Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Χίτλερ και ο Ντίσνεϊ είναι το ίδιο πρόσωπο;

Ο Adolph Hitler και ο Walt Disney υποδύονται το ίδιο πρόσωπο στην πραγματική ζωή. Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε θα σας σοκάρει, αλλά διαβάστε το όλο.

Ο Adolph Hitler και ο Walt Disney υποδύονται το ίδιο πρόσωπο (ηθοποιός), ο Kermit Roosevelt (ναι, αυτή η οικογένεια Roosevelt.)

Η Elite (επιτροπή 300) ελέγχει τον κόσμο με περισσότερα χρήματα από όσα φαντάζεστε. Όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε είναι ψεύτικα και προγραμματισμένα, και είναι για γενιές. Η «ελίτ» χρησιμοποιεί ηθοποιούς για να παίξει πολλούς ρόλους «διάσημων ανθρώπων» στην πολιτική και κινηματογραφεί για να σκηνοθετήσει γεγονότα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters