Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η Δυναστεία Των Ρότσιλντ: Οι Μεταπράτες…(Στους Οποίους Οι Έλληνες Πληρώνουν Τα Χρήματα Που Φάγαν Οι Σωτήρες Πολιτικοί…)


Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.”
Mayer Amschel Rothschild


Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο. Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας.

Η Εκκλησία να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα προγράμματα για το μεταναστευτικό» είναι πολλά τα λεφτά archbishop…για τους Ελληνες άστεγους και φτωχούς μούγγα…

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προσφυγικού- Στο Συνοδικό Μέγαρο η ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη
Σύσκεψη για τη αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος την ώρα που πληθαίνουν οι ροές προς τα ελληνικά νησιά, η κατάσταση είναι ασφυκτική και η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία εγείρει ανησυχίες για νέο μεταναστευτικό κύμα προς την χώρας μας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τούρκοι φέρονται να επιτέθηκαν σε Ρώσους – Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν φάλαγγα του SAA – Ρωσικές «πλάτες» σε κοινό στρατό Αράβων-Κούρδων

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από πρώην Τούρκο κομάντο: «Διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου» – «Σφαγιάζαμε αθώους Κούρδους»

Ο Ερντογάν θέλει να εγκαταστήσει τζιχαντιστές στη Κύπρο-αντιδρά και παραιτείται ο Ακιντζί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.
Και ξαφνικά οι Κούρδοι της Συρίας βρήκαν έναν ανέλπιστο «σύμμαχο» στο πρόσωπο του ηγέτη των τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος έκανε δηλώσεις κατά της τουρκικής εισβολής στη Συρία.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μερικές φορές το να είσαι σιωπηλός δεν είναι επειδή δεν έχεις λόγια να πεις. Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο περίπλοκα που είναι αδύνατο να πεις «ναι» ή «όχι» . Εάν δεν μπορείτε να δείτε την ευκαιρία να επηρεάσετε την κατάσταση με αυτά που λέτε, μπορεί επίσης να χρειαστεί να μείνετε σιωπηλός.

''Σαρωτική'' η Τόκα από την Αρχαία Ολυμπία, βάθρο και στο 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Συνεχόμενα είναι πλέον τα βάθρα και οι βραβεύσεις για την αθλήτρια Παναγιώτα Τόκα από την Αρχαία Ολυμπία η οποία ασχολείται με το τρέξιμο μικρών και μεγάλων αποστάσεων.

Ο ΟΗΕ δεν έχει χρήματα για τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου!

Ο γ.γ. του Οργανισμού καλεί τα κράτη -μέλη να καταβάλουν τα ποσά που οφείλουν και κάνει λόγο για "το βαθύτερο έλλειμμα της δεκαετίας"
Ο ΟΗΕ μπορεί να μην έχει αρκετά χρήματα για να καταβάλει τους μισθούς των υπαλλήλων του τον ερχόμενο μήνα, αν τα κράτη μέλη δεν καταβάλουν αυτά που οφείλουν, προειδοποίησε χθες ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

ΟΗΕ: Ρωσικό μπλόκο σε αμερικανικό ψήφισμα για τερματισμό της τουρκικής εισβολής στη Συρία

Το αμερικανικό ψήφισμα ζητούσε από την Άγκυρα να τερματίσει τη στρατιωτική επιχείρησή της, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Τα πρώτα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών (ΦΩΤΟ)

Ίλιον | Θάνος Θανόπουλος
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 η μνήμη του Οσίου Συμεών του Νέου Θεολόγου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου Ιλίου του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης.
Στην Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε με κανονική άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο εορτάζων Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και συλλειτούργησαν οι Θεοφ. Επίσκοποι, Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και Ευρίπου κ. Χρυσόστομος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters