Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-END 28/06/2013 Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-END



Έλλην Ελεύθερος


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ END

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - EI-E.N.D. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ 28-6-13 (VIDEO)

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑ



Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Δαραβίγκας έκαναν μήνυση στον Αρτέμη Σώρρα και τον Μανώλη Λαμπράκη με την κατηγορία ότι η όλη ιστορία με τα 600 ΔΙΣ είναι παραμύθι και ότι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. Το Δικαστήριο κατόπιν αποδείξεων που έφερε η ομάδα της END για τα ομόλογα, αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον Μανώλη Λαμπράκη. Ιδού και οι πρώτες δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα μετά το δικαστήριο:


Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Δαραβίγκας έκαναν μήνυση στον Αρτέμη Σώρρα και τον Μανώλη Λαμπράκη με την κατηγορία ότι η όλη ιστορία με τα 600 ΔΙΣ είναι παραμύθι και ότι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. Το Δικαστήριο κατόπιν αποδείξεων που έφερε η ομάδα της END για τα ομόλογα, αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον Μανώλη Λαμπράκη. Ιδού και οι πρώτες δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα μετά το δικαστήριο:



Αθώος κρίθηκε ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μαζί με τον Μανώλη Λαμπράκη, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο Άδωνης Γεωργιάδης για την υπόθεση των 600 δις δολαρίων και την εξαγορά του Ελληνικού χρέους. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση εκ μέρους του Αρτέμη Σώρρα και του Οργανισμού - Επιτροπής EI- END για τα αποτελέσματα της δίκης που έγινε την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ"
ΣΤΙΣ 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ!
Ο ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αγαπητοί Συνέλληνες,
Θέμα:
Αποτελέσματα της Δίκης μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη - Υπουργού Υγείας κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του οργανισμού END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.
ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ, ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ, ΑΙΘΟΥΣΑ 1,
ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» που είχε τον ισχυρισμό ότι οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος!
Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
Κατατέθηκε ΝΟΜΙΜΑ από τον οργανισμό ΕΙ-END, η πρόταση για την εκχώρηση Νόμιμης περιουσίας του, Χρεόγραφο/ Διεθνής Συναλλαγματικής (IBOE) που εκδίδεται από τον ίδιο έναντι νόμιμου χρέους του Αμερικάνικου Δημοσίου προς αυτόν, προς το Ελληνικό Δημόσιο για να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για την παροχή δανείου στην Ελλάδα:
" Ποσό : $ 600.000.000.000 (Εξακόσια Δισεκατομμύρια Δολάρια) - USD,
" Επιτόκιο : 0,5 % (υπό συζήτηση),
" Αποπληρωμή : από 50 μέχρι και 100 χρόνια (για όσα αποφασιστεί) με δικαίωμα συνολικής αποπληρωμής κάθε 5 έτη

Για μήνες τώρα, ο Άδωνης Γεωργιάδης και άλλα άτομα συνεργάτες του, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι η πρόταση του Σώρρα δεν είναι φερέγγυα, παρουσιάζοντας κατά καιρούς κάθε λογής ψευδή έγγραφα, χωρίς όμως η ίδια η Κυβέρνηση να έχει τοποθετηθεί νομίμως είτε υπέρ είτε κατά. Με αναίδεια η ίδια ομάδα με ενεργό μέλος τον κο Γεωργιάδη, υποστηρίζουν επίμονα, σθεναρά και με υβριστικό τρόπο ανοικτά, με συστηματικές επιθέσεις και προσβολές δια μέσου του τύπου, του διαδικτύου και βοηθούμενοι σε περιπτώσεις από άλλους πολιτικούς ή άλλους, ότι βάσει των πληροφοριών που περισυνέλλεξαν οι συνεργάτες τους δημοσιογράφοι ή άλλοι από το διαδίκτυο ή και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, από δική τους παρεμβολή .... προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής (Αν είναι ποτέ δυνατόν..), κατέληξαν σε συμπεράσματα ... ότι η υπόθεση δεν είναι φερέγγυα!!!
Οι ίδιοι κύκλοι, υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει έλεγχο και μάλιστα υποστήριξαν ότι η Αμερικάνικη Πρεσβεία καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και η Τράπεζα Ελλάδος έχουν επικυρώσει ότι το χρεόγραφο δεν είναι αληθινό, ενώ υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο,
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ!
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
Β. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:
Στο δικαστήριο σύσσωμη η ομάδα της ΕΙ-END έφτασε από διάφορα μέρη της γης. Οι μάρτυρες του κατηγορούμενου έφτασαν από Αμερική και Καναδά. Τα στοιχεία που κατέθεσαν ήταν αψεγάδιαστα. Η απόδειξη του λογαριασμού με τα απαραίτητα νομιμοποιητικά κατατέθηκαν αλλά και διαβάστηκαν ενώπιον όλων. Η αίθουσα του Δικαστηρίου αλλά και έξω από αυτήν ήταν κατάμεστη από πολίτες (πέραν των 600 ατόμων). Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, τόσο που κόντεψε να διακοπεί η Δίκη τρεις φορές.

Λόγω τεχνικού προβλήματος, τα ηχεία δεν λειτουργούσαν και έτσι η μετάδοση του ήχου γινόταν με δυσκολία. Έπρεπε να κρατηθεί ησυχία σε όλη τη διάρκεια της Δίκης για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν. Παρόλο που ζητήθηκε να ηχογραφηθεί η δίκη, δεν δόθηκε το δικαίωμα να ηχογραφηθεί και έτσι η μαρτυρία έγινε με αργό τρόπο για να μπορεί να γίνεται η καταγραφή από τη γραμματεία.
Η Δίκη κράτησε αρκετές ώρες.
Η Δικαστής και ο Εισαγγελέας ήταν εύστοχοι στις ερωτήσεις. Οι απαντήσεις από τους μάρτυρες αλλά και τους κατηγορούμενους δόθηκαν με καθαρό τρόπο χωρίς υπεκφυγές και ήταν πλήρως εμπεριστατωμένες. Από την άλλη πλευρά, ο κύριος οργανωτής της μηνυτήριας αναφοράς Υπ. Υγείας κος Γεωργιάδης δεν ήταν παρόν για να υποστηρίξει τις θέσεις του ο ίδιος αλλά έστειλε αντιπρόσωπο. Σε ένα τόσο σημαντικό συμβάν, δεν καταδέχτηκε ή φοβήθηκε τα αποτελέσματα, ο κος Γεωργιάδης, ενώ απειλούσε καιρό τώρα ότι θα πολεμήσει για την αλήθεια, την ώρα της αλήθειας δεν ήταν παρόν!

Οι δε μάρτυρες από την πλευρά του κατήγορου, το μόνο που μαρτύρησαν είναι ότι δεν έχουν κάτι εναντίον των κατηγορουμένων αλλά προσπαθούν να πιέσουν την κυβέρνηση με την μηνυτήρια αυτή αναφορά, να ψάξει το θέμα και να δώσει μια καθαρή απάντηση σε΄όλους για το όλο θέμα!
Γ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:
1. Τα ομόλογα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΟΜΙΜΑ και κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό έτοιμα προς πίστωση και προεξόφληση στα ταμεία του Κράτους.

2. Η διαδικασία ρευστοποίησης είναι απλή. Αφού γίνουν όλα τα νομικά έγγραφα που θα πρέπει να συνοδεύουν τον έλεγχο και να δοθεί η άδεια από το νόμιμο δικαιούχο, με το πάτημα ενός κουμπιού η Τράπεζα Ελλάδος αντιπροσωπεύοντας το Κράτος ή το Υπουργείο οικονομικών με όποια τράπεζα επιλέξει, μπορούν εύκολα και γρήγορα να κατεβάσουν τα χρεόγραφα, να πιστωθεί ο λογαριασμός και να ρευστοποιηθούν αυτόματα.
3. Στη συνέχεια θα δεσμευτούν τα χρήματα υπέρ του δανεισμού της Χώρας, Θα υπογραφεί η τελική σύμβαση και κατά την εκταμίευση, θα δίδονται χρήματα έναντι κάλυψης ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με αξία 1 : 1.
4. Η όλη διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί σε διάστημα 10 - 15 ημερών.
5. Η ΕΙ-ΕND και ο Αρτέμης Σώρρας δεν προσπαθούν να ιδρύσουν ούτε κόμμα ούτε δόγμα. Μάχονται για την διάσωση του Ελληνισμού και σώζοντας την Ελλάδα, τα κέρδη όλων θα είναι τεράστια.
6. Η αγόρευση του δικηγόρου - νομικού συμβούλου Γιώργου Παπαδάκη ήταν πολύ ορθά στοιχειοθετημένη, καθοριστική και επίσης πολύ στοχευμένη.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΗΞΕ.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Παρασκευή 28 του Μήνα Ιουνίου,
μόλις καταγράφηκε μια καινούργια τροπή στην ιστορία της Ελλάδος και της αναπτυξιακής πορείας, που είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα ακολουθήσει λίαν συντόμως.

Άρχισε να πέφτουν τα πέπλα και να φαίνεται το ΦΩΣ!
Ως Πολίτες σύσσωμοι όλοι εμείς, φέρουμε αυτοδικαίως και προδήλως διατηρούμε έννομο συμφέρον, δικαίωμα και υποχρέωση να συμβάλουμε στην τήρηση του Συντάγματός μας και να υποστηρίξουμε τα δίκαιά μας και γι' αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν πλάι στον Αρτέμη Σώρρα και στην END και να απαιτήσουμε όλοι από κοινού να ελεγχθεί και να υλοποιηθεί η πρόταση της χρηματοδότησης.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του Κράτους μας, αφού περίπου 26 Δις το χρόνο θα γλιτώνει το Κράτος από τους τόκους και μόνο. Επίσης, το ποσό της δόσης αποπληρωμής του κεφαλαίου θα ανέρχεται στα 6 Δις Δολάρια ετησίως ποσό που είναι πολύ λιγότερο (και 10 φορές) από το μέσο όρο που καλείται η κυβέρνηση να πληρώνει ετησίως με τα δεδομένα του σήμερα (αν λάβουμε υπ' όψη ότι σήμερα τα ομόλογα που εκχωρήσαμε προς τους δανειστές μας λήγουν στην καλύτερη περίπτωση στα 10 έτη και άρα πληρώνουμε αναλογικά κάθε έτος το 10 % τουλάχιστον συν τόκους)
Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Η μείωση του κόστους, η πολύ χαμηλή δόση, η ευκολία στην εκταμίευση, οι αναπτυξιακοί τιθέμενοι στόχοι, η βοήθεια που θα προσφερθεί αφιλοκερδώς από την END για τις μελέτες ανάπτυξης που θα ετοιμαστούν από τα τους πολλούς επιστήμονες μέλη της, η χρηματοδότηση της ιδιωτικής αλλά και τραπεζικής αγοράς, η υλοποίηση πολλών επενδυτικών έργων στη χώρα που θα ανοίξουν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και θα συνεισφέρουν σε έσοδα προς το Κράτος και τους πολίτες του, είναι μερικά από τα σημαντικά οφέλη που θα έχει η χώρα ακολουθώντας την πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα και της EI-END.
Αναμένεται επίσης σύντομα να οριστεί η ημερομηνία της προανακριτικής για τη μήνυση που κατατέθηκε από τον κο Αρτέμη Σώρρα εναντίον των Κυβερνόντων, των Βουλευτών, Υπουργών, Πρωθυπουργού, Προέδρου και Διοικητή Τράπεζας Ελλάδοςγια 1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
2. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΙ
3. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Η Ελλάδα θα μπορέσει να αναδυθεί από τη θάλασσα της κρίσης μέσα από τους αφρούς σαν μια πανώρια Αφροδίτη. Η Ελλάδα, η χώρα του Φωτός με το Φωτεινό της ευλογημένο Λαό «ΕΛ ΛΑΣ» θα ανακτήσει ξανά και σύντομα τον ηγετικό ρόλο όπως της αρμόζει.
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης

Βίκυ Χαραλάμπους Δια Αρτέμη Σώρρα & Οργανισμό- Επιτροπή EI- END
Και οι Αφυπνισμένοι Πολίτες 
Εκ μέρους της Ελλάδος και εκπροσωπώντας τα δικαιώματά μας

 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/end-28062013.html

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:"ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΝΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ"

Κι εσείς ρε μαύρα κοράκια πως συλληφθήκατε;Δηλαδή οι μανάδες σας ήταν πόρνες ε;Είστε δηλαδή,μούλοι!Αρσενοκοίτες,παλαμογδάρτες και μισογύνηδες!Άλλωστε και ο Τζεσούα παρέα με γυμνούς νεανίες συναναστρεφόταν!

...............................................................................

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!

Ερώτησις:  Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι;  
Απάντησις:  

Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ. η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου.  Αυτά είναι Θεάρεστα  γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά, διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια.  
Εάν τα γενέθλια δεν ήταν αμαρτωλά δεν θα βάπτιζαν τα βρέφη. Όποιοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, γιορτάζουν την σαρκικήν τους αμαρτίαν.  
Ο Θεός θέλει, να γιορτάζωμε τα Πνευματικά μας γενέθλια και πνευματικά γεννιέται ο άνθρωπος που βαπτίζεται. Και από αμαρτωλός που ήταν γίνεται αναμάρτητος, δηλαδή ψυχικά και σωματικά καθαρός.  Και καλόν είναι αυτοί που σέβονται τον Θεόν να γιορτάζουν την ονομαστικήν  τους εορτήν που λέγεται Πνευματική αναγέννησις.  
Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη, που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού, διότι γιορτάζουν τα πορνικά και αμαρτωλά παιχνίδια της συλλήψεώς των.  
Όταν ο Ηρώδης γιόρτασεν τα αμαρτωλά γενέθλια, βρήκεν αφορμήν η Σατανάς και τον έβαλεν και έκοψεν το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή, που ολόκληρος ο κόσμος ήταν κατώτερος της κεφαλής αυτής.  
Επειδή τα έργα των δυτικών είναι πονηρά, αρέσκονται να γιορτάζουν τα βρώμικα γενέθλιά τους. 


Απ
ό το βιβλίο: Ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη 

Πηγή: Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=20583%3A2010-10-03-080000&catid=13%3Axenos-christianismos&Itemid=194#ixzz2dFoyqOpb

............................................................

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ [ Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ]
ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟ Η ΚΑΛΟ Η ΦΩΤΕΙΝΟ


ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ 6Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ [ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 600 ΜΧ ]


ΟΧΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑ@@@@ΔΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ


ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΦΑΞΕΙ [ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ]


ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ
ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΨΑΧΤΟ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


......................................................


Δείτε κι αυτά των...πηδηχτούληδων,από το...ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...που περιέχει και τις..."οικουμενικές συνόδους"!

 
 ("...και οι Εβραίοι ταύτα τω Θεώ προσέφερον...",εβραίοι του κερατά λοιπόν οι ρασοφόροι)

("...μακάριοι έσμεν,Ισραήλ,ότι τα αρεστά τω Θεώ ημίν γνωστά έστι...",ακόμα το σκέφτεστε;)

 ("...ας ου χρη δημοσιεύειν επί πάντων δια τα εν αυταίς μυστικά...",εεε;να μην τα λέμε και όλα!)

("...δια φόβον ανθρώπινον,Ιουδαίου,ή Έλληνος,ή αιρετικού..."!!!Έτσι;Όλα κι όλα!Άλλο χριστιανός και άλλο ΕΛΛΗΝΑΣ")




("...και γίνεται καθώς είπεν ο Ορφεύς,όλη η κτίσις μία μουσική συμφωνία εκ διαφόρων κανόνων,ώσπερ έκ τινων πολυειδών και πολυμιγών φθόγγων ανακρουομένη..."!!!!!!!!!!!
Ωϊμέ...παραδέχονται την Κοσμογονία του Ορφέα!!!
Πως και ξεχάσατε ρε ζώα τον...Γιαχβέ σας;
Μα τι να πουν τα ζώα!Ποιός Γιαχβέ συν υιώ και πνεύματι εεε;
Με τις υγείες σας συνέλληνες...)


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_465.html

"Το ξανθό γένος θα μας σώσει", "ορθόδοξη συμμαχία" και άλλες τέτοιες μπούρδες

Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν, όμως οι ελπίδες για βοήθεια στον Ελληνισμό είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να απελευθερωθούν”

O Πούτιν με κίπα
του Σπαρτιάτη*

Το πιο κάτω άρθρο αποτελεί μελέτη του συναγωνιστή Σπαρτιάτη, ο οποίος έζησε στην Ρωσία πολλά χρόνια. Παρακολουθεί έκτοτε ανελλιπώς την Ρωσική επικαιρότητα, και η μελέτη του, ένεκα τούτου, φέρει τα εχέγγυα της εγκυρότητας. Κατά καιρούς το Κίνημα, έχοντας υπόψη του τις επισημάνσεις του έλληνα στοχαστή Π. Κονδύλη, τοποθετήθηκε υπέρ της δημιουργίας συμμαχίας με την Ρωσία. Αξίζει λοιπόν να αναπτυχθεί σχετικός διάλογος.
Αναφέρει ο μεγάλος στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης στο βιβλίο του «Θεωρία του Πολέμου»: «πράγματι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Τουρκία και η μεγαλύτερη,- αν όχι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα – έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης δυνάμεων ικανών να συναγωνισθούν την αμερικανοτουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα μια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια».

* Το παρακάτω άρθρο του Σπαρτιάτη γράφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.
O Σπαρτιάτης Ν.Ι. είναι στέλεχος του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (ΚEA) Κύπρου
Λεμεσός, Κύπρος
E-Mail: nodiord@yahoo.gr

Οι δηλώσεις του Πούτιν είναι τυχαίες; «Το ξανθό γένος θα μας σώσει», «ορθόδοξη συμμαχία» και άλλες μπούρδες.
Μόνο πικρά γέλια προκαλούν οι «σοβαρές προσπάθειες» των ηγετών «μας», του Καραμανλή και του Χριστόφια, προς «αναζήτηση συμμάχων», που ως γνωστόν για εσωτερική κατανάλωση και μόνο «επισκέφτηκαν επίσημα» την Μόσχα. Ο μεν πρώτος, όπως συνηθίζει, μίλησε πάρα πολύ, αλλά δεν είπε τίποτα, και από τον δεύτερο κρατήσαμε το πόσο «λυπάται που κατέρρευσε η ΕΣΣΔ» και τα περιφρονητικά γέλια του ρωσικού τύπου που προκλήθηκαν από τα λεγόμενά του.   


Διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό σε διάφορες εφημερίδες, ιστοσελίδες και γράμματα που λαμβάνουμε για τους «προβληματισμούς» και την «έκπληξη» για την συνεργασία της Ρωσίας και της Τουρκίας σε διάφορους κλάδους: οικονομικές και κατασκευαστικές συνεργασίες, στους στρατιωτικός τομείς, την τεχνογνωσία, σε πυρηνικά προγράμματα των τούρκων, σε αγωγούς, στις κατασκευές ξενοδοχείων και αθλητικών εγκαταστάσεων, στρατιωτικές ασκήσεις στον Εύξεινο Πόντο κλπ.

Η ρωσοτουρκικές συνεργασίες σε μας δεν προκαλούν έκπληξη. Όπως δεν μας προκαλούν έκπληξη ούτε και οι τελευταίες δηλώσεις του «πατριώτη Πούτιν» για το Κυπριακό. Ως γνωστόν, όλα έχουν την εξήγησή τους και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Ωστόσο, ακόμα και από συναγωνιστές και ενημερωμένους πατριώτες αναλυτές έχουμε ακούσει ότι «θα μας σώσει το ξανθό γένος», για το πόσο «πατριώτης είναι ο Πούτιν», για «ορθόδοξη συμμαχία» και άλλες παρόμοιες μπούρδες.

Για να τελειώνουμε μια και καλά με αυτό το θέμα περί του «ξανθού γένους» και «ορθόδοξης συμμαχίας» θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εικόνα της πραγματικής Ρωσίας και όχι της Ρωσίας που μας προβάλλουν.

Αγαπητοί πατριώτες, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας για την κατάσταση στην οποία βρίσκετε το «ξανθό γένος» και αν το γένος αυτό είναι σε θέση να βοηθήσει οποιονδήποτε. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε βέβαιοι, ότι όπως και οι Έλληνες, οι Ρώσοι πρέπει να ελευθερωθούν από τους εχθρούς τους για να επιζήσουν.

Προπαγάνδα και ΜΜΕ στη εποχή του Γέλτσιν (σύζυγος εβραίας), ο οποίος «δημοκρατικοποίησε την Ρωσία»
 Υπεύθυνος του Γραφείου της Κυβέρνησης για τα ΜΜΕ – Γκριζουνόβ (εβραίος)

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας :
            «Izvestia» – Γκολεμπιόβσκι (εβραίος)
            «Komsomolskaya Pravda” – Φρόνιν (εβραίος)
            «Murkowski Komsomοlets» – Γούσεβ (εβραίος)
            «Argoumenti & Facti» – Σταρκόβ (εβραίος)
            «Troud» – Ποτάποβ (εβραίος)
            «Moskovskie Νovosti» – Καρπίνσκι (εβραίος)
            «Kommersant» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
            «Novij Vzgliad» – Ντόντολεβ (εβραίος)
            «Nezavisimaja Gazeta» – Τρετιακόβ (εβραίος)
            «Vechernaja Moskva» – Λίσιν (εβραίος)
            «Literatournaja Gazeta» – Ουνταλτσόβ (εβραίος)
            «Glasnost» – Ιζιούμοβ (εβραίος)
            «Sobesednik» – Κοζλόβ (εβραίος)
            «Selskaja Zizn» – Χαρλάμοβ (εβραίος)
            «Sovershenno Secretno» – Μποροβίκ (εβραίος)


Τηλεόραση:
Κρατικό ΡαδιοΤηλεόραση «Ostankino» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
Ρώσικη Τηλε-Ράδιο εταιρία – Παπτσόβ (εβραίος)  

Β. Γκουσίνσκι (εβραίος) – πλουσιότερος άνθρωπος των ΜΜΕ Ρωσίας, τηλεκανάλια RTVi και NTV, ειδησεογραφικό κανάλι και ιστοσελίδα NEWSru, ειδησεογραφική εταιρία Media-Most, χρηματοδότηση αριστερού «αντιρατσιστικού» ραδιοσταθμού Έχο Μοσκβί, εμπλέκεται σε οικονομικές απάτες και πολιτικά σκάνδαλα, φανατικός σιωνιστής.

Α. Κάλλερ (εβραίος) – πρώην διευθυντής του της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών έργων, ιδιοκτήτης τηλεκαναλιού ΑΒ-ΤV, παραγωγές σόου, μουσικές παραγωγές, διαφημίσεων κλπ.

Εποχή του Γέλτσιν από το 1996 μέχρι 1999, δηλ. η λεγόμενη εποχή «των επτά τραπεζιτών».

Να παρουσιαστούν στοιχεία δεν έχει νόημα. Την Ρωσία την Κυβερνούσαν ουσιαστικά επτά τραπεζίτες: Άβεν, Μπερεζόβσκι, Γκουσίνσκι, Ποτάνιν, Σμολένσκι, Φρίντμαν, Χοδορκόβσκι (οι έξι –εβραίοι, ο Ποτάνιν –  .
Συμμετείχαν μαζί τους στην διακυβέρνηση/ληστεία επίσης οι εβραίοι επικεφαλής του Γραφείου του Υπουργείου του Προέδρου : ο Τσουμπάϊς, ο Βολόσιν και η Κόρη του Προέδρου (κόρη εβραίας, δηλ. εβραία).

Εποχή του «πατριώτη Πούτιν», (σύζυγος εβραίας), από 1999 και μετά 


Πρόεδρος της Κυβέρνησης – Φραντκόβ (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρίας Ενέργειας – Τσουμπάϊς (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής μεγαλύτερης παγκοσμίως πλέον Εταιρίας «Γάζπρόμ» – Μίλλερ (εβραίος)

Δημογραφία

Η υπογεννητικότητα του ρώσικου έθνους είναι από της μεγαλύτερες στον κόσμο. Η θνησιμότητα από το ναρκωτικά, τσιγάρα και κυρίως από το αλκοόλ έχει φτάσει σε επίπεδα χωρών που έχουν εν ενεργεία πολεμικές επιχειρήσεις (έκθεση του 1998 της Επιτροπής για τις Γυναίκες, την Οικογένεια και την Δημογραφία).
  
Ρώσικη υπηκοότητα
 
Στην Ρώσική Ομοσπονδία δεν υπάρχει το δίκαιο του αίματος. Δηλ. το καθεστώς της υπηκοότητας της Ρώσικης Ομοσπονδίας για έναν κονγκολέζο είναι ακριβός το ίδιο με έναν εθνικά ρώσο, μη γεννημένου εντός συνόρων. Άρα και τα δικαιώματα των απανταχού ρώσων δεν προστατεύονται από την Ρώσική Ομοσπονδία.

Δηλ. οι εκατομμύρια ρώσων που είχαν γεννηθεί στα Πρώην Σοσιαλιστικά Αυτόνομα Κρατίδια δεν μπορούν να αποκτήσουν σήμερα Ρώσικη υπηκοότητα.

Βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας το πόσο πονάει αυτό το κράτος για το ρώσικο λαό. Για κάποιους όμως πονάει. Για ποιους ;

Άκρως καπιταλιστική οικονομία

Ο «πατριώτης Πούτιν» τον Ιούνιο του 2009 είχε πει: «ότι αφορά το ανεξέλεγκτο κέρδος, σας το λεω με ειλικρίνεια και ίσως και με σκληρότητα – θα τα βγάλω όλα από το στομάχι τους και θα τα μοιράσω στους φτωχούς».

Πώς έχουν όμως τα πράγματα;

«Η Ρωσία είναι δεύτερη με διαφορά σε αριθμό δισεκατομμυριούχων, το οποίο δεν συνάδει με το μέγεθος της οικονομίας και με την τεχνολογίας μας», είπε ο αρχηγός του Ελεγκτικού Γραφείου της Δούμας. Σε ένα μόνο χρόνο η διαφορά σε πλούτο μεταξύ του 10% των πλουσίων και 10% των φτωχών αυξήθηκε κατά 2,1 φορές.

Το 2004 υπήρχαν 25 ρώσοι υπήκοοι δισεκατομμυριούχοι με συνολικό πλούτο 80,2 δισεκατομμύρια. Το 2008 έχουν ανέλθει σε 87, με πλούτο 471,4 δισεκατομμύρια.

Φαίνεται ότι ο Πούτιν έκανε ακριβώς το αντίθετο: τα έβγαλε από το στομάχι του φτωχού και τα έδωσε στους πλούσιους.

Οι 40 από αυτούς τους 87 πλουτοκράτες είναι βουλευτές της Δούμας !!! Ζήτω το πρότυπο του πατριώτη, ζήτω ο Πούτιν….

Η οικονομική ολιγαρχία της Ρώσικης Ομοσπονδίας (από το περιοδικό «Φόρμπς» για το 2008)

Μ. Πρόχοροβ – ρώσος
Ρ. Αμπραμόβιτς – εβραίος
Μ. Φρίντμαν – εβραίος
Ο. Ντεριπάσκα – εβραίος
Ε. Μπατούρινα (σύζυγος εβραίου δημάρχου της Μόσχας) – εβραία
Μπ. Μπερεζόβσκι – εβραίος
Β. Αλικπέροβ – αζέρος, δηλ. τούρκος
Α. Τσουμπάϊς – εβραίος
Σ. Κερίμοβ – τουρκογενείς
Β. Ποτάνιν – ρώσος ή αρμένιος
Α. Ουσμάνοβ – τουρκογενείς
Β. Λίσιν – εβραίος
Β. Γκουσίνσκι (ΜΜΕ) –εβραίος

Πάντως από τους 100 πλουσιοτέρους «νέους Ρώσους» μόνο περίπου το 40% είναι εθνικά ρώσοι, 30% είναι εβραίοι (από σύνολο πληθυσμού 1,50-2,00%), και οι υπόλοιποι είναι κυρίως τουρκογενείς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι εβραίοι, εκτός από το ρώσικο, έχουν και δεύτερο διαβατήριο, ή του Ισραήλ ή των ΗΠΑ.

Μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας

Στην εποχή του Πούτιν ανακοινώνεται ότι όλα τα ΜΜΕ πλέον θα συγκεντρώνονται στα χέρια του Κράτους. Ποιος ελέγχει το Κράτος;
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας δίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες γίνονται «διάλογοι» και «αναλύσεις» για τα καυτά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Και επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των καναλιών βρίσκετε στα χέρια των εβραίων, οι παρουσιαστές είναι «κατά τύχη» όλοι εβραίοι, που, φυσικά, προσκαλούν τους ανάλογους «ειδικούς» και «αναλυτές».
 
Η παρακάτω κατάσταση είναι από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ρωσίας, που ανήκουν κατά μεγάλο μερίδιο στο Κράτος:

«Vremena» – παρουσιαστής Πόζνερ (εβραίος)
«Κ Βarierou» – παρουσιαστής Σολοβιόβ (εβραίος)
«Voskresnij Vecher» – παρουσιαστής Σολοβιόβ ) εβραίος)
«Chto Delat» – Τρετιακόβ (εβραίος)
«Tem Vremenem» – Αρχάνγκελσκι (εβραίος)
«Koultournaja Revoliotsija» – Σβιντκόϊ (εβραίος)
«Viorsti» – Μλέτσιν (εβραίος)
«Nedelia» – Μακσίμοβσκαια (εβραίος)

Στον Πούτιν έχει «ανατεθεί» από τον παγκόσμιο εβραϊσμό ακριβός τον ίδιο ρόλο που έπαιξε και ο ελεγχόμενος και βαλτός Στάλιν. Τα απίστευτα δείνα και η γενοκτονία του Ρώσικου λαού στα χρόνια μέχρι το 1941, σήμερα φορτώνονται από όλους στον «κακό Στάλιν», «ξεχνώντας» ποιοι δημιούργησαν και πραγματικά έλεγχαν το κομμουνιστικό σατανικό κράτος.
Ακριβώς τον ίδιο ρόλο, της βαλτής μαριονέτας δηλ., προορίσθηκε να παίξει και ο Πούτιν. Η «ιστορία» θα του καταλογίσει την απίστευτη ληστεία του πλούτου της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η σύζυγος του Στάλιν, όπως και του Πούτιν, ήταν εβραία. Φαίνεται ότι οι σκοτεινοί κύκλοι «ξέρουν να επιλέγουν» τους κατάλληλους για να μην μπορούν οι «εκλεκτοί» να ξεφύγουν από τον έλεγχο τους.

Η εποχή του Μεντβέντεβ


Δεν θα πούμε πολλά, αλλά μόνο ότι ο Μεντβέντεβ είναι εβραίος. Υπάρχουν πληθώρα αποδείξεων για αυτό. Θα σας αναφέρω μόνο ένα: έχω διαβάσει στην ρώσικη εφημερίδα που εκδίδεται στην Κύπρο, μια συνέντευξη της ρωσίδας συζύγου του. Εξομολογείται, λιπών, η κυρία αυτή ότι ο Μεντβέντεβ (Μένδελ) είναι εβραίος και ότι αυτή τον ώθησε να «βαπτισθεί χριστιανός, διότι στην Ρωσία δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά αν είσαι εβραίος». Βέβαια,η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στην Ρωσία ευδοκιμεί πολύ το είδος του Εβραίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ελπίδες για τον Ελληνισμό για βοήθεια είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο στην Ρωσία δεν πιστεύουν στον χριστιανισμό, αλλά είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και, σαν αληθινοί εθνικιστές που είναι, θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σκλαβωμένους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να ελευθερωθούν”.

Και τέλος, για να απολαύσετε εικόνες από την «Ρωσία», σας παρουσιάζουμε το βίδεο του μεγαλύτερου rok τραγουδιστή της Ρωσίας με τίτλο «Η βρομιά», που παρουσιάζει τα πρόσωπα που ελέγχουν την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνικό-πολιτισμική ζωή της Ρωσίας και τα «αστέρια» της τηλεόρασης. Όλα τα πρόσωπα που θα δείτε είναι εβραϊκά…. Το τραγούδι τελειώνει με λέξεις «και όταν εμείς το επισημάνουμε μας αποκαλούν φασίστες».




22.08.10
 von Σπαρτιάτης

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1664&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=be854762af6af29228847330d55e369a

Γιγαντιαία υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο!!!(Βίντεο)


Τεράστια υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο; Μυστηριώδεις γιγαντιαία κουτιά κάτω από την αιγυπτιακή άμμο. Περισσότερα από 20 κουτιά έχουν ανακαλυφθεί. Είναι ενδιαφέρον και μπορείτε να δείτε τα πάντα πολύ καθαρά. Παρακολουθήστε...



ΠΗΓΗ

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7807.html

Σατανικό σχέδιο Μαξίμου > Φέρνουν με μυστικές πτήσεις Γερμανούς εκπαιδευτικούς σαν απεργοσπάστες!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σκοτεινό σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο εμπνεύστηκε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης την ώρα που έπινε φρεντοτσίνο στην Βαλαωρίτου.
Η ιδέα του Χρύσανθου δεν είναι άλλη από το να χρησιμοποιηθούν Γερμανοί καθηγητές στα σχολεία (με την βοήθεια μεταφραστών) που θα αντικαταστήσουν καθηγητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης οι οποίοι αποφάσισαν να παρατείνουν τις τρίμηνες διακοπές τους με τη συνήθη απεργία.
-Έτσι κι αλλιώς τούβλα πάνε, τούβλα έρχονται τα παιδιά με τους Έλληνες καθηγητές, οπότε δεν πρόκειται να έχουμε και κάποιες σοβαρές επιπτώσεις στην εκπαίδευση...., είναι το σκεπτικό της κυβέρνησης.

kourdistoportocali
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/blog-post_6852.html

Συρία: Αντίστροφη μέτρηση - Δεν αποκλείεται επέμβαση ακόμη και μέσα στη νύχτα

Ξεκίνησε, όπως όλα δείχνουν, η αντίστροφη μέτρηση για τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, μετά και την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πέντε μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στη ...
Νέα Υόρκη.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις για το αποτέλεσμα της σύσκεψης, πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές μέχρι αυτή την ώρα, αναφέρουν ότι Κίνα και Ρωσία απέσυραν τους μόνιμους αντιπροσώπους τους από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Πρόκειται για μία κίνηση, που αν αποδειχτεί αληθής, συνεπάγεται την οριστική ρήξη των δύο αυτών χωρών με το «μπλοκ» ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας, που έχουν ήδη πει το «ναι» στη στρατιωτική επέμβαση.

Στο μεταξύ, η δήλωση ανώτερου αμερικανού αξιωματούχου στο NBC News είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί και του τι θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες.
Όπως δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή που δεν κατονομάζεται, «βρισκόμαστε στο σημείο δίχως επιστροφή». Και πρόσθεσε ότι η επίθεση στη Συρία, με αεροεπιδρομές θα ξεκινήσει σύντομα, ως απάντηση για τη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Ασαντ κατά του άμαχου πληθυσμού.

Νωρίτερα την Τετάρτη, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (NSC) της Βρετανίας ενέκρινε ομόφωνα την ανάληψη δράσης εναντίον της Δαμασκού, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε ότι το Συμβούλιο κατέληξε σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα τεθούν υπόψη των υπουργών της κυβέρνησης την Πέμπτη το πρωί, πριν από τη συζήτηση και την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί για το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου.

Ψάχνουν για καταφύγια οι πολίτες της Συρίας

Την ίδια ώρα, τα θύματα αυτής της τραγωδίας, οι πολίτες της Συρίας προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Δύσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της Δαμασκού σπεύδουν να προμηθευτούν και να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ παράλληλα αναζητούν ασφαλή καταφύγια, μακριά από πιθανούς στρατιωτικούς στόχους.

Από την πλευρά του, το καθεστώς Ασαντ έδωσε εντολή να εκκενωθούν τα γενικά επιτελεία του στρατού και της αστυνομίας, εκτοξεύοντας απειλές προς τους Δυτικούς.

Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι έγινε επίθεση με χημικά όπλα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι πίσω απ' αυτήν βρίσκονται οι αντικαθεστωτικοί, τους οποίους στηρίζουν οι χώρες της Δύσης. Και προειδοποιεί ότι οι ίδιες τρομοκρατικές οργανώσεις «θα χρησιμοποιήσουν τα χημικά όπλα κατά της Ευρώπης».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Ουάελ αλ Χάλκι, προειδοποιεί πως «η Συρία θα γίνει ο τάφος των εισβολέων».

Την ώρα που κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, για το πότε θα γίνει η επέμβαση στη Συρία, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ τονίζει ότι το πόρισμα των επιθεωρητών του ΟΗΕ θα έχει ολοκληρωθεί σε τέσσερις ημέρες, δηλώσεις που μπορεί να ερμηνευτούν και ως άτυπο τελεσίγραφο, ότι ο χρόνος της διπλωματίας τελειώνει.

Οι δηλώσεις του Μπαν Κι Μουν γίνονται τη στιγμή που στο εσωτερικό της Συρίας η κατάσταση επιδεινώνεται ώρα με την ώρα, ενώ στη Νέα Υόρκη συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Ρωσία, Κίνα), προκειμένου να εξετάσουν το βρετανικό σχέδιο ψηφίσματος για τη Συρία.

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι σήμερα οι αντάρτες έπληξαν με πυραύλους τα περίχωρα της Δαμασκού ως αντίποινα για την επίθεση με τα χημικά, όπως είπαν, ενώ το καθεστώς Ασαντ παραδέχεται ότι έγινε επίθεση με χημικά όπλα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι πίσω απ' αυτήν βρίσκονται οι αντικαθεστωτικοί, τους οποίους στηρίζουν οι χώρες της Δύσης. Και προειδοποιεί ότι οι ίδιες τρομοκρατικές οργανώσεις «θα χρησιμοποιήσουν τα χημικά όπλα κατά της Ευρώπης».

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Ουάελ αλ Χάλκι, προειδοποιεί πως «η Συρία θα γίνει ο τάφος των εισβολέων».

Αφήστε τους επιθεωρητές να κάνουν τη δουλειά τους

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Μπαν Κιν Μουν, οι επιθεωρητές του ΟΗΕ που πραγματοποιούν από τη Δευτέρα αυτοψία στην περιοχή Μουανταμίγιατ, έξω από τη Δαμασκό, όπου καταγγέλλεται ότι στις 21 Αυγούστου έγινε χρήση χημικών με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο εκατοντάδες άμαχοι, θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ημέρες ακόμα ώστε να ολοκληρώσουν τις έρευνες και να αναλύσουν τα ευρήματά τους.

Η έκδοση του πορίσματος των επιθεωρητών είναι το απαραίτητο βήμα πριν από τη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας και τη λήψη των όποιων αποφάσεων, επισημαίνει με νόημα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, την ώρα που οι αρχηγοί των κρατών της Δύσης φαίνεται πως έχουν ήδη σχεδιάσει λεπτό προς λεπτό την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

«Εργάζονται πάρα πολύ σκληρά, υπό πολύ ιδιαίτερα επικίνδυνες περιστάσεις», σχολίασε ο ο κ. Μπαν αναφερόμενος στους επιθεωρητές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Χάγη.

«Αφήστε τους να ολοκληρώσουν το έργο τους για τέσσερις ημέρες (ακόμη) και κατόπιν θα έχουμε χρόνο να αναλύσουμε επιστημονικά (τα στοιχεία που συλλέχθηκαν) με ειδικούς και κατόπιν νομίζω ότι θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια αναφορά στο Συμβούλιο Ασφαλείας ώστε (να αποφασιστούν) οι οιεσδήποτε δράσεις», τόνισε με νόημα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με δηλώσεις ακτιβιστών της αντιπολίτευσης, η ομάδα των επιθεωρητών του ΟΗΕ έφθασε σήμερα σε ανταρτο-κρατούμενη περιοχή έξω από τη Δαμασκό.

Αντίποινα από τους αντάρτες για την επίθεση με χημικά

Στο μεταξύ, η κατάσταση είναι έκρυθμη και στο εσωτερικό της χώρας. Οι Σύροι αντάρτες ανακοίνωσαν σήμερα ότι έριξαν πυραύλους στο κέντρο της Δαμασκού, υπογραμμίζοντας ότι το έκαναν σε αντίποινα για την επίθεση με χημικά όπλα που αποδίδεται στο συριακό καθεστώς.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο, μαχητές παρουσιάζουν δύο πυραύλους, την ώρα της εκτόξευσής τους, από μία πλατφόρμα. Το βίντεο έχει τίτλο «αντίποινα στην σφαγή με χημικά όπλα στην ανατολική Γούτα, με πυραύλους κατιούσα τοπικής κατασκευής».

Οι αντάρτες έριξαν επίσης βλήματα όλμων στο κτίριο των υπηρεσιών πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας, χωρίς να υπάρχουν θύματα, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μπάιντεν: Καμία αμφιβολία για χρήση χημικών από το καθεστώς Ασαντ

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζό Μπάιντεν είχε δηλώσει ότι "“δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την αποτρόπαιη χρήση χημικών όπλων στη Συρία: Το συριακό καθεστώς", σηματοδοτώντας ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση.

“Αυτοί που χρησιμοποιούν χημικά όπλα απέναντι σε ανυπεράσπιστους άνδρες, γυναίκες και παιδιά πρέπει να λογοδοτήσουν”, είπε.

Αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάν δήλωσε ότι η κυβέρνησή του “είναι έτοιμη να τιμωρήσει εκείνους που πήραν την απόφαση να χρησιμοποιήσουν χημικά σε βάρος αυτών των αθώων ανθρώπων”, προσθέτοντας πως “όλα μας οδηγούν να πιστέψουμε” ότι ευθύνονται οι δυνάμεις του Σύριου προέδρου Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον μίλησε χθες με τον Μπάρακ Ομπάμα και κάλεσε τους βουλευτές του να επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για να εξετάσουν την απάντηση προς τη Συρία, καθώς ο βρετανικός στρατός καταρτίζει σχέδια.

Αλλά και ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τσακ Χέιγκελ, είπε στο BBC ότι ο αμερικανικός στρατός είναι έτοιμος να κινηθεί, εάν ο πρόεδρος Oμπάμα δώσει το σύνθημα.

Οι σύμμαχοι αντιδρούν στη χρήση χημικών όπλων που την 21η Αυγούστου σκότωσε περισσότερα από 1.300 άτομα στη Συρία. Οι ηγέτες της Δύσης κινούνται σε κοινή γραμμή, θεωρώντας ότι το συριακό καθεστώς ευθύνεται για την επίθεση αυτή.

Συρία: Πρόσχημα τα χημικά όπλα για να χτυπήσουν το καθεστώς

Ωστόσο, Σύριοι αξιωματούχοι αρνούνται τη χρήση χημικών, με τον υπουργό Εξωτερικών Ουόλιντ Μουάλεμ να δηλώνει ότι η κυβέρνησή του ουδέποτε θα χρησιμοποιούσε τέτοια όπλα ενάντια στον κόσμο της και να προκαλεί όποιον διαφωνεί να παρουσιάσει δημόσια τις αποδείξεις του.

Όπως λέει, οι Δυτικές δυνάμεις χρησιμοποιούν τα χημικά όπλα ως πρόσχημα, για να χτυπήσουν το καθεστώς του Aσαντ. “Ακούμε τα τύμπανα του πολέμου. Θέλουν να επιτεθούν στη Συρία. Πιστεύω ότι η χρήση των χημικών όπλων σαν πρόσχημα δεν είναι σωστή”.

Ο Mουάλεμ προειδοποιεί, μάλιστα, με αντίποινα που θα ξαφνιάσουν τη Δύση. “Δεν μπορούν εύκολα να καταπιούν τη Συρία. Έχουμε τρόπους για να αμυνθούμε. Θα τους ξαφνιάσουμε”.

Πάντως, Αμερικανοί και Βρετανοί αξιωματούχοι ξεκαθαρίζουν ότι το σχεδιαζόμενο χτύπημα στη Συρία δεν θα έχει στόχο να ανατρέψει τον Ασαντ, αλλά να αποτρέψει τη χρήση των χημικών.

Ο Κάμερον ξεκαθάρισε πως παρότι δεν έχει ληφθεί απόφαση για κάποια συγκεκριμένη δράση, αυτή θα είναι νόμιμη και ανάλογη των όσων συνέβησαν στη Συρία.

Ο Oμπάμα σκοπεύει να δημοσιεύσει, αυτή την εβδομάδα, έκθεση για την επίθεση της 21ης Αυγούστου.

Το ζήτημα της Συρίας θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του Oμπάμα, του Κάμερον και του Ολάντ με τους άλλους ηγέτες του G20 την επόμενη εβδομάδα, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οικοδεσπότης της συνόδου θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμμαχος του Aσαντ, που έχει αμφισβητήσει την επίθεση με χημικά όπλα.

Πάντως, το όποιο στρατιωτικό χτύπημα εκτιμάται ότι θα καθυστερήσει έως ότου η ομάδα του ΟΗΕ που αναζητά αποδείξεις της χρήσης χημικών αποχωρήσει από την περιοχή. Οι επιθεωρητές έχουν δηλώσει ότι χρειάζονται 4 ή 5 ακόμα ημέρες για να ολοκληρώσουν την εργασία τους.

Χθες, αμερικανικές πηγές έλεγαν στα ξένα media ότι το χτύπημα ενδέχεται να γίνει την Πέμπτη, το νωρίτερο, και εξηγούσαν ότι αυτό θα είναι διάρκειας 2 ή 3 ημερών, θα γίνει με πυραύλους από τα πλοία που ήδη έχουν πάρει θέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και θα στοχεύει ειδικά στην ικανότητα του καθεστώτος να κάνει χρήση των χημικών.



Πηγή: inews.gr

Ξαφνική επίσκεψη Άσαντ στην Τεχεράνη... (αναθεώρηση)

Στις μία μετά τα μεσάνυχτα χθες στα αραβικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύθηκε μια μεγάλη είδηση: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ αφίχθη στην Τεχεράνη.
Το δημοσίευμα αναφέρει:
 
«Την Τρίτη το βράδυ, αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ιμάμη Χομεϊνί στην Τεχεράνη.
Την ανακοίνωσε μετέδωσε  το ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΙΚ, επικαλούμενο πηγές του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών. Ο Άσαντ συνοδεύεται από Σύριους και ορισμένα μέλη της οικογένειάς του».
Αρχική μετάδοση της είδησης έκανε η λιβανέζικη εφημερίδα «αλ Ναχάρ». Η ιστοσελίδα της κατέρρευσε κάτω από τις απαιτήσεις ζήτησης.
Η πληροφορία δημοσιεύθηκε από τη μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών του Ισραήλ Ynet portal αλλά στη συνέχεια διαγράφηκε, αναφέρει η πηγή.
--
Αναθεώρηση-
Το Ιράν διαψεύδει την είδηση για τον Άσαντ στην Τεχεράνη
Αύγουστος 28, 2013.
Πριν από λίγο, το ιρανικό πρακτορείο  ειδήσεων δημοσίευσε  δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ισλαμικής δημοκρατίας, Αμπάς Αράγκχι.
Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε τις ανεξέλεγκτες φήμες στον Τύπο και στο διαδίκτυο, ότι ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, έφθασε στην Τεχεράνη και ζήτησε πολιτικό άσυλο και αποκάλεσε τα δημοσιεύματα ως «αστεία».
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/blog-post_6970.html

TI MOY ANΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ/ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ

*Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΠΕΡΙΠΟΥ 100-120.
*ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.
*ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.
*ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ.
*ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ…
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 98% ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ…
*ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ.
*ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΗΕ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Ή ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ 1925 Ή ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΟ 2005 ΠΕΡΙ RESPONSIBILITY TO PROTECT./ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΛΠ.
*ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…
*ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ….
*Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.
*Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ.
*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΑΧΩΝ…
*ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ…ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….
*Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΧΕΙ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ. ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ…./ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.
*ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ «ΑΛΕΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ»/DESERT FOX ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1998, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 96 ΩΡΕΣ.
ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/ti-moy-2.html

Αποτελούν κίνδυνο οι ισλαμικοί πυρήνες στην Ελλάδα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ > ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΘΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!

Υπάρχουν στην Ελλάδα ισλαμιστικές ομάδες φονταμενταλιστών; Υφίσταται κίνδυνος εξέγερσης των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών; Είναι εφικτό ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μέσω ασύμμετρων απειλών; Υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων;
Γράφει Ειδικός Συνεργάτης
Οι ισλαμικοί πυρήνες δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Έχουν τις ρίζες τους, στο μεγάλο πρόβλημα που ακούει στο όνομα της λαθρομετανάστευσης, της έλλειψης μεταναστευτικής πολιτικής και της ανεπαρκούς αντιμετώπισης θεμάτων εθνικής ασφάλειας. Ένα από τα πλέον επικίνδυνα ζητήματα εθνικής ασφάλειας στην πατρίδα μας είναι αυτό της παράνομης μετανάστευσης. Το σημαντικότερο, απ’ όλων είναι πως ουδείς γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που κατοικούν στην Ελλάδα. Οι πιο μετριοπαθείς προβλέψεις αναφέρονται σε 1 με 1,5 εκατομμύριο.
Σε αυτούς τους αριθμούς πρέπει να συνυπολογίσουμε και τον μεγάλο αριθμό νομιμοποιημένων αλλοδαπών των πρώτων κυμάτων μετανάστευσης από τα Βαλκάνια τα μέσα της δεκαετίες του 1990 και ακολούθως στις αρχές του 2000. Είναι αναγκαίο όμως να εξετάσουμε την σχέση των λαθρομεταναστών με την εθνική ασφάλεια.
 Οι εξεγέρσεις με τα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν σε Γαλλία το 2005, Ηνωμένο Βασίλειο το 2011 και Σουηδία προ μερικών μηνών απέδειξαν το αυτονόητο. Πως ακόμα και σε χώρες με υψηλή κοινωνική πολιτική και φροντίδα οι Μουσουλμάνοι είτε λέγονται σουνίτες είτε σιίτες δεν αφομοιώνονται. Και ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα όταν εξεγέρθηκαν καθώς ο θρησκευτικός τους φανατισμός και η περιφρόνηση απέναντι στο ανεκτίμητο αγαθό της ανθρώπινης ζωής των συμπολιτών τους, τους έκαναν να λεηλατούν και να πλιατσικολογούν δίχως τις αρχές ασφαλείας να μπορούν να τους σταματήσουν.
Απεδείχθη λοιπόν, πως ο έλεγχος τους είναι αδύνατος και πόσο μάλλον από αναμφισβήτητου κύρους διωκτικές αρχές ασφαλείας όπως της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασίλειου. Οι εξεγέρσεις φανέρωσαν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτύχεις άμεσα την καταστολή τους δίχως να έχουν να προλάβει να πετύχουν κοινωνική αποσταθεροποίηση.
Άλλωστε δεν πρέπει να μας διαφεύγουν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αλλοδαποί στις 22 Μαΐου του 2009 κατά την διάρκεια διαδήλωσης με το πρόσχημα πως αστυνομικός είχε σκίσει το κοράνι. Τον Δεκέμβρη όμως του 2008 λαθρομετανάστες πρωτοστατούν στα επεισόδια και στις λεηλασίες καταστημάτων ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου στα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας οι λαθρομετανάστες βρίσκουν την ευκαιρία να λεηλατούν καταστήματα και «στόχους» εμπορικού ενδιαφέροντος.
Όλα αυτά σημαίνουν, πως οι λαθρομετανάστες είναι μια ικανή δύναμη η οποία με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να επιτύχει την σύσταση ενός εσωτερικού μετώπου που θα έχει ως σκοπό τις δολιοφθορές, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τις οικονομικές ζημιές που επιφέρουν και την ανάλωση δυνάμεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις προκείμενου να καταστείλουν τους όποιους θύλακες επεισοδίων δημιουργούν.
Το πιο πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη φονταμενταλιστικών τάσεων απετέλεσε ο ισλαμικός χώρος. Ο μουσουλμανικός φονταμενταλισμός στρέφεται εναντίον της εκκοσμίκευσης και της εισβολής της δυτικής παράδοσης και ηθικής καθώς και σε οτιδήποτε άλλο είναι ξένο προς την ισλαμική πραγματικότητα. Αντιθέτως, στοχεύει στην ενδυνάμωση της ισλαμικής θρησκευτικής και πολιτισμικής παράδοσης.
Διακρίνεται για το στενό του σύνδεσμο προς την ουσία και τον τρόπο άσκησης της πολιτικής εξουσίας. Ως όπλο, χρησιμοποιεί τον ιερό πόλεμο, δηλαδή τη τζιχάντ, για την υπεράσπιση της ισλαμικής παράδοσης αλλά και για την επέκταση της ισλαμικής κυριαρχίας. Ο μουσουλμανικός φονταμενταλισμός είναι ιδιαίτερα δυναμικός και βίαιος και διαθέτει πολλά ανορθολογικά χαρακτηριστικά ενώ υπολογίζεται ως μια από τις σημαντικότερες πολιτικές και ιδεολογικές δυνάμεις στον κόσμο. Παράδειγμα ισλαμικής φονταμενταλιστικής οργάνωσης αποτελούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.
Εν Ελλάδι, οι ισλαμικοί πυρήνες δύναται να συσταθούν μέσα από θρησκευτικούς και «πολιτιστικούς» χώρους οι οποίοι είναι δεκάδες στην πόλη των Αθηνών. Ψεύδεται ασυστόλως όποιος σήμερα υποστηρίζει και υιοθετεί την άποψη πως οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν χώρους λατρείας. Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.

Τέσσερις από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας. Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο με χρήματα Σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.
Συγκεκριμένα, στο Μοσχάτο υπάρχει χώρος λατρείας 1800 τετραγωνικών μέτρων. Το χειρότερο όμως όλων είναι πως ουδείς γνωρίζει τους ιμάμηδες και τους ιεροκήρυκες του «Ισλάμ» που δραστηριοποιούνται εντός αυτών των χώρων. Και κάπου εδώ αρχίζουν να προκύπτουν ορισμένα θεμελιώδη ερωτήματα και απορίες.
>Γνωρίζουν οι ελληνικές αρχές πλην των θρησκευτικών τελετών τι άλλες δράσεις λαμβάνουν χώρα;
>Υπάρχει έλεγχος για πιθανή εκμετάλλευση όλων των Μουσουλμάνων από τρίτη χώρα με σκοπό την δημιουργία τετελεσμένων και ως εκ τούτου αποσταθεροποίησης της χώρας;
>Έχουν γνώση οι αρχές ασφαλείας μήπως σε αυτά τα μέρη υπάρχει εξοπλισμός πρόκλησης ταραχών;
>Ποιος μας εγγυάται πως δεν υπάρχουν ισλαμικοί τρομοκρατικοί πυρήνες εντός όλων αυτών των Μουσουλμάνων που ουδείς γνωρίζει από πού κρατά η σκούφια τους.
>Μήπως πρέπει όλοι αυτοί οι ιεροκήρυκες και ιμάμηδες αφενός να διορίζονται από το ελληνικό κράτος αφενός και αφετέρου να ελέγχονται και να παρακολουθούνται εντός των επιτρεπτών νομικών πλαισίων;
Στις συνθήκες πόλωσης που επικρατούν οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές. Αρκεί μια σπίθα για να ανάψει το φυτίλι και να υπάρξει κοινωνική έκρηξη με ανυπολόγιστες συνέπειες. Φτάνει ένας «αγνώστων προθέσεων» να πετάξει μια χειροβομβίδα σε ένα τζαμί ή κάποιος άλλος να σκίσει το κοράνι δίνοντας τους την αφορμή να εξεγερθούν καθότι υπήρξε καταπάτηση των θρησκευτικών τους ελευθεριών. Απ’ εκεί και πέρα οι απειλές καραδοκούν ο κίνδυνος να δούμε βομβιστικές επιθέσεις ή βομβιστές αυτοκτονίας είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Άραγε πως θα δράσουν οι λαθρομετανάστες σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία ή έστω και σε ένα θερμό επεισόδιο; Μήπως θα συσταθεί μια πέμπτη φάλαγγα εντός των πόλεων; Οφείλουμε να εξετάζουμε και τα πλέον ακραία σενάρια ώστε να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε.
Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση των διωκτικών αρχών και συγκεκριμένα της Κρατικής Ασφάλειας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο έλεγχος και οι προληπτικές επιχειρήσεις είναι το άλφα και το ωμέγα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν πληρώσει βαρύ φόρο αίματος και κυρίως αθώων πολιτών. Είναι επιβεβλημένη η ανάγκη, να παραδειγματιστούμε από τις ΗΠΑ και να λάβουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης και καταστολής.

Ο εθνικός σχεδιασμός αντιμετώπισης ασφάλειας και ασύμμετρων απειλών οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να προσαρμοστεί στις απειλές που καραδοκούν. Η λογική του «δεν θα τύχει σ’ εμένα» έχει γεννήσει ήττες και καταστροφές. Στις μέρες μας, ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης είναι προ των πυλών και το στήσιμο μιας προβοκάτσιας από μυστικές υπηρεσίες τρίτης χώρας ή ακόμα από πολιτικούς κύκλους εντός των τειχών είναι εύκολη υπόθεση.
Η έξοδος από την οικονομική κρίση δεν θα πρέπει να είναι η μοναδική προτεραιότητα της χώρας. Ο κρατικός μηχανισμός και ειδικότερα οι αρχές ασφαλείας, ήτοι οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, έχουν χρέος να προετοιμάζονται ακόμα και για τα ποιο δυσοίωνα σενάρια που για τον μέσο νέο Έλληνα φαντάζουν συνωμοσιολογίες μέχρι όμως αυτοί οι γραφικοί να επιβεβαιωθούν για άλλη μια φορά…
http://www.defence-point.gr/news/?p=82920
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3614.html

Παράνομη μετανάστευση ή Αλβανο – Τουρκο - Ισλαμική εισβολή; Ποιός τους στηρίζει; Ποιός και γιατί το αφήνει να εξελίσσεται;


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Αξίζει να διαβάσουμε μια ενδιαφέρουσα αναφορά στο μεταναστευτικό πρόβλημα. Μια μικρή παράγραφος από κάποιο βιβλίο είναι. Και ας αφήσουμε τους συνειρμούς να κάνουν τα υπόλοιπα:


«...Ας υποθέσουμε ότι πρόσφατα συνέβη κάτι όπως το εξής: ότι 26 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά έφτασαν ξαφνικά και απροσδόκητα στα λιμάνια της Ν. Υόρκης, της Βοστόνης, της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης. Ας υποθέσουμε ακόμη ότι αυτοί οι απειράριθμοι επισκέπτες λιμοκτονούσαν, ήταν απένταροι, δεν είχαν κανένα περιουσιακό στοιχείο εκτός από τα ρούχα που φορούσαν, ότι τα κορμιά τους καλύπτονταν από βρώμα και παράσιτα και τους είχε ρημάξει ο τυφοειδής πυρετός και η ευλογιά. Ας φανταστούμε ότι αυτά τα 26 εκατομμύρια ανθρώπων εξαρτώνταν απόλυτα από την φιλανθρωπία των Αμερικανών για άμεση εξασφάλιση τροφής, στέγης και ιατρικής φροντίδας. Ας φανταστούμε ότι εξαρτώνταν απόλυτα από την Αμερική όσον αφορά τη δυνατότητα να χτίσουν τις εστίες τους και να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν για την υπόλοιπη ζωή τους...»



Θα μπορούσε να είναι η «απόλυτη σύγκριση» με αυτό που ζει η Ελλάδα σήμερα μ’ αυτό το απίστευτο κύμα Παράνομης Μετανάστευσης.
Θα μπορούσε να έχει γραφτεί σήμερα για την Ελλάδα.
Γράφτηκε, εν τούτοις, το 1929 από τον Henry Morgenthau, Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη από το 1913 – 1916 καθώς και διορισμένο από την Κοινωνία των Εθνών ως Πρόεδρο της Επιτροπής Αποκατάστασης Προσφύγων στην Ελλάδα το 1923.
Το παραπάνω απόσπασμα βρίσκεται στο βιβλίο του «Η Αποστολή μου στην Ελλάδα» και επιχειρεί να αναδείξει το απίστευτα δυσθεώρητο μέγεθος του προβλήματος που αντιμετώπισε η κατεστραμμένη οικονομικά Ελλάδα τότε λόγω της απότομης εισόδου και εγκατάστασης ενός τόσο μεγάλου όγκου προσφύγων. 1.500.000 άνθρωποι.
Τα μεγέθη ταιριάζουν απόλυτα.
Το 1929 που γράφτηκε ήταν η χρονιά του Μεγάλου Κράχ για τις ΗΠΑ. Μπορούσαν λοιπόν να κατανοήσουν πια τι σήμαινε για την Ελλάδα του ’23 κάτι τέτοιο.
Για να το κατανοήσουν καλύτερα οι Αμερικανοί, ο Morgenthau τους το παρουσιάζει όπως θα ήταν αν συνέβαινε σ’ αυτούς.
Σαν να (υπο)δέχονταν οι ΗΠΑ – και μάλιστα σε μέρες οικονομικής καταστροφής τους, βλ. Μεγάλη Ύφεση - όγκο πληθυσμού ισοδύναμο με το 25% του πληθυσμού τους. Ο οποίος τότε ήταν περίπου 100 εκατομμύρια.


Πάμε στο σήμερα λοιπόν.


Η Ελλάδα – κατά επίσημη δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού – έχει πληθυσμό παράνομων μεταναστών περί τα 2,000,000.
Αυτό σημαίνει πως αν και λιμοκτονούσα η οικονομία της έχει δεχτεί μια «εισβολή» ενός ογκώδους πληθυσμού περίπου ισοδύναμου με το 20% του πληθυσμού της.
Επειδή όμως:


Μέχρι και πριν την δήλωσή του, η Ελληνική Πολιτεία ισχυρίζονταν πως αυτός ο αριθμός ανέρχεται το πολύ σε 300,000 μετανάστες.
Αυτό σημαίνει μια απόκλιση 1 προς 7.
Δικαιούμαστε λοιπόν να υποθέσουμε πως και πάλι ψεύδεται η Ελληνική Πολιτεία με τον αριθμό των 2 εκατομμυρίων που δίνει, συνεπώς, ακούγεται πλέον άκρως ρεαλιστικός ο αριθμός που χρόνια τώρα φωνάζουν πολλοί και που είναι :


Έχουμε περί τα 5.000.000 παράνομους μετανάστες στη χώρα.
Αυτό σημαίνει πως έχει επιβαρυνθεί σε ελάχιστα χρόνια και μάλιστα σε παρατεταμένη περίοδο κρίσης με έναν πληθυσμιακό όγκο ισοδύναμο περίπου με το 50% του πληθυσμού της.


Το ισοδύναμο για τις σημερινές ΗΠΑ (απογραφή 2012, 314 εκατομμύρια) είναι περίπου 150 εκατομμύρια επιπλέον πληθυσμό!
Να κάνουμε πως δεν βλέπουμε το προφανές και αντί για 50% να πούμε 30%;
Το ισοδύναμο για τις ΗΠΑ είναι περίπου 90 εκατομμύρια πρόσθετο πληθυσμό! Και δη, Μουσουλμάνοι.


Θα τα έβγαζαν άραγε πέρα με κάτι τέτοιο;
Θα το θεωρούσαν απλή μετανάστευση; Ή μήπως «εισβολή»;
Πως θα το διαχειρίζονταν;
Θα επέτρεπαν να συμβεί;
Θα επέτρεπαν να πατήσει πόδι στην επικράτειά τους αυτός ο «δυσθεώρητος επικίνδυνος μεταναστευτικός όγκος»;


Στην περίπτωση της Ελλάδας όμως απλά σφυρίζουν αδιάφορα. Τάχαμου δείχνουν την ανησυχία τους που και που με καμιά ετήσια έκθεση του State Department.
Τους συνιστούμε να διαβάσουν το παραπάνω κείμενο του αξιόλογου πρώην Πρέσβη τους.
Τα ανάλογα βεβαίως ισχύουν και στην περίπτωση των βόρειων εταίρων μας της ΕΕ...
Που όλοι «δήθεν νοιάζονται» αλλά στην ουσία αδιαφορούν για την επίλυση του προβλήματος και το μόνο που κάνουν είναι με κόλπα τύπου Συνθήκη Σένγκεν να αφήνουν την Ελλάδα μόνη σε μια δυσθεώρητη ξεκάθαρη εισβολή.


Ο ξένος (συμμαχικός κατ’ ευφημισμόν) παράγοντας είναι ο πιο «ασαφής» και ο πιο «ύπουλος» βεβαίως.
Εν πολλοίς δε, ανεξήγητος.
Εκτός αν το δεις υπό το πρίσμα της «παγκοσμιοποίησης» και του υποχρεωτικού ανακατέματος των Εθνών. Με ότι αυτό κι αν επιφέρει.
Ή ακόμη χειρότερα, με πιθανά σχέδια εδαφικού διαμελισμού της χώρας και μετατροπής του Ελληνικού στοιχείου σε «εθνική μειονότητα». Προκειμένου κάποιοι να «κάνουν τα γεωπολιτικά/οικονομικά τους παιγνίδια».


Για να συμβαίνει όμως αυτό το απίστευτο γεγονός στην Ελλάδα, καταλήγεις – αναπόφευκτα - πως κάποιοι το στηρίζουν. Πλην των παραπάνω.


Ποιοί έχουν λοιπόν συμφέρον να στηρίζουν/υποστηρίζουν μια τέτοια εγκληματική κατάσταση;


Αναγκαστικά πάμε πίσω στο ξεκίνημα αυτής της κατάστασης.
Εκεί περίπου στο 1990 και στο άνοιγμα των συνόρων του Ανατολικού Μπλοκ.
Και κυρίως, το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία.


Θα πρέπει απαραίτητα να θυμηθούμε πως τότε τα αγροτικά και τα οικοδομικά μεροκάματα ήταν και άφθονα και αξιοπρεπή. Τουλάχιστον σε σχέση με σήμερα. Αυτός (ο Έλληνας) που ήθελε να δουλέψει και δουλειά έβρισκε και λεφτά έβλεπε η τσέπη του.


Ανοίγουν τα σύνορα, γεμίζει η Ελλάδα από Αλβανούς και ξαφνικά δύο πράγματα συνέβησαν:


Οι δουλειές χάθηκαν και τα μεροκάματα έπεσαν κατακόρυφα.
Οι νεοεισερχόμενοι δούλευαν για το 10% του μεροκάματου των Ελλήνων.


Στο έγκλημα – λέει το πιο αρχαίο δόγμα της εγκληματολογίας – ψάξε να βρεις «ποιός ωφελήθηκε».
Ποιός ωφελήθηκε λοιπόν τότε;
Οι εργοδότες βεβαίως.


Μικροί ή μεγάλοι;
Όλοι.
Οι μεγάλοι πάντα το ξεκινάνε αλλά από κοντά πάνε και οι μικροί.
Αυτό το καρκίνωμα ήταν να μην ξεκινήσει.
Δεν σταμάτησε ποτέ από τότε.
Συνέχισε αμείωτο και όλο και ενισχυόμενο.
Η πρώτη φουρνιά μεταναστών έπαιρνε τα λίγα λεφτά του μεροκάματου και στέλνοντάς τα στην χώρα τους – όπου είχαν τεράστια αξία - τα μετέτρεπε σε «αξιόλογα ποσά». Έχτισαν περιουσίες λοιπόν εκεί. Στην Αλβανία - μην ξεχνιόμαστε.
Σε δέκα χρόνια ήταν αφεντικά. Απλά, χρηματοδότησαν την «εδώ δραστηριότητά» τους με τις «εκεί περιουσίες» που έχτισαν στην «πλάτη των εδώ κορόϊδων εργατών και μικροεπαγγελματιών». Αφού έδιωξαν τους Έλληνες από τα χωράφια, στη συνέχεια τα ανέλαβαν είτε κατ’ αποκοπή είτε αγοράζοντάς τα.
Στα τεχνικά επαγγέλματα αφού έμειναν μόνοι τους στο χώρο εξελίχτηκαν – λογική εξέλιξη – σε «ειδικευμένους τεχνίτες» και εργολάβους.
Σε δέκα χρόνια, αυτή η πρώτη γενιά μεταναστών έπαψε να «υπο-αμοίβεται». Αυξήθηκαν οι απαιτήσεις της.
Ακόμη κι από τα δικά τους αφεντικά. Ο Αλβανός εργάτης ζητούσε περισσότερα από τον Αλβανό – Αφεντικό. Μπήκαν και αυτά τα «εισαγόμενα αφεντικά» στο χορό της «φτηνής εργασίας».
Η ζήτηση λοιπόν για «φτηνά μεροκάματα» εξακολούθησε να υπάρχει.
«Κάποιοι» βεβαίως έσπευσαν να την καλύψουν. Με άλλες εθνικότητες.
Και οι κυβερνήσεις αυτού του τόπου, απλά έκαναν τα στραβά μάτια.


Τους είπε κάποιος ευθέως «κάνε τα στραβά μάτια»;
Άγνωστο.
Το πιο πιθανό είναι πως όλοι αυτοί οι επαγγελματικοί κλάδοι της οικονομίας που ωφελούνταν απ’ αυτή την κατάσταση ποτέ δεν το έθεσαν ως «αντζέντα».
Σιωπηρά ή φανερά έλεγαν στις κυβερνήσεις


«άστο αυτό το θέμα. Έχεις τόσα άλλα σοβαρά ν’ ασχοληθείς. Τι θες δηλαδή; Να κοπεί ο ομφάλιος λώρος της εισαγωγής φτηνής εργασίας από το εξωτερικό και να εκτιναχθούν οι μισθοί στα ύψη; Θα υπάρξει κατάρρευση της αγοράς. Δεν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Θα πάει κατά διαόλου η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Άστο σου λέω. Ας το δει ο επόμενος σε δυό τρία χρόνια»....



Να υποθέσουμε ότι και κάποιοι «Μεγάλοι» έχωναν και κάποια ποσά σε πολιτικούς και κόμματα για να βγάλουν τον σκασμό επί του θέματος;
Με τόσες πολλές αφορμές διαφθοράς που μας έχουν δώσει και με τόσο διογκωμένο το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί να μην το υποθέσουμε;
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, όλες μα όλες οι κυβερνήσεις συντήρησαν αυτή τη Λερναία Ύδρα.


Οι υποστηρικτές του Μεταναστευτικού βεβαίως είναι πολλών ειδών.
Είναι κατ’ εξοχήν φυσικά οι διάφοροι οικονομικοί κλάδοι που προαναφέρθηκαν.
Σ’ αυτούς εντάσσονται αγρότες, κλάδος κατασκευών, εν γένει τεχνικός κλάδος, καταστήματα/επιχειρήσεις, εισαγωγείς φτηνών ειδών (που θέλουν χιλιάδες μικροπωλητές στη διάθεσή τους), ιδιοκτήτες ακινήτων, μεταφορείς, λογιστικός κλάδος, δικηγόροι, κλπ κλπ


Είναι επίσης το οργανωμένο έγκλημα. Πορνεία, ναρκωτικά, προστασία, όπλα, λαθρεμπόριο, κλπ


Αυτοί οι δύο τομείς, κάπου «ψηλά» έχουν πάντα τους ανθρώπους τους. Οι οποίοι, ως άνθρωποι της καλής κοινωνίας έχουν τις επαφές τους. Πληρώνουν δε πολύ καλά για να εξασφαλίζουν το ότι «δεν θα ενοχληθούν οι πελάτες τους στις δραστηριότητές τους». Τουτέστιν, αφήστε την εισαγωγή παράνομων μεταναστών ελεύθερη και δεν θα ζημιωθείτε κύριοι. Ή αλλιώς : μην αγγίζεις αυτό το θέμα. Μπορεί να κινδυνεύσεις. Όποιο «πιάσει» από τα δύο. Καρότο και μαστίγιο.


Άλλος ένας τομέας ενδιαφέροντος βεβαίως είναι ο «ξένος παράγοντας».
Αυτοί που έχουν λόγους να μεταφέρουν ομοεθνείς τους στην χώρα πάση θυσία αποσκοπώντας σε εδαφικά ωφέλη στο μέλλον.
Τέτοιοι παράγοντες είναι η Τουρκία και η Αλβανία.
Σε παρόμοια όμως θέση – έναντι της χώρας μας και συνολικά του Βορρά - βρίσκεται γενικώς το Ισλάμ. Η κατακτητική πολιτική του Ισλάμ είναι κορωνίδα και πεμπτουσία της φιλοσοφίας τους και της Πίστης τους.
Το ακατανόητο όμως βρίσκεται στην άρνηση εμπλοκής υπέρ της Ελλάδας του «Συμμαχικού Βορρά». Όπως και του ΟΗΕ βεβαίως.


Πνεύμα της Λωζάνης και της Κοινωνίας των Εθνών ως προς την «ανταλλαγή πληθυσμών» μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας το 1922 ήταν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο (Χριστιανοί – Μουσουλμάνοι) γιατί το «μείγμα είναι εκρηκτικό» και οδηγεί σε πολέμους.


Από πότε εξέλειπε αυτό το σκεπτικό; Από πότε ανατράπηκε;
Από πότε μπορεί το Ισλάμ να συμβιώσει με άλλα θρησκεύματα και πολιτισμούς;
Από πότε ανατράπηκε το Πνεύμα της Λωζάνης;


Τελευταίο παράγοντα στήριξης των μεταναστών αφήσαμε τις διάφορες «προοδευτικές δυνάμεις».
Οι οποίοι έρμαια του Διεθνισμού τους (εν αγαστή συνεργασία με τα δίδυμα ξαδερφάκια τους την κλίκα των νεοφιλελεύθερων οι οποίοι το ονομάζουν παγκοσμιοποίηση) στηρίζουν παντοιοτρόπως την μαζική έλευση παράνομων μεταναστών ελπίζοντας και αποσκοπώντας σε ταχεία απίσχναση της εθνικής ομοιογένειας της Ελληνικής κοινωνίας.
Θέλουν μια πολυφυλετική πολυπολιτισμική Ελλάδα πιστεύοντας πως αυτομάτως έτσι θα μετατραπεί όλος ο πλανήτης σε αγγελικό κόσμο.
Δεν θεωρούν ότι κινδυνεύουν από κάτι τέτοιο. Ούτε αυτοί, ούτε και η χώρα. Για την οποία και τα σύνορά της αδιαφορούν παντελώς βεβαίως, διεθνιστές γαρ.
Βιάζονται να τους νομιμοποιήσουν δε όλους ώστε να διασφαλίσουν απρόσκοπτη κυβέρνηση για τους ίδιους πατώντας στην «αναμενόμενη – κατ’αυτούς» στήριξή τους.
Εδώ μιλάμε για εγκληματική αφέλεια (όταν δεν συνυπάρχει και ο παράγοντας της ύποπτης χρηματοδότησης από το εξωτερικό, συνεπώς ο χρηματισμός και η ωφελιμιστική φιλοτομαριστική υστεροβουλία).


Δεδομένων λοιπόν των παραπάνω, το πρόβλημα αντί να βαίνει προς την λύση του θα επιδεινώνεται διαρκώς.


Αυτός που θα επιχειρήσει να το λύσει με το μαχαίρι (δηλαδή, πραγματικά και όχι εικονικά όπως κάνουν όλοι ως τώρα) θα συγκρουστεί αναγκαστικά με όλους τους παραπάνω και ακόμη περισσότερους που ούτε φαίνονται.


Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Εθνική Ασφάλεια έχει μπει σε πολύ βαθιά νερά που διαρκώς σκοτεινιάζουν:


Εν συντομία:


Με την υπόθεση της Πρεμετής, οι Αλβανοί – και όχι μόνον - τσέκαραν τα ελληνικά αντανακλαστικά.
Το ίδιο και με την υπόθεση Κόλα.
Ελληνική δύναμη χιλιάδων στελεχών, αστυνομικών, στρατιωτικών και πολιτών αφιερώθηκε στο κυνήγι – επί μήνες – 11 δραπετών.
Οι οποίοι δραπέτευσαν με στρατιωτική επιχείρηση από Ελληνικές φυλακές.
Και η απόδραση και η καταδίωξη ουσιαστικά ήταν ένα crash test των ελληνικών δυνατοτήτων ανταπόκρισης σε ζητήματα ασφαλείας.
Όπως άλλωστε μια παρόμοια πλευρά έχουν και κάποιες από τις απόπειρες εισόδου λαθρομεταναστών.


Ποιός επεξεργάζεται άραγε αυτά τα στοιχεία από τα «τσεκαρίσματα»;
Που αποσκοπούν;
Και πως θα «αξιοποιηθούν»;


Όλα θα μπορούσαν να συνοψισθούν σε κάποια ελαχιστοποιημένα ερωτήματα του τύπου:


«αν χρειάστηκαν τόσοι μήνες και χιλιάδες ένοπλα στελέχη για να εξαρθρώσουν 5 -6 δραπέτες φονιάδες που λειτούργησαν στρατιωτικά και αδίστακτα, τότε, στην περίπτωση που αντί για 5 -6 έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες ένοπλους αντάρτες παράνομους μετανάστες στο κοντινό μέλλον, τι θα συμβεί; Πως θα τα βγάλει πέρα ο μηχανισμός ασφαλείας της Ελλάδας;».


Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας και κάποια ακόμη δείγματα Αλβανικής κινητικότητας στο Μεταναστευτικό.
Που αποδεικνύει ως δικαιολογημένες τις ως τώρα ανησυχίες.
Ιδρύθηκε στην Θεσπρωτία παράρτημα κόμματος των τσάμηδων.
Πατάνε – λένε – στο ότι υπάρχουν στην Ελλάδα περί το 1.000.000 Αλβανοί, εκ των οποίων 500,000 έχουν πολιτικά/εκλογικά δικαιώματα.
Ευελπιστούν λοιπόν να μπουν Αλβανοί στην Ελληνική Βουλή και να σηκώσουν σημαίες αυτονομίας της Ηπείρου (Τσαμουριά την λένε αυτοί).


Λογικά σκεπτόμενοι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι «εθνοπατέρες» μας θα αντιδράσουν με τον γνωστό τρόπο.
Από 3% που είναι το όριο εισόδου στην Ελληνική Βουλή, θα το πάνε πόσο άραγε;
10% ; 15;


Αυτό βεβαίως θα είναι ένα καίριο χτύπημα στα Δικαιώματα του Έλληνα Πολίτη.
Θα είναι μια φασιστικοποίηση της Δημόσιας Ζωής και της Πολιτικής.


Και βεβαίως μια ουρανόσταλτη ευκαιρία των «Μεγάλων και της Ελίτ» της Πολιτικής/κοινωνικής/οικονομικής ζωής του τόπου για να περιφρουρήσουν την ισχύ τους ψαλιδίζοντας ακόμη πιο πολύ – και δη καίρια – τα εναπομείναντα πολιτικά δικαιώματα και τα περιθώρια συνταγματικής αντίδρασης των πολιτών απέναντι στα θανάσιμα μνημόνιά τους.


Κοίτα να δεις πως δένουν όλα λοιπόν....


Αλλά αυτό το τελευταίο θα το δούμε πιο αναλυτικά σε επόμενο κείμενο...σύντομα...


ΥΓ: ερώτημα που πλανάται χρόνια τώρα αναπάντητο: καλά, οι πολιτικοί πες πως είναι κατ’ επάγγελμα εκμαυλισμένοι και κατώτεροι των περιστάσεων. Η Δικαιοσύνη και οι Αρχές Ασφαλείας και Εθνικής Άμυνας δεν τα βλέπουν αυτά; Τι κάνουν; Απλώς τα διαπιστώνουν και τα παρακολουθούν να εξελίσσονται ανεξέλεγκτα επί τόσα χρόνια; Τι περιμένουν για να πάρουν πρωτοβουλίες; Εάν αυτό δεν είναι Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης, τότε τι είναι; Απλές φαντασιοπληξίες, ομαδική παραίσθηση και υπερβολές; Και μην μας πούνε πάλι ότι «γίνονται πράγματα που δεν λέγονται».
Αν είναι έτσι, τότε γιατί έφτασαν να είναι κάποια εκατομμύρια οι παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα;
Γιατί ελληνοποιήθηκαν κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες απ’ αυτούς με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να έχουμε σύντομα κάμποσες δεκάδες απ’ αυτούς στο κοινοβούλιο να σηκώνουν Σημαίες Αυτονομίας σε Ελληνικά Εδάφη;
Γιατί μέχρι πρόσφατα η διακίνηση παράνομων μεταναστών θεωρούνταν πλημμέλημα και όχι βαρύ κακούργημα με αποτέλεσμα από τη μια πόρτα να συλλαμβάνονται και από την άλλη ν’ αφήνονται ελεύθεροι να ξανακάνουν τα ίδια;
Γιατί αφήνονταν να ρέει αυτή η νοσηρή κατάσταση;
Επειδή ήταν Νόμος του Κράτους;
Δεν έκανε μπαμ από χιλιόμετρα πως ήταν «θανάσιμα επικίνδυνος νόμος για την Εθνική Ασφάλεια»;


Γιατί δεν χτυπήθηκε έγκαιρα και αμείλικτα από την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτή η νομοθετική «αβλεψία/απραξία/ανευθυνότητα»; Με κάθε τρόπο. Δεν ξέρω ποιόν.
Αυτοί όμως σίγουρα ξέρουν.
Όπως σίγουρα ξέρουν και τον τρόπο κι έχουν και τα Όπλα για να σταματήσουν αυτόν τον Εθνικό Εφιάλτη έστω και τώρα....
Ξέρουν μήπως κάτι που δεν ξέρουμε όλοι εμείς οι «Απλοί Αφελείς Πολίτες» οι «άσχετοι από ζητήματα Βαθείας και Μυστικής Εξωτερικής Πολιτικής»;




Γιώργος Ανεστόπουλος


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9803.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters