Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;

Το Βαθύ Κράτος του Joe B. θέλει έναν πόλεμο για να καλύψει τις συμφωνίες Hunter και Joe B. στην Ουκρανία. Παρόλο που δεν είναι πλέον στην πραγματικότητα, άλλοι αρουραίοι βάλτων από το περιβάλλον τους τώρα κάνουν την επιχείρησή τους στην Ουκρανία.

◾Ένας πόλεμος στην Ουκρανία θα καλύψει την έκθεση της πανδημίας και των εμβολίων.

◾Ο πόλεμος θα διασκορπιστεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης - Google, FCB, You Tube, Mainstream Media, Radio Social Media και θα δημιουργήσει

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters