Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Οι Επτά Άθλοι της Ψυχής


Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
Λίγα λόγια περί της Μυθολογίας-Μυθοϊστορίας μας….. [Με τον όρο Ελληνική Μυθολογία εννοούμε…… όλο εκείνο το πλέγμα των μύθων…. που σχετίζονται με την ελληνικότητας μας,…… έτσι όπως μας παρουσιάζονται εις τα κείμενα της Αρχαιοελληνικής Γραμματείας.
Η Ελληνική Μυθολογία ορίζεται πλέον σήμερα…ως η αφήγηση των ιστοριών…… που δημιουργήθηκαν από τους προγόνους μας Έλληνες, και αφορούσαν τους θεούς και τους Ήρωες, τη φύση του κόσμου και τις τελετουργικές πρακτικές λατρείας. Η ελληνική μυθολογία συνίσταται…..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του συνηγόρου του Αρτέμη Σώρρα κ. Βασίλειου Νουλέζα στο www.kapa-news.gr (video)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του συνηγόρου του Αρτέμη Σώρρα κ. Βασίλειου Νουλέζα: "Δυστυχώς κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε τηλε-εισαγγελείς"
Απογοητευμένος και συγχρόνως αγανακτισμένος εμφανίστηκε την Παρασκευή (12/5) αργά το απόγευμα και για λίγες ώρες στην γενέτειρά του, την Κατερίνη, ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, κύριος Βασίλης Νουλέζας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters