Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ GASTON NAESSENS

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ GASTON NAESSENS 
Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ GASTON NAESSENS
Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΤΟΥ
AIDS ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ
«Λίγοι άνθρωποι έχουν στη ζωή τους το προνόμιο να συγκρουσθούν κατά τέτοιο τρόπο με το κατεστημένο, με αποτέλεσμα να εμπαιχθούν, να απειληθούν και να διασυρθούν. Λίγοι άνθρωποι έχουν το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να συνεχίζουν να επιμένουν στην αλήθεια όπως ο Gaston Naessens.

Το Μυστικό του Νερού: Dr. Masaru Emoto«Το μυστικό μήνυμα του νερού»

Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν ότι το νερό είναι ζωντανό και επικοινωνεί

«Όλα όσα είμαστε, είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε στο νου. Ο νους είναι τα πάντα και αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που γινόμαστε» Gautama Buddha

Ουτοπία, Δυστοπία, Ευτοπία

Ουτοπία, Δυστοπία, Ευτοπία
Ετσι ελέγχουν το κοπάδι των δυσλειτουργικών μη τηλεπαθητικών μαϊμούδων της Ουτοπίας. 
 
»Είναι πολύ απλοϊκό όσο και ηλίθιο να αποκαλείς «θεωρίες συνωμοσίας» το θέμα της παγκόσμιας μείωσης του πληθυσμού, ειδικά όταν αυτές πραγματοποιούνται. Στην ταινία παίζουν μεγάλο ρόλο τα δηλητηριασμένα εμβόλια επιδημιών, οι επιστήμονες κι ο έλεγχος τους, οι αεροψεκασμοί, οι δολοφονίες και φυσικά τα Μαύρα Προγράμματα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η γερμανική Αστυνομία στέλνει ενισχύσεις στο Αμβούργο - Αστυνομικός πυροβόλησε για να σωθεί (βίντεο)

http://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2017/7/07/zxzx.jpg?itok=uUNs_PP- 
Το Αμβούργο συγκλονίζεται για δεύτερη ημέρα απο τα σοβαρότερα επεισόδια που έχουν συμβεί στην πόλη καθώς χιλιάδες διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι κατά της συνάντησης των G20.
Η γερμανική Αστυνομία ζήτησε ήδη επειγόντως ενισχύσεις καθώς τουλάχιστον 160 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί και έχουν τεθεί εκτός υπηρεσίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters