Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ; Μια σύνοψη τι γίνεται με αυτό το θέμα μέχρι σήμερα!

Από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι διάφορα εξωγήινα μητρικά διαστημόπλοια πλησιάζουν τον πλανήτη μας ενώ άλλα μικρότερα περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ερασιτέχνες αστρονόμοι, ufo-believers, δημοσιογράφοι και επιστήμονες αποκαλύπτουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα εξωγήινα σκάφη, πολλές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τη Γη σε ομηρία, αλλά οι επίσημες αρχές δεν βλέπουν κάτι παράξενο ακόμα στο διάστημα, έχοντας όμως και τις αμφιβολίες τους!

 Στις 29 Ιανουαρίου του 2010, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εντόπισε το Αντικείμενο P/2010-A2 να περιστρέφεται σε απόσταση περίπου 144 εκατομμύριων χιλιομέτρων από τη Γη, στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. Ο Ντέιβιντ Τζούιτ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: "Είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύγκρουσης μεταξύ δύο αστεροειδών. Τον πυρήνα ακολουθεί μια ουρά με πολύ περίεργη εμφάνιση, που ποτέ δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Η ινώδης εμφάνιση του αστεροειδούς διαφέρει από οτιδήποτε έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σε εικόνες συνηθισμένων κομητών από το τηλεσκόπιο Χαμπλ.’’ Ακόμα και σήμερα οι επιστήμονες της NASA, της ESA και της UCLA, δεν είναι σίγουροι για τη ταυτότητα του αντικειμένου. Μήπως όμως αποκρύπτουν την ύπαρξη εξωγήινου διαστημοπλοίου;
Από τις 18 έως τις 23 Ιανουαρίου και από τις 22 έως τις 28 Νοεμβρίου του 2010, το τηλεσκόπιο SOHO κατέγραφε αρκετά γιγάντια αντικείμενα μπροστά από τον ήλιοΟι τολμηροί μιλούν για στόλο γιγαντιαίων διαστημοπλοίων στο μέγεθος του πλανήτη Δία που κρύβονται στο φως του Ήλιου και το συνδυάζουν με την ταυτόχρονη έξαρση εμφανίσεων ufo, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας. Οι κινήσεις των τεράστιων αντικειμένων είναι ακανόνιστες και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως άγνωστοι πλανήτες. Διάφοροι επιστήμονες μιλούν για μετεωρίτες που περνούν πολύ κοντά στη Γη και μπροστά από τον Ήλιο, ενώ η NASA μιλάει άλλοτε για δυσλειτουργίες του τηλεσκόπιου και άλλοτε για κατασκευασμένες φωτογραφίες.


Στις 16 Μαίου του 2010, η NASA αποκαλύπτει ότι ένα άγνωστο αντικείμενο πλησιάζει τη Γη από το βαθύ διάστημα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι τεχνητής προέλευσης παρά ένας αστεροειδής. Το αντικείμενο 2010 KQ εντοπίστηκε από το Catalina Sky Survey στην Αριζόνα και ήταν υπό παρακολούθηση από την υπηρεσία της NASA την Earth Object Program που εδρεύει στο Jet Propulsion Laboratory στην Καλιφόρνια. Τον Ιούνιο του 2010, όταν το αντικείμενο πέρασε κοντά από τη Γη, η NASA δήλωσε επίσημα ότι ήταν πιθανώς ένα μεγάλο μεταλλικό εξάρτημα πυραύλου.
Παρόμοια γνώμη εξέφρασε και ο Paul Chodas, εμπειρογνωμόνων της JPL, που πιστεύει ότι το αντικείμενο πρέπει να είναι ένα διαστημικό σκάφος ή τμήμα του, από μια παλιά διαπλανητική αποστολή του παρελθόντος χωρίς και αυτός να δηλώνει απόλυτα σίγουρος. Η επόμενη επίσκεψη του αντικειμένου κοντά στην Γη θα είναι μάλλον το 2036, αφού διαπιστώθηκε ότι διαγράφει κυκλική τροχιά.
Αρχές Ιανουαρίου του 2011, η ρωσική εφημερίδα Pravda και η ηλεκτρονική της έκδοση έγραψαν ότι υπάρχουν τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια τα οποία κατευθύνονται προς τη Γη. Το εμπλεκόμενο σύστημα αναζήτησης Haard και το πρόγραμμα Seti δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της Ρωσικής εφημερίδας ούτε ο αστρονόμος Phil Plait που θεωρεί τις φωτογραφίες κατασκευασμένες. Τα τεράστια αντικείμενα που είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα επιβεβαιώνονται μόνο από τον δικτυακό αστρικό χάρτη της ιστοσελίδας http://www.sky-map.org/ στις παρακάτω τρείς συντεταγμένες: 19 25 12 -89 46 03 , 16 19 35 -88 43 10 και 02 26 39 -89 43 13 . (Για να τα δείτε, αντιγράψτε τις συντεταγμένες στο search της παραπάνω ιστοσελίδας). Όμως καθώς ψάχναμε στην συγκεκριμένη περιοχή για τα διαστημόπλοια ανακαλύψαμε κι άλλα πέντε παρόμοια σχήματα: 19 26 51 -88 42 38 , 08 50 47 -89 38 09 , 14 38 50 -88 40 42 , 14 59 06 -88 21 24 και 23 13 00 -88 53 11 . Τελικά βρήκαμε περισσότερα διαστημόπλοια ή αποδείξαμε την παρανόηση των συγκεκριμένων φυσικών σχημάτων;


Στις 27 Δεκεμβρίου του 2010 παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο ένα ‘’όχι και τόσο πρόσφατο’’ βίντεο με αρκετά περίεργα αντικείμενα. Ο ερασιτέχνης αστρονόμος John Lenard Walson, κατέγραψε με το αυτοσχέδιο τηλεσκόπιο του 35 περίπου περίεργα Α.Τ.Ι.Α. να περιφέρονται γύρο από τον πλανήτη μας! Μήπως τελικά είμαστε κάτω από στενή παρακολούθηση, μέχρι να φτάσει η στιγμή της μεγάλης συνάντησης; Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, όλα αυτά τα περίεργα αντικείμενα να είναι απλά μικρόβια στο φακό του αυτοσχέδιου τηλεσκόπιου εγγραφής και ο ερασιτέχνης αστρονόμος να εκμεταλλεύτηκε την ομοιότητα για λίγα λεπτά δημοσιότητας!

Ακόμα και μετά τη παρουσίαση όλων αυτών των στοιχείων, συνεχίζει να υπάρχει η ίδια αμφιβολία, αν όλα αυτά είναι αληθινά ή απατηλά όνειρα σωτηρίας. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πέφτουμε θύματα εθισμένων ουφολόγων που βλέπουν παντού διαστημόπλοια να έρχονται ή μυστικών υπηρεσιών που αποκρύπτουν μια μεγαλειώδης ενδεχόμενη επαφή. Βέβαια μπορεί όλες οι λογικές εξηγήσεις που έχουν δοθεί να είναι οι αληθινές, ακόμα κι αν δεν πολύ-αρέσουν στ’αφτιά μας…
Εγώ τι πιστεύω; Αν τα διαστημόπλοια έρχονται πραγματικά, θα ήταν παράλογο να αποκρύπτεται προσωρινά μια ενδεχόμενη επαφή που δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

http://ufotruth-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

Δημιουργια πλεγματος αμυνας του πλανητη για"μαζικη εισβολη αρμαδας, εξωγηινων σκαφων"

Σε προχθεσινό δημοσίευμα του ισοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας.....

επι λέξη "μαζικής εισβολής αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγήινων σκαφών", στο ηλιακό μας σύστημα, η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει σύμφωνα με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά.
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβέρνησή του έχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρωμένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικό ναυτικό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ).

Κοντά σε όλα αυτά, σημειώστε ακόμη και το εξής. Ο ιδρυτής του wikileaks Ασάνζ, αν είναι ακόμη ζωντανός, το οφείλει στην έμμεση απειλή του πως αν του συμβεί οτιδήποτε , θα δημοσιευθούν αμέσως στο ίντερνετ όλα τα επίσημα έγγραφα για το θέμα, γεγονός πού θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος.

Σίγουρα, θα υπάρχουν ειρωνικά σχόλια εδώ, όμως κρατήστε κάτι ακόμα στην άκρη τού μυαλού σας. Πως σας φαίνεται η απροθυμία και το μούδιασμα των Αμερικάνων για εμπλοκή τους σε νέους (μάταιους.?) πολέμους......?

 
Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_6733.html

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011..

Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011..

- Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων.

1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...

- Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα
είναι 111 για όλους!
Για παράδειγμα, ο Γιάννης γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!

-Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια !!!!!

Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΥ HOLLYWOOD..



ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ TRAILER ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ VIDEOGAME OΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ Elder Scrolls V Skyrim ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 11.11.11




ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ?????


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ..


ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ??????????


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11-11-11 ???????? ΠΟΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ??


ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ 300 !!
''ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ''
Η καινουργια ταινια για την αρχαια ελλαδα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11-11-11 !!!
Αλλά γιατί 11-11-11 ?????
Μήπως θέλουν να δώσουν απάντηση μήνυμα στα αντιστοιχα σκοτεινά σχέδια των σιωνιστών για εκεινη την ημέρα?????



http://katohika.blogspot.com/2011/05/1111-2011.html

500 NEKPOI ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.!!(VIDEO)


Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και....

ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.

Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσοουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσάτερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "παρε - δωσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

Ειναι σίγουρο οτι οι πεισσοτεροι απο εμας ειρωνευόμαστε και διασκεδάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι ολο και περισσότεροι αυτοι που εκφράζουν την πεποιθησή τους ότι κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει τελικα.! Eκτος και αν είμαστε τελικά, εντελώς αποχαυνωμένοι..!. Δειτε και το βίντεο.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/500-nekpoi-ufovideo.html

ΕΕΕΕΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ !!!

Εσείς, ανθρωπάκια του καθεστώτος, πώς νοιώθετε όταν διαβάζετε στην Munchner Merkur τον επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ να δηλώνει σαν κοινός εκβιαστής:
«προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του Ιουνίου για το δάνειο των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα προς την Ελλάδα, είναι η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων»; Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε έναν συντονιστή ενός αμφιλεγόμενου μάλιστα θεσμού της ΕΕ, να μιλά με αυτό το ύφος, απειλώντας θανάσιμα ένα μέλος της ΕΕ;
Και τι είναι αυτό που σας οδηγεί να προβάλετε επιπροσθέτως, δίχως μάλιστα να ασκείτε κριτική, την απολύτως προβοκατόρικη και ασφαλώς απαγορευτική για τον ρόλο του τοποθέτηση ότι «Η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στις αγορές το 2012»; Ο κύριος Γιούνκερ δεν είναι ο κ. Γιαννακόπουλος που κάνει αναλύσεις και πολιτική κριτική, αλλά επικεφαλής ενός ευρωπαϊκού οργάνου και οι εκπεφρασμένες πεποιθήσεις του είναι ικανές να προκαλέσουν καταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα μας, η οποία προφανώς έχει πάψει να σας ενδιαφέρει. Άλλωστε πότε είπε αλήθεια ο Γιούνκερ και πότε έκανε σωστή εκτίμηση; Μπορεί τώρα να έχει δίκιο, αλλά τι έλεγε μέχρι χθες; Πώς συνδέεται ο εκβιασμός του για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με τη νέα «φώτιση» περί ανικανότητας της χώρας μας να «πείσει» τις αγορές; Το πρώτο μνημόνιο εσείς κι ο Γιούνκερ το υποστηρίξατε για να μπορέσει η χώρα να δανειστεί ξανά από την χρηματαγορά. Το δεύτερο το πλασάρετε επειδή η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί. Τελικά μήπως το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ ο δανεισμός, αλλά το πώς θα επιβάλετε πολιτικές που σήμερα υπαγορεύονται από τα μνημόνια και τις οποίες δεν θα μπορούσε ποτέ να εφαρμόσει το πολιτικό σύστημα παρά την υποστήριξή σας; Ρητορικό το ερώτημα. Το πρόβλημα, φορείς του καθεστώτος, είστε μάλλον τελικά εσείς και ο Γιούνκερ απλώς ο μηχανισμός προβληματοποίησης μιας κατάστασης που πολύ σας εξυπηρετεί!

Μήπως ανθρωπάκια, σας έχει απομείνει λίγη τσίπα για να διαισθανθείτε τι διαπράξατε, υποστηρίζοντας σαν ελεεινοί ζήτουλες το «μνημόνιο» και τον άθλιο ατομικό μηχανισμό διαχείρισης της χρεοκοπίας της χώρας, που δήθεν θα την προστάτευε από τους κερδοσκόπους των αγορών; Τότε, λέω, που ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ζήταγε τον μηχανισμό για δήθεν πολιτική υποστήριξη και όχι για οικονομική στήριξη! Ορίστε, τώρα την πολιτική υποστήριξη που επεδίωξε ο Γιώργος Παπανδρέου, την έχει πλουσιοπάροχα! Καιρός να θριαμβολογήσετε εκ νέου! Μέσω του πιο χυδαίου οικονομικού εκβιασμού στην ιστορία της Ελλάδας, επιτυγχάνονται οι πολιτικοί στόχοι σας, κρατικοδίαιτοι μεταπράτες, που σαν άλλοι μασκαράδες υιοθετείτε το στυλ της αστικής τάξης, ενώ στην πραγματικότητα είστε συμμορίες, ή εκπροσωπείτε συμμορίες, που απομυζούν τον παραγόμενο εθνικό πλούτο, δίχως μακροχρονίως να προσθέτετε ίχνος υπεραξίας. Δεν είστε αστική τάξη! Δεν υπάρχει αστική τάξη στο τόπο, διότι αν υπήρχε θα επέλεγε άλλη μορφή αγώνα για να ικανοποιήσει τα συμφέροντά της.

Αν υπήρχε ελληνική αστική τάξη, αντί να εκλιπαρεί για διακυβέρνηση από την Τρόικα και να εκβιάζει μέσω αντισυνταγματικών μνημονίων επί μνημονίων τον λαό, και αντί να προβάλει έναν τιποτένιο εκβιαστή της ελληνικής κοινωνίας, θα διεκδικούσε την αυτοκυβέρνηση της χώρας, την σχετική πολιτική αυτονομία της και θα απαιτούσε σεβασμό από κάτι θρασείς ηγετίσκους της ΕΕ, που δεν φρόντισε να τους μάθει κανείς πριν τους δώσει θέση και ρόλο στα ευρωπαϊκά πράγματα, τι είναι, τι σημαίνει το σύγχρονο ευρωπαϊκό οικοδόμημα και πώς απαιτείται να λειτουργούν οι επιμέρους θεσμοί. Ούτε εσείς, ούτε ο Γιούνκερ εκπροσωπείτε και καλλιεργείτε τον ευρωπαϊσμό. Είστε ξεδιάντροποι αντιευρωπαϊστές που υποδύεστε τους ευρωπαϊστές για να μετατρέψετε την Ένωση, ή ότι τέλος πάντων μείνει από αυτήν, σε μία ακόμη πολιτεία των ΗΠΑ. Γιατί το κρύβετε; Πάντα αυτό επιδιώκατε. Την αμερικανοποίηση της Ευρώπης. Είστε ο δούρειος ίππος του χρηματοπιστωτικού λόμπυ και δεν έχετε ίχνος εθνικής ή/και κοινωνικής συνείδησης που γεννήθηκε σ’ αυτήν την ήπειρο με αγώνες, συγκρούσεις και μπόλικο αίμα μέσα από τις διαδοχικές φάσεις εξέλιξης της πολιτικο-οικονομικής οργάνωσης που συνόδευσε το πέρασμα στην βιομηχανική εποχή και τις τελευταίες δύο δεκαετίες, στο μεταβιομηχανικό σύστημα.
Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και η αντίστοιχη ιδεολογία είναι τελικά το όχημά σας, αγαπητά μέλη της πολιτικο-επιχειρηματικής τάξης της χώρας, στο πλαίσιο ενός εγχειρήματος υποταγής των ευρωπαϊκών λαών και κατακερματισμού της όποιας ευρωπαϊκής ταυτότητας πάει να σχηματιστεί. Το τέχνασμά σας είναι τόσο παλιό και χυδαίο όσο και η στρατηγική σας: η διασπορά διχόνοιας μεταξύ λαών και επιμέρους κοινωνικών ομάδων. Είστε τελικά οι λαθρεπιβάτες του ευρωπαϊσμού που μέσω του χρηματιστή και του τραπεζίτη και όχι του πολιτικού αγώνα, επιχειρείτε να κατακτήσετε τους αδύναμους πολιτικά λαούς, να τους υποδουλώσετε και να τους οδηγήσετε στην απόλυτη υποταγή, μέσω δήθεν ορθολογικών διλημμάτων του τύπου: «I’ll make you an offer you can’t refuse». Έτσι περάσατε, ποδοπατώντας το σύνταγμα και την δημοκρατική τάξη της χώρας, το αρχικό μνημόνιο, έτσι και τις αναθεωρήσεις του και έτσι σκοπεύετε, με το πιστόλι στον κρόταφο των δύο τρίτων της κοινωνίας, να οδηγήσετε στην επιβολή και του επόμενου, μέχρι να έρθει η στιγμή για το μεθεπόμενο.

Προφανώς δεν γίνεται να είσαι δημοκράτης και ανθρωπάκι. Με αυτήν την έννοια εσείς, ανθρωπάκια, έχετε πολλά κοινά με την ακροδεξιά, με την οποία δήθεν βρίσκεστε σε μόνιμη τριβή. Τις κρίσιμες για την οικονομία και την δημοκρατία στιγμές στην χώρα, πάντα χέρι-χέρι πορεύεστε. Έτσι δεν είναι φίλοι στις ναυαρχίδες της ενημέρωσης; Μάλλον συμπνέετε με τον ανάρμοστο για τον ρόλο του πρωθυπουργού, Γιώργο Παπανδρέου, που δίχως προφανώς να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς λέει, τονίζει στην Corriere de la Serra: «Στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία, η αντίφαση είναι πως οι πολιτικοί εκλέγονται για τα κράτη τους, αλλά οι αποφάσεις και η εξουσία μεταφέρονται από τα κράτη προς μία παγκόσμια σφαίρα, η οποία δεν διαθέτει ακόμα ρυθμιστικό πλαίσιο». Αυτό προφανώς έχετε και σεις στο μυαλό σας και αναζητείτε το ρυθμιστικό πλαίσιο που δήθεν θα λύσει το πρόβλημα της έλλειψης δημοκρατίας! Μιας δημοκρατίας που η θεωρητική σας ανεπάρκεια την τοποθετεί προφανώς έξω από το πλαίσιο της λαϊκής κυριαρχίας, ή ακόμη κι από αυτό το κοσμοπολίτικο της κυριαρχίας υπερεθνικών-λαϊκών υποκειμένων. Δεν καταλαβαίνετε ούτε πώς λειτουργούν τα κράτη ως θεσμοί, ούτε πώς τα υπερεθνικά συστήματα, ούτε τον ρόλο των διεθνών συμβάσεων και την πολιτική σημασία τους, ούτε ασφαλώς το νομικό πολιτισμό που έχει παραχθεί μετά τον πόλεμο στην αναπτυγμένη Ευρώπη. Αναζητείτε, όπως και ο Γιώργος, μία παγκόσμια διακυβέρνηση υπό το σκήπτρο της χρηματοπιστωτικής ελίτ για να επιβάλετε την «δημοκρατία» του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και του εξευτελισμού των πολιτικά ανίσχυρων κοινωνιών. Σε αυτό αποσκοπούσε την τελευταία εικοσαετία η προσπάθειά σας. Να αποβλακώσετε την κοινωνία και να αποπολιτικοποιήσετε οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις, ώστε να πιάνουν σήμερα οι εκβιασμοί είτε του καθεστώτος, είτε του κάθε Γιούνκερ. Έτσι μπράβο, συνεχίστε την τσουλήθρα στον τέταρτο δρόμο που ενώνει τους νεοφιλελεύθερους με την μεταμοντέρνα καρικατούρα του ενταφιασμού της σοσιαλδημοκρατίας!
Το ζήτημα δεν είναι αν πρέπει να γίνουν και κυρίως πώς πρέπει να γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις (που νομικά η λέξη είναι άστοχη), αλλά ο τρόπος με τον οποίον επιχειρείτε να τις επιβάλετε. Αυτό μετατρέπει μία πολιτική ενέργεια σε μια μαφιόζικη ενέργεια. Είστε μαφιόζικες συμμορίες, λοιπόν, αγαπητοί και φαντάζομαι ότι μια και δεν σας έχει μείνει διόλου εθνική και κοινωνική τσίπα, δεν θα ενοχληθείτε ιδιαίτερα από την φράση μου. Προσέξτε, όμως, διότι η διαλεκτική που αναπτύσσετε μπορεί να σπείρει ανέμους στην χώρα και τότε να σας δω τι εικόνα θα εμφανίζετε όταν έρθει η στιγμή να θερίσετε θύελλες. Έγραψα τις παραπάνω αράδες μήπως και ευαισθητοποιήσω παλαιούς και κάποιους ειλικρινά αγαπητούς πρώην συναδέλφους μου στον ελληνικό τύπο, οι οποίοι πλέον εξαιτίας μάλλον του διαπλεκόμενου αυτοματισμού, έχουν χάσει τον έλεγχο του μυαλού τους. Πάψτε επιτέλους να γίνεστε τα όργανα του κάθε καιροσκόπου «νονού» της ελληνικής κοινωνίας. Πάψτε να γίνεστε το δόρυ μιας ευρωπαϊκής ελίτ που καθημερινά χάνει όλο και περισσότερο την επαφή της με την δημοκρατία και τους επιμέρους λαούς. Πάψτε να γίνεστε ο ευκαιριακός μηχανισμός εκβιασμού των Ελλήνων. Η ζημιά που κάνετε αυτές τις μέρες είναι ανυπολόγιστη! Έχετε χάσει πλέον την αυτοσυνείδησή σας και μαζί με την χώρα καταστρέφετε και τον εαυτό σας, ανθρωπάκια.. ΠΗΓΗ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, ειδικός σε θέματα πολιτικής και διακυβέρνησης στην Ευρασία.

http://patrinaki.blogspot.com/2011/05/blog-post_2188.html

http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_7053.html 

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΠΑΞΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠ’ ΟΛΑ. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ

Συνελήφθη λοιπόν ο σοσιαλιστής Dominique Strauss Khan, εκκαθαριστής της χρεωκοπημένης κοινοπραξίας παγκοσμίως γνωστής με τον διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ”. Ο πρόεδρος της κοινοπραξίας George Papandreou, γνωστός ανά την υφήλιο για τους παγκόσμιους στοχασμούς του, φίλος του συλληφθέντος σοσιαλιστή επιδόξου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και ήδη κατηγορουμένου για κακούργηματα, ερωτηθείς σχετικώς, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε παλαιότερες δηλώσεις του, περί χώρας διεφθαρμένων.

Ο κ. Papandreou διετύπωσε επίσης ορισμένες ενστάσεις ως προς τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι στην ΕΛΛΑΔΑ η αστυνομία θα συνελάμβανε την καμαριέρα και θα την παρέπεμπε να δικαστεί για το κακούργημα της αντίστασης κατά της αρχής, και της προσβολής του προσώπου του εκκαθαριστού της κοινοπραξίας… Έτσι για να καταλάβουν όλοι και να γίνει ευρύτερα γνωστό τι σημαίνει απαξιωμένη δικαιοσύνη και πως απονέμεται από τους επίορκους λειτουργούς της στην Ελλάδα. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η καγκελάριος κ. ΜΕΡΚΕΛ, απεπειράθη να αυτοκτονήσει συνεπεία ερωτικής απογοητεύσεως, ελέγχονται ως ανακριβείς. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Martine Aubry, François Hollande και Ségolène Royal, ανθυποψήφιοι του “πηδηχτούλη” Dominique Strauss Khan, για την ανάδειξη από το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα, του υποψηφίου για τις εκλογές του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αν και ανεπιβεβαίωτες, ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.
oπωπητήρ JR
http://filotimia.blogspot.com/
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_9507.html

ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Δέσμη γελοίων μέτρων παίρνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή και κοροϊδεύει προκλητικά τους απροστάτευτους κατοίκους του κέντρου, όπως φοροαπαλλαγές και κίνητρα για την αγορά  ακινήτων και μεταστέγαση οικογενειών στα γκέτος της Αθήνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά απίστευτα πράγματα από παντελώς ανίκανους, άχρηστους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες.


Φανταστείτε με τι γελοία κυβέρνηση έχουμε να κάνουμε αφού το μόνο μέτρο που δίνει λύση είναι Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! Ακόμα και εάν η αστυνόμευση ενισχυθεί στο κέντρο, το πολύ πολύ οι λάθρο να "μεταναστεύσουν" στις γύρω περιοχές του κέντρου και το πρόβλημα να συνεχιστεί σε ευρύτερες περιοχές.


Μη ξεχνάτε ότι ο Καστανίδης, αυτός ο ανεπανάληπτος και απίστευτος σαρδανάπαλος υπουργός Δικαιοσύνης, έχει φέρει Νόμο με τον οποίον προβλέπεται πως κανείς δεν προφυλακίζεται εάν δεν έχει στην πλάτη του αμετάκλητη ποινική καταδίκη που σημαίνει πως ένας κλέφτης και 500σπίτια και αυτοκίνητα να ξαφρίσει, και 1000 αλυσίδες και πορτοφόλια να αρπάξει, εάν δεν έχει προηγούμενη καταδίκη αμετάκλητη η οποία για να βγει θα περάσουν και 10 χρόνια, δεν προφυλακίζεται αλλά αφήνεται και πάλι ελεύθερος να συνεχίζει το "έργο" του με άλλο όνομα και χωρίς ποτέ να εμφανιστεί στην ορισμένη δικάσιμο!!!!! Ναι έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε κυρίες και κύριοι. Ζούμε σε μία χώρα απόλυτης σχιζοφρένειας και γελοιότητας.


Αυτή η κυβέρνηση είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει άμεσα να πέσει με τον οποιονδήποτε τρόπο και μέσο για να σωθούμε. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2873.html

Έκτακτα μέτρα για να μην πτωχεύσουν οι ΗΠΑ ανακοίνωσε η αμερικανική κυβέρνηση


Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών μόλις ανακοίνωσε επίσημα τη λήψη έκτακτων μέτρων για να αποφευχθεί η πτώχευση των ΗΠΑ καθώς το όριο χρέους ξεπεράστηκε.
Προκειμένου να μπορέσει να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των αναγκών του κράτους το υπουργείο Οικονομικών έχει μερικά "όπλα" τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς να χρειάζεται τη συγκατάθεση της αντιπολίτευσης.
Τα μέτρα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δύο στάδια και το πρώτο είναι αυτό που ενεργοποιεί από σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση.
Δείτε εδώ το γράμμα με το οποίο έγινε η σχετική ενημέρωση από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_2116.html

Γιατί όχι σε δανειακές συμβάσεις με άλλες χώρες;


Αρχικά ας πειραματιστούμε να ξεχάσουμε ποιοι λόγοι οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο και η εκκίνηση της σκέψης γίνεται τη στιγμή που η χώρα δεν έχει κάποια άλλη διέξοδο και μοιραία οδηγείται στην υπογραφή του περιβόητου Νόμου 3845/10, γνωστός ως "μνημόνιο". Εννοείται πως υπάρχουν προηγούμενες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, αλλά καλό είναι να διδασκόμαστε και από το παρόν...

Νοερά μεταβαίνουμε στο Μάιο του 2010 και η νέα δανειακή σύμβαση με Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. , περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων και την απαγόρευση δανειακής σύμβασης της Ελλάδας με άλλες χώρες. Το αναγκαίο χρήμα δίδεται από τους δανειστές και η χώρα προς στιγμή αποφεύγει τη χρεωκοπία.

Από αυτό το σημείο και έπειτα αρχίζει ένας κύκλος συνομωσιολογίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ίδια η συνομωσιολογία δεν έχει χρονικά σημεία ύπαρξης κατά τη σύναψη της εν θέματι σύμβασης.

Το φοβερό σενάριο λέει ότι προσήλθε αυθόρμητα η Κίνα και προθυμοποιήθηκε να μας χορηγήσει δάνειο με τις δικές της αξιώσεις ως αντάλλαγμα. Ορισμένες από αυτές έχουν ήδη γίνει γνωστές - πέραν της εκμετάλλευσης των λιμανιών που εκχωρήθηκαν σε προηγούμενο χρόνο-, όπως της παραχώρησης εκμετάλλευσης των σιδηροδρόμων σε κινεζικών συμφερόντων εταιρίες.

Το ίδιο και με τη Ρωσία, βεβαίως με πιο ιδιαίτερο τρόπο.. "Αναλαμβάνω το δημόσιο χρέος σας, αλλά δώστε μου μία περιοχή σε νησί σας ώστε να στήσω εκεί μία πολεμική ναυτική βάση. Έτσι και αλλιώς εκείνη των Αμερικάνων την έχετε παραχωρήσει για ψίχουλα".

Στην πρώτη περίπτωση η κυβέρνηση είπε όχι, γιατί το μνημόνιο δε μας το επέτρεπε, ενώ η δεύτερη περίπτωση ουδέποτε επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Αν πάλι, η πρόταση της Κίνας ήταν συμφέρουσα σε σύγκριση με το μνημόνιο, ποια θα ήταν η στάση της Ελλάδας;

Θα πείραζε να καταγγείλουμε τη σύμβαση του μνημονίου και να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα από την Κίνα;

Από τη στιγμή που πολλοί από εσάς καταγγέλλετε τα ευφάνταστα σενάρια, δώστε μία απάντηση γιατί φερόμαστε πολιτικά ως χώρα σε καθεστώς ομηρίας από το Δ.Ν.Τ.

Για ποιο λόγο να μην παρεκκλίνουμε των υποχρεώσεων μας σε περίπτωση εμφάνισης ευνοϊκότερης δανειακής συνθήκης;

Μήπως θα στενοχωρηθούν οι εταίροι μας της Ε.Ε. ή θα αποτελέσουμε το κακό παράδειγμα για συμφέροντα των διεθνών οίκων και πάλι το γερμανικό focus θα μας αποκαλεί "απατεώνες";

Μήπως κάποια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά- όπως η συμφωνία για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη- θα οδηγούσε σε νέο Δεκέμβρη του 2008;

Μήπως και πάλι θα έβγαιναν νέα σκάνδαλα στη φόρα τύπου Siemens( διακομματικά);

Μήπως τα εξωτερικής πολιτικής παιχνίδια με την ΑΟΖ θα μας έφερναν σε άσχημη θέση αναφορικά με μελλοντική της αξιοποίηση;

Μήπως σωρευτικά θα γίνουν όλα όσα προαναφέρθηκαν;

Υπάρχει κάτι που δεν το βλέπουμε ή ο πολιτικός μας στρουθοκαμηλισμός δεν έχει πια όρια;

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν μόνο τα όσα μας παρουσιάζονται από τους τηλεοπτικούς διαύλους;

Από τη στιγμή που η οικονομική θέση μας επιδεινώνεται διαρκώς και οι απαιτήσεις, των ήδη δανειστών μας, γίνονται όλο και παρανοϊκότερες (π.χ. πώληση νησιών), ίσως η πολιτική ηγεσία πρέπει να αναζητήσει και το δεύτερο πόλο είσπραξης των απαιτούμενων κονδυλίων.

Η απόγνωση του λαού δεν έχει προηγούμενο και το μέλλον, ειδικά στον εμπορικό κόσμο φαντάζει τραγικό.

Η ύφεση έχει αιτία , αλλά έχει πάτο;

Αν αγαπά κάποιος αυτό τον τόπο, επιτέλους, ας τολμήσει...

Όλοι θα είναι δίπλα του και θα τον στηρίξουν!

Σχόλιο ιστολογίου: Το έγκλημα έχει ήδη συντελεσθεί. Η παρούσα κυβέρνηση υπέγραψε την πλήρη, την απόλυτη και χωρίς δικαίωμα αλλαγής, παραχώρηση όλων των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Έτσι έχουμε μεταβληθεί σε χώρο από τον οποίο θα καλύψουν τις απαιτήσεις - ανάγκες τους οι "δάνειες δυνάμεις". Μόνο μία άλλη κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει και να διαγράψει τις υπογραφές της παρούσας κυβέρνησης των θλιβερών ανθυποκυβερνώντων. Το ζητούμενο είναι γιατί υπέγραψαν την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας. Επειδή πίστευαν πως θα την σώσουν και δεν διάβασαν (καλή τη πίστη) την δανειακή σύμβαση ή επειδή υπάρχει κάτι περισσότερο από τριάντα αργύρια;

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/05/blog-post_5276.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        [16/05/2011]       

    Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθές στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ η πρώτη δημόσια εμφάνιση του κινήματός μας,που αφορούσε την παρουσίαση των βασικών μας θέσεων.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν  περίπου 700 άτομα από την περιοχή της Αττικής και τις γύρω περιοχές.Το ακροατήριο αποτελούσαν άτομα όλων των ηλικιών καθώς και εκπρόσωποι του κλήρου,των σωμάτων ασφαλείας,της παδείας,του δικαστικού και του ιατρικού κλάδου,αγρότες,οδηγοί ταξί,νοικοκυρές,ιδιώτες και επιχειρηματίες.

    Η κεντρική ομιλία του επικεφαλή του κινήματος κου Γεωργίου Κανιάρη ποινικολόγου είχε διάρκεια περίπου μια ώρα  και κάλυψε πλήθος θεμάτων που απασχολούν τον μέσο έλληνα σήμερα.Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα ακύρωσης του μνημονίου,στην διεκδίκηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης(ΑΟΖ) στο Αιγαίο καθώς επίσης και των ζητημάτων της Θράκης και του Μακεδονικού – που αφορούν την Εθνική μας κυριαρχία.

    Μεγάλη σημασία δόθηκε επίσης στο αίτημα καταγραφής του πραγματικού χρέους της χώρας και την διαγραφή του υπολοίπου,στην παροχή κινήτρων σε μικρούς και μεγάλους  επενδυτές με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη,στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την καταπολέμηση της ανεργίας,στην οργάνωση της αγροτικής πολιτικής και ανάπτυξης,στην αναμόρφωση του πανεπιστημιακού ασύλου και την αλλαγή στο σύστημα αξιολόγησης των καθηγητών και του τρόπου διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών,την επιτάχυνση των διαδικασιών σχετικά με τα αιτήματα χορηγήσεως πολιτικού ασύλου,την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,την βελτίωση της εκπαίδευσης των αστυνομικών και κάλυψη των εξοπλιστικών τους αναγκών,την παραπομπή όλων των υποθέσεων πολιτικής διαφθοράς στη δικαιοσύνη και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών,τον απεγκλωβισμό των περιφερειαρχών και τον δημόσιων υπηρεσιών από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες,την ανάδειξη των ανώτερων λειτουργών μέσω εσωτερικών αξιοκρατικών διαδικασιών και την κατάργηση των απευθείας διορισμών τους από την εκάστοτε κυβέρνηση κ.α. – καθώς και την γενικότερη ενίσχυση των θεσμών.

    Στόχος του κινήματός μας αποτελεί το να δώσουμε βήμα εκφρασης σε νέα,ακομμάτιστα πρόσωπα που πιστεύουν ότι η λύση στα χρόνια προβλήματα της χώρας μας θα δοθεί μέσω της πολιτικής ενεργοποίησης και επιλογής.

    Τον κο Κανιάρη πλαισιώνουν επίσης η κα Μαρίνα Παπαγιάνη – επιχειρηματίας 53 ετών και ο κος Δημήτρης Καπερώνης φυσικός-μετεωρολόγος 31 ετών.

    Χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος και ιδρυτής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Πολιτεία» κος Χ. Χατζηαναστασίου.

    Εντός ολίγων ημερών θα επισκευφθούμε περιοχές ανά την Ελλάδα με σκοπό την καταγραφή των τοπικών προβλημάτων και την ενίσχυση της στελέχωσής μας.

    Για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις θέσεις μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ακόλουθο ιστότοπο www.eleutheroi-ellines.gr καθώς και να καλείτε στα 210-3242866 και 210-3612028.


Με τιμή,
-- 
Εκπρόσωπος Τύπου 
Ευσταθία Δ. Χρυσοβέργη
Τηλ. επικοινωνίας: 
6951090222 , 6947141291 .
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_8910.html

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_2201.html

Δείτε τι έλεγαν οι Ρώσοι για την ελληνική αντίσταση και βίντεο από τη παρέλαση στη Μόσχα

Μηνυμα του Ραδιοφωνικου Σταθμου της Μοσχας της 27ης Απριλίου 1942,
“..Επολεμήσατε άοπλοι εναντίον πανόπλων και ενικήσατε. Μικροί εναντίον Μεγάλων και επικρατήσατε. Δεν ητο δυνατόν να γίνει αλλοιώς διότι είσθε Έλληνες. Εκερδίσαμεν χρόνον διά να αμυνθώμεν.
Ως Ρωσοι και ως άνθρωποι θα σας ευγνωμονούμεν”.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=५६९६
Πηγή

http://gdailynews.wordpress.com/
 

http://greeksurnames.blogspot.com/2011/05/blog-post_3951.html

Σε δίκη παρεπέμπτεται η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου!!!


Για «εκ προθέσεως παράλειψη δήλωσης πόθεν έσχες»

Την παραπομπή σε δίκη, της κόρης του πρώην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, για μη υποβολή δήλωσης «πόθεν έσχες», διατάσσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών. Οι εφέτες «δείχνουν» στην κ. Αρετή Τσοχατζοπούλου το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, για την κατηγορία της «εκ προθέσεως παράλειψης δήλωσης 'πόθεν έσχες' κατ΄εξακολούθηση», με βούλευμα τους (αριθμός 1207/2011) με ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

Η κατηγορία σε βάρος της κόρης του πρώην Υπουργού στηρίζεται στο γεγονός, σύμφωνα με το βούλευμα, ότι δεν υπέβαλε δήλωση για τα έτη 2007 και 2008, ενώ ήταν υποχρεωμένη.

Η κ. Τσοχατζοπούλου διατέλεσε διοικητής στο ΠΙΚΠΑ, απ' όπου αποχώρησε το 2005. Έτσι, σύμφωνα με τον νόμο, ακόμα και μετά από συνταξιοδότηση, ήταν υποχρεωμένη να υποβάλλει σχετική δήλωση για τα επόμενα τρία έτη. Η κατηγορουμένη υπέβαλε δήλωση το 2006, αλλά «εκ προθέσεως παρέλειψε» να υποβάλει τα επόμενα δύο.

Ο εισαγγελέας Εφετών Γιάννης Αγγελής, που μελέτησε τα στοιχεία, υπέβαλε στο Συμβούλιο Εφετών παραπεμπτική πρόταση, κρίνοντας πως η αιτιολογία που προέβαλε η υπόχρεη, περί ασθένειας μέλους της οικογένειας της, δεν ήταν πειστική.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Άκη Τσοχατζόπουλο διενεργείται, μέσω του ΣΔΟΕ, έρευνα για περιουσιακά του στοιχεία, στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης των υποβρυχίων.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_7007.html

Ανεξάρτητος οργανισμός θα αναλάβει τις ιδιωτικοποιήσεις;

Ένα μυστικό σχέδιο ίδρυσης ανεξάρτητου οργανισμού, που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα... ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, φαίνεται πως έχει η τρόικα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής». Ο οργανισμός, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα διοικείται από ξένους εμπειρογνώμονες και θα τεθεί εκτός της δικαιοδοσίας της κυβέρνησης. Παράλληλα, με όπλο την πέμπτη δόση, οι δανειστές επιδιώκουν τη συναίνεση της αντιπολίτευσης και σκέπτονται σοβαρά να ζητήσουν την ψήφιση του σχεδίου από 180 βουλευτές, καθώς και την επιβολή πρόσθετων μέτρων ύψους 10 δισ. ευρώ για το 2011, έτσι ώστε το «νέο μνημόνιο» να καταστεί δεσμευτικό ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.

Κατά την εφημερίδα, το σχέδιο αυτό της τρόικας θα προταθεί στην κυβέρνηση ως «τελεσίγραφο» και θα προβλέπει ότι τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις θα κατευθύνονται στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους μέσω ενός προγράμματος επαναγοράς ομολόγων.
epikaira
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_3772.html

Η “αφροδισιακή” έλξη της εξουσίας

Στην Ελλάδα, δεν θα είχε συλληφθεί η «καμαριέρα», όπως εύκολα λέγεται με θαυμασμό στο αμερικανικό σύστημα, που στην προκειμένη περίπτωση, διαπομπεύει, παρά τιμωρεί, όπως επιβάλλεται από το νόμο τον Ντομινίκ Στρος Καν.

Ειδικότερα, όταν πρόκειται για μια διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητα, που .....
καταστροφή του ωφελεί πολλούς!

Η δε επίκληση της ισότητας απέναντι στο νόμο, για την περίπτωση Στρος Καν, είναι επίπλαστη. Η ισότητα, προϋποθέτει το σεβασμό της προσωπικότητας και το τεκμήριο της αθωότητας. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Το κακό είναι ότι ο Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ, είχε δώσει και άλλα ανάλογα δείγματα, που δεν πρέπει όμως να συνδέονται με την ικανότητά του, ως πολιτικού και ως οικονομολόγου.

Οι ιθύνοντες του ΔΝΤ δεν απολαμβάνουν, προς το παρόν, διπλωματικής ασυλίας, όπως στους Διεθνείς Οργανισμούς. Η σχετική σύμβαση είναι έτοιμη αλλά δεν έχει ακόμα υπογραφεί και επικυρωθεί.

Το θέμα όμως δεν είναι οι νόμοι, ή καλύτερα μόνο οι νόμοι. Είναι ποιος αποφασίζει στην προανακριτική φάση, για την τύχη του Στρος Καν. Όταν υπάρχουν, εκ των πραγμάτων, δύο μόνο μαρτυρίες, του Γενικού Διευθυντή και της καμαριέρας, μαρτυρίες αντιφατικές εξ ορισμού.

Με απλές κατηγορίες και ενδείξεις, δεν είναι δυνατόν να διαπομπεύεται ένας άνθρωπος, στα χέρια του οποίου κρεμόταν μέχρι προχθές, το οικονομικό μέλλον ορισμένων χωρών αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Όχι να του τη χαρίσεις. Προς Θεού! Αλλά, διακριτικά, να βρεθεί μια πρόφαση να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, αφήνοντας τη δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της.

Δεν τον βγάζεις στη μέση της Νέας Υόρκης πισθάγκωνα με χειροπέδες, και τον «σπρώχνεις» να καθίσει στη μέση του πίσω καθίσματος, μεταξύ δύο αστυνομικών… για να μη δραπετεύσει!

Ο Στρος Καν, ανεξαρτήτως αν αποδειχθεί αθώος ή ένοχος, τελειώνει την πολιτική του σταδιοδρομία και την αποστολή του στην Ουάσιγκτον σήμερα. Η καμαριέρα, μόλις την ξεκινάει, αύριο. Ανεξαρτήτως, εάν υπήρξε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έχουμε, δυστυχώς, πολλά παραδείγματα στην ιστορία του κόσμου, που συνδέονται με τον αφροδισιακό χαρακτήρα της πολιτικής και της ηγετικότητας, που, συνήθως είναι αμφίδρομος. Αυτό που λέει ο λαός, «πάνε γυρεύοντας». Να μη σου τύχει!

http://www.statesmen.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_8096.html

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ… BURBERRY ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ!!

Γράφει ο "porfyros"


«Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» μου έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά, μόνο που δεν πρόλαβε (ευτυχώς) να ζήσει τα χάλια μας, όπου πλέον βρέθηκαν μαυρόσυκα κάτω από τη μηλιά του αμαρτήματος  όπου η ανθελληνική αριστεροθολοκουλτούρα έκοψε το μήλο... στην παρότρυνση του «όφη» του νεοθωμανισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Από μικρό παιδί κοιτούσα με απορία από τη δεκαετία του 80 ακόμη, τους εργατοπατέρες και τους ψευτοαριστεριστές με τα πολύχρωμα μπλουζάκια νομίζοντας ότι το σύμβολο της αριστεράς και της ΓΣΕΕ ήτανε το κροκοδειλάκι της LACOSTE

Στην εποχή όμως που η παγκοσμιοποίηση μας επιβάλλεται κατόπιν του συνοριακού μαζικού «βιασμού» μας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες (μουσουλμάνους & ισλαμιστές κυρίως)ιδιαίτερα κατά  την τελευταία δεκαετία, ο πολυπολιτισμικός ανθελληνισμός δείχνει να ενώνεται με την ανθελληνική θολοκουλτούρα στη στάχτη και στη… BURBERRY των μαύρων καβαλάρηδων καίγοντας ακόμα και τα πράσινα και κόκκινα κροκοδειλάκια της ελληνικής ποικιλίας syndicalicious mizadorious!
Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι οι περισσότεροι νεοέλληνες αποξενωμένοι από την παιδεία της ψυχικής πληρότητας και εκδιωκόμενοι από τις ηθικές και πνευματικές αξίες του έθνους και της πατρίδας, μαϊμουδοκαλύπτουν τα ψευδή κενά της υλιστικής εξάρτησης με την υποβολή τους αγοράζοντας κάθε είδους μαϊμού στάχτη και… BURBERRY.
Κρίμα… είναι άσχημο και σκληρό το θήραμα να ταΐζει τον ίδιο τον «κυνηγό του» ! 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/burberry-porfyros.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! KAYΣΙΜΟ ΝΕΡΟ; Και ΟΜΩΣ !! ANTΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΜΩΣ;;

O σπινθηρισμός του Ελληνικού πνεύματος απέναντι στόν σπινθηριμό της λαίλαπας της ενεργειακής τρομοκρατίας







http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/ant.html

Το γράφημα μαγνητικής ακτινοβολίας του HAAARP δείχνει συχνές αυξομειώσεις!


Στις 15 και 16 Μαΐου το μαγνητόμετρο για το haarp άρχισε να δείχνει κάποια αλλόκοτα βυθίσματα !! Δεν υπονοούμε τίποτα μιας και ..ίσως τα αποτελέσματα αυτών αν 'δείξουν" θα "δείξουν" σε μερικές μέρες..και επειδή η έρευνα μας δε έχει φτάσει ακομα στην απόλυτη λύση του γρίφου  αυτού του  "όπλου" απλά θα σας παρουσιάζουμε τις όποιες μετρήσεις και ανωμαλίες...ευχόμενοι να μην φτάσουν να οδηγούν μαθηματικά σε καταστροφές. Άρα σημειώστε για αρχή τις ημερομηνίες!! ...Προσωπική παρατήρηση (μεχρι στιγμής στατιστικά) είναι ότι φαινόμενα δημιουργούνται μετά από 5-7 μέρες από κάθε ...ανώμαλη συμπεριφορά !

http://katohika.blogspot.com/2011/05/haaarp.html

Ακροδεξιούς βλέπει ο ταρζάν πίσω από τους ταμπουρωμένους λαθρομετανάστες


Το βρώμικο ρόλο του zougla τον ξέρουμε χρόνια. Αλλά οι προβοκάτσιες που επιχειρούν να στήσουν εδώ και μέρες οι ρουφιανοι του καθεστώτος βγάζουν μάτι, δείγμα του πόσο προχειροφτιαγμένες είναι και πάντα καταφέρνουν στο τέλος να αυτοξεφτιλίζονται.

Εδώ και μια ώρα κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση...

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας για την σύλληψη δύο κακοποιών, οι οποίοι έχουν ταμπουρωθεί σε νεοκλασικό σπίτι και εκτιμάται ότι διαθέτουν βαρύ οπλισμό.
Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα αλλοδαπός κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από ενόπλους στην Οδό Αριστοτέλους 61. Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, που ούτως ή άλλως ήταν σε επιφυλακή λόγω των συγκεντρώσεων.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τους δράστες, που εκτιμάται ότι ήταν αλλοδαποί, να μπαίνουν σε νεοκλασικό κτήριο στην συμβολή των οδών Σμύρνης και Φυλής. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις, που έχουν κυκλώσει την περιοχή.

Υπάρχει ο φόβος ότι οι δύο δράστες έχουν στα χέρια τους βαρύ οπλισμό, ίσως και καλάσνικοφ. Για τον λόγο αυτό η αστυνομία κάνει προσεκτικές κινήσεις, επιδιώκοντας να εξουδετερώσει και να συλλάβει τους δύο δράστες.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/106380.html 

Τώρα οι αλλοδαποί έγιναν ξαφνικά ακροδεξιοί! Παντού ακροδεξιοί! Και στα Εξάρχεια στην επίθεση με μολώτοφ ακροδεξιοί! Και για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το νεκρό Μπαγκλαντεσιανό ακροδεξιοί! Σε λίγο αν στραβωκαταπιεί ο ζούγκλας θα λέει ότι το προκάλεσαν ακροδεξιοί!

Για την εξέλιξη της υπόθεσης θα σας κρατάμε ενήμερους

egersis
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_5587.html

Αν αληθεύει είναι η πιο επικίνδυνη φήμη που άκουσα τις τελευταίες μέρες....

Το λάβαμε από το ΑΝΤΙ-Αντιπροσώπευση και σας το παραθέτουμε για προβληματισμό με σχετική επιφύλαξη:
(Σημείωση ανήκει στις αναρτήσεις που "εξαφανίστηκαν" μετά την επαναφόρα του Blogger κι επαναδημοσιεύθηκε)
Το Φεβρουάριο του 2011 , είχαμε γνωστοποιήσει τις εκδρομικού τύπου επισκέψεις ομάδων μισθοφόρων, όπως τις είχαμε ονομάσει. (δες σχ.αναρτήσεις)...

Είχαμε εκφράσει το φόβο, πως ενόψη των....
κινητοποιήσεων του Φεβρουαρίου 2011 , οι ομάδες αυτές (αποτελούμενες από γάλλους λεγεωνάριους και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ κοσοβάρους φονιάδες) ίσως παίξουν προβοκατόρικο ρόλο στα πλαίσια της δημιουργίας εξέγερσης στην Αθήνα (αρχικά).

Σήμερα 12/5/2011 και μετά την δολοφονία 21χρονου Μπαγκλαντεσιανού στις 7πμ αρχίζουν να λαμβάνουν υπόσταση οι φόβοι μας.

"Αντίδοτο" (για το 1-1 στο "σκορ) στην στυγνή δολοφονία του 44χρονου Έλληνα , πατέρα 4 παιδιών, η οποία ξεσηκώνει και ενώνει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες , τι καλύτερο από μια δολοφονία (σφαγή με μαχαίρι) ενός λαθρομετανάστη η οποία θα δράσει ως αφορμή για να κατεβάσουν οι "πρωτοβουλίες" και τα "δίκτυα" στους δρόμους όλους τους μπαχαλάκηδες και τις ορδές των εκατομμυρίων μουσουλμάνων (εκπαιδευμένων φονιάδων) για "εκδίκηση;

Ο 21 ετών Μπαγκλαντεσιανός όμως φαίνεται δεν ήταν η "πρώτη" επιλογή... Μάλλον "επιλέχθηκε" μετά την ΑΠΟΤΥΧΙΑ των "ελλήνων" "αστυνομικών" να δώσουν το επιθυμητό θύμα από την προηγούμενη.

Πιστεύεται πως ο 31 ετών Έλληνας διαδηλωτής (που χαροπαλεύει και μάλλον ήταν ένας από τους αυθορμήτως κατελθόντες στην πορεία) ήταν το επιθυμητό "χτύπημα" Ένα πρόβατο προς σφαγή, η πολιτική ταυτότητα και το κοινωνικό προφίλ του οποίου όπως φάνηκε, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!!!

Θυμηθείτε πως ΑΜΕΣΑ και σε ΧΡΟΝΟ dt διέκοψαν την "απεργία" τους ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της "Ενημέρωσης"...... για να κλάψουν τους 4 άτυχους του περυσινού Μαϊου !!!

Χθες ....... ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ από τους ΑΛΗΤΕΣ, ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Πού κολλάνε, όμως, οι επι μακρόν παραμένοντες πληρωμένοι φονιάδες εν Αθήναις;
Κολλάνε σε φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ βρίσκονται τοποθετημένοι πληρωμένοι (από ποιόν;) δολοφόνοι για τις δύσκολες ώρες.....
Κολλάνε σε μια φήμη, που κυκλοφόρησε από παρευρισκόμενους στο πεζοδρόμιο του Zonar's , οι οποίοι παρατήρησαν πως στην χθεσινή διαδήλωση, υπήρχε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ "ΜΑΤ" αποτελούμενη από "άνδρες" σιωπηλούς, χωρίς το προβλεπόμενο σύστημα επικοινωνίας με άλλες ομάδες ή το κέντρο συντονισμού. Τι να το κάνουν πάντως; Κατά τη διάρκεια εφόδου οι κραυγές τους αναγνωρίστηκαν σε βαριά βόρεια αλβανική διάλεκτο (μοιάζει με κοσοβάρικη). Μερικοί μίλησαν και για λέξεις στα γεωργιανά!!
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_6079.html

Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν


Απορρίφθηκε αίτημα εγγύησης!!!

Υπό κράτηση παραμένει ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Το ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημα για εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων που πρότειναν οι δικηγόροι του, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία.

Ο Strauss-Kahn προσήχθη στο ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας (γύρω στις 18.00 ώρα Ελλάδος) φανέρα καταβεβλημένος και με χειροπέδες.

Ο 62χρονος αξιωματούχος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για προσωπικά θέματα και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της αμερικανικής μητρόπολης, δεν έχει διπλωματική ασυλία. Κρατήθηκε για 30 ώρες σε ειδική μονάδα σεξουαλικής κακοποίησης στις φυλακές του Χάρλεμ και χθες κατηγορήθηκε για «εγκληματική σεξουαλική πράξη, παράνομη κράτηση και απόπειρα βιασμού».

Σήμερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γάλλου αξιωματούχου δήλωσε πως ο πελάτης του θα παλέψει σκληρά κατά των κατηγοριών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη γυναίκα που προέβη στις καταγγελίες τον αναγνώρισε.

Φαίνεται πάντως ότι οι διωκτικές αρχές έχουν βεβαιωθεί ότι είναι απολύτως αληθινές οι καταγγελίες της 32χρονης καμαριέρας η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Επιπλέον, μετά τη θαρραλέα καμαριέρα, ανοίγουν τα στόματα και άλλων γυναικών. Όχι μόνον για τη "κινητικότητα" του με διάφορες καμαριέρες των διαφόρων ξενοδοχείων αλλά φήμες αναφέρονται και για συμμετοχή του σε λέσχες ανταλλαγής συζύγων ενώ μήνυση ετοιμάζεται να του υποβάλει και μία δημοσιογράφος καθώς και μία παλιά συνεργάτιδα του όλες βέβαια για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν θα προσαχθεί στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κατηγορητήριο και με ποινές που φθάνουν έως και σε 20 χρόνια κάθειρξης.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_8045.html

ΤΩΡΑ ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ! Απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για εγγύηση 1 εκατ.

Προφυλακίστηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν
Απορρίφθηκε πριν από μερικά λεπτά το αίτημα της υπεράσπισης του Ντομινίκ Στρος-Καν για εγγύηση ενός εκατ. δολαρίου, καθώς η δικαστής της έδρας δέχτηκε τελικά το αίτημα του εισαγγελέα και όχι της υπεράσπισης του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελία της Νέας Υόρκης ζήτησε την κράτησή του με την αιτιολογία ότι σε περίπτωση που ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαφύγει στη Γαλλία, τότε οι αμερικανικές αρχές δε θα έχουν καμία δικαιοδοσία να του ζητήσουν να επιστρέψει.


Παράλληλα, υποστήριξαν ότι ερευνούν και άλλη παρόμοια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ υποστήριξαν ότι τα πρώτα στοιχεία επαληθεύουν τους ισχυρισμούς της 32χρονης καμαριέρας.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 20 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία, η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο γύρω στο μεσημέρι, ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν έκανε τις διατυπώσεις για να αφήσει το δωμάτιό του στο Sofitel γύρω στις 12:30, δηλώνει ξενοδοχειακή πηγή.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ολοκλήρωσε το Σάββατο τις απαιτούμενες διατυπώσεις για να αφήσει το δωμάτιό του στο Sofitel της Νέας Υόρκης μεταξύ 12:28 και 12:38 τοπική ώρα, και η καμαριέρα που τον κατηγορεί μπήκε στο δωμάτιο γύρω στο μεσημέρι, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή του ξενοδοχειακού ομίλου Accor.

«Η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο γύρω στο μεσημέρι. Και εκείνος έκανε τις διατυπώσεις στη ρεσεψιόν μεταξύ 12:28 και 12:38», δήλωσε η πηγή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη.

Ο όμιλος Accor, στον οποίο ανήκει το Sofitel, έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), είχε ανακοινώσει την αναχώρησή του στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει εάν ήταν τακτικός πελάτης του ξενοδοχείου, ούτε για πόσο χρονικό διάστημα αναμενόταν να παραμείνει εκεί.

Μια πηγή του ομίλου, δήλωσε ότι μόλις οι διατυπώσεις εξόδου ολοκληρώθηκαν, ήταν αδύνατο να επιστρέψει στο δωμάτιο, καθώς η κάρτα πρόσβασης είχε απομαγνητιστεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε μείνει έξι φορές σε δεκαοχτώ μήνες στο ξενοδοχείο αυτό της Νέας Υόρκης, καθώς και πέντε φορές το 2010. Ήταν η πρώτη του παραμονή στο ξενοδοχείο φέτος.

Αρχικά, δεν προβλεπόταν να μείνει σε αυτή τη σουίτα, αλλά τελικά έμεινε σε αυτήν, που ήταν πολύ υψηλότερου επιπέδου, επειδή δεν ήταν κατειλημμένη, διευκρίνισε η πηγή.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν «δεν ήταν τακτικός πελάτης αυτής της σουίτας», ούτε όμως και η καμαριέρα τακτοποιούσε το εσωτερικό της συχνά, πρόσθεσε.

Η εσωτερική διαμόρφωση της σουίτας 2806, στην οποία έμεινε ο DSK, «δεν είναι πολύ πρακτική» και μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι «δεν ακούγεται καθόλου μια υπάλληλος που εισέρχεται στο δωμάτιο», δήλωσε από την πλευρά του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πολ Ντιμπρίλ, συνιδρυτής του Accor.

«Το μπάνιο βρίσκεται στο βάθος της σουίτας, μετά από μια γωνία των τοίχων», δήλωσε ο κ. Ντιμπρίλ που έχει μείνει πολλές φορές στην σουίτα αυτή.
Η ίδια ξενοδοχειακή πηγή προσέθεσε ότι το ποσό που κατέβαλε ο Στρος-Καν για την παραμονή του στη σουίτα 2806 ήταν 525 δολάρια.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/4-1.html

Το πέτρινο ημερολόγιο των..."Μάγιας"!!! (video)

Η πυραμίδα του Kukulcan βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο του Chichen-Itza βόρεια της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό, χτίστηκε από τους Μάγιας περίπου στο 800 μ.Χ. και έχει ύψος 25 μέτρα.

Το μνημείο αυτό ήταν το πέτρινο ημερολόγιο των Μάγιας, που αργότερα ονομάστηκε «το κάστρο» (El Castillo). Επίσης έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO το 1988.


Σε κάθε πλευρά της πυραμίδας υπάρχει....
 μία σκάλα που αποτελείται από 91 μικρά και απότομα σκαλιά. Αν στο άθροισμα των σκαλιών (364) προσθέσουμε και το τελευταίο διάζωμα σχηματίζουμε τον αριθμό των ημερών του έτους.
.. Τα 9 διαζώματα σε κάθε έδρα χωρίζονται στη μέση από τη σκάλα σχηματίζοντας 18 τμήματα που αντιπροσωπεύουν τους 18 μήνες (με 20 ημέρες ο καθένας) του ημερολογίου των Μάγιας.Σε κάθε ισημερία (21 Μαρτίου και 21 Σεπτεμβρίου) παρατηρείται στη βόρεια πλευρά ένα παράξενο φαινόμενο: το φως του ήλιου συνδυάζεται με τις σκιές και δημιουργούν μια σειρά από τρίγωνα. Το φαινόμενο διαρκεί περίπου 3 λεπτά.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξήχθη με πρωτοβουλία της ελβετικής οργάνωσης New7Wonders το 2001 (τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν το 2007) η πυραμίδα είναι ένα από τα νέα επτά θαύματα του κόσμου. Τα υπόλοιπα έξι είναι:

Το Σινικό τείχος της Κίνας, η Πέτρα στην Ιορδανία, το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στην Βραζιλία, το Μάτσου Πίτσου στο Περού, το Κολοσσαίο στη Ρώμη και το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία. 





http://periergaa.blogspot.com/2011/05/video_15.html#more
http://katohika.blogspot.com/2011/05/video.html

Πύλος: Ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Πύλος: Ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών

Ποια αόρατα σωματίδια της ύλης που έχουν σχέση με τη δημιουργία του σύμπαντος...
αναζητούν οι επιστήμονες σε βάθος 5.000 μέτρων κάτω από τη θάλασσα;
Στο φρέαρ των Οινουσσών κοντά στην Πύλο πραγματοποιείται ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών.
Αστρονομία και κατασκευή τηλεσκοπίου στα βάθη της ...

θάλασσας.
Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό.
Ενα από τα σημαντικότερα πειράματα στην ιστορία της Φυσικής βρίσκεται σε εξέλιξη
εδώ και δύο δεκαετίες, τριάντα ναυτικά μίλια έξω από την Πύλο, μέσα στη θάλασσα, σε βάθος πέντε χιλιάδων μέτρων.
Είναι το πείραμα ανίχνευσης νετρίνων, με την ονομασία Νέστωρ (λόγω του βασιλιά της περιοχής στην αρχαιότητα), που προβλέπει την τοποθέτηση ενός τεράστιου τηλεσκοπίου 12 ορόφων με διάμετρο 32 μέτρα και συνολικό ύψος 330 μέτρα, μεγαλύτερο και από τον πύργο του Αϊφελ.
Μέσα από αυτό αναδύεται μια νέας μορφής αστρονομία, πέρα από τον ουρανό και πέρα από την υπάρχουσα επιστημονική γνώση, από την οποία ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και επικεφαλής του προγράμματος Λεωνίδας Ρεσβάνης και η ομάδα του αναμένουν το απρόσμενο επιχειρώντας να χαρτογραφήσουν τα πιο αρχέγονα και τα πιο περίεργα σωματίδια της ύλης, τα άγνωστα νετρίνα.
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το ομώνυμο πρόγραμμα NESTOR (Neutrino Extended Submarine Telescope with Oceanographic Research) που συγχρηματοδοτείται από τη γενική γραμματεία έρευνας και τεχνολογίας και τον ΟΟΣΑ (Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη) έχει στόχο να φτιάξει έναν νέο χάρτη του ουρανού μελετώντας νετρίνα υψηλής ενέργειας, μια μορφή ακτινοβολίας που δεν έχει μελετηθεί καθόλου και της οποίας οι ιδιότητες μπορεί να αλλάξουν άρδην την αντίληψη για τη δημιουργία του σύμπαντος.
Οπως υποσττηρίζουν οι επιστήμονες, τα νετρίνα, τα σωματίδια-φαντάσματα που είναι ηλεκτρικά ουδέτερα και έχουν σχεδόν μηδενική μάζα, ταξιδεύουν ευθύγραμμα και αδιάκοπα στις αχανείς εκτάσεις του σύμπαντος με ταχύτητες σχεδόν όση και η ταχύτητα του φωτός, χωρίς να παρεκκλίνουν, να αντιδρούν ή να διασπώνται από τη μεσοαστρική ύλη και ταξιδεύουν από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, το περίφημο Big Bang (Μεγάλη Εκρηξη) που έλαβε χώρα πριν από 15 δισεκατομμύρια χρόνια.
Οι αόρατοι αυτοί ταξιδιώτες του Διαστήματος κρύβουν μέσα τους πληροφορίες για τη δημιουργία του σύμπαντος και για τον λόγο αυτό το Ινστιτούτο Νέστωρ στην Πύλο εκμεταλλεύτηκε μια γεωγραφική ιδιομορφία της περιοχής προκειμένου να «εγκλωβιστούν» και να «φωτογραφηθούν» κάποιες από τις ποσότητες αυτών των σωματιδίων που φτάνουν στη Γη.
Ετσι λοιπόν, σε απόσταση μόλις 7,5 ναυτικών μιλίων από το νησί Σαπιέντζα και 11 ν.μ. από τη Μεθώνη, σε βάθος 5.000 μ. εντοπίστηκε ένα τεράστιο υποθαλάσσιο πηγάδι ικανό να «παγιδεύσει» τα ίχνη αυτών των κοσμικών πληροφοριοδοτών.
Οπως μας εξηγεί ο καθηγητής Φυσικής κ. Ρεσβάνης, ο όγκος του νερού πάνω από τον πάτο του πηγαδιού φιλτράρει την κοσμική ακτινοβολία και διευκολύνει την παρατήρηση, με τον ίδιο τρόπο που το σκοτάδι διευκολύνει την παρατήρηση των άστρων.
Είναι το λεγόμενο «φρέαρ των Οινουσσών» που κατεβαίνει ώς τα 5.200 μ., ενώ τα νερά του είναι εξαιρετικά διαυγή. Σε αυτό το βάθος στήνεται αργά αλλά σταθερά το τηλεσκόπιο του προγράμματος NESTOR που περιλαμβάνει έξι ζεύγη ευαίσθητων φωτοπολλαπλασιαστών, συλλέγοντας δεδομένα που αποστέλλονται μέσω ενός υποθαλάσσιου καλωδίου οπτικών ινών μήκους 30 χλμ. στον επιστημονικό σταθμό στην ξηρά, καταγράφονται και αξιολογούνται.
«Τώρα συλλέγουμε πληροφορίες για νετρίνα που έρχονται από την άλλη μεριά της Γης, διότι γι’ αυτά τα σωματίδια η Γη είναι διαφανής.
Περνάνε από τη μια μεριά και βγαίνουν από την άλλη» λέει στην «Espresso» ο Λεωνίδας Ρεσβάνης, καθηγητής Πειραματικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Ινστιτούτου Νέστωρ και προσθέτει:
«Με τα νετρίνα μπορούμε να δούμε πιο βαθιά και πιο μακριά μέσα στο σύμπαν, επειδή ακριβώς δεν απορροφούνται από τίποτα, άρα μπορούμε -αν τα αποκωδικοποιήσουμε- να δούμε πολύ πίσω στον χρόνο – ελπίζουμε ώς τη Μεγάλη Εκρηξη. Παρά τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις το πρόγραμμα προχωρά έστω και με ρυθμούς… κάβουρα. Προσπαθούμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο σε μια γειτονιά του σύμπαντος που κανείςς μέχρι στιγμής δεν έχει κοιτάξει. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε. Αν ξέραμε, δεν θα ήταν συναρπαστικό!»


Διαβάστε περισσότερα: 
24ωρο: Πύλος: Ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_814.html#ixzz1MRGm5mIB
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/24.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters