Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

"Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας" ο κορωνοϊός: Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για καταλογισμό ευθυνών για την πανδημία


Το Καναδικό Ινστιτούτο Διεθνούς Δικαίου ζήτησε από τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης να διεξάγει έρευνα σε παγκόσμιους ηγέτες ατομικά αλλά και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για διεθνή εγκλήματα σχετικά με τον Covid-19. 

To Iνστιτούτο ισχυρίζεται ότι προηγούμενες πανδημίες, όπως o SARS, καταδεικνύουν ότι ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει τα κράτη πριν την αρχική ειδοποίηση της 11ης Μαρτίου 2020. Η προσφυγή επικαλείται ότι ο Covid-19 είναι ένα «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» σύμφωνα με το άρθρο 7(κ) του Καταστατικού της Ρώμης. 

Το Πραγματικό Πρόβλημα Είναι Ο Ρατσισμός Κατά Των Λευκών.

Ας μιλήσουμε για την κανονικότητα του ρατσισμού κατά των Λευκών.
Και όταν λέγουμε ρατσισμό, εννοούμε προφανώς την αδιάκριτη και συνολική ταύτιση όλων των μελών μιας φυλής, με μία αρνητική κατά βάση συμπεριφορά, υποτιθέμενη ή και υπαρκτή, της τελευταίας.
Και αναφερόμενοι στη Λευκή φυλή και ουσιαστικά στους ευρωπαϊκής καταγωγής πληθυσμούς του Πλανήτη, ο ρατσισμός αυτός σαφέστατα υπάρχει και είναι συστημικός, τόσο στον υπόλοιπο κόσμο, όσο κυρίως και σημαντικότερα στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες.

Απορυθμίζουν τη Χώρα με δολιότητα και την καταστρέφουν..Η μάσα όμως μάσα..



Το σποτ των 40 δευτερολέπτων με μια σκηνή για την προσέλκυση Τουριστών κατασκευάστηκε με 99 χιλιάδες ευρώ .Ερχεται και το σποτ Νο 2 που θα μοιραστεί στα Ελληνικά Μέσα για την προώθηση του Εσωτερικού τουρισμού.Η marketing Grecce έχει αναλάβει και αυτό για την κατασκευή του όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Ιωάννα Δρέττα στη βραδιά παρουσίασης του πρώτου.

Από ποιες δεξαμενές το Μαξίμου θα πληρώσει και πόσα εκατομμύρια θα φθάσει το μοίρασμα και για τα δυο ξέρει ο ανιψιός ο Γεραπετρίτης και ο Σκέρτσος …32 εκατομμύρια εδώ 20 εκατομμύρια εκεί 10 παραπέρα όπου θέλουν τα δίνουν ενώ η ύφεση έχει τσακίσει τη Χώρα.

ΗΤΑΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΗΜΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΑΦΡΑ 2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

evros-mat
Η εισαγγελία Ορεστιάδας άσκησε δίωξη σε δύο αστυνομικούς οι οποίοι στην προσπάθειά τους να σταματήσουν αυτοκίνητο με παράνομους μετανάστες τραυματίστηκαν ελαφρά 2 από αυτούς! 
Οι ελληνικές αρχές, έπειτα από μια επεισοδιακή καταδίωξη στον Έβρο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν δύο παράνομοι μετανάστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν αλλοδαπό διακινητή....
Όμως, αντί οι 2 αστυνομικοί που καταδίωξαν τους Λαθρομετανάστες να επαινεθούν, τελικά βρέθηκαν κατηγορούμενοι επειδή τραυμάτισαν ελαφριά 2 από αυτούς.

Ο Δεμερτζής Γιάννης απαντάει σε δημοσιεύματα από γνωστά μπλογκ – sites, με αφορμή το άρθρο σχετικά με τις συλλήψεις επωνύμων στην Ελλάδα. - ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ - 5 Βίντεο

VIRAL ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ CABAL, ΛΟΥΡΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΑΛ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ VALDO VACCARO
Ένα πρώτο έγγραφο που μεταφράζω, επεξεργάζομαι και συνοψίζω για μεγαλύτερη κατανόηση, προέρχεται από την αμερικανική ομάδα Qanon (Patriots) σε έντονη αντίθεση με το εσωτερικό Deep State που εκπροσωπείται από την παγκόσμια ομάδα εξουσίας Illuminati, η οποία περιλαμβάνει την Clinton-Obama-Soros-Bill Gates υπηρεσία των μεγάλων οικονομικών-πολιτικών οικογενειών (Rothschild, Rockefeller, Morgan), των βασιλικών οικογενειών (Αγγλία-Ολλανδία), των μεγάλων τραπεζών, του Βατικανού.

NESARA GASARA: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ο νόμος θα ενεργοποιηθεί στις 4 Ιουλίου.



Ο υπέροχος George Carlin (διέβλεψε και τα σημερινά προ πολλών ετών)

Σκέψεις για τοπικά lockdown και αποκλεισμούς αεροδρομίων στην Ελλάδα μετά τα 97 κρούσματα


Σκέψεις για τοπικά lockdown και αποκλεισμούς αεροδρομίων στην Ελλάδα μετά τα 97 κρούσματα
Μεγάλη η ανησυχία στην κυβέρνηση για τα 97 νέα κρούσματα, αλλά και τις εικόνες συνωστισμού σε νησιά όπως η Μύκονος.
Έντονη ανησυχία προκαλεί στην κυβέρνηση η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, τα οποία σε συνδυασμό με τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται σε νησιά, όπως η Μύκονος, υποχρεώνουν την κυβέρνηση να προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στη λήψη νέων μέτρων. Ετσι, στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open και του Σπύρου Μουρελάτου, σήμανε συναγερμός τις τελευταίες ώρες καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, ενώ κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης επισείουν την προσοχή προκειμένου να μην γκρεμιστεί ό,τι έχει χτιστεί μέχρι τώρα στην αντιμετώπιση του ιού.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters