Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο Ερντογάν θέλει να εγκαταστήσει τζιχαντιστές στη Κύπρο-αντιδρά και παραιτείται ο Ακιντζί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.
Και ξαφνικά οι Κούρδοι της Συρίας βρήκαν έναν ανέλπιστο «σύμμαχο» στο πρόσωπο του ηγέτη των τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος έκανε δηλώσεις κατά της τουρκικής εισβολής στη Συρία.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μερικές φορές το να είσαι σιωπηλός δεν είναι επειδή δεν έχεις λόγια να πεις. Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο περίπλοκα που είναι αδύνατο να πεις «ναι» ή «όχι» . Εάν δεν μπορείτε να δείτε την ευκαιρία να επηρεάσετε την κατάσταση με αυτά που λέτε, μπορεί επίσης να χρειαστεί να μείνετε σιωπηλός.
Όταν ήμουν 27 χρονών το 1974, υπηρέτησα όπως κάθε νεαρός Τούρκος στο στρατιωτικό κίνημα της Τουρκίας, το οποίο προκλήθηκε από την φασιστική ελληνική χούντα. Οι φίλοι μου μαρτύρησαν στο πλευρό μου σε μάχη στην Λευκωσία• όπως πολλοί από εμάς, έζησα τι σημαίνει πόλεμος. Παρόλο που τότε το αποκαλούσαμε «Ειρηνευτική Επιχείρηση», ήταν ένας πόλεμος στον οποίο χύθηκε αίμα. Και τώρα, παρόλο που την αποκαλούμε «Πηγή Ειρήνης», δεν είναι νερό που χύνεται αλλά αίμα. Γι’ αυτό και η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να ξεκινήσει ο διάλογος και η διπλωματία όσο το δυνατόν συντομότερα».

Σχεδόν αμέσως έφτασε και η πολύ σκληρή απάντηση του Ερντογάν ο οποιός είπε ότι: «Πρέπει να ξέρει τα όρια του. Ο θώκος που κάθεται δεν είναι κάτι που ο ίδιος απέκτησε, κερδήθηκε χάρη στην παρέμβαση της Τουρκικής Δημοκρατίας».
Τι ξέρει ο Ακιντζί;
Φυσικά ο τουρκοκύπριος ηγέτης δεν ξύπνησε το πρωϊ και τον έπιασαν οι ανθρωπισμοί και τα δράματα.Ούτε ξεμωραμένος είναι ούτε και ηλίθιος να θέλει να προκαλέσει το αφεντικό του. Σίγουρα δεν είναι η επίκληση στις παναθρώπινες αξίες της Ειρήνης και της Δημοκρατίας αυτή που τον ώθησε στο να κάνει αυτή την αξιοπρόσεκτη δήλωση.
Άρα τι;
Ένα ακίνητο αεροπλανοφόρο γεμάτο τζιχαντιστές.
Η στρατηγική σημασία της Κύπρου είναι πασίγνωστη και δεν χρειάζεται περαιτέρω αναλύσεις.
Σκεφτείτε λοιπόν ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ παρά μόνο απ’τους τούρκους και που στο οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. Ένα μέρος όπου οι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ θα έχουν ασφάλεια για να το ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ για επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη,όπως το είχαν κάνει ορμητήριο για αιώνες ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ.Ένα μέρος ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ σχεδόν ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ME ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
Η κατεχόμενη Κύπρος μπορεί να γίνει η τέλεια ΒΑΣΗ ΤΟΥ ISIS επί Ευρωπαϊκού εδάφουςΑυτά τα σχέδια είναι γνωστά στον Ακιντζί έτσι,αντέδρασε με αυτές τις δηλώσεις γιατί γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν.
Ο Ακιντζί ανεξαρτήτως της εθνικής καταγωγής του είναι πάνω απ’ολα Κύπριος και είναι μέλος μίας κοινότητας ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. Η πορεία του,τα βιώματα του ο τρόπος ζωής του όπως και ο τρόπος ζωής των τουρκοκυπρίων είναι σχεδόν όμοιος με κάθε πολιτισμένο ελληνοκύπριο και πάντως πολύ διαφορετικός των τούρκων της Τουρκίας. Έτσι δεν θέλει το νησί του να καταντήσει ΑΝΤΡΟ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ιδιαίτερα τώρα που πασχίζει να πετύχει την ένωση με τους Ελληνοκυπρίους.
Τυχόν εγκατάσταση τζιχαντιστών στη Κύπρο σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ και η πλειοψηφία του πληθυσμού θα είναι τζιχαντιστές.
ΑΥΤΌ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ DE FACTO ΔΙΧΟΤΌΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters