Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Θα το φάνε το κεφάλι τους οι Αμερικάνοι-Νέα προειδοποίηση πούτιν!

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να αναπτύξουν στοιχεία του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Πολωνία. Αυτό δήλωσε η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον σε νέα συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του πολωνικού υπουργείου Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι.
Η Κλίντον δήλωσε ότι, όπως αποφασίστηκε από τους δύο προέδρους, τον Δεκέμβριο, οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να κάνουν μια βάση Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην Πολωνία, καθώς και να επισπεύσουν την ανάπτυξη στοιχείων αντιπυραυλικής άμυνας με ένα πλήρες σχέδιο ασφαλείας απέναντι στη Ρωσία και όχι το Ιράν.
Πρόσθεσε ότι τα θέματα που απασχολούν...
τις δύο χώρες περιλαμβάνουν ευρύ φάσμα επί μέρους θεμάτων σε τρεις σημαντικούς τομείς: την ενίσχυση της αμοιβαίας ασφάλειας, την αύξηση της διαφάνειας και της προαγωγής της δημοκρατίας.
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι φακέλωμα θα φάνε οι Πολωνοί για να προωθηθεί η δημοκρατία!
Η ιστορία της εγκατάστασης των στοιχείων του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Πολωνία είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια. Η πρόθεση αυτή ήταν η πρώτη που εξέφρασε η κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους κατά την περίοδο 2005-2006. Θεωρήθηκε ότι δέκα συστοιχίες με πυραύλους αναχαίτισης θα βρίσκονται στο πολωνικό έδαφος και ένα ισχυρό ραντάρ έπρεπε να εγκατασταθεί στη γειτονική Δημοκρατία της Τσεχίας.
Οι Αμερικανοί διαβεβαίωσαν ότι όλη αυτή η στρατιωτική επιχείρηση, σκοπεύει στην άμυνα μόνον κατά των εκτοξεύσεων πυραύλων από το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα.
Ωστόσο, η Ρωσία και βέβαια ο Πούτιν είχαν διαφορετική άποψη. Πού είναι το Ιράν, που είναι η Κορέα και πού είναι η Ρωσία; Οι φόβοι αυτοί έχουν επανειλημμένως επιβεβαιωθεί από τις δηλώσεις πολιτικών της Πολωνίας και μερικών της Τσεχίας, ότι δηλαδή θα υπάρξει ένταση με την Ρωσία χωρίς λόγο που να ενδιαφέρει τις δύο χώρες αφού μόνο οι Αμερικάνοι καίγονται για πυραύλους κατά της Μόσχας.
Τον Οκτώβριο του 2009 οι Αμερικανοί συμφώνησαν για την ανάπτυξη των αντιαεροπορικών συγκροτημάτων στην Πολωνία. Βρίσκονται μόλις 60 χιλιομέτρων από τα σύνορα της περιοχής του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας. Θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα κέντρα διοίκησης με πυραύλους SM-3 θα κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή. Επιπλέον, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μερικά μαχητικά F-16 καθώς και μεταγωγικά C-130 "Ηρακλής" στην Πολωνία.
Η ρωσική ηγεσία έχει επανειλημμένα εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα σχέδια αυτά, δεδομένου ιδίως ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και τις στρατιωτικές τους εγκαταστάσεις σε διάφορες άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία.
Η θέση της Ρωσίας ήταν εκφράζεται στη συνθήκη για την μείωση των Στρατηγικών Όπλων (START-3). Η Ρωσία δηλαδή έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τη συνθήκη, εάν κρίνει ότι οι νέες εγκαταστάσεις της αντιπυραυλικής άμυνας (δηλαδή, αμυντικά όπλα) αποτελούν απειλή.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως και πριν, επιμένει ότι το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας και η αεροπορική βάση στην Πολωνία δεν απειλούν τη Ρωσία και έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση πιθανών επιθέσεων από το "απόβλητες χώρες." Ωστόσο, η Βρετανική εφημερίδα The Guardian, επικαλούμενη την Wikileaks, έγραψε ότι ήδη το 2009, η κυβερνηση Ομπάμα διαβεβαίωσε τους Πολωνούς ότι η αντιπυραυλική ασπίδα που τους δίνει, είναι ικανή να καταστρέψει πυραύλους που εκτοξεύονται από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.
Ο Bogdan Bezpalko, ειδικός σε θέματα της Πολωνίας στο Τμήμα Ιστορίας του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας έγραψε στην Pravda: "Μπορούμε να πούμε ότι οι Πολωνοί και οι Αμερικανοί έχουν ενωθεί σε μία αντι-ρωσική « έκσταση ». Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Πολωνοεβραίος Zbigniew Brzezinski είναι ο συγγραφέας πολλών αντι-ρωσικών δογμάτων των ΗΠΑ. Το δόγμα της παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ, περιλαμβάνει το κλείδωμα της Ρωσίας μακριά από τους στρατιωτικούς στόχους του ΝΑΤΟ.Πρόκειται για την αντιπυραυλική άμυνα και η αεροπορική βάση στην Πολωνία, καθώς και τις βάσεις στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Στο μέλλον πρόκειται να επεκτείνουν στρατιωτική τους ανάπτυξη στην Ουκρανία και να εγκατασταθούν στην Σεβαστούπολη».
Εκείνο που θέλουμε να θυμίσουμε εμείς είναι ότι όταν οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν τις βάσεις στην ανατολική Ευρώπη, ο Πούτιν τους προειδοποίησε ότι «το κρίμα θα είναι στο δικό τους λαιμό».
Σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr από τη Μόσχα, έστειλε τελεσίγραφο  ο Πούτιν στον Ομπάμα, ότι παγώνει τη συμφωνία μείωσης των στρατηγικών όπλων όπως προβλέπει η ίδια η συμφωνία, λόγω της αμερικανικής στρατιωτικής εξάπλωσης στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας.
Θυμίζουμε επίσης τον κίνδυνο μεγάλου σεισμού στα δυτικά παράλια της Αμερικής, που ανακοίνωσε το ινστιτούτο ερευνών της Γης της Ρωσίας. Λέμε λοιπόν.
Καθείστε καλά Αμερικανοχαζαράκια, πολύ βιάζεστε και πολύ πιέζετε και ο κοντός δεν χωρατεύει!
liako.gr

http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_5704.html#more

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ H.A.A.R.P !!!!

Video που αναρτώνται παγκόσμια στο Διαδίκτυο και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια περίεργη και ύποπτη λάμψη στον ουρανό,λίγο πριν το σεισμό.Και η λάμψη αυτή-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα-παραπέμπει στο Η.Α.Α.R.P. (Δεν είναι τυχαίο οτι ο σεισμός συνέβη δύο 24ωρα μετά την επιστροφή του discovery, που είχε ως αποστολή στο 10ήμερο ταξίδι του, την συναρμολόγηση "ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΚΕΡΑΙΏΝ ΣΕ ΔΟΡΥΦ'ΌΡΟ")
H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που...
παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου....


έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Τι μπορεί να προκαλέσει το H.A.A.R.P.??
Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.
Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).
Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.

Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.). Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές

http://ioannisrigas.blogspot.com/

O σεισμός στην Ιαπωνία και το Haarp

Στις 11/3 πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σεισμός 8.9 της κλιμακας ριχτερ προκαλώντας και τσουνάμι 10 μέτρων.
(Προσέξτε την ημερομηνια,την ιδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μαδριτη.)
Εκτοτε έχουν βγει απλετες θεωρίες για το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο σεισμό,εκτος από τα φυσικά αιτια βεβαια.

Μια από αυτές είναι ότι προκλήθηκε από την ηλιακή δραστηριότητα συνδυαζόμενη από την λεγόμενη υπερσέληνο,οπου το φεγγάρι θα πλησιάσει την γη σε απόσταση 350.000 χλμ ,την πιο κόντινη από το 1992.

Ωστόσο όμως η Ιαπωνια δεν ευθυγραμίζεται συμφωνα με τους ειδικούς με την υπερσέληνο της 19ης Μαρτίου,ούτε και η υπερσέληνος μπορεί να επηρεάσει την γη 8 μέρες πριν ξεκινήσει.

Πως όμως ο ήλιος και η σεληνη μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ;

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης επηρεάζεται απο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ηλίου και της σελήνης καθως και απο την θέση της σελήνης.Η κατάσταση αυτη εξουδετερώνει το μαγνητικό πεδίο της γης και την βαρύτητα της γης,με αποτέλεσμα των δημιουργία των σεισμων,οι οποίοι ουσιαστικά οφείλονται στην μείωση της βαρύτητας σε συγκεκριμένες περιοχές.
Επίσης,οι παλίρροιες στο γήινο φλοιό αντιγράφουν την κίνηση των παλιρροιών της θάλασσας, λόγω της έλξης του ηλίου και της σελήνης προκαλώντας δονήσεις πολύ κάτω από το επίπεδο όπου συμβαίνουν οι σεισμοί.

Ας επιστρέψουμε και πάλι στο ηλεκτρομαγνητικό πεδιο, το οποίο επηρεάζει και επηρεάζεται από την ιονόσφαιρα λογω των ιοντων δηλαδή των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων που την απαρτιζουν.

Και εδώ εισέρχεται το Haarp.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7MiMH01i57-sl_m9y2ad4Q0uzoJbEy0Qx5b_sxbLjQORlrpx-Ngae-wl9Wd5s4oirdMXNiOODayBL-Qy-LroavFdOJvELsAVIeXUrvh9PTgL_Jh6HUZxVQ73HfK8oDjiUjRAyBQnRTLDV/s1600/japanearthquakehaarp.jpg

Μια από τις άπειρες δυαντότητες του Haarp είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μεσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Το Haarp εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας,από 1 ως 100Ηz.

Kαι επειδή πολλοί μπορεί να πουν θεωρίες συνομωσίας,δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια.

Ο συντονισμός ενός ρήγματος από εξωτερικό διεγέρτη μπορεί να συμβεί και με άλλες μεθόδους ή φυσικές διαδικασίες. Οι πλήρους φάσματος συχνότητες της θραύσης από ένα πολύ κοντινό σεισμό μπορούν να συντονίσουν στιγμιαία το ρήγμα. Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε θεωρητικά να καταλήξουμε με σταδιακή μεταφορά ενέργειας στο ρήγμα αν η διέγερση γίνεται σύμφωνα με την ιδιοσυχνότητα ταλάντωσής του, όπως να ανυψώνουμε και να αφήνουμε να πέφτει ρυθμικά στο έδαφος κοντά στο ρήγμα ένα μεγάλο βάρος. Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων (βλ. πρόγνωση σεισμών) και τις δοκιμές που γίνονται με το HAARP στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών και με τον τρόπο αυτό.

Για να δούμε και καποια στοιχεία από την ιστοσελιδα του Haarp για να κρίνετε και μονοι σας.

Απο την ιστοσελίδα του Haarp ,το μαγνητόμετρο στις 07 Μαρτίου.
HAARP is now off
Το μαγνητόμετρο στις 09 Μαρτίου,οπου έγινε ο πρώτος σεισμός μεγέθους 7,2 της κλίμακας ρίχτερ και εστιακού βάθους γύρω στα 9 χμ.(Εδω να υποσημειώσουμε οτι οι σεισμοί της Αίτης, της Ιταλίας στην Λ' Ακουϊλα,της Κίνας το 2010 και του Ιραν ,την ιδια χρονολογία,oπως και η σεισμική δραστηριότητα στην Υεμένη,στον κόλπο του Αντεν,που οπως αναφέρουν οφείλεται σε αστρική πύλη όλοι έγιναν σε εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων,το οποίο συνδέουν πολλοί με την χρήση του υπερόπλου Haarp.)

Εικόνα
Kαι απο τις 9 - 11 Μαρτιου

Όμως η Ιαπωνία είχε ηδη απειληθεί απο τις Η.Π.Α.
Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.

Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος ο λόγος για να χρησιμοποιήσουν το Haarp ,κατι θα θελουν να πετυχουν.

Υπάρχουν πολλοι λόγοι.Ενας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας ,δεδομενου ότι αποτελούν την μοναδική πηγη πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο,αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.

Άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν χάος,τόσο στην Ιαπωνία,όσο και παγκοσμίως σε συνάρτηση με την ηδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί σστην Β.Αφρική,ώστε μέσα από το χάος να επιφέρουν την τάξη (Order ab chaos).

Ο πιο σημαντικός λόγος ισως είναι η αρνηση της Ιαπωνίας λιγες μέρες πριν τον μεγάλο σεισμό στην υπογραφή πρωτοκόλου συνεργασίας με την Αμερική και ειδικά η αρνησή της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβυή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.

Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση ,η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία ,το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο θέμα των πυρηνικών.
Μήπως το έκαναν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ωστε να ευνοηθούν οι τραπεζίτες ;

Ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετα τον σεισμό επεσαν κατω από τα 100$,πράγμα που ευνόησε πολλούς επενδυτές.
Όπως και το Yen ανατιμήθηκε.

Ας υπενθυμίσουμε μια δήλωση που έγινε μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001 στους δίδυμους πύργους,ότι δηλαδη η καταστροφή αυτή ,όπως και γενικά όλοι οι πολέμοι και οι φυσικές κατάστροφες, μπορεί να δώσουν, μια νέα πνοή στην ανάπτυξη της οικονομίας.Ειναι η λεγόμενη θεωρία του σπασμένου παράθυρου,δείτε το βιντεάκι για να καταλάβετε περισσότερα.

Όπως αντιληφθήκατε στην πραγματικότητα κρύβονται πολλά περισσότερα από την εικόνα που μας προωθούν.

http://www.filoumenos.com

Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη - Τρόμος από την ηλιακή έξαρση (βίντεο)

(Aνανέωση 22.09, 13/03): Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη και δεν το ομολογούν δημοσίως. Μετά την Μέρκελ και τον Γάλλο υπουργό ενέργειας ο υπουργός Περιβάλλοντος της Αυστρίας, Νικόλαους Μπερλάκοβιτς, δήλωσε σήμερα ότι θα ζητήσει να γίνει πανευρωπαϊκή άσκηση προσομοίωσης κατάστασης κρίσης (stress test), για να διαπιστωθεί αν τα πυρηνικά εργοστάσια της Ευρώπης είναι αντισεισμικά και μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή της Ιαπωνίας. Στην πιο αντισεισμική περιοχή του πλανήτη! Ποιος μπορεί να...
αμφιβάλει ότι η ηλιακή έξαρση δεν τρομάζει, πλέον τους πάντες;

Ο Μπερλάκοβιτς είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο ότι θα ζητήσει αύριο, στη σύνοδο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, να γίνει αυτή η άσκηση, ώστε να καταγραφεί πώς συμπεριφέρονται οι πυρηνικές μονάδες σε περίπτωση σεισμού και αν τα συστήματα ψύξης των αντιδραστήρων τους μπορούν να ανταποκριθούν και να μην υπάρξει διαρροή ραδιενέργειας στο περιβάλλον.

Μολονότι το θέμα της πυρηνικής ενέργειας δεν είναι στην ατζέντα της συνόδου, ο ίδιος θα προωθήσει την πρόταση αυτή, τόνισε. Η διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Φουκουσίμα στο Τόκιο θα πρέπει να ωθήσει όλη την Ευρώπη να επανεξετάσει το θέμα της πυρηνικής ενέργειας και αν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ή όχι, πρόσθεσε.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία και έφερε σκηνές από την ταινία "Το τέλος του κόσμου" στις οθόνες των τηλεοράσεων μας, ίσως προκλήθηκε από τη θέση της Σελήνης και τις ηλιακές εκρήξεις που συντελούνται αυτό τον καιρό, δήλωσε ο υποδιευθυντής της Ρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών Arcady Tishkov. Μάλιστα κατ'αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να έλθει και ένα πραγματικό "τέλος του κόσμου" όπως τον ξέρουμε, καθώς οι ηλιακές εκρήξεις προβλέπεται να ενταθούν.

Σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα η σεισμική δραστηριότητα στη Γη, συνδέεται άμεσα με τις ηλιακές εκρήξεις και τις ηλιακές καταιγίδες οι οποίες στέλνοντας στη Γη ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων όπως πρωτόνια, τα οποία επηρεάζουν πολλές από τις λειτουργίες του πλανήτη.

Εκτός αυτού η θέση της Σελήνης, η οποία είναι στην κοντινότερη απόσταση από τη Γη από το 2005, περίπου στα 350.000 χλμ. επηρεάζει τη συχνότητα της πλημμυρίδας και της άμπωτης στους Ωκεανούς, με αποτέλεσμα όταν αυτή η συχνότητα τείνει να ανατραπεί από την κανονική της δραστηριότητα να επηρεάζει με τη σειρά της την αλυσίδα των ηφαιστείων στο λεγόμενο δαχτυλίδι του Ειρηνικού.

Ο επηρεασμός της γήινης λιθόσφαιρας από τη Σελήνη συμβαίνει, είναι φυσικό, τονίζει ο Ρώσος επιστήμονας, αλλά όταν αυτός συνδυαστεί με την ηλιακή έξαρση η οποία βρίσκεται στο απόγειό της τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Η αλληλοεπίδραση των φαινομένων αυτών, δεν ερμηνεύεται πάντα αμέσως, αλλά είναι εδώ και ουσιαστικά αποκαλύπτεται.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι η σεισμική δραστηριότητα και η ηλικιακές καταιγίδες θα συμπέσουν στο διάστημα μεταξύ 2011 και 2015, οπότε θα έχουμε σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως στην Καλιφόρνιαμ την Μεσόγειο, την Κίνα, την Ινδία κλπ. τέτοιες βιβλικές καταστροφές. Λέτε να είχαν δίκιο οι Μάγια για το 2012;

Σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ αναγκάστηκε να υποσχεθεί ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος στα γερμανικά πυρηνικά εργοστάσια λέγοντας ότι "αυτό που συνέβη στην Ιαπωνία είναι σημείο καμπής για όλο τον κόσμο"... Από πότε μια φυσική καταστροφή, έστω και τόσο μεγάλου μεγέθους δικαιολογεί τέτοιο χαρακτηρισμό;



http://www.defencenet.gr/

Ο Piers Corbyn για τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία. Βίντεο

O μετεωρολόγος/αστροφυσικός, σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Weather Action, Piers Corbyn, μιλάει με τον Alex για τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.
Είπε ότι ο τεράστιος σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, προκλήθηκε από την εντονότατη δραστηριότητα του ήλιου και θα έρθουν κι άλλα τέτοια γεγονότα στα επόμενα χρόνια.
Είπε ότι ο σεισμός έγινε μετά από ηλιακή έκλαμψη της τάξεως Χ και τη σημαντική πρόσκρουση κορωνικής μαζικής έκλαμψης στη Γη -- όπως ανέφερε και η NASA
http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News031011-xclass.html
• Πολλά από αυτά τα συμβάντα θα είναι ακραία

• Είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη των σεισμών, αλλά μετά από αυτόν θα έρθουν μεγάλοι μετασεισμοί

• Να το ξεκαθαρίσουμε (είπε) στους συνήθεις ανόητους και τσαρλατάνους που κάνουν ανόητους ισχυρισμούς για αυτά τα γεγονότα: ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το CO2 ή τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, σε καμία περίπτωση και τέτοιες δηλώσεις αποσπούν την προσοχή από εκεί που πρέπει να εστιαστεί και αναχαιτίζουν την πρόοδο της επιστήμης.
http://www.weatheraction.com/pages/pv.asp?p=wact1&fsize=0
http://www.infowars.com/

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=132496#p132496
 

http://katohika.blogspot.com/2011/03/piers-corbyn.html

ΗΛΕΙΑ:Χωρίς αστυνομία γιατί... κόπηκε το ρεύμα!«Νέκρωσαν» όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες

Ένα ελαττωματικό ανταλλακτικό σε συνδυασμό με την ελλιπή συντήρηση του δικτύου ασφαλείας φαίνεται πως ήταν η αιτία να μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Αποτέλεσμα; Για τέσσερις ώρες «νέκρωσαν» ο ασύρματος και όλα τα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού αναφοράς για τους πολίτες, του γνωστού «100»!

Πριν τρία χρόνια η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας εγκαταστάθηκε στο νεόκτιστο Μέγαρο, ένα κτίριο που κατασκευάστηκε με συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας. Πολύ γρήγορα όμως αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, παρουσιάζοντας πολλά ελαττώματα. Το να μη λειτουργεί σύμφωνα με το σχεδιασμό η γεννήτρια ρεύματος όταν ο υποσταθμός που διαθέτει το κτίριο τεθεί εκτός λειτουργίας, είναι ένα από αυτά.

Οι πολίτες μπορεί να καλούσαν το «100» και να φαινόταν πως αυτό λειτουργεί αλλά κανείς δεν απαντά, όμως στην ουσία χωρίς ρεύμα το τηλεφωνικό κέντρο ήταν εκτός λειτουργίας, όπως «νεκρά» ήταν όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης, μη εξαιρουμένου και του ασυρμάτου!

Πηγή: iliatora.gr

Επιστρέφουν στην Κρήτη οι πρώην απεργοί πείνας..

Σήμερα στις 5 το απόγευμα αναμένεται να αποχωρήσουν απο το νεοκλασικό κτίριο της Υπατίας οι 250 μετανάστες και δυο ώρες αργότερα αναχωρούν για Κρήτη. Μετά από 44 μέρες απεργίας πείνας,
που τους εξάντλησε σωματικά, και μια συμφωνία με την κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων τους οι μετανάστες έχοντας...



τα χαρτιά τους από την αστυνομία αποχωρούν. Ο γιατρός Θανάσης Καραμπέλης, από την ομάδα παρακολούθησης της υγείας των απεργών πείνας δήλωσε ότι: "όλοι έχουν επιστρέψει από τα νοσοκομεία, εκτός από πέντε που βρίσκονται στην Αγία Όλγα και θα επιστρέψουν αύριο το πρωί. Τόσο στα νοσοκομεία, όσο και στο κτίριο Υπατία ξεκίνησε η διαδικασία της επανασίτισής τους, χωρίς να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Αύριο θα μπορέσουν να φύγουν με ασφάλεια. Όσοι είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας και το εντοπίσαμε μέσα από εξετάσεις, θα είναι υπό παρακολούθηση, μέσα και από την επικοινωνία μας με το φόρουμ μεταναστών Κρήτης. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε σε κανέναν σοβαρή βλάβη της υγείας του".

Πηγή

Δώστε ένα OSCAR πρώτου ανδρικού(ή γυναικείου?) ρόλου σε αυτό το αγόρι! Δηλώσεις Γιωργάκη



Το ξεπούλημα της Ελλάδας μόλις ξεκίνησε! Και όλα τα ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως επιτυχία!

Το περίεργο αντικείμενο που τρέχει πιο γρήγορα από το τσουνάμι…προσέξτε στο 8ο δευτερόλεπτο του βίντεο πάνω αριστερά


Το περιεργο αντικείμενο στο VIDEO από το τσουνάμι ήταν....αντανάκλαση ηλίου από ελικόπτερο!!!!
Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό τον 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία και το μετέπειτα ακόμα πιο φονικό Τσουνάμι που άφησε μέχρι τώρα 10000 νεκρούς. Πολλά τα βίντεο που βγαίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα από τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο πολιτών. Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν έχει ξεκινήσει και μια θεωρία που λέει ότι τον καταστροφικό σεισμό και το ακόμα πιο καταστροφικό τσουνάμι προκλήθηκε από χέρια ανθρώπων που ήθελαν να πλήξουν την Ιαπωνία.

Θεωρίες συνομωσίας και όπλα μαζικής καταστροφής τα οποία για ακόμα μια φορά χρησιμοποιήθηκαν στην Ιαπωνία με τα γνωστά τραγικά επακόλουθα.

Μέσα σε όλα αυτά ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει. Σε κάποιο βίντεο που έχει αναρτηθεί από blog που υιοθετεί μια τέτοια θεωρία και μάλιστα είναι τραβηγμένο από ελικόπτερο φαίνεται να προβάλλεται μέσα από το τσουνάμι ενα φωτεινό αντικείμενο που από ψηλά δεν φαίνεται τι ακριβώς είναι αλλά τρέχει πιο γρήγορα από την ίδια την καταστροφή του νερού.

Διαβάζοντας στη συνέχεια και τα σχόλια από κάτω στο blog αναγνώστες λένε πως είναι ψεύτικο και ότι αυτή η λάμψη είναι φτιαχτή και μάλιστα είναι ένα κακό μοντάζ από το δημιουργό του βίντεο. Μπαίνοντας στο λίνκ του βίντεο στο youtube και βλέποντας ξανά το βίντεο αλλά ανοίγοντας και τα υπόλοιπα βίντεο που έχει αναρτήσει ο εν λόγο χρήστης διαπίστωσα πως όλα τα βίντεο είναι γύρω από παραφυσικά μεταφυσικά και ιστορίες ΟΥΦΟ.


ΠΗΓΗ

Επιστολή ΥΣΕΕ προς ΚΑΣ για τον Βωμό των Δώδεκα Θεών.

Επιστολή ΥΣΕΕ προς ΚΑΣ 
για τον Βωμό των Δώδεκα Θεών
Προς το
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μπουμπουλίνας 20 - 22
ΤΚ 106 82, Αθήνα,
grkas@culture.grgrkas@culture.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ; protocol@grkas.culture.grprotocol@grkas.culture.gr
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Κύριοι,
Μετά από την σημερινή ογκωδέστατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών, έπειτα από κάλεσμα πρωτοβουλίας ευαισθητοποιημένων πολιτών για την σωτηρία και την ανάδειξη του Βωμού των 12 Θεών, καθίσταται πασιφανές ότι η επιλεγείσα από τον ΗΣΑΠ εσπευσμένη κατάχωσή του δεν είναι πια δυνατή, αφού στρέφεται βάναυσα ενάντια στα ηθικά κριτήρια του υγιούς τμήματος του ελληνικού λαού, το οποίο αντέχει να διατηρεί ακόμα μέσα του πνευματικές αξίες και σεβασμό για ιερά σημαίνοντα και σημαινόμενα.


Ωστόσο, από την ημέρα που ήλθε στο φως ο Βωμός και συνεπώς δημιουργήθηκε ζήτημα περί της τύχης του, από άγνωστες σε εμάς πηγές έχουν διοχετευθεί στον Τύπο διάφορες τεχνικά ή οικονομικά ανέφικτες «λύσεις» (λ.χ. υπογειοποίηση ή υπερύψωση της διαδρομής του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου) με εμφανή σκοπό να δημιουργήσουν στο κοινό την εσφαλμένη εντύπωση ότι τελικά είναι δήθεν αναπόφευκτη η κατάχωση του Βωμού, προκειμένου να συντομευθεί η «επιτέλους» ολοκλήρωση του έργου βελτίωσης των σιδηροτροχιών, που σκανδαλωδώς ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια όλους όσους χρησιμοποιούμε τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο για τις καθημερινές μετακινήσεις μας. Αυτές οι άγνωστες διοχετεύουσες πηγές απέτυχαν όμως να δημιουργήσουν την εσφαλμένη εντύπωση που επιθυμούσαν και τώρα πια δυναμώνει παντού το αίτημα για διάσωση και ανάδειξη του Βωμού, ο οποίος δεν αποτελεί ένα απλό αρχαίο εύρημα αλλά τον πολιτικό, θρησκευτικό και ηθικό «ομφαλό» των αρχαίων Αθηνών.     

Επιστολή ΥΣΕΕ προς ΚΑΣ για τον Βωμό των Δώδεκα ΘεώνΗ κατάχωση θα ήταν λύση μόνον για ανθρώπους που μισούν τον Εθνικό Ελληνικό Πολιτισμό και πολύ θα ήθελαν να έβλεπαν και τον Παρθενώνα ακόμα να χάνεται από τα μάτια των ανθρώπων. Αυτός ο σημαντικότατος Ιερός Περίβολος των Ελλήνων, ιδιαίτατα μάλιστα ιερός για όσους σύγχρονους Έλληνες ακολουθούν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, μπορεί να μείνει εφεξής στο φως του ηλίου, αρκεί οι εμπλεκόμενοι φορείς να καθίσουν με καλή προαίρεση και να εξετάσουν απλούστερες λύσεις, όπως λ.χ. μονή γραμμή μόλις 150 - 200 μέτρων, με την νυν ελαφριά παλαιά της κατασκευή (δίχως γκρο μπετόν κάτω από τις ράγες) και ελάχιστα μέτρα βορειότερα (προς διευκόλυνση παντός ενδιαφερομένου επισυνάπτουμε φωτογραφία με την υπόγεια ανάπτυξη του Περιβόλου σε σχέση με την τωρινή σιδηροτροχιά).

Το μόνο που απαιτείται είναι να καθίσουν και να εξετάσουν με καλή προαίρεση οι εμπλεκόμενοι φορείς λύσεις εκτός της πέρα για πέρα αναίτιας, απαράδεκτης και εγκληματικής απέναντι στον Πολιτισμό κατάχωσης. «Παλαιά μονή γραμμή της αρχαίας αγοράς, με μείωση ταχύτητας για να απολαμβάνουν μερικές δεκάδες δευτερόλεπτα την όμορφη θέα των όμορφων  αρχαιοτήτων οι επιβάτες»: κάθε χώρα που στοιχειωδώς σέβεται το παρελθόν της θα το έκανε αυτό ή ο,τιδήποτε ανάλογο. Δίχως ψεύτικα διλήμματα και ανύπαρκτα τεχνικά ή οικονομικά «αδιέξοδα».


Επιστολή ΥΣΕΕ προς ΚΑΣ για τον Βωμό των Δώδεκα ΘεώνΕν κατακλείδι, δεν υπάρχει καμμία απολύτως σοβαρή δικαιολογία για να υλοποιηθεί η κατάχωση του Βωμού των 12 Θεών που μεθόδευσε αρχικά ο ΗΣΑΠ και αυτονόητα ολόκληρος ο Ιερός Περίβολος πρέπει να έλθει το ταχύτερο δυνατόν στο φως και να αναδειχθεί για να βλέπουν οι σύγχρονοι και μελλοντικοί Έλληνες το σημαντικό αυτό «σήμα» των υψηλών αξιών των προγόνων μας, αλλά και σέβασμα της Ελληνικής Εθνικής μας Θρησκείας.

Παραμένοντας πάντα από πλευράς μας αποφασισμένοι να αποτρέψουμε την πρακτικά και ηθικά παντελώς αδικαιολόγητη κατάχωση του Βωμού των 12 Θεών, περιμένουμε η Αρχή σας να τοποθετηθεί υπέρ της πλήρους ανάδειξης του Ιερού Περιβόλου των 12 Θεών, εμπιστευόμενοι τόσο το επιστημονικό σας επίπεδο, όσο και την ικανότητά σας επιπρόσθετα να κατανοείτε την πνευματική διάσταση πάντων των θρησκευτικού χαρακτήρα αρχαιολογικών ευρημάτων.  

Μετά τιμής
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΙΧΩΡ

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/03/blog-post_6186.html

ΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΑΘΗΝΑΙ 12.03.2011

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»

LINK ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:


ΕΒΡΑΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ:



http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

Μας κράζουν διεθνώς για το reality του ΑΝΤ1

Μας κράζουν διεθνώς για το reality του ΑΝΤ1
Όλος ο αμερικανικός λαός πρέπει να είναι περήφανος ως έθνος για την εξαγωγή realities τύπου «The Real Housewives», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Jezebel. Ένα νέο είδος franchising εκανε, λοιπόν, την εμφάνιση του στα ελληνικά media, αποτυπώνοντας πλήρως την version του αμερικάνικου reality με τον τίτλο «The Real Housewives of Athens» .
Φυσικά, οι Έλληνες, ακολουθώντας την ασφαλή οδό των σίγουρων και χρησιμοποιημένων concepts, δεν άλλαξαν την πολιτική του «love to hate them«, όπως έκανε η Teresa Giudice και η Jill Zarin. Δεν παύουν να λείπουν ούτε οι ίντριγκες, οι «κατινιές», αλλά ούτε και η προκλητική επίδειξη χρήματος των μέσων ελληνίδων νοικοκυρών. Το επεισόδιο στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας σημείωσε χαμηλά, όχι όμως απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης, κάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τους τηλεκριτικούς να αποκτούν νόημα και υπόσταση ως επαγγελματίες.
Στο στόχαστρο της τηλεκριτικής, λοιπόν, οι 6 «νοικοκυρές» της Αθήνας που απολαμβάνουν να σπαταλούν το χρόνο τους καυγαδίζοντας σε κάποιο πολυτελές καφέ ή εστιατόριο, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που βάλλει την ελληνική κοινωνία.
Το ερώτημα, όμως, παραμένει.. Το παραπάνω θέαμα κάνει τελικά τον τηλεθεατή να νιώθει πως υπερέχει των έξι αυτών κυριών, που συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα δεκατριάχρονα κοριτσακια;
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΜΑΝΖΙΕΡΗ
ΠΗΓΗ: Jezebel.com

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/reality-1.html

Προεκλογικό πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ για τις ΔΕΚΟ

Επειδή φαίνεται ότι υπάρχει κοντή μνήμη εμεις απλα θέλουμε τους θυμίσουμε...
Οι ΔΕΚΟ αποτελούν σημαντικά εργαλεία προώθησης της ανάπτυξης των δημοσίων αγαθών, του υγιούς ανταγωνισμού και της κοινωνικής συνοχής προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, της οικονομίας και.....
των πολιτών.
Κεντρικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι, μέσω των ΔΕΚΟ, να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης όλων των πολιτών σε καθολικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, επαρκούς ποσότητας και προσιτών τιμών.
Στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δίκτυα και υποδομές θα παραμείνουν υπό τον έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου για την κατοχύρωση του κοινωνικού και αναπτυξιακού τους ρόλου. Η παραμονή υπό δημόσιο έλεγχο επιβάλλει τη θέσπιση σύγχρονων κανόνων και προτύπων εταιρικής διακυβέρνησης, ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που θα δημιουργούν προστιθέμενη αξία, συνεχή αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και των υπηρεσιών που θα τις καθιστούν ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.


ΣΧΟΛΙΟ...Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.
Διονύσιος Σολωμός, 1797-1857

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΣΟΚ στην Καλιφόρνια από εκατομμύρια νεκρές σαρδέλες σε μαρίνα

Εκατομμύρια από νεκρές σαρδέλες κατέκλυσαν Μαρίνα στην Καλιφόρνια. Παρά τις ολοήμερες προσπάθειες για τον καθαρισμό της οι ειδικοί λένε πως θα χρειαστεί έως και μία βδομάδα για τον πλήρη καθαρισμό της μαρίνας
με την μυρωδιά να κατακλύζει την περιοχή. Το φαινόμενο παρακολουθούν επιστήμονες που έχουν ανησυχήσει πολύ μια και το συνδέουν με τον πρόσφατο σεισμό στην Ιαπωνία.
Δείτε 10 επιλεγμένες φωτογραφίες από την Μαρίνα.


















Τι ρόλο παίζουν αυτοί;ΟΙ "ΓΙΑΤΡΟΊ ΧΩΡΊΣ ΣΎΝΟΡΑ" ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΩΣ... "ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ"...

dwf

Φυλλάδια για το έργο που επιτελούν στον κόσμο, τα οποία έχουν παγκόσμιο χάρτη, όπου τα Σκόπια, εμφανίζονται ως… “Μακεδονία”, κυκλοφόρησαν και διανέμουν σε σπίτια, ανά την Ελλάδα, οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα»...

Σε τηλεφωνική διαμαρτυρία πολίτου, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα απάντησαν ότι το φυλλάδιο τυπώθηκε στην Ισπανία, χρησιμοποιώντας τον επίσημο χάρτη του ΟΗΕ. Σε παρατήρηση ότι το ελληνικό σκέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα δεν έπρεπε να δεχθεί να παραλάβει τα έντυπα, η απάντηση ήταν ότι… αυτός είναι ο χάρτης, που δέχεται ο ΟΗΕ.
Μετά την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, το υπουργείο Εξωτερικών επικοινώνησε με το ελληνικό σκέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα ζητώντας διευκρινίσεις.
Κοροϊδία χωρίς σύνορα
Η απίστευτη απάντηση που έδωσαν ήταν ότι το φυλλάδιο διανεμήθηκε μόνο σε… χορηγούς της ΜΚΟ. Διευκρίνισαν επίσης στο υπουργείο ότι για να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, δέχθηκαν ως πιο συμφέρουσα την προσφορά ισπανικής εταιρίας για την εκτύπωση του ενημερωτικού υλικού. Η ισπανική εταιρία βρήκε έναν χάρτη (όλως τυχαίως…) όπου τα Σκόπια εμφανίζονται ως «Μακεδονία» , όμως όπως ομολογούν η εσφαλμένη αναγραφή της ονομασίας των Σκοπίων (σε Macedonia) «διέλαθε» της προσοχής του ελληνικού τμήματος των Γιατρών χωρίς Σύνορα.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Όπως πχ, πουθενά στην Ελλάδα δεν βρήκαν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα (στην κοροϊδία) καλύτερη προσφορά για την εκτύπωση του ενημερωτικού τους υλικού; Έκαναν δηλαδή πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και κατέληξαν στην Ισπανία; Και μάλιστα σε μια εποχή που η κρίση μαστίζει την Ελλάδα;
Δεν έκριναν οι ανθρωπιστές Γιατροί χωρίς Σύνορα – οι οποίοι καίγονται και τρέχουν να συμπαρασταθούν στους λαθρομετανάστες Αφγανούς της Πάτρας- ότι έστω αυτή τη δουλειά θα έπρεπε ίσως να την δώσουν σε μια ελληνική επιχείρηση, από τα τσουβάλια με τα εκατομμύρια που εισπράττουν ως επιχορήγηση από το ελληνικό δημόσιο;
Υπήρχε περίπτωση ο χάρτης όπου τα Σκόπια θα εμφανίζονταν ως «Μακεδονία» να περνούσε στην εκτύπωση αν το έργο αναλάμβανε ελληνική επιχείρηση;
Πόσο ειλικρινείς είναι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα, όταν απαντούν στο υπουργείο ότι το λάθος έγινε από τους Ισπανούς; Πόσο ειλικρινείς είναι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα όταν απαντούν ότι δεν το πρόσεξαν, αλλά όταν το είδαν απέσυραν το υλικό;
Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα έχουν κάθε δικαίωμα να θεωρούν ότι όταν απευθύνονται στο υπουργείο Εξωτερικών έχουν να κάνουν με ηλιθίους και να δίνουν τέτοιου είδους απαντήσεις...
Διότι δεν είναι τόσο ειλικρινείς όσο θέλουν να εμφανίζονται… Η κεντρική διοίκηση των Γιατρών χωρίς Σύνορα στην Ελβετία, όπως μπορεί να δει κανείς έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία», σε χάρτες που εμφανίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της…
Έχουν διαμαρτυρηθεί στην κεντρική διοίκηση των Γιατρών χωρίς Σύνορα στη Ελβετία για το «λάθος»; Κάλεσαν έστω την κεντρική διοίκηση να διορθώσει την επικοινωνία της με τον έξω κόσμο;

Μάνος Μεϊμαράκης
www.elkosmos.gr

H Ελλάδα πωλείται όπως είναι επιπλωμένη με χιλιάδες αναμνήσεις… χρεωμένη

Τρέχουν και δε φτάνουν στην κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο για να κάνουν τη λίστα με τα προς πώληση ασημικά του κράτους. Η πίεση από την Ευρώπη είναι ασφυκτική και τα χρονοδιαγράμματα στενά, οπότε θα πρέπει άμεσα να ανακοινωθούν ποιες εταιρείες θα βγουν στο σφυρί και ποια ακίνητα θα… αξιοποιηθούν. Είναι η λέξη που θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση προκειμένου να ξεπεράσει το σκόπελο της πρόσφατης υπόσχεσης του πρωθυπουργού ότι θα......
φέρει στη Βουλή νόμο για τη μη πώληση κρατικής περιουσίας. Και φυσικά το κόλπο θα ακούει στο όνομα… παραχώρηση για 99 χρόνια.Έτσι θα δοθούν τα ακίνητα φιλέτα σε ιδιώτες με αποτέλεσμα και την εντολή της Μέρκελ να ακολουθήσει ο κ. Παπανδρέου και τη δέσμευσή του να κρατήσει αφού θα λέει ότι δεν πρόκειται για πώληση αλλά για ενοικίαση για πολλά χρόνια ώστε να γίνουν επενδύσεις. Εντός του Μαρτίου θα βγει η λίστα με τα ακίνητα που θα βγουν στο σφυρί με fast track. Και μια και μιλάμε για το νόμο Παμπούκη, τώρα αποκαλύπτεται γιατί έγινε πριν μερικούς μήνες. Γνώριζαν από τότε ότι θα πρέπει να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας σε χρόνο μηδέν κι έφτιαξαν ένα νόμο που μπορεί τότε να μη σήμαινε πολλά αλλά μετά το Σύνοδο Κορυφής φαίνεται να ήταν απλά η προετοιμασία για τα όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες.....

Η λίστα του “πωλείται” που θα κρεμάσει από αύριο η κυβέρνηση είναι μακριά και αυτή συζητήθηκε στο έκτακτο υπουργικό της Κυριακής.
Σε ότι αφορά τις εταιρείες, το πρώτο φιλέτο που θα βγει θα είναι ο ΟΠΑΠ. Ξένοι, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες πιέζουν για να μπουν στα τυχερά παιχνίδια, οπότε η πώληση μιας κερδοφόρας εταιρείας όπως ο ΟΠΑΠ θα είναι ο “κράχτης” για τα υπόλοιπα.
Θα ακολουθήσουν πιθανότατα οι τράπεζες όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενώ θα πρέπει να περιμένουμε συγχωνεύσεις ΑΤΕ και Ταμείου Παρακαταθηκών.
Η ΔΕΗ και ιδιαίτερα τα δίκτυα και η παραγωγή μπαίνουν στο καλάθι που θα πουληθεί και που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων.
Τα ΕΛΤΑ ακολουθούν και στη συνέχεια ΕΑΒ, ΕΛΒΟ. Οι εταιρείες του νερού, δηλαδή ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ είναι από αυτές που θα έχουν πολλούς μνηστήρες και θα παιχθεί χοντρό παιχνίδι. Φυσικά θα θελήσουν να “ξεφορτωθούν” και τον ΟΣΕ αφού πρώτα διώξουν όσους περισσότερους υπαλλήλους μπορούν.
Θα έλθει και η σειρά της Εγνατίας οδού η οποία θα παραχωρηθεί σε ιδιώτες για την είσπραξη διοδίων αλλά και την εμπορική και τουριστική εκμετάλλευσή της έναντι ενοικίου.
Οι συμβάσεις παραχώρησης, σε Αττική οδό, εθνικούς οδικούς άξονες, Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και αεροδρόμιο μπαίνουν στο τραπέζι. Η κυβέρνηση θα καλέσει τους ενδιαφερόμενους να πληρώσουν για να πάρουν για περισσότερα χρόνια τη χρυσοφόρα εκμετάλλευσή τους.
Από την άλλη, τα ακίνητα του δημοσίου θα βγουν προς πώληση με διεθνείς διαγωνισμούς ή ακόμη και με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Η αρχή με το Ελληνικό και πιθανότατα το Κατάρ, ένα έργο που μπορεί να αποφέρει πάνω από 5 δισ. και να αποτελέσει πιλότο και για άλλα ακίνητα. Τέτοια είναι το πρώην εργοτάξιο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου έκτασης 230 στρεμμάτων όπου θα μπορούσαν να γίνουν κατοικίες, εμπορικά κέντρα κ.λπ.
Υπάρχουν επίσης, το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν, η έκταση της πρώην Φωνής της Αμερικής στην Ξάνθη, η πρώην αμερικανική Βάση των Γουρνών στο Ηράκλειο. Επίσης, 2 ακίνητα στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, μια μεγάλη έκταση στο Πρασονήσι, στη Ρόδο, ένα ακίνητο στην Ερμιόνη κι ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στη Βουρβουρού Χαλκιδικής καθώς και μια έκταση στην Τορώνη Χαλκιδικής.
Υπάρχουν κι άλλα που θα βάλουν πωλητήριο και που θα επιβεβαιώσουν ότι η Ελλάδα πωλείται όπως είναι επιπλωμένη με χιλιάδες αναμνήσεις… χρεωμένη.


http://lalipouli.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/h_4907.html

Τουρκική κορβέτα βορειοανατολικά της Αττικής

Image(Ανανέωση 21.19) Κορυφαία τουρκική πρόκληση, ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα. H τουρκική κορβέτα BARTIN (F504) διέπλευσε πριν λίγο την βορειοανατολική Αττική και κινείται στο στενό του Καφηρέα, τώρα. Απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης, κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων. Στη συνέχεια έπλευσε  νοτίως Χίου και...
ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα.
Η όλη κίνησή της φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αβλαβή διέλευση, αλλά με επιβλαβή πρόκληση...
Την  20:30   εισήλθε εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας με βόρεια πορεία.
Καθόλη τη διάρκεια του πλου η τουρκική Φρεγάτα παρακολουθείται από μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.

Η τουρκική κορβέτα εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα λίγα λεπτά μετά τις 21.00. Η κορβέτα είναι η πρώην Amyot d'Inville (F782) του γαλλικού Ναυτικού, κλάσης D'Estienne d'Orves Α69. Έχει εκτόπισμα 1250 τόνους με πλήρες φόρτο.
Στο τουρκικό Ναυτικό χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου σε επάκτια περιβάλλοντα, που είναι και ο αρχικός προσανατολισμός τους άλλωστε.

Έχει μήκος 80 μέτρα, πλάτος 10,3 και βύθισμα 5,3. Η πρόωσή της εξασφαλίζεται από 2 κινητήρες ντήζελ SEMT Pielstick 12PC2V400 ισχύος 8,9 μέγκαβατ, που κινούν δυο τετράφυλλες προπέλες.

Η μέγιστη ταχύτητά της φτάνει τους 24 κόμβους, ενώ αν πέσει στους 15 ή στους 18 εξασφαλίζει μέγιστη ακτίνα δράσης 4.500 και 3.000 ναυτικά μίλια αντίστοιχα. Το πλήρωμά της αποτελείται από 7 αξιωματικούς και 83 υπαξιωματικούς/ναύτες.

Η σουίτα των αισθητήρων της αποτελείται από ένα ραντάρ επιτήρησης αέρος/επιφάνειας DRBV 51A, ένα ραντάρ ελέγχου πυρός DRBC 32E, ένα ραντάρ ναυτιλίας DECCA 1226 και ένα σόναρ πλώρης DUBA 25 (προφανώς είναι αυτό που βρίσκεται κολλημένο στον ύφαλο από τον Αύγουστο του 2009). Το δε πακέτο της ηλεκτρονικού πολέμου αποτελείται από ένα ραντάρ αναχαίτισης ARBR 16, δυο εκτοξευτές δολωμάτων τύπου Dagaie και ένα σύστημα αντιμέτρων SLQ-25 Nixie.

Ο οπλισμός της αποτελείται από  2 αντιπλοϊκούς πύραυλους MM38 Exocet, 1 ναυτικό πυροβόλο των 100 χλστ. σε πύργο CADAM με σύστημα ελέγχου πυρός Najir, 2 πυροβόλα των 20 χλστ., 4 πολυβόλα των 12,7 χλστ. 4 τορπίλες τύπου L3 ή L5 και έναν εκτοξευτή ανθυποβρυχιακών ρουκετών των 375 χλιστ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φιλοσοφικό Τηλεγράφημα: Το "π", οι άρρητοι και η φιλοσοφία του να μιλάς για αυτό που δεν γράφεται...


Το "π" γιορτάζει σήμερα, στις 2011/3/14 [1]. Ο πλέον γνωστός αριθμός στα μαθηματικά, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και ανάλυσης για χιλιετίες. Από την αγωνία των Πυθαγόριων για την ύπαρξη αριθμών που δεν μπορούν να γραφτούν, μέχρι τις διαμάχες του Kronecker με τον Cantor για το αν το "π" υπάρχει, οι άρρητοι αριθμοί πάντα αποτελούσαν ένα ενδιαφέρον θέμα. Τα μαθηματικά θεωρούνται από κάποιους η πιο "καθαρή" επιστήμη. Και όμως στα μαθηματικά έχουν βρεθεί οι πλέον δυσεπίλυτες αντινομίες. Πως "υπάρχει" ένας αριθμός του οποίου τα ψηφία δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να γράψουμε; Και αν τα ψηφία του είναι άπειρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό για τη "γνώση" μας αυτή; Και μόνο η ανάλυση μιας οντότητας που έχει αποδειχθεί ότι είναι άρρητη αποτελεί σε τελική ανάλυση μεγάλη κατάκτηση... Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στη φιλοσοφία αφήνεται στη φαντασία (και στις απόψεις) του καθενός...

Φιλοσοφικό Τηλεγράφημα του Σπύρου Κάκου: Harmonia Philosophica
 
http://www.ramnousia.com/2011/03/blog-post_5360.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters