Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 30/08/21

ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ;

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι ήταν 80 ετών όταν εκτελέστηκε


Πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν πιστεύουν ότι ο Φάουτσι (Fauci) είναι νεκρός. 

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες Παρακάτω.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters