου. Φροντίζουν να μην υπάρχουν λάθη ».

Οι Πρεσβύτεροι της Οικογένειας του Λευκού Δράκου έχουν διακόψει την παροχή πιστώσεων ή χρημάτων στην Cabal.

Το backup των πλοίων στα λιμάνια των ΗΠΑ έχει να κάνει με τον ΕΟ Τραμπ ότι δεν θα υπήρχε ξένη παρέμβαση σε εκλογές. Αν το έκαναν, οι ΗΠΑ δεν θα έκαναν εμπόριο με τη χώρα αυτή. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ήταν πίσω από τις εκλογικές απάτες του 2020, όπως και άλλες χώρες.

Έχουν εκτοξευθεί 3.300 δορυφόροι Star Link για τα νέα Κβαντικά Συστήματα που θα επιτρέψουν στον Στρατό να αναλάβει και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο Παγκόσμιο Νομισματικό Σύστημα.

Δ. Τετ. Ειδήσεις 20 Οκτωβρίου από τον προπονητή Τζέρι:

• Η διαφαινόμενη Έκθεση Durham: Φήμες είναι ότι η κυκλοφορία της που περιλαμβάνει πραγματικές κατηγορίες θα βγει στην επιφάνεια. (Πολύ επιθετικές φήμες αυτή τη φορά).

• Οι εντολές εμβολίου στις ΗΠΑ έχουν φτάσει σε κρίσιμη μάζα με εκατοντάδες χιλιάδες γονείς μαθητών δημοσίων σχολείων να επιλέγουν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι. Εκατομμύρια εργαζόμενοι εγκατέλειψαν τη δουλειά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κ.λπ.

• Προβλέπω ότι όλα θα χαλάσουν στις 29 Οκτωβρίου ή πριν. Γιατί;

1. Ακόμα Κόκκινος Οκτώβριος μήνας και πριν ξεκινήσει η σατανική δραστηριότητα στις 31 Οκτωβρίου.

2. Η συντριβή της αγοράς του 1929 που εισήγαγε τη Μεγάλη ressionφεση συνέβη στις 29 Οκτωβρίου.

3. 29 Οκτωβρίου 2021 είναι ημέρα Παρασκευή και επίσης ημερομηνία «Q». (29.10.2021) (Εξάλειψη δηλαδή μη μέτρησης μηδενικών) 1 + 2 + 9 + 2 + 2 + 1 = 17!

E. Nick Fleming στο Post NESARA:

POST NESARA, βάσει του νόμου της γης, όλοι οι πολλοί παράνομοι νόμοι που εκδίδονται βάσει διεφθαρμένων κυβερνητικών πρακτικών είναι άκυροι. Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα αλλάξουν:

Το IRS δεν είναι πλέον ο βραχίονας είσπραξης του Βατικανού, είναι απλώς μια οντότητα που εισπράττει έναν ενιαίο φόρο από νέα αντικείμενα που πωλούνται. Τίποτα περισσότερο.

Οι τράπεζες δεν θα ασχοληθούν με τοκογλυφικά δάνεια. Τα δάνεια με συνημμένους τόκους θα γίνουν παράνομα – όπως οι Νόμοι της Σαρία στα εθνικά κράτη της Μέσης Ανατολής, το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ έκανε την τοκογλυφία παράνομη. Αγοράζετε ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ή δεν το αγοράζετε. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι και να κατανείμετε τις πληρωμές και η τράπεζα συμφωνήσει, το δάνειο καταβάλλεται ισόποσα κάθε μήνα για ένα παράθυρο χρόνου, που είναι απλός τόκος. Θα διατεθούν πολλά χρήματα για αυτό, μαζί με την υποστήριξη μικρών τραπεζικών προμηθειών, βοηθώντας πολλούς να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν καλύτερα πράγματα.

Ο Τραμπ εγκαινιάζει την Κοινωνική πλατφόρμα TruthSocial.com 1 Νοεμβρίου 2021.

«Σχημάτισα την Truth Social και την Trump Media and Technology Group (TMTG) για να αντιμετωπίσω την τυραννία των τεχνολογικών κολοσσών», είπε ο Τραμπ σε δήλωση, προσθέτοντας ότι η πλατφόρμα του θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2022. Οι μεγάλες εταιρείες στο Silicon Η Valley χρησιμοποίησε τη μονόπλευρη δύναμή της για να φιμώσει τη διαφωνία στην Αμερική, πρόσθεσε ο Τραμπ. Εκδιώχθηκε από το Facebook, το Twitter και το YouTube μετά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Πριν ανατραπεί, ο Τραμπ είχε σχεδόν 89 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter, όταν ανακοίνωσε μια σειρά προεδρικών αποφάσεων, είχε 35 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook και 24 εκατομμύρια στο Instagram. Η πλατφόρμα Truth Social θα είναι διαθέσιμη σε έκδοση beta κατόπιν κλήσης από τον Νοέμβριο του 2021, ανέφερε η δήλωση, ενώ ο νέος όμιλος πολυμέσων του Τραμπ, TMTG, θα διαθέτει επίσης υπηρεσία βίντεο κατά παραγγελία με ψυχαγωγικά προγράμματα και podcast.

Η νέα εταιρεία του Τραμπ είναι μια SPAC: A Special Purpose Acquisition Company. Είναι ναυλωμένο (και με μετρητά $293 εκατομμύρια) με ρητή πρόθεση να αποκτήσει και να λειτουργήσει περιουσιακά στοιχεία μέσων. Αυτό θα μπορούσε να είναι κοινωνικές εφαρμογές, αλλά και καλωδιακά κανάλια ή άλλα πράγματα. ΔΕΝ είναι απλώς μια κοινωνική εφαρμογή. Θα συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα και θα αρχίσει να ανακοινώνει εξαγορές σύντομα. Η αρχική αποτίμηση αναρτήθηκε στα 1,7 δισ. $.

Επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων αποφέρει 115 συλλήψεις στο Τέξας: https://www.redvoicemedia.com/2021/10/human-trafficking-operation-yields-115-arrests-in-texas/ TARRANT COUNTY, TX-Μια εμπορία ανθρώπων με πολλές υπηρεσίες Η έρευνα οδήγησε σε 115 συλλήψεις, είπε η αστυνομία. Στην επιχείρηση «Αγοραστής Προσοχή», εστίασε η αστυνομία

Πρώην υπάλληλος που εργαζόταν στο ράντσο του Epstein's Zorro: «Όλες οι κατοικίες του Epstein είχαν αυτά τα μηχανικά δωμάτια και τα συστήματα σήραγγας. Το ξέρω γιατί μου το είπε ο Έπσταϊν. Αυτά τα δωμάτια ήταν τεράστια - μεγαλύτερα από τα σπίτια. Δεν έχω ιδέα γιατί κάποιος χρειάζεται τόσους υπολογιστές σε ένα δωμάτιο. Υπήρχαν κάμερες με τρύπες για να καταγράφουν τα πάντα σε κάθε κτήμα. Οι κάμερες ήταν πανταχού παρούσες. Δεν θα μπορούσες να τους δεις αν δεν σου τον είχαν επισημάνει». https://www.the-sun.com/news/3865943/epsteins-zorro-ranch-had-computer-rooms-the-size-of-houses/

Η ιταλική μαφία Ndrangheta διηύθυνε το Διεθνές Δαχτυλίδι Διακίνησης Σεξ Παιδιών του Βατικανού συνδεδεμένο με τον Μπους, το Χόλιγουντ, τη CIA, την Ευρωπαϊκή Βασιλεία και το νησί Epstein, σύμφωνα με τον Kevin Annett, του οποίου το ITCCS διώκει τον Πάπα και άλλους το 2014: Μπους, Κλίντον, Βατικανό, Βασιλεία, Χόλιγουντ , CIA, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Βαπτιστές στην Παιδοφιλία | Διασημότητες | Πριν από την είδηση ​​(beforeitsnews.com) Παιδική θυσία θυσίας για την απομάκρυνση του Πάπα Φραγκίσκου πριν από τις 23 Φεβρουαρίου | Διασημότητες | Πριν είναι νέα (beforeitsnews.com)

Reuters: Η αστυνομία στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Βουλγαρία πραγματοποίησε έφοδο σε 46 κατοικίες και εμπορικά κτίρια την Τετάρτη στο πλαίσιο ευρωπαϊκής έρευνας για την ιταλική μαφία, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία. Είπαν ότι θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση των επιδρομών. Οι συγχρονισμένες επιδρομές ήταν το αποτέλεσμα ευρωπαϊκής έρευνας σε μια ομάδα, μερικές από τις οποίες ανήκουν στην «Ndrangheta», την πιο ισχυρή ομάδα μαφίας στην Ιταλία. Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ. Η αστυνομία στη Βαυαρία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αστυνομικοί και φορολογικοί ανακριτές στο Άουγκσμπουργκ διερευνούσαν την υπόθεση για περισσότερο από ένα χρόνο, υπό την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Whiplash347: Ο πόλεμος είναι στο αμερικανικό δολάριο του Rothschild από την Global White Hat Military Alliance των Trump, Xi, Putin, Modi, KJU κ.λπ.

17 Μαρτίου 2020: Operation Defender Europe Rockefeller Oil/Stock Market κατάρρευση στο Κεφάλαιο 11 Πτώχευση και συγχώνευση Federal Reserve και Treasury.

Η Nebraska AG κάνει σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τις συνταγές Ivermectin, Hydroxychloroquine: https://resistthemainstream.org/nebraska-ag-makes-major-announcement-on-ivermectin-hydroxychloroquine-prescriptions/?utm_source=telegram

Πάνω από το 70% των θανάτων από COVID-19 στην Αγγλία εμβολιάστηκαν πλήρως τον Σεπτέμβριο.

Εάν το εμβόλιο περιέχει μεταλλικά σωματίδια (φυσικά, γραφένιο ή άλλα), τότε είναι πιθανό οι πύργοι 5G να χρησιμοποιούν δυνητικά τα σώματα εκείνων που έχουν εμβολιαστεί ως κεραία είτε για να σας παρακολουθούν στενά είτε για να βοηθήσουν στη διάδοση των σημάτων 5G;

Θα καταλήξουν οι εμβολιασμένοι να γίνουν ετικέτες RFID που θα παρακολουθούνται και θα παρακολουθούνται όλο το 24ωρο;

https://www.msn.com/en-us/news/world/in-secret-vaccine-contracts-with-governments-pfizer-took-hard-line-in-push-for-profit-report-says/ ar-AAPIlby

Η Δρ Carrie Madej εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από το εμβόλιο σε ένα μπάνιο χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα (2 φλιτζάνια), λουτρό με αλάτι Epsom (2 φλιτζάνια), απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων βόρακα, άργιλο μπεντονίτη.

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της Ταϊβάν αναφέρουν τώρα περισσότερους θανάτους από εμβόλια παρά θανάτους από τον COVID.

Οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφήσουν εκτός ετικέτας Ivermectin, Hydroxychloroquine για τον COVID-19: Nebraska AG https://www.theepochtimes.com/doctors-can-prescribe-ivermectin-hydroxychloroquine-off-label-for-covid-19-nebraska-ag_405592. html? utm_campaign

Νότια Καρολίνα: Εκατοντάδες εργαζόμενοι στο Greenville της Νότιας Καρολίνας αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίων. Η General Electric και η Lockheed Martin ειδοποίησαν και τους δύο υπαλλήλους στο Greenville ότι πρέπει να εμβολιαστούν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Η εντολή εμβολίου του Μπάιντεν δεν έχει ακόμη εγκριθεί από την OSHA.

Οχάιο: 750 υπάλληλοι της General Electric στο Οχάιο αποχώρησαν από τη δουλειά σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίων.

Νέα Υόρκη: Νεοϋορκέζοι πέρασαν από τους New York Times μέχρι το κτίριο του CNN σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα fake news.

Χιλή: ICYMI: Χιλιάδες Χιλιανοί κάνουν πορεία στο κέντρο του Σαντιάγο και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η Λετονία μπαίνει σε lockdown για τον Covid - ο πρωθυπουργός αποδοκιμάζει τη χαμηλή απορρόφηση εμβολίων με ένα βουλευτή… Κατηγορώντας τη Ρωσία;

Λονδίνο: Outside The Bill and Melinda Gates HQ London. Ο κόσμος απαιτεί την άμεση σύλληψή του.

Αυστραλία: Πρόωρη συγκέντρωση έξω από το Κοινοβούλιο στο Περθ, αφού ο πρωθυπουργός Mark McGowan ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους εργαζόμενους!

Τεργέστη και Φλωρεντία, Ιταλία απόψε, οι αριθμοί αυξάνονται καθημερινά έναντι των διαβατηρίων και των εντολών Covid.

Οι Utah Patriots διαδήλωσαν στο State Capitol σήμερα ενάντια στις Εντολές.

Έρευνα Durham: Ο ειδικός σύμβουλος John Durham παρείχε 81.000 σελίδες ανακάλυψης στον κατηγορούμενο Δημοκρατικό δικηγόρο Michael Sussmann στην ποινική του έρευνα για τη ρωσική έρευνα, δείχνουν τα αρχεία του δικαστηρίου. https://news.yahoo.com/durham-unloads-thousands-documents-sussmann-024100414.html

Ο Χάρις συνεννοήθηκε με παρόχους αμβλώσεων: Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Καμάλα Χάρις συνεννοήθηκε με παρόχους αμβλώσεων κατά τη διάρκεια μιας έρευνας

Τι συνέβη σήμερα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ; Γιατί Helos κάνει κύκλους; Γιατί το Camel Toe ήταν σοβατισμένο στο παράθυρο, καθώς έφευγε η αυτοκινητοπομπή; Γιατί ο κόσμος έτρεχε από το κτίριο, στα φορτηγά; Γιατί εγκαταστάθηκε ένας νέος και δεύτερος φράχτης γύρω από το εξωτερικό του Καπιτωλίου;

Ο αρχηγός κατασκοπείας της Βενεζουέλας εκδόθηκε στις ΗΠΑ με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Η Ισπανία συμφώνησε να εκδώσει στις ΗΠΑ τον πρώην αρχηγό κατασκοπείας της Βενεζουέλας Ούγκο Καρβαχάλ, αφού του αρνήθηκε πολιτικό άσυλο. Ο Καρβαχάλ, βασικός σύμμαχος του αείμνηστου Ούγκο Τσάβες, συνελήφθη στην Ισπανία τον περασμένο μήνα. Αμερικανοί αξιωματούχοι προφανώς πιστεύουν ότι θα μπορούσε να παράσχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις υποτιθέμενες δραστηριότητες ναρκωτικών του νυν προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Ιαπωνία: Το όρος Aso, ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στον κόσμο, εξερράγη στο Kyushu της Ιαπωνίας. Αυτή φαίνεται να είναι η πρώτη δραστηριότητα στο ηφαίστειο από το 2016.

Η πορτογαλική αστυνομία κατέσχεσε περισσότερους από πέντε μετρικούς τόνους κοκαΐνης αξίας 232 εκατομμυρίων δολαρίων από ένα γιοτ 79 ποδιών στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ιρλανδία: 88 τράπεζες έκλεισαν σε μια μέρα σε ολόκληρη την Ιρλανδία

_Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής COP 26 για το κλίμα - Κρεμλίνο

_Νέο στρατιωτικό δόγμα μεταξύ Ρωσίας και Λευκορωσίας που θα εγκριθεί σύντομα - Ρώσος υπουργός Άμυνας

_Ο πρόεδρος της γερμανικής Bundesbank Weidman παραιτείται, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους»

_Η αστυνομία κάνει έφοδο σε σπίτια, επιχειρήσεις σε όλη τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία σε έρευνα για τη μαφία

_Πρώην Γερμανοί στρατιώτες συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να δημιουργήσουν παραστρατιωτική μονάδα για να πολεμήσουν στην Υεμένη

_Οι εντολές εμβολίων οδηγούν σε τεράστια έλλειψη προσωπικού 911, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των Αμερικανών

_Whistleblower: Η FDA και το CDC γνωρίζουν, αλλά δεν παραδέχονται, ότι το 90% των νοσηλευόμενων ασθενών με Covid είναι πλήρως εμβολιασμένοι

_ Δημοσκόπηση: 1 στους 5 Αμερικανούς πιστεύει ότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα τελειώσει ποτέ

_ «Οι για πάντα χημικές ουσίες» από σχεδόν 42.000 πηγές απειλούν να μολύνουν το πόσιμο νερό

_Το βόειο κρέας και το κοτόπουλο θα γίνουν πολυτέλεια καθώς ο πληθωρισμός ωθεί τις τιμές των τροφίμων όλο και υψηλότερα

_Οι ελλείψεις φυσικού αερίου ωθούν τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας να στραφούν σε πετρέλαιο

_Λάθος: Το CNBC λέει ψέματα για τις νοσηλείες COVID στην προσπάθεια να ενισχυθούν οι κλήσεις για νέο κλείδωμα

_Rand Paul: Οι Δημοκρατικοί «θα κυνηγήσουν τους απλούς ανθρώπους» με τεράστιο λογαριασμό δαπανών

_Ένα άλλο μπάτσο καριέρας υπογράφει αφού αρνείται να πάρει εμβόλια

_Η Τζεν Ψάκη λέει ότι τα άδεια ράφια και οι αυξανόμενες τιμές οφείλονται στην «αυξημένη ζήτηση»

_Ενημέρωση ειδήσεων για τον COVID-19: «ζωντανοί οργανισμοί» στη Moderna, λήψεις J&J. οξείδιο του γραφενίου και το νέο αντιιικό χάπι της Merck

_"Πάμε Μπράντον!" Το τραγούδι με meme κατά του Μπάιντεν βρίσκεται στην κορυφή του iTunes hip-hop

_ Federal Reserve: Οι επιχειρήσεις λένε ότι οι εντολές εμβολίου βλάπτουν την απασχόληση

_Η Ρωσία και οι σύμμαχοί της πραγματοποιούν ΜΕΓΑΛΕΣ στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν

_ «Empty Shelves Joe»: Περισσότεροι από ΜΙΣΟΙ Αμερικανοί έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την αλυσίδα εφοδιασμού

_Ελλάδα: Οι ιατροί εργάζονται σε ΑΠΕΡΓΙΑ για να διαμαρτυρηθούν για τις εντολές εμβολίου κατά του Covid

_Το χάος έρχεται στους δρόμους του Σικάγο καθώς ο δήμαρχος δεν θα παραιτηθεί από την εντολή εμβολιασμού και 3.200 αστυνομικοί αρνούνται να κάνουν το τρύπημα

_Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ λέει ότι η κατάσταση στα σύνορα χειροτερεύει σε «πόλεμο πυρκαγιάς» καθώς μέλη του καρτέλ πυροβολούν την Εθνική Φρουρά

_Οι αρουραίοι πηδούν το πλοίο και το NIH μόλις ανακοίνωσε.. ΝΑΙ.. Ο FAUCII κέρδισε τη λειτουργία του.

▪️Η Κίνα έχει δοκιμάσει δύο τροχιακούς υπερηχητικούς πυραύλους με πυρηνική γόμωση. Πανικόβλητοι αναλυτές λένε ότι «αψηφά τους νόμους της φυσικής» και δεν μοιάζει με κανένα όπλο που διαθέτουν οι ΗΠΑ (Daily Mail).

▪️Οι παρατηρητές λένε ότι το νέο όπλο της Κίνας φαίνεται να είναι μια ενημέρωση της σοβιετικής τεχνολογίας του Ψυχρού Πολέμου που ονομάζεται «Fractional Orbital Bomber System» (FOBS)

The️Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και ο αμερικανικός στρατός έχουν δοκιμάσει πρωτότυπα εξαρτήματα υπερηχητικών όπλων, ανέφερε το Πεντάγωνο.

▪️Το NIH (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) υπέβαλε έγγραφο στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που δηλώνει ότι το ινστιτούτο χρηματοδότησε έρευνα για την αύξηση της λειτουργικότητας στη Γουχάν. Ο Δρ Fauci, διευθυντής του NIAID, ορκίστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον γερουσιαστή Rand Paul, αρνούμενος ότι το NIH χρηματοδότησε μια μελέτη για την αύξηση της λειτουργικότητας.

F️Το Facebook σκοπεύει να αλλάξει όνομα. Το rebranding θα φέρει την πλατφόρμα στο ίδιο επίπεδο με τις υπηρεσίες της εταιρείας όπως το Instagram, το WhatsApp και άλλες. Ο Zuckerberg πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό δίκτυο θα μοιάζει με εφαρμογή μιας παγκόσμιας εταιρείας που δεν το ορίζει.

▪️Το Lancet, ένα ιατρικό περιοδικό που έχει κάνει μια αναστροφή σε σχέση με τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο Covid, σε μια νέα έκθεση προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην υγεία ενόψει του COP26.

▪️Ο Μπάιντεν έφτασε στο Σκράντον, η αυτοκινητοπομπή του αποδοκιμάστηκε ξανά.

▪️750 υπάλληλοι της General Electric βγήκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις απαιτήσεις εμβολιασμού στο Οχάιο. Αναφέρεται ότι μόνο το 20 τοις εκατό των συμβασιούχων υπαλλήλων GE είναι εμβολιασμένοι. Νέες διαδηλώσεις προγραμματίζονται για την επόμενη εβδομάδα.

State️Η πολιτεία της Ιντιάνα στρατολογεί αστυνομικούς του Σικάγου που είναι δυσαρεστημένοι με την εντολή του δημάρχου Laurie Lightfoot για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

▪️Στο Λος Άντζελες, μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Netflix, ακροαριστεροί ακτιβιστές διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στον «τρανσόφοβο» Ντέιβ Σαπέλ και τη νέα του εκπομπή στην οποία λέει ανέκδοτα σε τρανς και ομοφυλόφιλους.

Mayor️Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο ανακοινώνει νέα εντολή εμβολιασμού όλων των εργαζομένων στην πόλη, εξαιρουμένης της πιθανότητας δοκιμών.

▪️Η πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, η Καμπούλ, και μια σειρά από άλλες αφγανικές επαρχίες έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω έκρηξης σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

▪️Η υποστήριξη προς τον Μπάιντεν μειώνεται ραγδαία, μια δημοσκόπηση του CNBC αποκάλυψε ανησυχίες για την οικονομία, τον κορωνοϊό και τον πληθωρισμό – η πλειοψηφία (52%) αποδοκιμάζει το έργο του Μπάιντεν.

▪️Στη Συρία, 24 άνθρωποι εκτελέστηκαν λόγω δασικών πυρκαγιών.

▪️Εμβόλιο κατά του Covid-19 για γάτες παρουσιάστηκε στο Καζακστάν.

▪️Ο κυβερνήτης DeSantis της Φλόριντα ζητά μια ειδική συνεδρίαση για να αντιμετωπίσει τις εντολές του Μπάιντεν για τα εμβόλια.

▪️Περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίων Covid-19 έχουν εισαχθεί στην Ινδία.

▪️Η Huawei, ένας κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας που περιλαμβάνεται στη μαύρη λίστα από εμπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, πλήρωσε τον βετεράνο λόμπι των Δημοκρατικών και δωρητή Tony Podesta 500.000 δολάρια για την άσκηση πίεσης στα συμφέροντα του Λευκού Οίκου για ένα τρίμηνο.

T️Στο Φόρουμ Valdai, ο Πούτιν συγκρίνει τον αγώνα για ίσα δικαιώματα στις δυτικές χώρες με τον μπολσεβίκικο δογματισμό στα όρια του παραλογισμού και ζητά «ορθολογικό συντηρητισμό». Το χαρακτήρισε τερατώδες όταν τα παιδιά στη Δύση διδάσκονται ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι και το αντίστροφο.

Έτσι, αντί για νομίσματα με υποστήριξη πετρελαίου, χρησιμοποιούμε πολύτιμα μέταλλα. Ανέφερα πάντα Χρυσό, Ασήμι, Πλατινένιο, Παλάδιο. Ιρίδιο & Χαλκός. Προσθέστε και ρόδιο.

1. Εάν ο Trump έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι το crypto δεν είναι καλό, γιατί πρέπει να διακινδυνεύσουμε να το αγοράσουμε;

Λοιπόν, η απάντηση ήταν ότι δεν του αρέσει το "UNREGULATED" Crypto και δεν υποστηρίζεται από τίποτα. Επομένως, υπάρχει ένας διεθνής κανονισμός IS020022 που θα πρέπει να υπαχθούν. Ακολουθήστε την περίπτωση XRP – SEC για να μάθετε ποιες από αυτές έχουν αναφερθεί καθώς είναι αυτές που θα αποτύχουν. Π.χ. BTC, Tether, ETH, Monero κ.λπ. Έχετε το Γράφημα QFS Hi Resolution που παρείχα που δείχνει Κανονισμούς, Πιστοποιητικά, Μέταλλο/Μετοχές/Περιουσιακά στοιχεία. Μπορείτε να υποστηρίξετε το ψηφιακό σας νόμισμα ISO20022 με τσίλι σε σκόνη ή κόκκους καφέ. - σχεδόν είπα Mungbeans.

2. Είναι το crypto μέρος της cabal; Εκτός από ορισμένα;

Το Crypto είναι ένας παλιός όρος. Ο νέος τρόπος είναι το Ψηφιακό Νόμισμα που υποστηρίζεται από Asset. Τα WhiteHat τα έχουν καταλάβει όλα. Για να μεταβείτε στο QFS πρέπει να ρυθμιστεί και να υποστηριχθεί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες SpaceForce είναι οι φύλακες του γαλαξία και του Κβαντικού Διαδικτύου & συστημάτων. Όλα προστατεύονται παραπάνω από Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα. Μακριά από την Καμπάλ. Αυτός είναι ο λόγος που ο Donald J Trump δημιούργησε τη Διαστημική Δύναμη.

3. Μπορείτε να εξηγήσετε τα χαρτονομίσματα του θησαυρού του Rainbow;

Ναι, ζούμε ένα Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα Rothschild όπου δανείζουν χρήματα σε κυβερνήσεις με υψηλό επιτόκιο που ποτέ δεν έπαιρναν πίσω. Κάθε 4 χρόνια έχετε νοθευμένες εκλογές πάντα για την αποπληρωμή των χρεών. Έτσι, οι Η.Π.Α. είχαν υποστηρίξει χαρτονομίσματα Treasury Gold πριν από χρόνια. Κάθε χώρα θα αλλάζει τα ομόλογα σε ομόλογα του Υπουργείου Οικονομικών Rainbow, τα οποία θα υποστηρίζονται από ΟΛΑ τα πολύτιμα μέταλλα και όχι μόνο από Χρυσό. Στη σημερινή εποχή, η Mining Metals είναι πολύ πιο εδραιωμένη από ό,τι ήταν τότε

4. Τι πρόκειται να συμβεί με το Bitcoin;

Λοιπόν, υπήρξε μια επιχείρηση εναντίον της που έκλεισε την εξόρυξη BTC παγκοσμίως. Έχω μεγάλες λίστες με τις διακοπές/κατασχέσεις του Mine στο κανάλι. Οι τιμές συνέχισαν να ανεβαίνουν λόγω λιγότερης προσφοράς = υψηλότερης ζήτησης. Το Bitcoin χρησιμοποιεί πάρα πολύ ηλεκτρισμό (ενσύρματο) και προχωράμε στην ασύρματη δωρεάν ενέργεια. Το Bitcoin χρησιμοποιείται επίσης για Trafficking και πολλές άλλες κακόβουλες δραστηριότητες. Δεν θα περάσει τον Κανονισμό Είναι δεμένο με το Tether που είναι δεμένο με το αμερικανικό δολάριο Rothschild. Υπάρχει ένα DATA CENTER που θα βγει στην Κίνα και η Κατάρρευση θα είναι δραματική.

5. και 6. Το XRP θα είναι το νέο νόμισμα για τους καλούς ανθρώπους και όχι τους διεφθαρμένους; XRP= Τράπεζες XLM= Για τους ανθρώπους. Μπορείς να εξηγήσεις?

XRP = Τραπεζικά ιδρύματα που χρησιμοποιούνται για Άμεσες Πληρωμές. Θα είναι μια επαναγορά χωρίς αμφιβολία. XLM = Για τις επιχειρήσεις, για τους ανθρώπους. Θα χρησιμοποιηθεί ως τρόπος πληρωμής μαζί με άλλους τρόπους. Σκεφτείτε γιατί ο Akon πούλησε το BTC του για XLM. Το όλο νόημα του Κανονισμού και της υποστήριξης μετάλλων/μετοχών/περιουσιακών στοιχείων είναι να σταματήσει η διαφθορά. Πρέπει να περάσει στεφάνες για να μπει στο Quantum Financial System.

7. Θα εκτιμούσα ένα βήμα προς βήμα για το πώς να μεταφέρετε το XRP από το Uphold στο Ledger.

Απάντηση: https://support.uphold.com/hc/en-us/articles/360000879426-How-do-I-send-XRP-from-my-Uphold-account-to-an-external-XRP-ledger- διεύθυνση-?mobile_site=true

8. Πώς μπορώ να αποκτήσω τις μετοχές μου XRP από το Πορτοφόλι στο Lobstr ;;

Εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι "ΑΝ" θέλετε να μετακινήσετε το XRP στην έκδοση Fchain. https://t.me/GQXCapital

9. Διάβασα κάπου ότι όταν διαγράφεται το χρέος των στεγαστικών δανείων, έτσι και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σας. Όλη η ιδιοκτησία ανήκει στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι?

Ψευδής. Αυτό είναι ένας φόβος από το Cabal. Μη φοβάσαι. Τα χρέη σβήνονται επειδή όλοι ζούσατε κάτω από ένα παράνομο «αντισυνταγματικό» σύστημα από το 1871.

10. Εάν έχω αποταμιεύσεις χρημάτων και κάνω έλεγχο σε τράπεζα που είναι μέλος του FDIC, είναι ασφαλές;

Τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Θα μεταφερθεί στα Treasury Notes/New QFS. Θα συνιστούσα να επενδύσετε τουλάχιστον σε Silver ή XRP/XLM.

11. Έχω μόνο κάποια xrp στο uphold που είναι επίσης πορτοφόλι, είναι ασφαλές να το κρατήσω εκεί;

Είμαι νέος σε όλα τα μπερδεμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για την κρυπτογράφηση. Ακούω ότι το ABRA είναι το μέρος για να το μετακινήσετε επίσης. Διατηρώ το XRP στο EXODUS ή άλλο που θα χρησιμοποιήσω είναι το XUMM.

12. Πώς θα επηρεαστούν τα στεγαστικά δάνεια των ανθρώπων εάν είναι ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος ή διαμερίσματος αφού πρόκειται για πολλαπλές κατοικίες σε ένα κτίριο;

Το στεγαστικό δάνειο έχει σβήσει. Ο Old Corrupt Diseased Temple γίνεται Humpty Dumptied.

13. Έχει φύγει το IRS και θα πάρουμε τα χρήματά μας πίσω από αυτό;

Ναι και πολλά άλλα. Μη με κάνετε να ξεκινήσω με τα Πιστοποιητικά Γέννησης. Πωλούνται από το Βατικανό 20.000 φορές.

14. Εξαργυρώσαμε τις μετοχές μας σε περίπτωση κραχ της αγοράς. Τα περισσότερα κεφάλαια βρίσκονται σε λογαριασμούς συνταξιοδότησης του IRA. Τι πρέπει να κάνουμε για τα μετρητά; Επενδύστε ξανά, αν ναι, σε τι; Ή να κρατήσω μετρητά προς το παρόν;

Ναι, σας συνιστώ να επενδύσετε τουλάχιστον σε Silver – XRP & XLM. Αλλά τα μετρητά θα μεταφερθούν όπως αναφέρθηκε

15. Θα εξαλειφθεί όλο το χρέος μας όταν εφαρμοστεί το Nesara/Gesara;

Ναι 50η Ιωβηλαία Χρέους επίσης. Είναι βιβλικό.

«Είμαστε οι δημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας. Είμαστε ισχυρά θεϊκά όντα με άπειρες δημιουργικές ικανότητες. Αλλά για να δημιουργηθεί αυτή η πραγματικότητα απαιτεί την ενέργεια της δράσης. Λοιπόν, ας δράσουμε τώρα – κάντε κάτι σήμερα που θα σηματοδοτήσει την αρχή αυτού του υπέροχου μέλλοντος για εσάς, τους αγαπημένους σας και όλη την ανθρωπότητα.”…  http://www.onesmalltown.org/

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Οι γιοι του Θεού έπεσαν στην αρχή του χρόνου λόγω των άχρηστων αντιλήψεων της πνευματικότητας που δημιούργησαν για εμάς οι υβριδικές ανθρώπινες γραμμές σπόρων φιδιού. Γεννηθήκαμε στην Αγάπη του Πατέρα μας που κωδικεύεται γενετικά με τη Δικαιοσύνη Του, έχουμε ηθική πυξίδα και γνωρίζουμε το σωστό από το λάθος. Ο Τραμπ γεννήθηκε για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε ο Ιησούς. Ήξερε ότι θα ερχόταν η ώρα να απαντήσει στο κάλεσμά του να σηκωθεί και να παρέμβει αυτή τη στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας. Ο Τραμπ δεν δεσμεύεται από καμία θρησκευτική κατήχηση και επομένως είναι απόλυτα δεκτικός σε ό,τι πρέπει να γίνει ώστε το θέλημα του Επουράνιου Πατέρα μας να γίνει στη γη όπως και στον Ουρανό. Αν δεν καταλάβουμε πώς παραδώσαμε τη διάκρισή μας στα δόγματα των οχιών, θα πέσουμε ξανά. Ενωμένοι στεκόμαστε διαιρεμένοι πέφτουμε. https://www.bitchute.com/channel/d1urdmz7GL1P/

Οι Νεφελίμ χρησιμοποίησαν τη θρησκεία για να χωρίσουν και να κατακτήσουν τους γιους του Θεού https://www.bitchute.com/channel/d1urdmz7GL1P/

Το ειδωλολατρικό ευαγγέλιο της εκκλησίας αντικατέστησε το ευαγγέλιο του Ιησού Η αδιάψευστη ιστορία πίσω από την ικανότητα του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου να εφαρμόσει τις παγανιστικές του πρακτικές στους κανόνες της Βίβλου που ξεκίνησαν στη Σύνοδο της Νίκαιας το 325 μ.Χ. και τελείωσαν στη Σύνοδο της Καρχηδόνας το 397 μ.Χ., όταν η επίσημη Βίβλος ξεδιπλώθηκε.

 Το Doom And Gloom της Revelation είναι μέρος του προγραμματισμού Η αδιαμφισβήτητη ιστορία πίσω από το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters