Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Μίτσιγκαν, αξιωματούχοι εκλογών του Ουισκόνσιν αρνούνται να εξηγήσουν την ξαφνική εισροή ψηφοφορίας

Οι αξιωματούχοι των εκλογών στο Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν αρνήθηκαν να εξηγήσουν την ξαφνική και δραματική αύξηση των ψηφοφοριών των υποψηφίων του προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη το πρωί.

Οι κρατικοί αξιωματούχοι του Μίτσιγκαν και του Ουισκόνσιν προειδοποίησαν ότι η

Ο δικαστής της Πενσυλβανίας δίνει στο Trump μια νίκη στην εκλογική αγωγή - θα επιτρέψει στους αξιωματούχους της εκστρατείας να παρατηρήσουν την καταμέτρηση των εκλογών.

CHRISTIAN DATOC ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

Εφετείο της Πενσυλβανίας διέταξε την Πέμπτη ότι πρέπει να επιτραπεί στην εκστρατεία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να παρακολουθήσει την εναπομένουσα διαδικασία καταμέτρησης των εκλογών.

Η διαταγή της δικαστής Christine Fizzano Cannon ανέστρεψε μια προηγούμενη απόφαση εναντίον της εκστρατείας Trump και επιτρέπει στους αξιωματούχους της εκστρατείας να παρακολουθούν τους μετρητές ψηφοφορίας από έξι πόδια μακριά για να συμμορφωθούν με τις πρακτικές κοινωνικής απόστασης coronavirus.



Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, πλαισιωμένος από την Κάρεν Πενς (Λ), τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς (2ος Λ) και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ (Ρ), μίλησε κατά τη διάρκεια των εκλογών το βράδυ στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, DC, νωρίς στις 4 Νοεμβρίου 2020. (Φωτογραφία από MANDEL NGAN / AFP μέσω Getty Images)

Ο Corey Lewandowski, μιλώντας για λογαριασμό της εκστρατείας στη Φιλαδέλφεια την Πέμπτη το πρωί, ισχυρίστηκε ότι η προσπάθεια επανεκλογής του Trump σκοπεύει να εγκαταστήσει έναν παρατηρητή πίσω από κάθε μετρητή.

Ο Τραμπ γιόρτασε τη νίκη στο Twitter.


Μεγάλη νομική νίκη στην Πενσυλβάνια!

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5 Νοεμβρίου 2020


Η εκστρατεία είχε προηγουμένως καταθέσει χωριστή αγωγή στην Πενσυλβάνια, ισχυριζόμενη ότι η Δημοκρατική Υφυπουργός Kathy Boockvar παραβίασε τον εκλογικό νόμο επεκτείνοντας το παράθυρο στο οποίο οι ψηφοφόροι πρέπει να παρέχουν την κατάλληλη ταυτοποίηση. (ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Τζο Μπάιντεν λέει «Είναι ξεκάθαρο» είναι στο δρόμο προς το 270)

Επιπλέον, η εκστρατεία κατέθεσε μήνυση την Τετάρτη στο Μίσιγκαν και τη Γεωργία και προχωρά για την τέταρτη αγωγή στη Νεβάδα την Πέμπτη.


Η αγωγή της Γεωργίας - η οποία προσπάθησε να σταματήσει την καταμέτρηση των ψηφοφόρων στην κομητεία Chatham - απορρίφθηκε την Πέμπτη το πρωί.


https://dailycaller.com

14η Τροπολογία - Το “Μυστικό” Όπλο του Τραμπ

του Mike Adams

Ένα άρθρο της 6ης Σεπτεμβρίου 2020 (αποσπάσματα) μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Η 14η Τροπολογία απευθύνεται στις εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αξιωματούχων, ατόμων και πολιτειών που εμπλέκονται σε "εξέγερση" εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Συγκεκριμένα, η 14η Τροπολογία παρέχει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την εξουσία:

Εκστρατεία νοθείας κατά Τράμπ! Κλεψιά καραμπινάτη – 300.000 ψήφοι για Μπάιντεν εμφανίστηκαν ξαφνικά τη νύχτα!

Ίσως η μεγαλύτερη εκστρατεία νοθείας στο σύγχρονο δυτικό κόσμο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, καθώς στις κρίσιμες βόρειες πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ τεράστιες επιστολικές ποσότητες ψήφων από το πουθενά για να δώσουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν.

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος σε πολλές πολιτείες, όπως η Γεωργία, η Βόρεια Καρολίνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και η Πενσυλβανία.

Νοέμβριος 2019 – Νοέμβριος 2020. Τι έγινε και έφτασε ο Τραμπ ως εδώ;

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ίσως είναι ένα από τα δυσκολότερα άρθρα που έχω καθίσει να γράψω στη ζωή μου, αυτό που διαβάζετε. Η κούραση των εκλογών, η ψυχική ένταση, ο θυμός για την μ@λ@κία που δέρνει πολλές φορές τον Λευκό Οίκο και η βαθιά ανησυχία για το αιματοκύλισμα του πλανήτη, στην περίπτωση που καταφέρει ο Μπάιντεν να κλέψει οριστικά και αμετάκλητα τις εκλογές.

Ο Τραμπ, πολύ σκληρός για να πεθάνει! Η μισή Αμερική ψήφισε τον πολιτικό που δε φορούσε μάσκα και κόντραρε τα ΜΜΕ

Του Γιώργου Τράγκα

Η μάχη στην Αμερική μέχρι στιγμής παρά τις δημοσκοπήσεις, παρά τη λυσσαλέα επίθεση όλων των μέσων ενημέρωσης εναντίον του προέδρου Τραμπ, παρά τον covid19, είναι στήθος με στήθος.

Ο Προέδρος Τραμπ αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν ότι κερδίζει όλες τις κρίσιμες πολιτείες. Με το σύνθημα «θέλουμε πίσω τη ζωή μας», «δεν θέλουμε να ζούμε σε υπόγεια», και «δεν μπορεί ένας ιός γρίπης να καθορίζει το μέλλον και την κανονικότητα της ζωής των ανθρώπων», φαίνεται μέχρι στιγμής ότι έχει ισχυρό προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν.

Ηλεία: Έφτασε σκάφος μεταναστών που κουβαλούσε καταδιωκόμενους του Ερντογάν

Διεξοδικό έλεγχο στους μετανάστες του αλιευτικού σκάφους «ΝΕΜΟ» που έφτασε στο Κατάκολο Ηλείας το απόγευμα της Τρίτης, έκαναν οι άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι εντόπισαν ανάμεσα στους επιβάτες και αρκετούς Τούρκους και Κούρδους.

Ειδικότερα, στο σκάφος επέβαιναν άτομα που διώκονται από το καθεστώς του Ερντογάν, Τούρκοι αστυνομικοί που αυτομόλησαν, Κούρδοι του PKK, πανεπιστημιακοί, ένας βουλευτής και ένας δημοσιογράφος.

Η Χούντα των Νεοταξιτών σέρνει τις ΗΠΑ στα πρόθυρα του Εμφυλίου! Άγρια επεισόδια έξω από εκλογικά κέντρα

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η αναμέτρηση στις αμερικανικές εκλογές, καθώς ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου θα κριθεί το πρωί της 5ης Νοεμβρίου, όταν θα καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι στις κρίσιμες Πολιτείες.

Το αμερικανικό δίκτυο FOX ανήρτησε, πριν από λίγο, την πρόβλεψη ότι ο Μπάιντεν κερδίζει το Μίσιγκαν. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μία μόνο νίκη στις Πολιτείες-κλειδιά για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του FOX, ο Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνει 264 εκλέκτορες από τους 270 που απαιτούνται για να ανακηρυχθεί νικητής, έναντι 214 του Τραμπ. Την ίδια πρόβλεψη κάνει και το Politico.

Σε 5 Τρισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η περιουσία της Εκκλησίας !!! Γιατί δεν μας βοηθάνε ? Απορια. Τα παίρνουν από μας τους αμαρτωλούς για να τα πάνε στο θεό πεσκέσι;;;;

Το ξέρετε ότι η εκκλησιαστική περιουσία ξεπερνά τα 5 τρις ευρώ δηλαδή δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος;Το ξέρετε ότι η εκκλησία της Ελλάδος έχει στα χέρια της περίπου το 40% του ελληνικού χρέους; 

Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η εκκλησιαστική περιουσία που να αξίζει να ασχοληθούμε και που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της χώρας. Αν όμως μαθαίνατε πως αυτή μπορεί να ανέρχεται ως και δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος, τι θα λέγατε;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters