Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η Εκκλησία να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα προγράμματα για το μεταναστευτικό» είναι πολλά τα λεφτά archbishop…για τους Ελληνες άστεγους και φτωχούς μούγγα…

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προσφυγικού- Στο Συνοδικό Μέγαρο η ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη
Σύσκεψη για τη αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος την ώρα που πληθαίνουν οι ροές προς τα ελληνικά νησιά, η κατάσταση είναι ασφυκτική και η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία εγείρει ανησυχίες για νέο μεταναστευτικό κύμα προς την χώρας μας.

Εξάλλου, λίγο νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν απείλησε Ευρώπη και Ελλάδα ότι θα «αφήσει» 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες προς… Δυσμάς.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση.


«Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοϊδη έγινε με σκοπό να υπάρξει μια συνεργασία με την παρούσα κυβέρνηση για το ζήτημα του μεταναστευτικού. Η συνεργασία ξεκινά με καλές προϋποθέσεις γιατί και από τις δυο πλευρές υπάρχει διάθεση για δουλειά. Η ΜΚΟ της Εκκλησίας έχει όλες τις υποδομές για την νομική παροχή ασύλου στους μετανάστες αλλά και την επανένωση οικογενειών. Σήμερα συζητήθηκε η δυνατότητα να δοθούν ακίνητα της Εκκλησίας ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν οικογένειες μεταναστών και ασυνόδευτων ανηλίκων. Ζητήθηκε όμως από την πλευρά της Εκκλησίας τα προγράμματα αυτά να τα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Εκκλησία, από την αρχή τους μέχρι το τέλος. Επιπλέον συζητήθηκε και η δυνατότητα ένταξης αυτών των ανθρώπων που θα παραμείνουν εδώ στην Ελλάδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για την τεράστια προσφορά της Εκκλησίας στην περίοδο της κρίσης, προσθέτοντας «είστε αξιέπαινοι».
Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του επεσήμανε ότι υπήρξε ανταπόκριση από όλους «από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη» τονίζοντας την αξία του εθελοντισμού
Παρόντες ήταν επίσης οι Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, Θεσσαλιώτιδος  κ. Τιμόθεος και Σάμου κ. Ευσέβιος.
Επίσης, παραβρέθηκαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης και ο διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης.
Η Ν.Δ. χωρίς μάσκα: Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και δεν το κρύβουν!
Τα είπε όλα ο Μητσοτάκης στην Βουλή την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019: Θα γεμίσουν την Ελλάδα με “μετανάστες” σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία! Δεν θέλουν στα σύνορα ούτε φράχτες, ούτε τείχη. Οι “κατατρεγμένοι” θα βρούνε στην Ελλάδα … φιλόξενη στέγη! Θα λύσουνε το δημογραφικό με τους “μετανάστες”! Είναι… “υπερήφανοι” γιατί η Ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική!
Τα είπε όλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα διακοπτόμενος συχνά με χειροκροτήματα γεμάτο ενθουσιασμό από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, από τους ίδιους, που προεκλογικά γύριζαν τα χωριά και έλεγαν ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες, τα είπε όλα για την λαθρομετανάστευση, που απειλεί άμεσα την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα του κράτους μας! Με αφορμή ερώτηση στην ώρα του πρωθυπουργού του Βαρουφάκη, σχετικά με την λαθρομετανάστευση, ομολόγησε κυνικά σημεία και τέρατα, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν είναι μόνο ο σεβασμός στην συμφωνία των Πρεσπών και η άτακτη υποχώρηση σε ένα ζήτημα εθνικό, δεν είναι μόνο οι συνεχείς υποχωρήσεις απέναντι στην τουρκική απειλή, είναι και ο τρόπος που βλέπουν το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που άλλοι το λένε “προσφυγικό” άλλοι “μεταναστευτικό” και άλλοι όπως τους βολεύει και θέλουν πάντοτε με το αζημίωτο
Ανακοίνωσε κατ’ αρχάς και τα όσα παραθέτουμε στην συνέχεια και είναι από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής ότι θα εγκαταστήσει στην χώρα δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς μέσα στον αστικό ιστό και επί πλέον σε μια χώρα όπου η ανεργία είναι το πρώτο πρόβλημα, θα “διορίσει” και 16.000 Ασιάτες και Αφρικανούς! Από την ομιλία του λοιπόν στην Βουλή τα εξής: 
Εντός του 2020, εντάσσουμε σαράντα χιλιάδες αιτούντες άσυλο σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και δεκαέξι χιλιάδες σε προγράμματα απασχόλησης. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα υπέβαλε εμπρόθεσμα στρατηγικό σχέδιο για το θέμα αυτό στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.”
Πώς να σχολιάσει κανείς τα όσα είπε και βεβαίως και τα χειροκροτήματα των βουλευτών του; Εθνικά επικίνδυνο το να λέγεται και μάλιστα από έναν πρωθυπουργό ότι θα λυθεί το δημογραφικό με αλλοδαπούς! Τι θέλουν δηλαδή, μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν έχει κανένα πρόβλημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κρατούν την Ελληνική Σημαία αλλοδαποί και γιατί όχι και μουσουλμάνοι;! Να κρατούν μια Σημαία με τον Σταυρό, κάποιοι που δεν πιστεύουν σε Σταυρό!
Είπε για το ζήτημα αυτό: “Όπως είδατε, μίλησα για τα ζητήματα αυτά και βεβαίως, τα παιδιά των προσφύγων οι οποίοι τελικά θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό και θα πάνε σε ελληνικό σχολείο και αν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία…” (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)
Όμως ο Μητσοτάκης δεν έχει προβλήματα για ταυτότητα εθνική, για ιθαγένεια και θρήσκευμα. Και για αυτό δήλωσε: “Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος, όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική…
Είναι υπερήφανος γιατί γίνεται η Ελλάδα… πολυπολιτισμική! Αλήθεια, όσοι πιστεύουν σε Έθνος και Πατρίδα και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατάλαβαν τι ψήφισαν; 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ, ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ: «ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»
Αυτή είναι η ….»πονόψυχη» Ελλάδα του Παρασκευόπουλου…
Το μισό ποινικό κώδικα είχε στην πλάτη του ο («φουκαριάρης») Πακιστανός, που αναστάτωσε προχθές τον Ασπρόπυργο και τελικά βρέθηκε τραυματισμένος από πυρά αστυνομικών, που προσπάθησαν τον ακινητοποιήσουν όταν αυτός έστρεψε το όπλο του εναντίον τους.
Ο 33χρονος αλλοδαπός τα ξημερώματα της Δευτέρας αναστάτωσε τον Ασπρόπυργο, όταν ξεκίνησε να πυροβολεί στο αέρα με ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών έξω από σπίτι της περιοχής…
Όταν έφτασαν στην περιοχή αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ειδοποιημένοι από τους έντρομους κατοίκους στο οικισμό Συντριβάνι όπου και έπεφταν οι πυροβολισμοί, ο 33χρονος τους απείλησε με το όπλο του με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εξαπολύσουν πυροβολισμούς για να τον ακινητοποιήσουν και τελικά να τον τραυματίσουν στα πόδια.
Συνέχεια εδώ
ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ Βίντεο! Χαράλαμπος Μηνάογλου – Ἱστορία τοῦ Ἀ ν θ ε λ λ η ν ι σ μ ο ῦ (1453 – 1821)
ΕΠΜ – Χαράλαμπος Μηνάογλου – Ἱστορία τοῦ Ἀνθελληνισμοῦ (1453-1821)
Το απόγευμα εμφανίστηκε στην Σύμη πλοίο της ΜΚΟ «Open Arms» προκειμένου να βρίσκεται εκεί σε περίπτωση που φθάσουν και άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι Συμιακοί και να  α ν α γ κ ά σ ο υ ν   τον κυβερνήτη του πλοίου ΝΑ ΦΥΓΕΙ από το νησί! 
Συνέχεια εδώ
Επίσκεψη στην Περιφέρεια πραγματοποίησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου
Την αύξηση του αριθμού των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στην Κρήτη….
ζήτησε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Μάλιστα όπως επισήμανε χορηγούνται 86 ευρώ για κάθε προσφυγόπουλο ημερησίως και πρότεινε τη δημιουργία ξενώνων. 
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο «καυτό» θέμα της φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στο νησί. Μάλιστα σε αυτό που κατέληξαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι ότι θα γίνει συνεδρίαση της ΠΕΔ τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου.
Πιο αναλυτικά, έγινε η πρώτη συνάντηση με τους δημάρχους Ηρακλείου και Λασιθίου μετά την έκκληση προς την τοπική αυτοδιοίκηση, της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.
Να αυξηθεί ο αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών στο νησί σε 200 με 300 ζήτησε η υφυπουργός κ. Μιχαηλίδου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Περιφέρεια, όπως είπε μέχρι τώρα φιλοξενούνται 25.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για να αποφασίσουν οι δήμαρχοι με ποιο τρόπο θα δημιουργηθούν ξενώνες στο νησί, καθώς και πώς θα συμβάλει η Κρήτη στη φιλοξενία ασυνόδευτων παιδιών.
Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου
Την αύξηση του αριθμού των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στην Κρήτη ζήτησε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Μάλιστα όπως επισήμανε χορηγούνται 86 ευρώ για κάθε προσφυγόπουλο ημερησίως και πρότεινε τη δημιουργία ξενώνων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο «καυτό» θέμα της φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στο νησί. Μάλιστα σε αυτό που κατέληξαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι ότι θα γίνει συνεδρίαση της ΠΕΔ τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου.

Να αυξηθεί ο αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών στο νησί σε 200 με 300 ζήτησε η υφυπουργός κ. Μιχαηλίδου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Περιφέρεια, όπως είπε μέχρι τώρα φιλοξενούνται 25.Πιο αναλυτικά, έγινε η πρώτη συνάντηση με τους δημάρχους Ηρακλείου και Λασιθίου μετά την έκκληση προς την τοπική αυτοδιοίκηση, της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για να αποφασίσουν οι δήμαρχοι με ποιο τρόπο θα δημιουργηθούν ξενώνες στο νησί, καθώς και πώς θα συμβάλει η Κρήτη στη φιλοξενία ασυνόδευτων παιδιών.
Όπως τόνισε η υφυπουργός σήμερα φιλοξενούνται 25 παιδιά στο νησί, ενώ σε άλλα μέρη στην Ελλάδα φιλοξενούνται 1200, τονίζοντας ότι η Κρήτη είναι πολύ πίσω. Όσον αφορά τις δομές φιλοξενίας η υφυπουργός τόνισε ότι αναφορικά με τους ξενώνες το νησί είναι πολύ πίσω.
Σύμφωνα με την υφυπουργό «αρμοδιότητα της παιδικής προστασίας των ανήλικων ασυνόδευτων παιδιών τα οποία χρειάζονται ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης ανήκει στο υπουργείο Εργασίας».
«Ήρθαμε να παρακαλέσουμε και να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με τις τοπικές αρχές ώστε να απορροφήσουν κάποια παιδιά σε ξενώνες, που χρηματοδοτούνται πλήρως από την Κομισιόν και την ΕΕ. Μιλάμε για μικρούς ξενώνες μέχρι 30 ανήλικα παιδιά, που είναι η πιο ευάλωτη ομάδα του μεταναστευτικού-προσφυγικού και πρέπει κάπως να απορροφηθούν».
Η υφυπουργός Εργασίας είπε ότι η Κρήτη αποτελεί προτεραιότητα, καθώς οι Κρητικοί είναι φιλόξενος λαός, ενώ τα στοιχεία, όπως επισήμανε, δείχνουν ότι μέχρι σήμερα η ένταξη στην κοινωνία των μεταναστών/προσφύγων και ιδίως σε ό,τι αφορά την εργασιακή τους αποκατάσταση, είναι θετικά. Με αυτό τον τρόπο, σημείωσε, θα επιτευχθεί και μια πιο συμμετρική απορρόφηση των παιδιών που υπάρχει στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά «η Κρήτη ως προς αυτό δυστυχώς έχει μείνει πίσω». Και προσέθεσε:
«Με δεδομένο ότι είναι ένα ζήτημα, τη χρηματοδότηση του οποίου έχει ήδη λύσει η Κομισιόν, ήρθαμε να συνομιλήσουμε με τους ΟΤΑ και να δούμε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια που κάνουμε για να τοποθετήσουμε τα παιδιά κατ’ αναλογία σε νομούς έτσι ώστε να μην πέφτει δυσβάσταχτο βάρος σε κάποιες περιοχές, όπως αυτή της Μόριας που τα παιδιά ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες σε camp και κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης».
Η υφυπουργός τόνισε επίσης ότι το κόστος διαβίωσης για κάθε παιδί αναλογεί 86 ευρώ την ημέρα, ενώ πρότεινε να αυξηθεί ο αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών στο νησί.   
Το 93% των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην Κρήτη θα είναι άνω των 14 ετών, και θα είναι κυρίως αγόρια, όπως τόνισε η υφυπουργός, με τους δημάρχους να εμφανίζονται από τους πλευρά τους θετικοί, ωστόσο από την άλλη μεριά έθεσαν διάφορα ζητήματα, όπως αυτό της επιτροπείας.
Μάλιστα, ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες, ενώ τόνισε ότι η ΠΕΔ έχει αποφασίσει το ζήτημα αυτό να το διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή, χωρίς τη συμμετοχή ΜΚΟ, κάτι που έγινε αποδεκτό και από την ίδια την υφυπουργό.  
Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΕΔ πρότεινε να φιλοξενηθούν πενήντα παιδιά σε κάθε νομό, δηλαδή 200 παιδιά σε όλη την Κρήτη.
Άλλα θέματα συζήτησης
Επίσης άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η απορρόφηση των πόρων και η ανάδειξη του έργου της Περιφέρειας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και Παιδείας Έφη Κουτεντάκη.
Επίσης στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, η προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης κ. Μαρία Κασσωτάκη, η αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Ρένα Παπαδάκη, καθώς και στελέχη του υπουργείου και της Περιφέρειας Κρήτης.
Η Ανακοίνωση έγινε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  και αφορά ολόκληρη την ενδοχώρα..

Ζητάνε τα πάντα… Ξενοδοχειακές μονάδες, άλλου είδους καταλύματα, σπίτια που μπορούν φιλοξενήσουν περισσότερα από 20 άτομα… Και τα ζητάνε παντού. Σε ολόκηρη την ηπειρωτική Ελλάδα…

stoxos.gr
Πως να σηκώσει κεφάλι ο ΕΟΠΥΥ; ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ Συνταγή για φάρμακα 30.000 ευρώ σε αλλοδαπό με 0% συμμετοχή!
Πως να σηκώσει κεφάλι ο ΕΟΠΥΥ; Συνταγή για φάρμακα 30.000 ευρώ σε αλλοδαπό με 0% συμμετοχή!
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
 Ο κάθε παρείσακτος αλλοδαπός δικαιούται νοσηλείας και προμήθειας πανάκριβων φαρμάκων ΔΩΡΕΑΝ  (με 0% συμμετοχή)! 
Την ίδια στιγμή  ο Έλληνας –που πληρώνει  αδρά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, από τα νεανικά του χρόνια – αγοράζει φάρμακα με 25% συμμετοχή!!!
Βέβαια η συνταγογράφηση είναι τύποις νόμιμη αλλά κατά πόσο στέκει λογικά, τη στιγμή που η πλειονότητα των λαθροαφιχθέντων αλλοδαπών πάσχει από νοσήματα που στη χώρα μας αποτελούσαν παρελθόν;
Δείτε  συνταγή  αγοράς 2 κουτιών φαρμάκου αξίας14.899,20  Χ 2= 29.798,40 με συμμετοχή…0%!!!
Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters