Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

Δύο εκπληκτικά βίντεο για το Μινωικό πολιτισμό που έδειξε μόνο το BBC

 
Μία εντυπωσιακή αναπαράσταση ετοίμασε το BBC σαν αφιέρωμα στην Κρήτη και τον Μινωικό πολιτισμό, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα δυο βίντεο είναι η εξαιρετική τηλεταινία Ατλαντίδα – Το τέλος ενός κόσμου, η αρχή ενός θρύλου σε σκηνοθεσία Τόνι Μίτσελ που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια από το BBC.

Η κυβέρνηση αρνήθηκε τη δυνατότητα ψήφου στους Ελληνες του εξωτερικού

voylh-epitro--2 
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ
 Η κυβέρνηση, όπως αναμενόταν, απέρριψε σήμερα επισήμως και τυπικά την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση νομοθέτηση της δυνατότητας στους Ελληνες του εξωτερικού να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές.

Ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης κατέθεσε, στο πλαίσιο της επεξεργασίας του νομοσχεδίου «Κλεισθένης» για την Αυτοδιοίκηση που προωθείται προς ψήφιση ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή,

Βόμβα μεγατόνων: Η Μέρκελ άρον – άρον ξεπουλάει την Deutsche Bank Πως η έκρηξη της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας θα προκαλέσει σοκ και δέος στον πλανήτη


 

Μια βόμβα κρατάει η Μέρκελ στα χέρια της και αυτή δεν είναι άλλη από την μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, την Deutsche Bank.
Τις προηγούμενες ημέρες, δεν πέρασε απαρατήρητο από τη διεθνή οικονομική κοινότητα ότι η Deutsche Bank, δεν κατάφερε να περάσει τα στρες τεστ της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας FED.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters