Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Άκου Ελληνάκο ΙΙ - Εσύ πρέπει να δώσεις τη μάχη σου


Μην με παρεξηγείς επειδή δεν σε συμπαθώ. Σκέψου ποιόν συμπαθείς εσύ Ελληνάκο. Σκέψου τους γιατρούς, τους επιχειρηματίες, τους φαρμακοποιούς, τους ταξιτζήδες, τις νοσοκόμες, τους οδηγούς βυτιοφόρων, τους ψιλικατζήδες, τους καφετζήδες, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους ιδιωτικούς
υπαλλήλους, τους υπαλλήλους της Βουλής, τους εργάτες, τους μηχανικούς, τους καλλιτέχνες, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους δικηγόρους, τους αγρότες, τους ασφαλιστές, τους αθλητές, τους νεκροθάφτες και όποιον άλλον έχει τύχει να γνωρίζεις ή να έχεις έρθει σε επαφή.

Δεν είναι όλοι αυτοί απατεώνες Ελληνάκο; Μόνο εσύ είσαι ο καλός και τίμιος σε έναν κόσμο κακό και άτιμο. Εσύ είσαι το θύμα πάντα Ελληνάκο. Όλοι οι άλλοι υπάρχουν για να σε ταλαιπωρούν.

Τα μόνα τίμια χρήματα Ελληνάκο είναι αυτά που κερδίζεις εσύ. Όλοι οι άλλοι κλέβουν και φοροδιαφεύγουν.

Η μόνη καλλιτεχνική δουλειά είναι αυτή που κάνεις εσύ. Όλων των άλλων είναι οι κακοτεχνίες και οι προχειροδουλειές.

Στην εργασία σου είσαι ο πιο εργατικός Ελληνάκο. Όλοι οι συνάδελφοί σου σε ζηλεύουν και προσπαθούν να σου την φέρουν γιατί είσαι πραγματικά ο καλύτερος και ο πιο ευσυνείδητος υπάλληλος.

Όλοι σου φορτώνουν δουλειές και εσύ ποτέ δεν τις αρνείσαι. Έχεις ταχθεί να κουβαλάς τον κάματο όλων των τεμπέληδων. Όλοι λουφάρουν αλλά εσύ ποτέ Ελληνάκο.

Η ζωή σού φέρθηκε σκληρά. Σε επιφόρτισε να εργάζεσαι πιο σκληρά από όλους. Από το πρωί έως το βράδυ δουλεύεις και βλέπεις τους άλλους να ξύνονται. Εσύ είσαι ο πραγματικός αγωνιστής Ελληνάκο. Όλοι οι άλλοι ζουν εις βάρος σου. Από τη δική σου δουλειά εξαρτάται το καλό όλης της κοινωνίας.

Είναι όπως όταν οδηγείς Ελληνάκο. Έχεις πάντα δίκιο. Και όταν ακόμη περάσεις με κόκκινο το κάνεις γιατί έτσι έπρεπε να γίνει και όταν τρέχεις με διακόσια το κάνεις γιατί έχεις πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου. Οι άλλοι είναι κόπανοι και εγκληματίες όταν κάνουν τα ίδια.

Η άποψή σου είναι πάντα η σωστή ενώ οι άλλοι λένε ανοησίες.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Βλέπεις τα δελτία ειδήσεων και εξοργίζεσαι με όλες τις λαμογιές που ακούς. Ζεις μέσα σε έναν κακό και εχθρικό κόσμο Ελληνάκο. Τα κανάλια προσπαθούν, για το καλό σου, να σε ενημερώσουν και εσύ αναστατώνεσαι με ότι ακούς.

Το μόνο καλό που ακούς τον τελευταίο καιρό είναι τα μέτρα που παίρνουν εις βάρος των απατεώνων συμπολιτών σου. Δεν πειράζει εάν κάποια μέτρα σε αγγίζουν λίγο και εσένα αρκεί να ισοπεδώνουν τους υπόλοιπους απατεώνες.

Η ψυχούλα σου ηρεμεί όταν βλέπει το αίμα των διπλανών σου να τρέχει Ελληνάκο. Δικαιώνεσαι επιτέλους για τις επιλογές σου. Αναγνωρίζεται από το σύστημα η ανωτερότητά σου. Επιβεβαιώνεσαι για την άποψη που είχες ότι όλοι είναι απατεώνες ενώ εσύ είσαι ο καλύτερος αλλά και ο πιο αδικημένος.

Όταν τα μέτρα είναι εις βάρος σου βέβαια, τότε είναι βαριά και άδικα και χτυπούν τους λάθος ανθρώπους. Τότε είναι απάνθρωπα Ελληνάκο. Τότε εξοργίζεσαι γιατί δεν χτυπούν τους άλλους αλλά πάλι εσένα. Για άλλη μια φορά εσύ θα την πληρώσεις Ελληνάκο.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Μερικές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς διαφορετικά τα πράγματα εάν μπορέσεις για μια στιγμή να ανοίξεις το μυαλό σου και να κατανοήσεις.

Το "Διαίρει και Βασίλευε" ήταν πάντα η βασική μέθοδος των διεθνών λαμογίων. Σε διαιρούν συνέχεια Ελληνάκο, σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής σου ζωής ώστε να σε ελέγχουν πολύ εύκολα.

Μην βιάζεσαι να πεις "το ξέρω" Ελληνάκο, γιατί αυτό το "το ξέρω" σε έχει φάει. Έχω βαρεθεί να σε ακούω να λες "το ξέρω". Δεν ξέρεις τίποτα. Απλά έχεις ακούσει τα πάντα. Και τα έχεις ακούσει γιατί σου τα είπαν. Και σου τα είπαν για να τα "κάψουν". Για να μπορείς να λες συνέχεια "το ξέρω" και "το ξέρω". Σε ότι σου λένε απαντάς "το ξέρω". Την τύφλα σου ξέρεις Ελληνάκο. Ξέρεις αλλά δεν καταλαβαίνεις.

Σε χωρίσανε σε αριστερό και δεξιό, πολιτισμένο και απολίτιστο, ευγενή και άξεστο, χωριάτη και πρωτευουσιάνο, εργοδότη και υπάλληλο, υπάλληλο και εργάτη, εργάτη και αγρότη, πλούσιο και φτωχό, έξυπνο και βλάκα, δημόσιο και ιδιωτικό, ένστολο και άστολο, ρατσιστή και μετανάστη, ηθικό και ανήθικο, πόρνη και παρθένα, εθνικιστή και διεθνιστή, άσχημο και όμορφο, πιστό και άπιστο, προκομμένο και τεμπέλη, μορφωμένο και αμόρφωτο, παναθηναϊκό και ολυμπιακό.

Σου έφτιαξαν και σχολεία να πηγαίνεις Ελληνάκο για να μορφώνεσαι. Σου τα έκαναν και υποχρεωτικά Ελληνάκο. Λες να τα έκαναν για το καλό σου; Λες να είναι δική σου κατάκτηση; Μην βιαστείς να τα βάλεις μαζί μου Ελληνάκο. Δεν σου είπα ότι δεν είναι καλό να υπάρχουν σχολεία. Σου λέω όμως ότι το όλο σκηνικό έχει στηθεί έτσι που τα παιδιά σου βασικά να διαπαιδαγωγούνται από μικρά στον ανταγωνισμό με τα άλλα παιδιά. Σου έχουν κάνει σημαία τον ανταγωνισμό. Και αυτό είναι ολέθριο Ελληνάκο γιατί ο ανταγωνισμός φέρνει και την διαίρεση και την αντιπάθεια.

Ξέρω Ελληνάκο ότι σε χτύπησα σε αδύνατο σημείο και σε εξόργισα. Είσαι υπέρ του ανταγωνισμού. Τον έχεις συνδέσει στο μυαλό σου με την αξιοκρατία. "Μέσα από τον ανταγωνισμό αναδεικνύεται ο ικανότερος". Παπαγαλάκος είσαι Ελληνάκο. Έτσι σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι.

Γιατί όμως σε μαθαίνουν να είσαι ανταγωνιστικός Ελληνάκο; Γιατί έτσι θα πάρεις τη δουλειά εσύ, γιατί οι δουλειές δεν φτάνουν για όλους. Θα βγάλεις πολλά λεφτά εσύ, γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν. Έτσι θα επιβραβευτείς με τη mercedes Ελληνάκο. Οι mercedes δεν φθάνουν για όλους. Θα πρέπει να ξεχωρίσεις Ελληνάκο για να επιβιώσεις. Έτσι έφτασες να είσαι εσύ ο καλός και όλοι οι άλλοι οι κακοί Ελληνάκο. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Πρέπει να είσαι ο καλύτερος για να επιβιώσεις.

Μιλάς για την οικονομία Ελληνάκο και αγωνιάς για το πώς θα γίνει ανταγωνιστική. Σου το ξαναλέω, παπαγαλάκος είσαι Ελληνάκο. Έτσι σου είπαν στα κανάλια, έτσι λες και εσύ. Ανταγωνιστική με ποιόν ρε φουκαρά; Με κάποια άλλη οικονομία; Δηλαδή να ανταγωνίζονται οι λαοί για το ποιός θα ικανοποιήσει περισσότερο τον αφέντη; Είσαι θύμα Ελληνάκο. Την επόμενη φορά που θα πεις για ανταγωνιστική οικονομία θα πρέπει να πεις και με ποιόν θα είναι ανταγωνιστική. Με την Βουλγαρία; Με την Αλβανία; Σκέψου Ελληνάκο και μην βιαστείς να με κατηγορήσεις πριν απαντήσεις.

Σε έχουν πείσει ότι οι πόροι δεν φθάνουν για όλους. "Το ξέρεις" και αυτό. Τον κακό σου τον καιρό λοιπόν. Το μόνο που δεν φθάνει είναι τα χαρτάκια που τα λένε Ευρώ.

Ξέρεις κάτι Ελληνάκο; Η ζωή κάθεται απέναντί σου και γελάει ειρωνικά. Γελάει με τη βλακεία σου. Γελάει γιατί ότι θέλεις σου το δίνει πλουσιοπάροχα Ελληνάκο και εσύ δεν το βλέπεις αυτό. Η ζωή δεν κάνει τσιγκουνιές. Ζητάς και παίρνεις Ελληνάκο.

Σκέψου τους πρώτους χρόνους. Το παιχνίδι ήταν το ίδιο. Δύο ήταν και ο ένας σκότωσε τον άλλο. Δεν έφταναν οι πόροι και για τους δύο;

Σκέψου και τους αρχαίους χρόνους. Ο συνολικός πληθυσμός του πλανήτη ήταν δεν ήταν 10 εκατομμύρια και σφαζόντουσαν μεταξύ τους τάχα-τάχα για τους πόρους.

Βρε ανόητε Ελληνάκο έχουμε φτάσει τα 7 δισεκατομμύρια και ο πλανήτης εξακολουθεί να μας θρέφει. Κάνουμε ότι μπορούμε για να τον εξοντώσουμε και συνεχίζει να μας ανέχεται και να γελά με την κατάντια μας. Αέρας, νερό και τροφή υπάρχουν σε αφθονία Ελληνάκο. Δεν το πιστεύεις; Σκέψου: Εάν ζούμε 7 δισεκατομμύρια πώς δεν έφθαναν οι πόροι για να ζήσουν 10 εκατομμύρια και ο ένας σκότωνε για να πάρει το βιός του άλλου; Και εάν ζούσαν 10 εκατομμύρια πως δεν έφθαναν οι πόροι για να ζήσουν δύο άνθρωποι; Και σε λίγο καιρό εάν γίνουμε 50 δισεκατομμύρια τότε πως δεν έφθαναν οι πόροι όταν ήμασταν 7 δισεκατομμύρια;

Για να σε προλάβω Ελληνάκο, σου λέω ότι η τεχνολογία είναι κατάκτηση του ανθρώπου ως ελεύθερη οντότητα και όχι του ανθρώπου ως σκλάβου των λαμογίων. Μην τους χαρίζεις έστω και αυτό το λίγο που είναι δικό σου.

Τα λαμόγια που σε ελέγχουν λοιπόν έχουν αποφασίσει τη μείωση του πληθυσμού. Μήπως και όλα αυτά τα μέτρα εκεί δεν αποσκοπούν; Ή μήπως νομίζεις ότι τους λείπουν τα λεφτά; Πόσο ανόητος είσαι Ελληνάκο. Τα λεφτά είναι δικά τους. Πάντα ήταν. Αυτοί τα εκδίδουν και τα χρησιμοποιούν για να σε ελέγξουν. Μέσα στην πυραμίδα του χρήματος βεβαίως υπάρχουν ένα σωρό ανόητοι σαν και εσένα που τρέχουν για τα λεφτά ενώ στην ουσία υπηρετούν τα λαμόγια.

Το μόνο πράγμα που δεν υπάρχει σε αφθονία Ελληνάκο είναι το χρήμα και ιδιαιτέρως το Ευρώ. Καταλαβαίνεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί εάν υπήρχε σε αφθονία πως θα σε έλεγχαν; Πως θα σε έκαναν εκτελεστικό όργανο εναντίον των συνανθρώπων σου και τελικά εναντίον του εαυτού σου και των παιδιών σου ανόητε; Γιατί όπως εσύ εκτελείς τον άλλον, έτσι κάποιος άλλος θα εκτελέσει και εσένα ανόητε.

Όπλο είναι το Ευρώ Ελληνάκο και το έχουν στρέψει εναντίον σου και εσύ το προσκυνάς. Θεό σου έχεις κάνει το Ευρώ, αφού όλη την ημέρα για αυτό δουλεύεις, αυτό σκέφτεσαι, για αυτό μιλάς και για αυτό παραμιλάς.

Το νόμισμα είναι εργαλείο και έπρεπε να σε υπηρετεί Ελληνάκο. Αυτό το υπηρετείς εσύ. Είσαι δούλος του. Έχεις παραδοθεί ψυχή τε και σώματι στο Ευρώ ανόητε.

Κατάφεραν έντεχνα να βάλουν το χρήμα ανάμεσα σε εσένα και τη φύση Ελληνάκο. Για να φας χρειάζεσαι Ευρώ και όχι τροφή. Για να πιεις χρειάζεσαι Ευρώ και όχι νερό. Ακόμη και για να εκπνεύσεις διοξείδιο, πληρώνεις φόρο Ελληνάκο γιατί επιβαρύνεις το περιβάλλον. Η ύπαρξή σου επιβαρύνει το περιβάλλον.

Ανάμεσα σε εσένα και τη ζωή σού έβαλαν το Ευρώ Ελληνάκο. Δεν το βλέπεις ότι το δικαίωμα τού να ζήσεις έχει αντικατασταθεί από το Ευρώ; Και αυτό τους ανήκει ανόητε. Έχεις εκχωρήσει το δικαίωμα στη ζωή, στους κυρίους του Ευρώ.

Και εάν τυχόν κάποια στιγμή επειδή τους συμφέρει σου δώσουν άλλο νόμισμα να παίζεις, ελεγχόμενο από αυτούς, πάλι εσύ θα τους υποστηρίξεις Ελληνάκο. Πάλι θα σε ακούω να πανηγυρίζεις μαζί με τους δημοσιογράφους σου. Πάλι θα βγεις κορνάροντας στους δρόμους, πανηγυρίζοντας για τους νέους νεκρούς που θα θάψεις.

Ο πόλεμος που γίνεται είναι ενάντια στο μυαλό σου, για να σε κρατήσουν πνευματικά ευνουχισμένο και σωματικά καθηλωμένο.

Πρόσεξε Ελληνάκο. Σου περνάνε απόψεις που νομίζεις ότι είναι δικές σου. Μαθαίνεις και επαναλαμβάνεις φράσεις κλισέ. Στα λένε και στα ξαναλένε για να στα κάνουν κτήμα σου. Σε έχουν κάνει παπαγαλάκο. Δεν σκέφτεσαι. Απλά μιλάς και επαναλαμβάνεις τις βλακείες που έχεις ακούσει.

Για σκέψου Ελληνάκο αντί για ανταγωνιστική οικονομία να έλεγες συναγωνιστική. Δεν είναι καλύτερα Ελληνάκο; Δεν θα ήταν καλύτερα όλοι μαζί να προσπαθούσαν για τη βελτίωση της ζωής τους; Όμως πώς θα σε έλεγχαν τότε Ελληνάκο;

Στη δουλειά σου Ελληνάκο αντί να ανταγωνίζεσαι τον άλλον επαγγελματία, εάν συναγωνιζόσουν μαζί του μήπως θα ήταν καλύτερα; Όμως πώς θα σε έλεγχαν τότε Ελληνάκο;

Και εάν θέλεις να αναδείξεις τον ικανότερο, γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει με τον συναγωνισμό αλλά χρειάζεται ο ανταγωνισμός; Όμως πώς θα σε έλεγχαν τότε Ελληνάκο;

Άστο Ελληνάκο, μάλλον σου έβαλα δύσκολα και θα το κάψεις το ρημάδι το μυαλό. Εξάλλου εάν υπήρχε κάτι τέτοιο θα το είχες ακούσει στα δελτία ειδήσεων. Έτσι και αλλιώς εκεί ακούς όλες τις απόψεις.

Έχεις αποκτήσει και τηλεοπτική ηθική Ελληνάκο. Θέλεις να ακούς και την άλλη άποψη για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη εικόνα. Τα ακούς όλα και στο τέλος είσαι πιο βλάκας από πριν. Ακούς και το "έτσι" και το "γιουβέτσι". Εάν δεν ακούσεις το "γιουβέτσι" θα έχεις ενοχές γιατί το αδίκησες. Σε έχουν μάθει το μουρλοκομείο να το λες πολυφωνία.

Βρε Ελληνάκο και να υπάρχει μια σωστή φωνή στα κανάλια, εάν στην μπλέξουν μέσα σε άλλους δέκα που ο ένας γαυγίζει, ο άλλος δαγκώνει, ο άλλος γλύφει και ο άλλος παραληρεί εσύ τι περιμένεις να καταλάβεις;

Δεν σου χρειάζεται να ακούσεις τίποτα Ελληνάκο. Ότι χρειάζεται το ξέρεις ήδη. Άσε το μυαλό σου και την καρδιά σου ελεύθερη και στείλε στο διάβολο όλα τα λαμόγια τραπεζίτες και τους υπαλλήλους τους πολιτικούς και δημοσιογράφους. Εκεί ανήκουν Ελληνάκο και εκεί σε θέλουν και εσένα.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Ξέρω ότι σε πειράζει που σε αποκαλώ Ελληνάκο. Σου το ξαναλέω όμως: δεν θέλω να σε αποενοχοποιήσω εάν εσύ δεν θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που δρας και αισθάνεσαι για τους συνανθρώπους σου.

Θα μου ήταν εύκολο να σε καλοπιάσω και να σου πω ότι όπως εσύ είσαι καλός άνθρωπος και βλέπεις όλους του άλλους κακούς, το ίδιο συμβαίνει και με εκείνους, οπότε όλοι είσαστε καλοί. Θα σου άρεσε να το πω αυτό Ελληνάκο. Θα σου άρεσε έστω και για λίγο να σκεφτείς ότι όλοι είσαστε καλοί.

ΟΧΙ Ελληνάκο. Εγώ θα σου πω ακριβώς το αντίθετο. Δεν είσαστε όλοι καλοί. Θα σου πω ότι όπως όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες το ίδιο απατεώνας είσαι και εσύ. Το ίδιο τεμπέλης, ακαμάτης και εγκληματίας είσαι Ελληνάκο. Δεν μπορεί να έχεις μόνο εσύ δίκιο και όλοι οι άλλοι που σε θεωρούν απατεώνα να έχουν άδικο.

Εσύ πρέπει να δώσεις τη μάχη σου εάν θέλεις να το δεις αλλιώς. Εγώ δεν μπορώ και δεν θέλω να σε βοηθήσω σ'αυτό. Σκοπός μου είναι να σε δω να στέκεσαι μπρος στον καθρέφτη σου, να τον φτύνεις και να κλαις για αυτά που κάνεις και σκέφτεσαι για τους συνανθρώπους σου. Γιατί στο τέλος αν και δεν το καταλαβαίνεις είναι τα ίδια που κάνεις και σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και για τα ίδια σου τα παιδιά Ελληνάκο.

Συμπάθεια και συμπόνια είναι αυτό που χρειάζεται να επιδείξεις Ελληνάκο.
Ξέρεις γιατί; Γιατί συμπάθεια και συμπόνια χρειάζεσαι και εσύ τώρα πλέον Ελληνάκο.


Αναγνώστης

Cause there's not enough love to go 'round.
(Μήπως σε αγγίζει περισσότερο τώρα που σιγά-σιγά περνάς στον άλλο μισό κόσμο;)

Ακούστε το εδώ


 
http://www.triklopodia.gr/2012/11/blog-post_4432.html

400.000 ευρώ εφάπαξ πήρε γενική διευθύντρια της Βουλής .

Πολλά είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν οι υπάλληλοι της Βουλής αλλά κάποια ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ένα από αυτά είναι και τα εξωφρενικά ποσά που εισπράττουν ως εφάπαξ. Χαρακτηριστικό είναι το εφάπαξ που εισέπραξε διευθύντρια της Βουλής όπως δημοσιεύει η εφημερίδα το "Παρόν".

Η γενική διευθύντρια που έφυγε από την εργασία της πριν από περίπου ενάμισι χρόνο πήρε το αστρονομικό ποσό των 400.000 ευρώ ως εφάπαξ! Ποσό - σκέτη πρόκληση για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ η γενική διευθύντρια δεν είναι η μοναδική προνομιούχος καθώς δεν αποκλείεται κάποια στελέχη της Βουλής να παίρνουν ακόμη περισσότερα, την στιγμή που άλλοι παίρνουν ψίχουλα.



newsbomb.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/400000.html

Ήλθε η ώρα της δράσης στη Θράκη: Στη φυλακή οι παρακρατικοί, οι παραστρατιωτικοί και ο πρόξενος Του Σάββα Καλεντερίδη


Ίσως η μακροβιότερη θεατρική παράσταση στον κόσμο, μετά το «Φάντασμα της Όπερας, να είναι αυτή που παίζεται στη Θράκη, με μόνιμο πρωταγωνιστή τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, σε δεύτερο ρόλο τους εγκάθετους του προξενείου και σε ρόλο κομπάρσου, τους ιθύνοντες του
Ελληνικού κράτους, που -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, τη στιγμή που η Τουρκία προωθεί τα αποτρόπαια σχέδιά της στην περιοχή.

Όλα αυτά τα χρόνια, το Ελληνικό Υπουργείου Εξωτερικών, παραβιάζοντας κάθε έννοια λογικής αλλά και υπηρεσιακής ευθύνης, επέτρεψε στον Τούρκο πρόξενο να υποκαταστήσει το ελληνικό κράτος και, δρώντας κυριολεκτικά ανενόχλητος και εκτός των αρμοδιοτήτων του (που ορίζονται σαφώς από τη Συνθήκη της Βιέννης και πρέπει να περιορίζονται μόνο σε γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν πολίτες κατόχους τουρκικών διαβατηρίων και χορηγήσεις θεωρήσεων εισόδου σε αλλοδαπούς) να δημιουργήσει έναν παρακρατικό και παραστρατιωτικό μηχανισμό, που επιβουλεύεται την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Για το ζήτημα αυτό υπάρχουν απτές αποδείξεις και το ελληνικό κράτος πρέπει να σταθμίσει τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί το θέμα σε εσωτερικό, διμερές αλλά και διεθνές επίπεδο και κυρίως σε επίπεδο ΝΑΤΟ, όπου υποτίθεται ότι είμαστε σύμμαχοι!

Όμως, εκτός από τις τεράστιες ευθύνες του υπουργείου εξωτερικών, τεράστιες ευθύνες έχουν και οι λοιπές αρχές του ελληνικού κράτους που υπάρχουν στην περιοχή, οι οποίες δεν έπραξαν τίποτε για να αποκαλύψουν το δίκτυο των πρακτόρων του προξενείου που κινητοποίησε τον κόσμο εναντίον των Ελλήνων ηθοποιών που κινδύνεψαν να λυντσαριστούν στον Εχίνο, όπως και εναντίον του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου, στις Θέρμες της Ξάνθης, όπου οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ήλθαν αντιμέτωποι με τους φανατισμένους παρακρατικούς και παραστρατιωτικούς μηχανισμούς του τουρκικού προξενείου.

Και στις δυο ανωτέρω περιπτώσεις ο εισαγγελέας όφειλε να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, για να αποκαλυφθεί ο κεντρικός παρακρατικός και παραστρατιωτικός ρόλος του προξενείου.
Σε ανάλογες ενέργειες θα έπρεπε να προβούν και οι λοιπές αρμόδιες αρχές του ελληνικού κράτους, πάντα στα πλαίσια των νόμιμων αρμοδιοτήτων τους.
Αντ’ αυτού, αφέθηκε ο πρόξενος και οι μηχανισμοί του να δρουν εντελώς ανενόχλητα, γι’ αυτό, εκμεταλλευόμενοι τη χειμερία νάρκη του ελληνικού κράτους, δεν πτοήθηκαν να απειλήσουν ευθέως τον ιμάμη του χωριού Σώστης Κομοτηνής, ο οποίος αρνήθηκε να προσχωρήσει στην παράνομη τουρκοσυμμορία, ενώ, παρά το διάβημα διαμαρτυρίας του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, το οποίο μάλλον έγραψαν στα οθωμανικά τους στιβάνια, φρόντισαν να επεκτείνουν τη δράση τους και στη Ρόδο, όπου και πάλι παρακρατικοί απείλησαν και επιτέθηκαν εναντίον του νόμιμου ιμάμη της Ρόδου, επειδή δεν υποχωρούσε υπέρ του παρακρατικού που ήθελε να τοποθετήσει εκεί η Άγκυρα.
Και στην περίπτωση αυτή, παρότι επενέβη ο εισαγγελέας και είχαμε καταδικαστική απόφαση, δεν ζητήθηκε η άρση του απορρήτου των τηλεφώνων των δραστών, ο ένας εκ Θράκης και ο άλλος εκ Τουρκίας, για να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε συμμορία που δρα παράνομα και υπό τον συντονισμό του προξενείου.

Τέλος, η εγκληματική αδιαφορία των ελληνικών αρχών επισφραγίζεται με τον έλεγχο που έκανε συνεργείο του ΣΔΟΕ, μετά από καταγγελία, σε κυλικείο που λειτουργούσε επί δεκαετίες υπό την ευθύνη και στο χώρο της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», χωρίς άδεια λειτουργίας, ΑΦΜ και ταμειακή μηχανή.
Και αναρωτιέται κανείς: Αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη καταγγελία που κινητοποίησε το ΣΔΟΕ, πόσες ακόμα δεκαετίες θα λειτουργούσε το συγκεκριμένο κυλικείο-θερμοκήπιο παρακρατικών και παραστρατιωτικών, πάντα υπό την ευθύνη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής;

Τα γεγονότα που αναφέραμε είναι μόνο λίγα κομμάτια που παζλ της καραμπινάτης και εξοφθάλμως παράνομης δράσης του προξενείου της Κομοτηνής.
Αν ξυπνήσουν επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους και αρχίσουν να αποκαλύπτουν έναν προς έναν τους παράνομους παρακρατικούς και παραστρατιωτικούς μηχανισμούς που δρουν στη Θράκη, θα βρεθούν και τα τεκμήρια που στοιχειοθετούν τουλάχιστον το αδίκημα της σύστασης συμμορίας υπό το συντονισμό του προξενείου.
Για παράδειγμα, αν ζητήσουν την άρση του απορρήτου των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων των δραστών της επίθεσης εναντίον του ιμάμη του Σώστη Κομοτηνής και του ιμάμη της Ρόδου, καθώς και των φοροκλεπτών της Κομοτηνής, θα διαπιστώσουν ότι στην κορυφή της πυραμίδας στέκει ο αγέρωχος ο Τούρκος πρόξενος και αμέσως από κάτω οι άλλοι «αρμόδιοι» για τη συγκρότηση των ειδικών ομάδων.

Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το …πήδημα!!!

 "Κυριακάτικη Δημοκρατία"

http://www.triklopodia.gr/2012/11/blog-post_2882.html

Αποκαλυπτική Έρευνα: Τα ονόματα και οι εταιρίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα


Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με … το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική
σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!

Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!

Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!

Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!

Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!! Το ποιοι είναι αυτοί οι … κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ !

Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία!

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

CDS – Ασφάλιστρα κινδύνου

Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη! Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;

Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!

Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!

Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.

Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:

GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)

Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
FITCH
MOODY’s
STANDARD & POOR (S&P)

Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!
Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:

2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!

2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.

2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.
Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».

Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.

2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.

2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.

● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.

● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:

(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.

(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.

(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.

2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.
Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως … αγορές;

ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

NEUBERGER BERMAN

▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch

BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P

NEUBERGER BERMAN

Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.
Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!

Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:

● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .
● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.

Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε!

Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσα τους;

Τζόρτζ Σόρος

Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.

● Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.
● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!
● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ,Μαντλίν Ολμπράϊτ.

Τζον Πόλσον

Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

Στίβεν Κοέν
O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).

Ντέιβιντ Αϊνχορν

Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;

● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.

● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.

● Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!

● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.

● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).

● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.

● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).

● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.

● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.

Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν

Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!

Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:

▪ Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;

▪ Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;

▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!

▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!

▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;

Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!

Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται … επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!

Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!

Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !

Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε!

Βάλτε αυτό το άρθρο στα «αγαπημένα» του υπολογιστή σας, γιατί θα σας χρειαστεί άπειρες φορές, όταν κάποιοι, θα εξακολουθούν να προκαλούν συσκότιση στον λαό, με αόριστες αναφορές, φτάνοντας στο σημείο τον Ελληνα πολίτη να αναρωτιέται «ΜΑ ΠΟΙΟΣ είναι ο ΕΧΘΡΟΣ»

Τώρα , γνωρίζετε τον εχθρό! Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών!

Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε!!!
—-

Πηγές:
Τα στοιχεία για την συμμετοχή των πολυεθνικών στην Ελληνική οικονομία είναι από το βιβλίο του Πάνου Παναγιώτου: “Ελληνική Κρίση: Περίεργες συμπτώσεις”, εκδόσεις Λιβάνη, το οποίο αξίζει να το διαβάσετε.

Γιώργος Αδαλής για τους aegean times
 
http://www.triklopodia.gr/2012/11/blog-post_3885.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Ιωάνου. ΔΕΝ είναι ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ είναι ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ



πηγή diadrastiko: Η Αποκάλυψη του Ιωάννου, το εσχατολογικό κείμενο της Καινής Διαθήκης, έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού. Αυτό, όμως, είναι ένα λάθος καθώς ο Ιωάννης πουθενά δεν αναφέρεται σε κάτι τέτοιο. Η έλευση εκείνου που περιμένει καμία σχέση δεν έχει με ό,τι γνωρίζουμε ως σήμερα σαν Χριστό –αλλά αυτό είναι θέμα που θα εξετάσουμε σε μία άλλη ανάρτηση.


Ας περάσουμε στο προκείμενο: αυτά που έγραψε δεν τα οραματίστηκε, αλλά τα «δανείστηκε» από παλαιότερους για έναν συγκεκριμένο λόγο.


Θα ξεκινήσουμε με ένα απλό παράδειγμα:


Έρχεται μετά των νεφελών (Αποκάλυψη Α΄7)
Όλη η Παλαιά Διαθήκη βρίθει από ανάλογες μεταφορές. Δεν είναι κάτι παράξενο.


Όμως στην συνέχεια:


Α)
Ολόκληρο το 10ο κεφάλαιο είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Ιεζεκιήλ. Το σενάριο, οι παραστάσεις, οι εικόνες και η αφηγηματική φόρμα που χρησιμοποιεί, αποτελούν πιστή επανάληψη των οραμάτων του αρχαίου «προφήτη». Κυρίως, η βασική σκηνή με το «βιβλίον το ηνεωγμένον» που καλείται ο Ιωάννης να καταπιεί. Ο Ιεζεκιήλ πρώτος χρησιμοποίησε αυτή την παραβολική εικόνα με το βιβλιαρίδιον που πικραίνει την κοιλιά και στο στόμα είναι γλυκύ σαν μέλι.


Τα δύο κείμενα έχουν ως εξής:


Τότε μου είπε: «Εσύ άνθρωπε φάε αυτό που βλέπεις εδώ, φάε αυτό που βλέπεις εδώ, φάε ετούτο δω το βιβλίο και πήγαινε και μίλησε στους Ισραηλίτες». Έτσι, άνοιξα το στόμα μου και μου έδωσε κι έφαγα το βιβλίο. «Άνθρωπε», μου είπε, «φάε το βιβλίο που σου δίνω και γέμισε το στομάχι σου με αυτό». Το έφαγα κι ήταν γλυκό στο στόμα μου σαν μέλι. (Ιεζεκιήλ Γ΄ 1-3)


Πήγα προς τον άγγελο και του είπα να μου δώσει το βιβλιαράκι. Κι αυτός μου λέει: «πάρτο και φάτο, θα σου γεμίσει πίκρα τα σωθικά, μα στο στόμα σου θα είναι πικρό σαν μέλι». (Αποκάλυψις Ι΄ 9)


Β)
Στο 11ο κεφάλαιο(3-5), ο Ιωάννης προβλέπει μία διάσπαση, δύο εξουσίες, ένα δίπολο, δύο ανίκητες εξουσίες που κανείς δεν θα μπορεί αντιταχθεί στην εξουσία τους. Μάλιστα, αυτές θα έχουν την εξουσία του ουρανού, θα ελέγχουν πότε θα βρέξει και πότε όχι, παράλληλα θα έχουν και την εξουσία των υδάτων (Ι΄6). Σας θυμίζουν κάτι αυτά επί των ημερών μας; Δείτε chemtrails και έλεγχος καιρού. Επίσης ιδιοτικοποίηση φυσικών υδατινων πόρων


Οι ερμηνείες που έχουν δοθεί μιλούν είτε για την Δυτική και Βυζαντινή αυτοκρατορία, είτε για τις δύο υπερδυνάμεις π.χ. ΗΠΑ-Ρωσία, είτε για το Βατικανό και το Πατριαρχείο. Όμως, δεν μας λένε ότι την ίδια «πρόβλεψη» είχε κάνει και ο Δανιήλ: «βασιλεία άλλη διμερής έστε εν αυτή» (Β΄ 41)


Επιπλέον η «προφητεία» συμπληρώνεται από τον Ζαχαρία ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι οι «λυχνίες» που αναφέρονται είναι οι δύο εκκλησίες, δηλαδή ο Παπισμός και η Ορθοδοξία (Ζαχαρίας Δ΄14)


Γ)
Το κεφάλαιο 13 της Αποκάλυψης είναι σχεδόν αυτούσιο, με κάποιες ελάχιστες παραλλαγές, από τον Δανιήλ.


Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:


Είδα ένα τέταρτο θηρίο φοβερό και τρομερό και πάρα πολύ δυνατό με μεγάλα σιδερένια δόντια […] είχε στο κεφάλι του δέκα κέρατα (Δανιήλ Ζ΄ 7)


Και είδα να ανεβαίνει από τη θάλασσα ένα θηρίο με δέκα κέρατα… (Αποκάλυψη ΙΓ΄ 1)


Δ)
Στο 16ο κεφάλαιο, τα δύο πρώτα εδάφια μιλούν για την πρώτη από τις επτά πληγές: «έλκος κακόν και πονηρόν» θα πλήξει τους φέροντες το χάραγμα. Το πώς θα τους ξεχωρίζουν το μαθαίνουμε στο 12ο της Εξόδου. Στην Έξοδο (Ζ΄ 17-18), πάλι, διαβάζουμε την γνωστή σε όλους περίπτωση που ο Μωυσής μετατρέπει τον Νείλο σε αίμα και… ω! του θαύματος, στο 16ο της Αποκάλυψης διαβάζουμε το ίδιο «όραμα».


Ε)
Όλοι έχουμε ακούσει για το λεγόμενο «χάραγμα». Ωστόσο ο Ιωάννης δεν πρωτοτυπεί. Το συναντάμε και αλλού πολύ καιρό πριν γεννηθεί:


έπειτα ο Κύριος φώναξε τον άντρα […] και του είπε: «Πήγαινε, διάσχισε την Ιερουσαλήμ και βάλε σημάδι στα μέτωπα των ανθρώπων εκείνων που στενάζουν και θλίβονται για τις βδελυρές πράξεις που γίνονται μέσα στην πόλη». Τους υπόλοιπους σφάξτε τους χωρίς λύπηση μέχρι και μικρά παιδιά (Ιεζεκιήλ Θ’ 4-7)


Ζ)
Όταν ο Ιωάννης περιγράφει πως ο Θεός θα φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο (ΒΑ΄ 1-7) κλπ, κατά σύμπτωση οραματίζεται το ίδιο όραμα που είχε και ο Ησαίας (Ξ΄ 17-25), με ίδια φρασεολογία.


Αυτά και άλλα πολλά παραδείγματα μπορούμε να φέρουμε για το «όραμα» του Ιωάννη. Μα να είναι συμπτώσεις όλα αυτά; Είναι πάρα πολλά για να είναι συμπτώσεις και τυχαία.
Όσοι τυχαίνει να έχουμε μία Βίβλο στο σπίτι μας, ας κάνουμε τον κόπο να την ανοίξουμε και να την διαβάσουμε. Είναι ογκώδες βιβλίο, το γνωρίζουμε, αλλά τι να γίνει, μόνο μελετώντας και συγκρίνοντας θα «ανοίξει» το μυαλό μας. Όσοι το κάνετε θα δείτε πολύ περισσότερα από τα προαναφερθέντα –τα οποία αποτελούν μία σταγόνα στον ωκεανό!


Συμπέρασμα


Ο Ιωάννης, λοιπόν, δεν προφητεύει το μέλλον του κόσμου, ούτε είδε κάτι για τα μελλούμενα. Και μόνο μέσα από αυτά τα ελάχιστα που αναφέραμε, γίνεται φανερό, πασιφανές, θα τόνιζα, ότι αυτά που αφηγείται δεν τα έζησε ή είδε ο ίδιος.


Γιατί το έκανε; Σίγουρα όχι για να περνάει την ώρα του. Ο Ιωάννης δεν είδε τίποτα, ούτε καν χρειάστηκε να φανταστεί. Απλά συνένωσε ό,τι προσδοκίες και προθέσεις παλαιότερων Εβραίων, των προγόνων του, οι οποίοι ήθελαν να κατακτήσουν τον κόσμο. Η Αποκάλυψη είναι μία μεγάλη συρραφή σκόρπιων σχεδίων υποδούλωσης και καθυπόταξης της ανθρωπότητας σε όραμα υπό την μορφή διηγήματος θρίλερ.


Γιατί το λέμε αυτό; Μα δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο ίδιος ο Ιωάννης αλλά και πολλοί άλλοι πριν από αυτόν:


Τότε, ο Κύριος άπλωσε το χέρι του και άγγιξε τα χείλη μου. Και μου είπε: «Έτσι βάζω τα λόγια μου στο στόμα σου. Πρόσεξε: από σήμερα θα έχεις την εξουσία στα έθνη και στα βασίλεια να ξεριζώνεις και να γκρεμίζεις, να καταστρέφεις και να ερημώνεις, να χτίζεις και να φυτεύεις». (Ιερεμίας Α΄10)


Το υπόλοιπο των απογόνων του Ιακώβ είναι ανάμεσα στα έθνη όπως ένα λιοντάρι ανάμεσα στου δάσους τα θεριά, σαν ένα λιονταρόπουλο ανάμεσα σε κοπάδι προβάτων. Όπου περνάει αρπάζει και ξεσκίζει. Κανείς δεν μπορεί την λεία του να του πάρει. (Μιχαίας Ε΄ 7)


Κάθε άνθρωπος οφείλει να υποτάσεται στις ανώτερες εξουσίες, γιατί δεν υπάρχουν εξουσίες παρά το Θεό, κι αυτές οι εξουσίες που υπάρχουν έχουν τεθεί από το Θεό. Έτσι, λοιπόν, όποιος αντιτάσσεται στην εξουσία, αντιστέκεται στην τάξη που έβαλε ο Θεός, κι όσοι αντιστέκονται είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την τιμωρία τους. (Προς Ρωμαίους ΙΓ΄1-2)


Όποιος μείνει πιστός ως το τέλος στης διαγωγή που εγώ του ζητώ και φτάσει έτσι στη νίκη, θα του δώσω εξουσία πάνω στα έθνη. Θα τα κυβερνήσει με σιδερένια πυγμή και θα τα συντρίψει σαν πήλινα σκεύη. Θα του δώσω την εξουσία που κι εγώ πήρα από τον Πατέρα μου». (Αποκάλυψη Β΄26-28)


Είναι θέμα εξουσίας, λοιπόν…


Μάλιστα, αυτό το Σχέδιο Καθυπόταξης πρέπει να παραμείνει απόρρητο. Γι’ αυτό και ο Ιωάννης βάζει τον Θεό να του ζητά/διατάζει να μην αποκαλύψει καμία πληροφορία από όσες παίρνει: «σφράγισον α ελάλησαν αι επτά βρονταί, και μη αυτά γράψεις» (Αποκάλυψη Ι΄ 4)


Με απλά λόγια, ο Ιωάννης, δεν οραματίζεται, αλλά δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι μεταγενέστεροί του. Δείχνει τον σχεδιασμό της εξουσίας και της αρπαγής.


Κατά συνέπεια, όλες οι προφητείες που από καιρού εις καιρόν κυκλοφορούν, δεν είναι παρά κομμάτια ενός Σχεδίου που οι «προφήτες» τους ξέρουν ότι είναι σε εφαρμογή. Μα θα αναρωτιέστε, αφού είναι απόρρητο το Σχέδιο γιατί υπάρχουν οι προφητείες;
Τα ανακοινώνουν, λοιπόν, οι «προφήτες» α) είτε για να προλειάνουν το έδαφος και παράλληλα να τρομοκρατήσουν τον απλό δεισιδαίμονα και θρησκόληπτο άνθρωπο, αλλά και τον αδαή, τον αμόρφωτο. Του υποβάλουν δηλαδή υποσυνείδητα μηνύματα για να αποδεχτεί αυτό που έρχεται, αυτό που του ετοιμάζουν β) είτε γιατί κάποιοι που γνωρίζουν ή έχουν αντιληφθεί το Σχέδιο, παθαίνουν κρίσεις ειλικρίνειας και (στα γεράματά τους, συνήθως, για να μην κυνηγηθούν) ενημερώνουν κωδικοποιημένα τον κόσμο για να τον αφυπνίσουν.


Σημείωση
Η απόδοση στην Δημοτική της Αγίας Γραφής προέρχεται από εγκεκριμένη από την Εκκλησία έκδοση της Βίβλου.




Πηγή:  http://diadrastiko.blogspot.com/2012/11/blog-post_7762.html#ixzz2CbyYjjdX

Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αποφασίζονται οι ρήτρες συμμόρφωσης

Συναγερμός έχει σημάνει στα υπουργεία και στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς στις 12 το μεσημέρι παραδόθηκαν από τον Γιάννη Στουρνάρα οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τη..
ρήτρα αυτόματης επιβολής ποινών αν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι που προβλέπονται από την ψήφιση των πρόσφατων μέτρων. Αν επί δύο τρίμηνα δεν εκπληρωθούν οι στόχοι από κάποιο υπουργείο αυτομάτως τοποθετείται επίτροπος- ο οποίος θα είναι Έλληνας – από το υπουργείο Οικονομικών στο συγκεκριμένο υπουργείο. Αν επί δύο επίσης τρίμηνα δεν εκπληρώνονται οι στόχοι στους δήμους αυτομάτως μπαίνουν νέοι φόροι στους πολίτες. Αν οι διοικητές ΔΕΚΟ δεν πιάσουν στους στόχους αυτομάτως τους κόβεται ο μισθός. Αν δεν επιτευχθεί ο στόχος των εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις θα λαμβάνονται μέτρα. Κατ' ουσίαν όταν χάνονται οι στόχοι του Μνημονίου σε πρώτη φάση θα επιβάλλονται απολύσεις και νέοι φόροι, ενώ εν συνεχεία θεωρείται βέβαιο ότι θα απαιτηθούν και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου εστάλησαν από το υπουργείο Οικονομικών στην τρόικα την Πέμπτη και επιστράφηκαν με διορθώσεις σε αυτό χθες. Το απόγευμα θα απογραφούν και αύριο θα κατατεθούν στη Βουλή προκειμένου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να μεταβεί στο κρίσιμο Eurogroup της Τρίτης χωρίς εκκρεμότητες, σε μια προσπάθεια να εκταμιευτεί η δόση. Τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση συμφώνησαν να υπάρξουν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με πρόσχημα την έλλειψη χρόνου, κατ΄ ουσίαν όμως για να αποφευχθεί συζήτηση και ψηφοφορία στη βουλή ,το αποτέλεσμα της οποίας δεν ήταν καθόλου δεδομένο. Στα κόμματα έχει ήδη σημάνει συναγερμός προκειμένου να συμφωνήσουν με τις παρατηρήσεις της τρόικα στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία θα υπογραφεί το απόγευμα από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2874.html

ΤΟ 64,5% ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ". ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

ALBANOI
Την ώρα που οι Έλληνες έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια να κάνουν παιδιά επειδή το αποφάσισαν οι "κύριοι" που μας έφτασαν ως εδώ, οι αλλοδαποί συνεχίζουν ακάθεκτοι ακριβώς το αντίθετο.

Δηλαδή, να κάνουν παιδιά και να ελληνοποιούνται. Τα πρωτεία κατέχουν οι αλβανοί οι οποίοι ελληνοποιούνται κατά χιλιάδες, ενώ πολλοί άλλοι από αυτούς επιστρέφουν στην πατρίδα τους με ζεστό ελληνικό χρήμα, νόμιμο και μη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για την πολιτογράφηση ατόμων από άλλες χώρες στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ για το 2010, η εισροή ξένων που πολιτογραφήθηκαν Ελληνες μειώθηκε δραστικά, από 17.000 το 2009 σε 9.400 το 2010.

Μεταξύ τους, την μερίδα του λέοντος συνέχισαν να κατέχουν τα άτομα αλβανικής υπηκοότητας, με 64,5% ή λίγο πάνω από 6.000 άτομα. Ακολουθούν πολύ πίσω οι Γεωργιανοί με 8,1%, οι Ρώσοι με 6,5% και οι Αρμένιοι με 2,1%.

Αν η έλευση της κρίσης «φρέναρε» την επιθυμία αλλοδαπών να πάρουν ελληνική υπηκοότητα, δεν συνέβη το ίδιο στο σύνολο της ΕΕ.

Ετσι, στις 27 χώρες μέλη πολιτογραφήθηκαν 810.500 πολίτες το 2010, από 776.100 το 2009. Οι νέοι «ημεδαποί» ήταν 1,6 ανά χίλιους κατοίκους, αναλογία διπλάσια σε σχέση με την Ελλάδα. Τους περισσότερους ξένους ανά ντόπιους κατοίκους υποδέχθηκαν Σουηδία, Βέλγιο και Βρετανία.

Οι περισσότεροι ξένοι προτίμησαν την Βρετανία (195.000), την Γαλλία (143.000), την Ισπανία (124.000) και την Γερμανία (105.000). Οι τέσσερις αυτές χώρες υποδέχθηκαν το 70% των νέων πολιτών, από το σύνολο των 27 χωρών μελών.

Οι κύριες χώρες προέλευσης είναι το Μαρόκο με 8,3% και η Τουρκία με 6,2%, ενώ ακολουθούν ο Ισημερινός 5,6% και η Ινδία με 4,3%



 http://makeleio.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/645.html

Συνειδητό – υποσυνείδητο και ο προγραμματισμός του Σωκράτους - H πλαστή αλήθεια που πλασάρουν

Όλοι έχουμε ακούσει για το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο είναι μια αποθήκη πληροφοριών από την οποία αντλούμε εικόνες ήχους κτλ για να αποκωδικοποιήσουμε κάτι. Π.χ. σπάει ένα γυαλί, τα ηχητικά κύματα τα οποία λαμβάνουν τα αυτιά μας τα στέλνουν στον εγκέφαλο για αποκωδικοποίηση, ο εγκέφαλος τρέχει στην αποθήκη (υποσυνείδητο) βρίσκει τον ίδιο ήχο ή παραπλήσιο από την data base και σχηματίζει την εικόνα ότι είναι ένα γυαλί που έσπασε… Ο Σωκράτης στον «Φαίδωνα» μας δίνει ένα ανάλογο παράδειγμα…με την όραση και την οπτική ισότητα.
Αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο αισθητού δηλαδή ύλης, τι γίνεται όμως σε επίπεδο νοητού, δηλαδή καταστάσεων, γεγονότων κτλ;
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μέσος άνθρωπος ζει και αντιδρά 95% με το υποσυνείδητο και 5% με το συνειδητό, αυτό δημιουργεί μια καλή ερώτηση: τελικά ζούμε σε έναν υποσυνείδητο κόσμο; (δηλαδή σε ένα Matrix?), επίσης τι θα συνέβαινε αν κάποιοι οι οποίοι γνώριζαν τον μηχανισμό αυτόν, δημιουργούσαν και γέμιζαν με συγκεκριμένες ασύμμετρες εικόνες το υποσυνείδητο μας με σκοπό την επιβολή των σχεδίων τους…; θα συνέβαινε αυτό που ήδη συμβαίνει…
Τα σχολεία Πανεπιστήμια κτλ δεν μας μαθαίνουν τον μηχανισμό με τον οποίο εμείς μόνοι μας θα διακρίνουμε την αλήθεια από το ψεύδος, αλλά μας μαθαίνουν έτοιμες γνώσεις-έννοιες τις οποίες κάποιοι άλλοι έχουν ορίσει γι εμάς, αυτό σημαίνει ότι οικειοποιούμαστε ξένες ιδέες άρα και ξένη προσωπικότητα. Παράδειγμα αν σε μια πόλη (κράτος) κυβερνάει ένα συγκεκριμένο πολίτευμα ο κόσμος μαθαίνει ότι αυτό είναι το σωστό π.χ. Κομμουνισμός σε χώρες όπως ΕΣΣΔ, Πολωνίες, Ρουμανίες, Αλβανίες, Βουλγαρίες που ο κόσμος «νόμιζε» ότι αυτό το πολίτευμα ήταν το σωστό. Εδώ μαθαίνουμε ότι το σωστό είναι ο Σοσιαλισμός και ότι οι Χουντικοί ήταν κακοί και αντίστοιχα (διάλογος Σωκράτη και Θρασύμαχου στην «Πολιτεία» περί δικαίου και πολιτεύματος).
Το αντικλείδι
Την πραγματικότητα-αλήθεια όμως υπάρχει τρόπος να την προσεγγίσουμε, διότι μπορεί να λένε μερικοί ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική για τον καθένα ανάλογα τις γνώσεις και την νοημοσύνη του, παρόλα αυτά υπάρχει μια παγκόσμια πραγματικότητα-αλήθεια η οποία λειτουργεί απόλυτα μαθηματικά όπως άλλωστε και ολόκληρη η δημιουργία. Ο μηχανισμός αυτός γίνεται ορατός από τα Πλατωνικά κείμενα, στα οποία ο Σωκράτης χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μαθηματικές μεθόδους για την εύρεση της αλήθειας και τον ξεχωρισμό της από το ψεύδος! βασίζεται στο root των μαθηματικών δηλαδή το 0/1, αυτό που είπε αργότερα ο Αριστοτέλης ως «εξίσωση των αντιθέτων».
Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει ότι δεν ήταν δάσκαλος και ότι δεν δίδαξε ποτέ τίποτα κανέναν, δεν είχε μαθητές αλλά συνομιλητές, τι εννοούσε; ότι δεν έδωσε έτοιμη γνώση, αλλά έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο ο συνομιλητής μόνος του θα δει τον εαυτό του (γνώθι εις εαυτόν), θα ξεχωρίσει το αόριστο από το ορισμένο, θα διακρίνει και θα ξεχωρίσει τις αντίθετες έννοιες που πριν είχε σε σύγχυση μέσα στο μυαλό του, οπότε και την αλήθεια από το ψεύδος. Η επίπονη διαδικασία που υπέβαλε ο μαθητής στο να κοιτάξει μέσα στον εαυτό του (γνώθι εις εαυτόν) παραλληλίστηκε με τους πόνους της γέννας, η εύρεση της αλήθειας ως γέννεση και η μέθοδος αυτή του Σωκράτη ονομάστηκε «μαιευτική».
Εδώ μας αποκαλύπτουν οι πρόγονοι μας λίγο πολύ, ότι η ζωή μοιάζει σαν σπείρα, αν την κοιτάξεις από κάτοψη μοιάζει σαν κύκλος αλλά αν την κοιτάξεις από άλλη οπτική βλέπεις και τις διαβαθμίσεις της εξέλιξης (εξέλιξη=»εκ του έλικος» δηλαδή DNA).
Ο Σωκράτης το πρώτο πράγμα που έκανε πριν ξεκινήσει μια συνομιλία ήταν να ορίζει τις έννοιες, διότι δεν ήταν δυνατόν να αποκαλούμε κάποιον ή κάτι «καλό» ή «κακό» εφόσον δεν γνωρίζουμε τι είναι «καλό» και τι «κακό». Με την μέθοδο των αντιθέτων (0/1) όριζε τις έννοιες, τις έκανε «reserved words», και προχωρούσε στην εύρεση της αλήθειας χρησιμοποιώντας και το If/else, δηλαδή έφτιαχνε το πρόγραμμα. Π.χ. δεν μπορεί κανείς να πει «ένας νάνος 3 μέτρων» διότι έχουμε ορίσει ότι ο νάνος είναι το πολύ 1 μέτρο και ο γίγας 3 μέτρα, οπότε «νάνος 3 μέτρα» είναι αντίθετες έννοιες άρα υπάρχει ψεύδος.
Ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος ο οποίος απέδειξε μαθηματικά ότι «η κακία είναι άγνοια» διότι αν τα ανθρωποειδή που χρησιμοποιούν την κακία για να «ανέβουν» κοινωνικά και οικονομικά, κατανοήσουν την πραγματικότητα θα διακρίνουν ότι οι προσπάθειες τους είναι μάταιες, όχι στον υλικό κόσμο αλλά στον ευρύτερο νοητό ο οποίος κατ επέκταση επηρεάζει και τον υλικό.
Αν σήμερα λοιπόν αυτοί οι κάποιοι χρησιμοποιούν το υποσυνείδητο για να μας γεμίσουν λανθασμένες εικόνες εμείς αντιστεκόμαστε με την Σωκρατική λογική ευρέσεως της αλήθειας όπως υπάρχουν στα Πλατωνικά κείμενα.
ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! θα ξεχωρίσει μονος του το αόριστο από το ορισμένο, ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ; ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ! ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!
ΔΗΛΑΔΗ, θα διακρίνει και θα ξεχωρίσει τις αντίθετες έννοιες που πριν είχε σε σύγχυση μέσα στο μυαλό του, οπότε και την αλήθεια από το ψεύδος.
Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ!ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.
ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/syneidito-yposyneidito-kai-o-programmatismos-toy-sokratoys-i-plasti-alitheia-poy-plasaroyn.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters