Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Άνοιξαν τα διαγνωστικά. Επιβαρύνονται οι ασφαλισμένοι

  • Θα εξυπηρετούνται όλοι οι ασφαλισμένοι, οι οποίοι θα παίρνουν απόδειξη για τα χρήματα που καταβάλλουν, το 85% της τιμής που αναγράφεται στο παραπεμπτικό, και στη συνέχεια θα παίρνουν πίσω τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ.
Άνοιξαν  τα διαγνωστικά κέντρα μετά την απόφαση που πήρε το Συντονιστικό Όργανο των Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να τροποποιήσει τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Τράπεζες: κάνουν χρυσές δουλειές με τα προσωπικά δεδομένα

Στην ψηφιακή εποχή, οι τράπεζες γνωρίζουν για τους πελάτες τους περισσότερα πράγματα απ’ όσα γνωρίζουν γι’ αυτούς ενδεχομένως ακόμη και οι σύζυγοί τους: πόσα χρήματα κερδίζουν, πού τα δαπανούν και τι αγοράζουν. Μην παραξενευτείτε, λοιπόν, αν αρχίσετε να λαμβάνετε σύντομα μηνύματα από την τράπεζά σας με προτάσεις για το πού να φάτε ή πού να ψωνίσετε. Οι μεγάλες τράπεζες αρχίζουν να εκμεταλλεύονται τον τεράστιο όγκο δεδομένων και στοιχείων που έχουν για τους πελάτες τους ώστε να κερδίσουν χρήματα απ’ αυτά. 

Ὁμοφυλόφιλοι, οἱ «ἀναγκαῖοι» τῆς νέας τάξεως



Τὰ πιόνια τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Οἱ «ἐκλεκτοὶ» τῆς νέας ἐποχῆς.

Ὁ στόχος τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων εἶναι νὰ δημιουργήσῃ μία γενεὰ πολυμόρφων ἀπομονωμένων καὶ χωρὶς ῥίζες ἀτόμων, ποὺ ἐγκλωβισμένα στὰ δικά τους ἀντὶ-γονικὰ πάθη, δὲν θὰ προβάλουν οἱανδήποτε σοβαρὴ ἀντίσταση στοὺς νέους ἀφέντες τῆς δουλείας, τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ἔτσι ἐπιτυγχάνεται πλήρης ἔλεγχος ἐπάνω σὲ κάθε πτυχὴ τῆς ἀνθρωπίνου ζωῆς.

Μὲ ἄλλα λόγια τὸ ποιὸς θὰ ζήση καὶ τὸ ποιὸς θὰ πεθάνη. Ὁ ἔλεγχος τοῦ πληθυσμοῦ.

Ὅταν ὁ στόχος ἐπιτευχθῇ καὶ καθὼς οἱ ὁμοφυλόφιλοι εἶναι ἐμφανῶς ἀσταθεῖς καὶ ἀναξιόπιστοι (κατὰ τὴν λογική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων), ἔχοντας ὑπηρετήση τὸν σκοπὸ γιὰ τὸν ὁποῖον σήμερα στρατεύονται, ὅταν θὰ ἔλθη ἡ ὥρα, θὰ πρέπη συστηματικῶς νὰ ἐξαλειφθοῦν ὡς ἐχθροί του κράτους.

Μητσοτάκης : «Tα τουρκικά να διδάσκονται ως δεύτερη γλώσσα» – Ανακοίνωσε «Μουσουλμανικό Συμβούλιο» παρά τω Πρωθυπουργώ.


Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την περιοδεία του στην περιοχή, προμηνύοντας «μουσουλμανικό συμβούλιο» παρά τω Πρωθυπουργό και εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας στα σχόλεια. 

Ουσιαστικά, αναγνωρίζει «τουρκική μειονότητα» και ακολουθεί την προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου, ικανοποιώντας τα παράλογα αιτήματά του. 
Σε μια περίοδο προεκλογική και μετά από την εθνική τραγωδία της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι δηλώσεις αυτές προκαλούν ερωτηματικά. 

Θεόδωρος Καρυώτης - Νέες Πρέσπες: Ετοιμάζονται να μοιράσουν την ΑΟΖ μας με την Τουρκία.


Και ξαφνικά ήρθε η βόμβα του συνταγματολόγου Γιώργου Κατρούγκαλου στο τουρκικό πρακτορείο http://Ανατολού Διαβάστε την προσεκτικά: 
«Πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο. Κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο από αυτό». 
Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ φαίνεται να αγνοεί ότι τη θάλασσα που δικαιούται η Τουρκία στην Μεσόγειο, βάσει της UNCLOS, δείχνει καθαρά ο επόμενος αμερικανικός χάρτης. 

«Καμπανάκι» Εισαγγελέων για τον νέο Ποινικό Κώδικα: «Κίνδυνος να καταρρεύσει το ποινικό σύστημα»

Για κίνδυνο «εκτροχιασμού της ποινικής δικαιοσύνης» προειδοποιεί, εκ νέου η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή τους νέους Κώδικες – Κώδικας Ποινικής Δικονομίας και Ποινικός Κώδικας – που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, η Ένωση με ψήφισμα της και ζητά λήψη μέτρων, όπως η κατάργηση ήσσονος σημασίας αδικημάτων και επαναφορά του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Κανένας τους δέν χάνεται καί μάλιστα ...καλό-πληρώνεται !

 
Σκέψεις να προταθεί ο Σαμαράς για Επίτροπος, στη θέση Αβραμόπουλου

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters