Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι ιδιοφυία και έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν μια τεράστια παγίδα.

Σας είπαμε ότι η ομάδα της συμμαχίας, διαθέτουν ειδικούς μυστικούς πράκτορες ενσωματωμένους με Antifa και άτομα από την οργάνωση Black  Lives Matters, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτή η διαμαρτυρία στην Ουάσιγκτον DC ήταν μια τέλεια προγραμματισμένη επιχείρηση.

Οι επιχειρησιακοί, τα άτομα δηλαδή της Συμμαχίας, ήξεραν ότι το οι Antifa και οι BLM επρόκειτο να είναι εκεί και επρόκειτο να εισβάλουν στο Καπιτώλιο και να εμπλακούν οι υποστηρικτές του Τράμπ, ώστε να κατηγορηθούν για τα πάντα.

Μπάιντεν. Πώς μπορεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής ένας τέτοιος εγκληματίας;

Ο Τζουλιάνι αποκάλυψε ότι στον υπολογιστή του γιου του Μπάιντεν βρέθηκαν σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες με τις παιδεραστιες του Μπάιντεν.

Πώς μπορεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής ένας τέτοιος εγκληματίας; Θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις ακόμη.

Από την προεκλογική περίοδο μέχρι και σήμερα είδε κανείς το πλήθος των οπαδών του Μπαϊτεν; Που είναι τα 82 εκατομμύρια που τον ψήφισαν; Πάντα τον έδειχναν να μιλάει σε κλειστό χώρο με λίγα άτομα γύρω του.

Ο Τραμπ υπόσχεται «μετάβαση με τάξη» μετά την επικύρωση του Μπάιντεν ως εκλεγμένου προέδρου

Του Zachary Stieber

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, νωρίς την Πέμπτη, υποσχέθηκε ότι η μετάβαση εξουσίας στον εκλεγέντα πρόεδρο Τζο Μπάιντεν θα γίνει με τάξη, ενώ ορκίστηκε να συνεχίσει να πολεμά για την βελτίωση της Αμερικής.

«Αν και διαφωνώ απολύτως με το αποτέλεσμα των εκλογών, και τα γεγονότα με στηρίζουν, παρ΄ όλα αυτά θα υπάρξει τάξη στην μετάβαση της 20ης Ιανουαρίου. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters