Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Αυτός είναι ένας γιατρός που τιμά τον όρκο του και ξεκαθαρίζει τη θέση του από αυτή των πολιτικών...!!!

Αγαπητοί φίλοι έκανα τον κόπο να μεταφράσω όλη τη συνέντευξη μιας και στην Ελλάδα οι περισσότεροι εκτός αυτών των λίγων εξαιρέσεων στους οποίους ελπίζουμε, έχουν συνωμοτήσει εις βάρος της ανθρωπότητας. Καμία εξέταση δεν είναι πιο έγκυρη από μια νεκροψία, όπου αποδεικνύονται όλα τα αίτια του θανάτου. Δική σας!!!

Εισαγωγή του εκφωνητή:

Εξετάσεις νεκρών μπορούν να διαπιστώσουν σημαντικές πληροφορίες. Ο γιατρός Dr. Püschel είναι διευθυντής της ιατροδικαστικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Αμβούργου.

Προς σαρωτική επανεκλογή οδεύει ο Πρόεδρος Τραμπ!


Είχαμε τονίσει από το The Flag Report, ότι η εξέγερση των Black Lives Matter και της Αντίφα, θα γύριζε μπούμερανγκ, εκλογικά, στους Δημοκρατικούς και τα ποιοτικά στοιχεία δημοσκοπικής έρευνας, μας δικαιώνουν, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς. Λέγονται πολλές ανοησίες και εκφράζονται ιδιαίτερα ευσεβείς πόθοι από άσχετους με το εκλογικό σώμα των ΗΠΑ, Έλληνες δημοσιογράφους.


Ας ξεκινήσουμε λέγοντας, ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, τα τελευταία 40 χρόνια, εν ενεργεία Πρόεδρος, να χάσει επανεκλογή. Τα γκάλοπ που δημοσιεύονται γενικά, δείχνουν, όπως το 2016, μία ψευδή εικόνα των τάσεων του εκλογικού σώματος. Ο Δουκάκης, για παράδειγμα, 3 μήνες πριν από τις εκλογές, βρίσκονταν 18 ολόκληρες μονάδες μπροστά από τον Μπους, αλλά έχασε τις εκλογές.

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Μέρος Τρίτο – Υπόθεση Μαντλίν, Μαρκέλλας και η Άνγκελα Μέρκελ

ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Πρώτοι είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας (διαβάστε εδώ) για την σχέση της Deutsche Bank, ναυαρχίδα της Γερμανικής οικονομικής βιομηχανίας και μακρύ χέρι του Γερμανικού βαθέως Κράτους, με τον Έπστιν. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην τράπεζα, πριν από μερικές ημέρες, επιβεβαίωσε, όχι μόνο την αξιοπιστία των αποκαλύψεων του The Flag Report, αλλά και τις βαθιές του γνώσεις και στοιχειοθετημένες πληροφορίες του, πάνω στο διεθνές κύκλωμα σατανισμού και παιδεραστίας, που είχε συγκροτήσει ο Έπστιν και το σύστημα Ομπάμα –Κλίντον – Μπάιντεν.

Το ανέκδοτο της ημέρας.

Νίκος Πρασσάς
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. λέει πώς έσωσε τους Έλληνες από τον κορονοϊό και θέλει ξανά την ψήφο του λαού.

– Η νεοταξίτικη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας νέας κ(λ)οπής, μετά το «Κύπρος κείται μακράν» του «Ευρωπαϊστή» Καραμανλή Α΄, δεν θα προλάβει δια του Μητσοτάκη Β΄ να επιβραδύνει τον δρομολογημένο θάνατο της χώρας, αφού η οικονομική της καταστροφή ολοένα και ενισχύεται για τα σαρκοβόρα σχέδια της Ε.Ε. υπέρ των μέτρων «προστασίας» των ..Ελλήνων με την αφαίρεση Πατρίδας.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ "ΚΛΕΜΕΝΑ" -απο την τσέπη του λαού- ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Και η περιφερειακή ιστοσελίδα lamiareport.gr ανακοίνωσε ότι επιστρέφει τα χρήματα του Κράτους για την καμπάνια “Μένουμε σπίτι” λίγες ώρες μετά την παρόμοια κίνηση του Μαρινάκη και του cretalive.gr. Διαβάστε την ανακοίνωση της ιστοσελίδας:...
Εάν μας είχε ζητηθεί να συμμετέχουμε δωρεάν στην καμπάνια για την προστασία των πολιτών από την πανδημία είναι αυτονόητο ότι θα το κάναμε, όπως και όλα τα ΜΜΕ που σέβονται τον εαυτό τους. 

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ? ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

Ion Maggos
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΜΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ. [ΜΑΤΡΙΞ]
Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ
O ΝΟRMAN BERGRUN έχει μακρά ιστορία στην ερεύνα του διαστήματος.

Έλληνας καθηγητής Γενετικής αμφισβητεί τον ΠΟΥ – «Σαν τον Τραμπ μας τα λες», τι απάντησε (ΒΙΝΤΕΟ)


Τι είπε για τις πολιτικές πιέσεις

Ο Μανώλης Δερμιτζάκης είναι καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης, διευθυντής στο Κέντρο Γονιδιωματικής «Health 2030» και συνεργαζόμενος ερευνητής στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

Βρισκόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) πως ο κορωνοϊός επιτυγχάνεται και μπορεί να μεταδίδεται από τον αέρα.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο Τραμπ είναι ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που έχει πλήξει καίρια τους Ρότσιλντς, με την κατάσχεση της κεντρικής τους τράπεζας (FED) στις ΗΠΑ..


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμιLeon Kenenty
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CABAL ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχονται πλήρεις επιθέσεις από τους ίδιους εγκληματίες που χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους και προκάλεσαν το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής και του χάους στον κόσμο τα τελευταία 250 χρόνια.

Πρόκειται για το πιο επικίνδυνο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στον πλανήτη.

Ας ξεκινήσουμε να ξετυλίγουμε σιγά-σιγά και την ελληνική καμπάλ!!!


Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters