Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ….Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό. (βίντεο)

Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.

Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως

σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί.

Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο. Το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχον γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα.

Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β.

Εκτος από την Ελλάδα αυτό το γονίδιο Ε υπάρχει στη βόρεια Αλβανία και στην Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στον χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.

Στην Τουρκία το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον. Αυτό υπονοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό πρέπει να μάθουν οι Έλληνες της Τουρκίας. Η μισή Τουρκία είναι ελληνική .Ας εξετάσουν αν τολμούν το D.N.A.

Όλοι οι γενετιστές λένε ότι το γονίδιο Ε υπάρχει μόνο στην ελληνική φυλή.

Άρα Έλληνες είναι και οι μισοί τούρκοι και οι βόρειοι λαοί. Στην νότιο Γαλλία είναι το 47%


olagossip.gr
http://www.alert51.info/2017/04/blog-post_280.html

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των ΕλλήνωνΟμιλία απο την Ημερίδα Ας ξανασυστηθούμε όλοι οι Έλληνες - 2 στην Πάτρα. Ομιλητής ο Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Τριανταφυλλίδης με θέμα: Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων








14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ :-(

Για πόσο ακόμα θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το DNA μας? Η επιβαλλόμενη παγκοσμιοποίηση #που την ζούμε στις ημέρες μας θα μας καταντήσει και εμάς και όλο τον κόσμο, δεν θα αργήσουμε να γίνουμε όλοι όπως στην Αμερική όπου το 98% προέρχονται από κάπου αλλού...

Unknown είπε...

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΑΠΟ ΤΙΣ 5-9-2015 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015 ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ-ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ν.Ο.Μ.Ι.Κ.Α. ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.....
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΔΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.''

MrBetadin είπε...

Mα σύμφωνα με το άρθρο ο μισος πλανήτης εχει το γονίδιο Ε οποτε ολοι Ελληνες ειναι! Δεν υπαρχουν Πακιστανοί Τούρκοι, Αλβανοί!Οποτε... Τι αλλη παπάρια θα μας πουν και Θ ακούσουμε για ν αποδεχτούμε την σαλαμοποίηση!

Ghostlygr είπε...

Δεν είναι μόνο το γονίδιο είναι και η βάση του άνθρακα

Unknown είπε...

Πολιτικός φορέας που θα σώσει την Ελλάδα με τον Αρχηγό του στα Λαγούμια

sisi είπε...

Το Άρθρο επικαλείται μια ανύπαρκτη μελέτη !!!!!
Επειδή το έχω δει πολλές φορές ...... το εψαξα αυτό το Άρθρο και ΜΕΛΕΤΗ ΠΙΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΧΩΡ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Αν την εχει κάποιος να μου την στειλει γιατι βαρεθηκα αυτές τις μπουρδες.... μόνο για την σιδηροπενικη ανεμια υπάρχει μελέτη!!!! Αλλά ακόμα και να έχουμε το περίφημο ΙΧΩΡ το βλέπετε εσείς ?
Βλέπετε πουθενά τον υπερηφανο Ελληνα?
Εγώ μονο σκημενους ραγιαδες βλέπω, αδιαφορους, μοιρολατρικους, ελαχιστους σωστους και προβληματισμενους...και Δυστυχώς και φασιστες στη χωρα της δημοκρατιας του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα !!!!

Διογένης είπε...

Καθίστε να ψάξετε κι άλλο, όλοι εσείς οι "αδιάψευστοι" αμφισβητίες της ελληνικότητας του 1/3 του σημερινού πλανήτη. Υπάρχουν σοβαρές μελέτες μιτοχονδριακού DNA πάνω σε σκελετούς που βρέθηκαν σε ανασκαφές σε πολλές περιοχές του πλανήτη.
Δείτε τα ελληνικά ονόματα των πόλεων και των ονομάτων σ'όλο τον πλανήτη. Ψάξτε, διαβάστε και ξυπνήστε από το κουτόχορτο που μας έχουν ταϊσει.

Κofr είπε...

Χαχα. Η βλακεία σας δεν έχει όρια...Πως ένας τόσο μοναδικός λαός βρισκεται άραγε σε μνημονια τόσα χρόνια και δε μπορει να βγει; Η απάντηση είναι ότι επειδή νομίζει οτι εξαιτίας μερικών αξίων προγόνων είναι κατι σπουδαίο στο σϋνολο του, έπαψε να συμπεριφερεται με λογική, επαψε να πιστευει στη σκληρη δουλειά και αυτοβαυκαλιζεται με μαλακίες και ευκολες λυσεις. Μέχρι να αποφασισει οτι δε διαφερει σε τιποτα απο τους υπόλοιπους ανθρωπους και δουλεψει με πεισμα και αγαπη για τον εαυτο του λαι τη χώρα του ο Έλληνας θα παραμένει το σεξουαλικό αντικειμενο του πόθου των'βάρβαρων' Γερμανών , Ολλανδων ακομη και Βαλκανίων λαων που με τόση αφροσυνη περιφρονει. Κοινώς δεν πα να εχετε όσο ιχώρα θέλετε με αυτα τα μυαλά θα σας πηδάνε ολοι και δικαιωματικα μάλιστα...

Rasputin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Rasputin είπε...

Α! Ετσι εξηγειται η ελληνικη μαλακια

Unknown είπε...

opos ta les

Unknown είπε...

Λεω εγω τωρα αν το θελησουμε και με πεισμα πεταξουμε ολλους αυτους που λιμενονται τον ελληνικο λαο στην θαλασσα σταματισουμε τις απατεωνιες και τις μυρολατρειες για ξανααποκτησουμε την δυναμη μας ειμαστε οι τελοια φυλη και το αποδικνειουμε σε ολη τημ γη σε καθε ενα κρατος που μα μισει και μα κοιταση με δεος ειπαρχει και ενας απο εμας που ειναι καταξιωμενος και αληθηνος ελληνας ενω εδω εμας απλα μας κοινουν σαν μαριονετες ξυπνηστε και σηκωθητε απο τον καναπε ειμαι περιφανη που ειμαι ελληνηδα και εδωσα σε αυτην την χωρα τρεια παιδια αλλα θλιβομαι γιατι ζουν στην γερμανια και το εγγονη μου μεγαλωνη σαν ελληνας τις διασπορας εκει μας καταντησαν με την δικη μας την αδιαφορια .....Αερα η απαντηση μας και στα οπλα οποια και να ειναι αυτα πριν μας σβησουν απο τον χαρτι

ΞΕΝΟΔΙΚΟΣ είπε...

ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑΕΙ
ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ
ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ

Unknown είπε...

Άλλο γονίδιο και άλλο απλοομαδα. Ο,τι είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης παρερμηνευτηκε εντελώς. Οποίος δεν νοιώθει από γενετική ας μην αρθρογραφεί παρακαλώ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters