Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Σώρρας από Τρίπολη: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν... " (video)

Ο πρόεδρος της "Ελλήνων Συνέλευσις" Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε σήμερα (26/08) στην Τρίπολη - όπου θα πραγματοποιήσει στις 20:00 ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο -  και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο arcadiaspot.gr.

"Είμαστε Έλληνες πολίτες που θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα μας", ανέφερε ο κ.Σώρρας απαντώντας στο ερώτημα σχετικά με το τι είναι αυτό που τον έκανε να θέλει να βγει μπροστά και να κινήσει τα νήματα, ενώ πρόσθεσε: "Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μηχανισμός της ένωσης όλων των Ελλήνων. Είναι μονόδρομος. Είναι η μόνη λύση. Αν η Ελλάδα δεν πτωχεύσει και δεν διαλυθεί δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω και να εγκαθιδρύσουμε την ιδανική Ελλήνων πολιτεία – εκεί που θα τελειώσουν όλες οι φούσκες και όλα τα ψεύδη".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη τονίζοντας πως "το μοναδικό έθνος στον πλανήτη είναι το ελληνικό. "Άλλο κράτος, άλλο εταιρεία και άλλο έθνος. Λίγα είναι κράτη, άλλα είναι εταιρείες και το μοναδικό έθνος – αποδεδειγμένο με στοιχεία- είναι το Ελληνικό", τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με το διακύβευμα που προάγει η Ελλήνων Συνέλευσις υπογράμμισε: "Όλο το διακύβευμα είναι να πάρουν οι Έλληνες στα χέρια τους τη διακυβέρνηση της χώρας τους. Κανένα κόμμα δεν πρέπει να υπάρχει σε καμία Βουλή. Όλοι οι Έλληνες άνηκαν σε ένα κόμμα. Τι έκαναν αυτά τα κόμματα όμως; Τίποτα. Παντού υπήρχαν ψευτο- ιδεολογίες. Η δημοκρατία δεν έχει κόμματα. Έχει εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Όλοι οι Έλληνες θα είμαστε σε μια Βουλή, όπου θα εκλέγουμε τον αξιότερο από το κάθε Δημοτικό διαμέρισμα που εκπροσωπεί άλλωστε το λαό και το Δήμο".

Παράλληλα στη συνέντευξη του ο πρόεδρος του φορέα μίλησε και για το χρέος της Ελλάδας ξεκαθαρίζοντας πως το χρέος είναι πλαστικό και πλαστό. "Ουσιαστικά είναι ένα ψεύτικο χρέος. Ο εθνικός ΑΕΠ της Ελλάδας είναι πάνω από 1 τρισεκατομμύριο και θα σας το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι αυτό το ψεύτικο χρέος υπάρχει και το ξεπληρώσουμε την επόμενη μέρα θα μείνουμε άφραγκοι. Ο Ελληνικός λαός έχει τα κεφάλαια για να μετατρέψει την Ελλάδα σε εργοτάξιο για τα επόμενα 50 χρόνια. Για να κάνουμε την Ελλάδα όπως την έχουμε ονειρευτεί", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τέλος στέλνοντας ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τόνισε: "Υπόσχομαι πως όποια χρέη διαγράφηκαν θα επιστραφούν επί δέκα. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Είμαστε ξεκάθαροι. Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων εδώ και τώρα!".







http://www.arcadiaspot.gr/2016/08/sorras-apo-tripolh-den-tha-xaristoume-se-kanenan.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters