Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ο Τραμπ, πολύ σκληρός για να πεθάνει! Η μισή Αμερική ψήφισε τον πολιτικό που δε φορούσε μάσκα και κόντραρε τα ΜΜΕ

Του Γιώργου Τράγκα

Η μάχη στην Αμερική μέχρι στιγμής παρά τις δημοσκοπήσεις, παρά τη λυσσαλέα επίθεση όλων των μέσων ενημέρωσης εναντίον του προέδρου Τραμπ, παρά τον covid19, είναι στήθος με στήθος.

Ο Προέδρος Τραμπ αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν ότι κερδίζει όλες τις κρίσιμες πολιτείες. Με το σύνθημα «θέλουμε πίσω τη ζωή μας», «δεν θέλουμε να ζούμε σε υπόγεια», και «δεν μπορεί ένας ιός γρίπης να καθορίζει το μέλλον και την κανονικότητα της ζωής των ανθρώπων», φαίνεται μέχρι στιγμής ότι έχει ισχυρό προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν.

Οι δημοσκόποι έπεσαν για μια ακόμη φορά έξω στην περίπτωση του δημοφιλέστατου στην Αμερική Ντόναλντ Τραμπ. Του επιτέθηκαν με λύσσα. Του είπαν ότι ευθύνεται για τους θανάτους από τον κορονοϊό. Επιχείρησαν να τον γελοιοποιήσουν. Δέχτηκε επιθέσεις από όλες τις εχθρικές προς την Αμερική κυβερνήσεις, όπως η κινεζική, η γερμανική και άλλες. Παρόλα αυτά δίνει μάχη ψήφο με ψήφο και την τελευταία ώρα έχουν ανατραπεί υπέρ του Αμερικανού Προέδρου όλα τα αποτελέσματα στις αμφίρροπες πολιτείες. Είναι μπροστά στη Φλόριντα, στο Τέξας, στο Οχάιο, στην Αϊόβα, στην Πενσυλβάνια. Όλα δείχνουν ότι οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίζουν τη Γερουσία ενώ οι Δημοκρατικοί παίρνουν το Κογκρέσο. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα και να δούμε ποιος τελικά κερδίζει. Μέχρι στιγμής οι δύο υποψήφιοι δεν έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις. Γεγονός είναι ότι ο εκλογικός χάρτης στις ΗΠΑ, όπως δείχνουν όλα τα αμερικανικά δίκτυα βάφτηκε έντονα κόκκινος.

Οι φίλοι μου στη Φλόριντα μου έλεγαν ότι υπάρχει ένα γιγαντιαίο φιλοτραμπικό τσουνάμι που δεν μιλάει και δεν λέει την άποψή του στους δημοσκόπους. Το εκπληκτικό είναι ότι οι Ισπανόφωνοι, οι εργαζόμενοι, αυτοί που έχασαν τις δουλειές από τα περιοριστικά μέτρα από τον κορονοϊό ψήφισαν στη Φλόριντα Τραμπ, γιατί ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι εναντίον του lockdown. Εναντίον όλων των μέτρων που διαλύουν και ισοπεδώνουν την οικονομία. Είναι εναντίον της βλακώδους «ιατρικής τυραννίας» που ισοπεδώνει τις ζωές των ανθρώπων.

Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το τελικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, αλλά αποδείχθηκε στην κάλπη ότι η μισή Αμερική ψήφισε τον πολιτικό που δεν φορούσε μάσκα, που κόντραρε τη φοβία, τον τρόμο και τον πανικό, που κόντραρε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Αποδείχθηκε ότι οι Αμερικανοί σε πολύ υψηλό ποσοστό δεν φοβήθηκαν την προπαγάνδα. Την φοβερή πλύση εγκεφάλου.

Όπως διαπιστώθηκε από το FBI, υπήρξαν απόπειρες από το Πεκίνο και την Τεχεράνη να επηρεαστούν οι Αμερικανικές εκλογές. Αυτό ανακόπηκε, αναχαιτίστηκε. Είχαν ληφθεί καλύτερα μέτρα αυτή τη φορά. Οι Αμερικανοί θέλουν πίσω τη ζωή τους, θέλουν πίσω τις μεγάλες πόλεις τους. Ψήφισαν υπέρ της οικονομίας και αυτό φαίνεται στα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Η Γερουσία πήγε ήδη στους Ρεπουμπλικάνους με απώλεια μόνο μίας έδρας. Το κογκρέσο χθες, η Βουλή των Αντιπροσώπων πήγε στους Δημοκρατικούς, και διεύρυναν την ισχύ τους με πέντε επιπλέον έδρες.

Ο Τραμπ προηγείται στην Πενσυλβάνια περίπου 200.000 ψήφους του κυρίου Μπάιντεν. Αλλά περιμένουμε το άνοιγμα των επιστολικών ψήφων και εδώ μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση και δικαστική διαμάχη. Παρά τις προβλέψεις, παρά την κινητοποίηση του Μπαράκ Ομπάμα στο πλευρό του κυρίου Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ οργώνοντας την Αμερική πριν και μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο, ανέτρεψε τα προγνωστικά και τις πλαστές δημοσκοπήσεις που έδιναν προβάδισμα τον κύριο Μπάιντεν έως και 16 μονάδες!

Όπως σας έγραψα χθες, οι άνθρωποί μου στη Φλόριντα μου μιλούσαν για καθαρή νίκη του Αμερικανού Προέδρου. Ακόμη και οι φτωχοί Κουβανοί στην μικρή Αβάνα ψήφισαν Ντόναλντ Τραμπ. Οι φτωχοί, οι συνταξιούχοι, οι μικροεισοδηματίες, ψήφισαν τον υποψήφιο που υποσχέθηκε δουλειά, τέλος στα lockdowns, τέλος στην ποδοπάτηση των ατομικών ελευθεριών.

Ακόμη και αν τελικά από κάποιο εκλογικό μονοπάτι βγει ο κύριος Μπάιντεν, δεν θα μπορεί να εφαρμόσει αυτά που λέει. Δεν θα μπορέσει να κρατήσει τους Αμερικανούς σε lockdown και περιοριστικά μέτρα. Η λέσχη της Silicon Valley, του Γκέιτς και του Σόρος, η κυρία Μέρκελ και οι φίλοι της, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν εύκολα την «υγειονομική τυραννία», την απορρύθμιση της αγοράς και τη διεύρυνση των ανισοτήτων.

Οι Αμερικανοί αγρότες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, οι κάτοικοί των Πολιτειών που επλήγησαν από τα περιοριστικά μέτρα, την ανεργία και την πείνα, περιμένουν σήμερα ή και αύριο να ξημερώσει μια διαφορετική ημέρα. Τα εκλογικά αποτελέσματα στην Αμερική, είναι ένα μάθημα για τους ημιμαθείς και ανόητους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Είναι ένα μάθημα για την πολιτική ηγεσία μας και για τους ηλίθιους λοιμωξιολόγους.

Τα αποτελέσματα στις ΗΠΑ, η ανθεκτικότητα ενός ανθρώπου που μίλαγε εναντίον των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της οικονομίας, είναι ένα πολύ σκληρό μάθημα στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και άλλων καναλιών, οι οποίοι είχαν τελειώσει τον κύριο Τραμπ, είχαν προγνώσει πανωλεθρία του και ευρεία νίκη του κυρίου Μπάιντεν. Τον χλεύαζαν με εντολές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τουλάχιστον 20 λεπτά σε κάθε δελτίο της κυρίας Κοσιώνη ή του κυρίου Στραβελάκη. Να υπενθυμίσω ότι όλοι αυτοί οι δημοκρατες δημοσιογράφοι γελούσαν σε κάθε εμφάνιση του Αμερικανού Προέδρου. Όταν μάλιστα βρέθηκε θετικός στον covid19, πανηγύριζαν, και όταν βγήκε από το νοσοκομείο χωρίς να φοράει μάσκα φώναζαν, λες και ήταν τηλεοπτικό κανάλι κάπου στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Οποιοδήποτε και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να προσέξει πάρα  πολύ. Αυτός ο ημιπαράφρων, ο ανόητος, που αν στήσει κάλπες τώρα θα συντριβεί, πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Πρέπει να προσευχηθεί να κάπου σήμερα το πρωί να μην αλλάξει η Αμερικανική διοίκηση και να παραμείνει ο κύριος Πομπέο υπουργός των Εξωτερικών. Πρέπει να προσευχηθεί ο νεκροπομπός της ελληνικής οικονομίας να μην αργήσει να βγει το οριστικό αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών. Και να ανάψει ένα κερί ώστε να παραμείνει ο Τραμπ στην εξουσία.

Εάν υπάρξει μεταβατικό κενό μέχρι τέλος Ιανουαρίου, ενδεχομένως η Τουρκία θα σπεύσει να το αξιοποιήσει.

Όπως αναφέρουν έρευνες που γίνονται στις ΗΠΑ, το 34 % των ψηφοφόρων αυτό που κατά πάσα πιθανότητα δίνουν τη νίκη στον Ντόναλντ Τραμπ ψήφισε με κριτήριο την οικονομία και την επιστροφή στην κανονικότητα. Μόνο το 18% ψήφισε με κριτήριο τον κορονοϊό. Αυτό αποδεικνύει πόσο ανόητοι είναι οι κυβερνώντες στην Ελλάδα. Πόσο εγκληματίες είναι οι λοιμωξιολόγοι που έχει δίπλα του ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Και λέω εγκληματίες γιατί ως γιατροί δεν λαμβάνουν υπόψιν ότι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο είναι φτώχεια και δεν λαμβάνουν υπόψιν ότι εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι και ισοπεδωμένοι.

Όλα τα στοιχεία των τελευταίων ημερών που επεξεργαστήκαμε δείχνουν μια αιφνίδια, περίεργη και απότομη αύξηση των κρουσμάτων στις 27 Οκτωβρίου, δηλαδή μερικά 24ωρα πριν από τις Αμερικανικές εκλογές. Ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε σαφείς οδηγίες να αυξηθεί ο αριθμός των τεστ έτσι ώστε αναλογικά να υπάρξουν μεγαλύτεροι αριθμοί θετικών αποτελεσμάτων. Η «μαριονέτα» των Γερμανών με εργαλείο τον φιλογερμανικό και φιλοκινεζικό ΣΚΑΪ, προκειμένου δήθεν να σώσει τη χώρα από έναν ασυμπτωματικό ιό, έριξε στην ανεργία ένα εκατομμύριο Έλληνες που δούλευαν και έβγαζαν το ψωμί τους από τις επιχειρήσεις εστίασης. Όπως αποδεικνύεται από όλες τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, ποσοστά άνω του 95% των διασωληνωμένων έχουν βαρύτατες ασθένειες οι οποίες δολίως δεν ανακοινώνονται τα βράδια στα δελτία ειδήσεων, ούτε στις καθημερινές ανακοινώσεις τα απογεύματα. Αυτό γίνεται εξεπίτηδες και με οδηγίες του Μαξίμου που περνά την ευθύνη των αποφάσεών του στους λοιμωξιολόγους και ήδη δίνει οδηγίες στα στελέχη της ΝΔ να αμφιβάλλουν πλέον για όσα λένε οι γιατροί του ΣΚΑΪ. Όπως σωστά δήλωσε ο κύριος Κυρανάκης, στο τέλος θα μετρήσουμε αν έλεγαν αλήθειες ή ήταν σωστοί οι λοιμωξιολόγοι. Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη φάντασμα. Το ίδιο οι Σέρρες. Η Κοζάνη δεν μπορεί να συνέλθει από το τελευταίο lockdown. Τα Γιάννενα υποφέρουν. Χιλιάδες Έλληνες πολίτες δεν έχουν να αγοράσουν ούτε ένα γάλα. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν τα προς το ζην. Ο ημίτρελος του Μαξίμου έχει ρίξει στο σπιράλ του οικονομικού θανάτου τους Έλληνες, ενώ η Τουρκία αναπτύσσει το μισό στόλο της γύρω από τα νησιά μας.

Oυδείς γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών αυτήν την ώρα στις ΗΠΑ. Οι στοιχηματικές εταιρείες παίζουν 60% Ντόναλντ Τραμπ. Στις περισσότερες κρίσιμες Πολιτείες έχει το προβάδισμα όπως το 2016. Φυσικά αν επικρατήσει ο Ντόναλντ ναυαγούν τα σχέδια της Μέρκελ και των υπηρετών της στη Γηραιά Ήπειρο. Ναυαγούν τα σχέδια του Γκέιτς, του Σόρος που είναι εκ των μεγαλυτέρων εχθρών του Τραμπ και όλων εκείνων που ήθελαν τον πολιτικό θάνατό του. Οι πραγματικοί εχθροί της Δημοκρατίας, οι πραγματικοί φασίστες έχουν χλομιάσει, γιατί,, όπως είπα χθες, είναι η πρώτη φορά στην Παγκόσμια ιστορία που μικρού εισοδήματος άνθρωποι, άνεργοι, Ισπανόφωνοι, έγχρωμοι, μικροεισοδηματίες και επιχειρηματίες αλλά ελεύθεροι χωρίς μάσκες, ψηφίζουν έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο που είναι υπέρμαχος της οικονομίας, της δουλειάς, της ελευθερίας και της πατρίδας του.

Πηγή: crashonline.gr

https://theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters