Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ακύρωσαν την έρευνα ανάλυσης των οστών της Αμφίπολης -Τι φοβούνται;

Ζήνων Διοκλής Θεσσαλός
Τεράστιες ευθύνες προκύπτουν για το Υπουργείο Πολιτισμού σε ότι αφορά την ανάλυση των οστών του τάφου της Αμφίπολης με τις ευθύνες να βαραίνουν αποκλειστικά τη Γενική Γραμματέα Μαρία Βλαζάκη.
Η υποστηρίκτρια της ρωμαϊκής δημιουργίας του Μακεδονικού μνημείου στον Καστά για μια ακόμη φορά φανερώνει σε όλους ότι οι διαθέσεις της και κατ επέκταση οι ενέργειες της όχι μόνο φιλικές δεν είναι απέναντι στην μεγάλη ανακάλυψη της Αμφίπολης αλλά αντιθέτως στρέφεται εναντίον του, προκειμένου να εξυπηρετήσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Βερολίνο: Στον ίδιο ναό θα προσεύχονται χριστιανοί, εβραίοι και μουσουλμάνοι

Το σχέδιο του αρχιτέκτονα Wilfried Kuehn εγκρίθηκε και το μεγαλεπήβολο και ιστορικό έργο θα ξεκινήσει σύντομα να κατασκευάζεται – Ενθουσιασμένοι οι εκπρόσωποι των τριών θρησκειών

Θρησκευτική ιστορία ετοιμάζεται να γράψει το Βερολίνο με την ανέγερση ενός ναού που θα στεγάζει χώρους προσευχής Χριστιανών, Μουσουλμάνων και Εβραίων. Το κτίριο θα ονομαστεί «Οίκος του Ενός» και θα είναι χωρισμένο ισομερώς σε εκκλησία, συναγωγή και τζαμί τα οποία θα βρίσκονται για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Δυστυχώς πρέπει να εκθέσετε τη βρωμιά για να την καθαρίσετε. Και θα την καθαρίσετε! Κρύων – 2020


Θα το θυμάστε το 2020, αγαπητοί μου! Σας τα δίνω αυτά με αγάπη επειδή το φως νικάει. 
Δε θα έφευγε έτσι η ομίχλη ώστε να σας δοθούν οι εφευρέσεις, εκτός αν τις χρειαζόσασταν σ' έναν πλανήτη με υψηλότερη συνείδηση. Όπου δεν χρειάζεται να επιβαρύνεστε από πράγματα που πάντα σας δημιουργούσαν πρόβλημα. 
Όπου θα έχετε ενέργεια που παράγεται εύκολα, νερό που αφαλατώνετε εύκολα.
Αυτό σας οδηγεί σε μεγαλύτερα πράγματα, αγαπητοί μου, κάνοντας τις κοινωνίες σας να εξαλείψουν τις ασθένειες τελικά. 

Αυτό το βίντεο καταγράφηκε στην Κίνα και αμέσως έγινε viral.

Αυτό ήταν ένα κλιπ που τραβήχτηκε από ένα παιδί του οποίου η μητέρα πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννησης. Η καρδιά της γυναίκας έγινε δωρεά σε αυτόν που φορούσε μαύρο μπλουζάκι. Παρακολουθήστε την αντίδραση του παιδιού όταν εκείνος το παίρνει στην αγκαλιά του...

Κοροναιός - Άσταρ Σέρναν, Διάμεσο Επικοινωνίας: Σάρον Στιούαρτ.

Mike Nikolaou
Εγώ: Άσταρ, τι συμβαίνει με τον κοροναϊό; Ακούω ότι υπάρχει πατέντα του ιού η οποία εγκρίθηκε από το 2018. Και τώρα έχει γίνει επιδημία στην Κίνα κάτι το οποίο πρόκειται να εξαπλωθεί σε όλα τα άλλα μέρη του πλανήτη καθώς κάθε μεγάλη πόλη έχει μία ChinaTown. 
Το ίδιο πράγμα συνέβη και με τον ιό SARS. Ο συγκεκριμένος κοροναιός δεν μεταδίδεται καν από ζώο σε άνθρωπο αλλά από άνθρωπο σε άνθρωπο, εξάλειψαν τους μεσάζοντες κατά κάποιο τρόπο. 
Και η αλήθεια είναι ότι αλληλεπιδρούμε ποιο πολύ οι άνθρωποι μεταξύ μας παρά με τα ζώα. Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα;

"Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι" (Βίντεο)

Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια, και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήσει τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.
Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως έφθασε ο χρόνος να περάσει από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters