Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Το Πραγματικό Πρόβλημα Είναι Ο Ρατσισμός Κατά Των Λευκών.

Ας μιλήσουμε για την κανονικότητα του ρατσισμού κατά των Λευκών.
Και όταν λέγουμε ρατσισμό, εννοούμε προφανώς την αδιάκριτη και συνολική ταύτιση όλων των μελών μιας φυλής, με μία αρνητική κατά βάση συμπεριφορά, υποτιθέμενη ή και υπαρκτή, της τελευταίας.
Και αναφερόμενοι στη Λευκή φυλή και ουσιαστικά στους ευρωπαϊκής καταγωγής πληθυσμούς του Πλανήτη, ο ρατσισμός αυτός σαφέστατα υπάρχει και είναι συστημικός, τόσο στον υπόλοιπο κόσμο, όσο κυρίως και σημαντικότερα στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες.
Ο δυτικός άνθρωπος, ακόμη και ο ανήκων σε έθνος με ανύπαρκτη συνάφεια με αρνητικές διαφυλετικές καταστάσεις του παρελθόντος, όπως η δουλοκτησία Αφρικανών και η Αποικιοκρατία, θεωρείται νομοτελειακά ένοχος για τα λάθη των προγόνων του και υποχρεωμένος να απολογείται, ως και να πληρώνει για αυτά.
Ταυτίζεται δηλαδή εκ γενετής και καταγωγής με μία αρνητική κληρονομιά και ιδιοσυγκρασία και τούτο, όπως καταλαβαίνει και ο πιο αδαής, συνιστά ξεκάθαρη έκφραση ρατσισμού· πόσο μάλλον, εφόσον αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο στη δική του περίπτωση.
Κανείς δε ζητά αιώνια μαρτυρία και θυσία του μέσου Μογγόλου, για τις συστηματικές γενοκτονίες των προγόνων του στην Ευρασία επί αιώνες.
Κανείς δε ζητά αποζημιώσεις και απολογίες από τους Άραβες, για τους αιώνες απαγωγών και δουλεμπορίου Ευρωπαίων και Αφρικανών.
Κανείς δεν τολμά να ομιλήσει ακόμη και περί υπαρκτού και σύγχρονου ρατσισμού, όπως στη στάση των Κινέζων Χαν έναντι των Ουιγούρων και Θιβετιανών της Λαϊκής Βοθροκρατίας ή της Μαύρης πλειοψηφίας κατά των Αφρικάνερς στη Νότια Αφρική.
Όλοι όμως μπορούν και δαιμονοποιούν το δυτικό Λευκό, για όλα τα πρότερα και τωρινά κρίματα της Ανθρωπότητας, τόσο οι ανταγωνιστές του αλλόφυλοι ανά τον Πλανήτη, όσο και μέγα μέρος των ίδιων των αδελφών και συμπολιτών του.
Και περί της αλήθειας αυτής της διαπίστωσης, δεν έχετε παρά να αναρωτηθείτε, αν εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αντικρούσετε το ενοχικό αυτό αφήγημα και την πολιτική ορθότητα που το περιφρουρεί, χωρίς να χαρακτηριστείτε ρατσιστές!
Εξωφρενικότερα όμως όλων, ο σύγχρονος δυτικός κατηγορείται για ρατσισμό, ακόμη και υποτιθέμενη διακριτή προνομιακή του ύπαρξη, στο τώρα, παρά το γεγονός, πως είναι ο μόνος-βλαξ-άνθρωπος στην Ιστορία, που όχι μόνο ανέχεται την παρουσία αλλόφυλων και αλλογενών στον τόπο του, αλλά και μοιράζεται με αυτούς συστηματικά, εθελούσια και ισότιμα, κάθε πόρο και ευκαιρία, που η κληρονομιά και η ισχύς θα του επέτρεπε να απολαμβάνει αποκλειστικά ο ίδιος.
Που και αυτή βέβαια η συμπεριφορά, είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα της προηγούμενης συστηματικά καλλιεργημένης ενοχικής διάθεσης.
Το γεγονός δηλαδή, πως ο Δυτικός έχει πιστέψει αληθινά, πως είναι ρατσιστής ή έστω φορέας και απολογητής του υποτιθέμενου ρατσισμού των προγόνων του, είναι εκείνο που τον ωθεί να αποδέχεται κάθε είδους συνολική θυσία στο βωμό της φυλετικής εξιλέωσης· που όμως ποτέ δεν είναι αρκετή, καθ’ότι εκείνοι που τον έχουν γαλουχήσει με το αφήγημα αυτό, η κυριαρχούμενη από τη Νέα Αριστερά δηλαδή δυτική Ακαδημία και Ιντελιγκέντσια, έχουν καταφέρει να ταυτίσουν το ”ρατσισμό” των δυτικών κοινωνιών, με την ίδια τη δομή και λειτουργία τους· που σημαίνει προφανώς, πως ο φαντασιακός ρατσισμός των Λευκών θα τερματιστεί μόνον, όταν και εφόσον η Κοινωνία τους παύσει να είναι λευκή και δυτική.
Γι’αυτό αποδεχόμαστε τόσο άκριτα κάθε είδους σπατάλη και διευκόλυνση του υπόλοιπου Κόσμου και ιδίως των απόκληρων του.
Γι’αυτό κάνουμε τα στραβά μάτια σε κάθε αναίδεια και αχαριστία, από ανθρώπους τους οποίους ανυψώσαμε και σώσαμε από την πρότερη τριτοκοσμική του ύπαρξη.
Γι’αυτό τέλος ανεχόμαστε ακόμη και μαζικές ταραχές, εξεγέρσεις και πλιάτσικα, στο όνομα της φυλετικής εξίσωσης και δικαιοσύνης.
Ναι αγαπητοί φίλοι, είμαστε δέσμιοι και όμηροι της πεποίθησής μας, πως είμαστε ρατσιστές και ουσιαστικά της ανοχής σε κάθε είδους ρητορική και προπαγάνδα, που συνοδεύει το δημοκρατικό και προοδευτικό πλαίσιο των κοινωνιών μας.
Και όπως είναι απολύτως λογικό, η όποια νοητική και ιδεολογική μας λύτρωση, δε μπορεί παρά να προέλθει από τη συντηρητική αντίδραση, την μόνη αποκομμένη από το Δικαιωματισμό και υλιστικούς διεθνιστικούς μηχανισμούς.
Πείτε όχι στο Ρατσισμό κατά των Λευκών.
Πείτε ναι στην πραγματική διαφορετικότητα.
Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters