Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Προς σαρωτική επανεκλογή οδεύει ο Πρόεδρος Τραμπ!


Είχαμε τονίσει από το The Flag Report, ότι η εξέγερση των Black Lives Matter και της Αντίφα, θα γύριζε μπούμερανγκ, εκλογικά, στους Δημοκρατικούς και τα ποιοτικά στοιχεία δημοσκοπικής έρευνας, μας δικαιώνουν, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς. Λέγονται πολλές ανοησίες και εκφράζονται ιδιαίτερα ευσεβείς πόθοι από άσχετους με το εκλογικό σώμα των ΗΠΑ, Έλληνες δημοσιογράφους.


Ας ξεκινήσουμε λέγοντας, ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, τα τελευταία 40 χρόνια, εν ενεργεία Πρόεδρος, να χάσει επανεκλογή. Τα γκάλοπ που δημοσιεύονται γενικά, δείχνουν, όπως το 2016, μία ψευδή εικόνα των τάσεων του εκλογικού σώματος. Ο Δουκάκης, για παράδειγμα, 3 μήνες πριν από τις εκλογές, βρίσκονταν 18 ολόκληρες μονάδες μπροστά από τον Μπους, αλλά έχασε τις εκλογές.
Πάρα πολλοί ψηφοφόροι του Προέδρου Τραμπ, δεν εμπιστεύονται και φοβούνται να εκφράσουν, στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, την πραγματική τους εκλογική προτίμηση. Ιδιαίτερα, όπως θα δείτε και εσείς από τα στοιχεία, η κοινωνική πίεση και η απειλή σωματικής βίας από τους εξτρεμιστές της Αριστεράς, στους οπαδούς του Τραμπ, είναι τόσο μεγάλες, που οι ψηφοφόροι αρνούνται να εκφράσουν, δημόσια, τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.
Τα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα του Μπάιντεν, ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι έρευνες του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Ομπάμα και την Κλίντον, σχετικά με την παράνομη παρακολούθηση και υπονόμευση του Προέδρου Τραμπ το 2016 – 17, δεν έχουν φτάσει ακόμα στα αυτιά του εκλογικού σώματος. Επίσης, δε γνωρίζουμε ακόμα, τι θα αποκαλύψει η Τζισλέιν Μάξγουελ, σχετικά με την υπόθεση Έπστιν και Κλίντον.
Πολιτικά, ο Τζο Μπάιντεν, ήθελε να εμφανιστεί ως κεντρώος και αποστασιοποιημένος από τους ακραίους συνυποψηφίους του, του Δημοκρατικού κόμματος, όμως, στην πραγματικότητα, τα τελευταία γεγονότα των εξεγέρσεων απέδειξαν, ότι είναι εξίσου ακραίος με τους υπόλοιπους και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από το εκλογικό σώμα.
Η οικονομία επίσης, το μεγάλο ατού του Προέδρου Τραμπ, δείχνει πολύ έντονα σημάδια ανάκαμψης και μέχρι το Νοέμβριο, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα για τους εκλογείς, από οικονομική άποψη. Η γεροντική άνοια του Τζο Μπάιντεν, θα είναι επίσης, ανασταλτικός παράγοντας, καθώς στα ντιμπέιτ, θα φανεί το πρόβλημα εντονότερα και ίσως γελοιοποιηθεί, ανεπανόρθωτα.
Προσωπικές πηγές μου εντός του Λευκού Οίκου (του πραγματικού, όχι σαν αυτού του Καλογρίτσα), μου εκμυστηρεύθηκαν, ότι το πολύ αισιόδοξο σενάριο, προβλέπει ισοπεδωτική και πέραν των προσδοκιών, εκλογική νίκη Τραμπ, που το μέγεθός της, μπορεί να προκαλέσει τη διάλυση του Δημοκρατικού κόμματος και τη διάσπασή του στο μετριοπαθές και το ακροαριστερό του κομμάτι.
Ας δούμε μερικά ποιοτικά στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το μετριοπαθές Ινστιτούτο Δημοκρατίας, στην έρευνα των τάσεων του εκλογικού σώματος.
Τα συλλαλητήρια και οι διαμαρτυρίες του κινήματος Black Lives Matter, προσφέρουν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δηκοσκόπηση της εφημερίδας Sunday Express.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη από το Think Tank που εδρεύει στην Ουάσινγκτον, Democracy Institute, ο Πρόεδρος Τραμπ και ο αντίπαλός του, Τζο Μπάιντεν βρίσκονται κεφάλι με κεφάλι σε ποσοστό 47%. Ωστόσο, ο Πρόεδρος Τραμπ, θα κέρδιζε στο εκλογικό σώμα από 229 έως 309 εκλέκτορες, επειδή αναμένεται να κερδίσει κρίσιμες Πολιτείες, μεταξύ αυτών, τη Φλόριντα, την Αϊόβα, το Μίσιγκαν, την Μινεσότα, την Πενσυλβάνια και το Γουισκόνσιν, στις οποίες προηγείται του Μπάιντεν με 48% έναντι 44%.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μετά την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου στο εμβληματικό Όρος Ράσμορ, στο οποίο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, επιτέθηκε στους «οργισμένους όχλους», που θέλουν να διαγράψουν την ιστορία της Αμερικής.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, είπε στο πλήθος των υποστηρικτών του: «Υπάρχει ένας νέος ακροαριστερός φασισμός ο οποίος απαιτεί απόλυτη πίστη. Εάν δεν μιλάτε τη γλώσσα του, δεν εκτελείτε τα τελετουργικά του και δεν ακολουθείτε τις εντολές του, τότε θα λογοκριθείτε, θα εξοριστείτε, θα διωχθείτε, θα μπείτε σε «μαύρη λίστα» και θα τιμωρηθείτε. Δε θα συμβεί σε εμάς».
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα των διαδηλώσεων, φαίνεται να ενισχύουν τη δυναμική του Προέδρου Τραμπ, παρ’ όλο που η καμπάνια του θεωρούσε, ότι ίσως τον αποδυνάμωναν.
Η δημοσκόπηση, έδωσε την επιλογή σε όσους πήραν μέρος να επιλέξουν ποια πρόταση τους αντιπροσωπεύει, το 71% επέλεξε το: «όλες οι ζωές έχουν σημασία», ενώ μολις το 29% επέλεξε το «οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία (BLM)».
Εν τω μεταξύ, με τα αγάλματα Προέδρων και άλλων ιστορικών φυσιογνωμιών να δέχονται επίθεση και να πετιούνται στους  δρόμους των ΗΠΑ, το 74% ανέφερε ότι αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες, ενώ το 77% διαφώνησε με τον ισχυρισμό των Δημοκρατικών πολιτικών, ότι το Όρος Ράσμορ με τα σκαλισμένα πρόσωπα των τεσσάρων Προέδρων των ΗΠΑ, «είναι ρατσιστικό».
Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης, ότι το 59% εκατό εγκρίνει τη διαχείριση των ταραχών και των διαδηλώσεων από τον Πρόεδρο Τραμπ, το 40% θέλει να είναι ακόμα πιο σκληρός, ενώ το 60% πιστεύει ότι ο Τζο Μπάιντεν, δεν είναι αρκετά επικριτικός.
Επιπλέον, το 67% προτιμά το μήνυμα για Νόμο και Τάξη του Προέδρου Τραμπ, σε σύγκριση με το 29% που επιθυμεί βελτίωση των σχέσεων της μαύρης κοινότητας με την Αστυνομία.
Οι ελπίδες ότι εάν ο Μπάιντεν έβαζε μαζί του στην καμπάνια έναν έγχρωμο υποψήφιο αντιπρόεδρο, αυτό θα βοηθούσε την εκστρατεία του, αμφισβητούνται στη δημοσκόπηση, με το 79% να λέει, ότι δε θα κάνει καμία διαφορά.
Και η μεγαλύτερη ανησυχία των Δημοκρατικών, είναι ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, εξακολουθεί να είναι ισχυρός στους ψηφοφόρους εθνοτικών μειονοτήτων, με ποσοστό 35% στους μαύρους και 34% στους Ισπανόφωνους ψηφοφόρους.
Το χειρότερο είναι φυσικά και η ψυχική υγεία του Τζο Μπάιντεν, καθώς φαίνεται να έχει αντίκτυπο στην υποψηφιότητά του, αφού το 55% πιστεύει ότι πάσχει από γνωστικά προβλήματα (άνοια), το 44% λέει, ότι είναι λιγότερο πιθανό να τον ψηφίσει και το 58% πιστεύει, ότι είναι πολύ γέρος για να γίνει Πρόεδρος.
Ο Patrick Basham, διευθυντής του Democracy Institute, είπε ότι: «Από τώρα μέχρι και την Ημέρα των Εκλογών, ο παράγοντας που θα επηρεάσει περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι οι συζητήσεις μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και του Δημοκρατικού αντιπάλου του. Αν ο Μπάιντεν, ανακτήσει κάποια από τις προηγούμενες ικανότητές του, να ξεγλιστρά με τετριμμένα σχόλια, με χαμόγελο και λίγο χιούμορ, θα έχει μία καλή ευκαιρία να απολαύσει μία πολύ ανταγωνιστική εκλογική αναμέτρηση». Αλλά, αν ο Μπάιντεν, συνεχίσει να ξεχνά αυτό που λέει, ή πού βρίσκεται, ή το ερώτημα που του τίθεται, οι πιθανότητες να νικήσει τον Τραμπ θα είναι κάπου μεταξύ, μίας και καμίας».
Η δημοσκόπηση φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνει, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ επωφελείται από μία «σιωπηλή υποστήριξη», κάτι που σημαίνει ότι αυτό δεν αποτυπώνεται σε πολλές δημοσκοπήσεις, με αποτέλεσμα να θεωρείται εσφαλμένα, ότι ο Μπάιντεν προηγείται και ότι έχει πιθανότητες να κερδίσει.
Αν και το 77% των ψηφοφόρων των Τραμπ είναι «ενθουσιώδεις ψηφοφόροι», σε σχέση το 43% των ψηφοφόρων του Μπάιντεν, το 66% των ψηφοφόρων του Τραμπ, δε θα παραδεχόταν πως τον ψηφίζει σε φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους, σε σύγκριση με μόλις το ένα τρίτο των υποστηρικτών του Μπάιντεν.
Αλλά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, βγαίνει κορυφαίος και ισχυρός ηγέτης με 67%, ενώ ο Μπάιντεν θεωρείται πιο υποτονικός με 55%.
Follow us on twitter
Join our Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters