Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Μέρος Τρίτο – Υπόθεση Μαντλίν, Μαρκέλλας και η Άνγκελα Μέρκελ

ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Πρώτοι είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας (διαβάστε εδώ) για την σχέση της Deutsche Bank, ναυαρχίδα της Γερμανικής οικονομικής βιομηχανίας και μακρύ χέρι του Γερμανικού βαθέως Κράτους, με τον Έπστιν. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην τράπεζα, πριν από μερικές ημέρες, επιβεβαίωσε, όχι μόνο την αξιοπιστία των αποκαλύψεων του The Flag Report, αλλά και τις βαθιές του γνώσεις και στοιχειοθετημένες πληροφορίες του, πάνω στο διεθνές κύκλωμα σατανισμού και παιδεραστίας, που είχε συγκροτήσει ο Έπστιν και το σύστημα Ομπάμα –Κλίντον – Μπάιντεν.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία και τεράστιο Ελληνικό ενδιαφέρον, η συμμετοχή του Γερμανικού παράγοντα, της Άνγκελα Μέρκελ, σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση, διότι αυτό το σύστημα, επέβαλε τα Μνημόνια στην Ελλάδα, υποθήκευσε την περιουσία του Ελληνικού δημοσίου για τα επόμενα 100 χρόνια και ελέγχει στον απόλυτο βαθμό, όλες τις πολιτικές, εκδοτικές και Μιντιακές δυνάμεις της πατρίδας μας.
Ας αρχίσουμε να ξεμπλέκουμε, ακόμα περισσότερο, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, όσο πιο συμπυκνωμένα μπορούμε. Έχουμε στοιχεία, ονόματα και εταιρίες στα χέρια μας, που για να τα αποκαλύψουμε όλα, χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλα 20 αφιερώματα, στην υπόθεση που κρύβει το μεγαλύτερο πολιτικο – οικονομικό παγκόσμιο κύκλωμα ελέγχου και εξουσίας, επί εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ας ξεκινήσουμε με την εμπλοκή των αδελφών Ποντέστα. Όπως θα διαπιστώσετε, η ισχύς τους, ήταν και παραμένει τεράστια στο διεθνές στερέωμα.Τα αδέλφια Ποντέστα, Τόνυ και Τζον, έχουν Ελληνοαμερικανίδα μητέρα και είναι ίσως, οι πιο σημαντικοί παίκτες αυτού του συστήματος. Ο Άντονυ (Τόνυ Ποντέστα), μεγάλος λομπίστας στην Ουάσινγκτον, Πρόεδρος του Ποντέστα Γκρουπ, μπλεγμένος στο σκάνδαλο της Ουκρανίας, εκπροσωπούσε εταιρείες κολοσσούς, όπως η Google, Boeing, Wells Fargo και τις κυβερνήσεις της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράκ.
Ο αδελφός του, Τζον Ποντέστα, είναι το μεγάλο και σκοτεινότερο μπουμπούκι αυτής της ιστορίας. Διετέλεσε προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, επί Μπιλ Κλίντον, σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα και διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, το 2016. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, ότι όχι μόνο είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, αλλά και χωμένος μέχρι τον λαιμό, σε δύο Προέδρους των ΗΠΑ και στο διεθνές κύκλωμα. Στενός φίλος του Δημοκρατικού, πρώην βουλευτή, Antony Wiener, καταδικασμένου για σχέσεις με ανήλικες, κολλητού της Χίλαρι Κλίντον και σύζυγος της Ούμα Αμπεντίν, στενής συνεργάτιδος και, όπως φημολογείται έντονα, ερωμένης της Χίλαρι Κλίντον. Επίσης, ήταν στενά συνδεδεμένος, σύμφωνα με τα e-mails που διέρρευσαν από το WikiLeaks, με την αρχιέρεια του σκότους, Μαρίνα Αμπράμοβιτς.
Ο Τζον Ποντέστα, ήθελε να θεωρεί και να παρουσιάζει τον εαυτό του, σπαταλώντας εκατομμύρια δολάρια, ως συλλέκτη έργων «τέχνης», αλλά και ως μέντορα ανερχόμενων «καλλιτεχνών», με «προοδευτικές» καλλιτεχνικές τάσεις και ενορμήσεις. Ας δούμε μερικούς από τους πίνακες της συλλογής του Τζον Ποντέστα και κρίνετε εσείς, αν φυσιολογικός άνθρωπος, μπορεί να έχει κρεμασμένους στο σπίτι του, δεκάδες πίνακες που να απεικονίζουν βασανισμένα και κακοποιημένα παιδιά!


Μερικοί από τους πίνακες του Τζον Ποντέστα, είναι τόσο σκληροί και τόσο εμετικοί, που σφίγγουν το στομάχι. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Ποντέστα και η Αμπράμοβιτς, δεν έκρυβαν από τον κόσμο το τι είναι. Απολάμβαναν Μιντιακης και πολιτικής κάλυψης της «καλλιτεχνικής» δράσης τους και όποιος τολμούσε να ρωτήσει ή να ερευνήσει αυτούς τους ανθρώπους, τον έτρωγε το μαύρο κοινωνικό και οικονομικό σκοτάδι.
Δείτε λοιπόν, τι ήθελαν να δείξουν, σε επίπεδο κοινωνικού συμβολισμού, αυτοί οι υπάνθρωποι, μέσω των έργων τέχνης, που κοσμούσαν τις οικίες τους και τις γκαλερί των «Ελίτ».


Δείτε και τους πίνακες από διάφορους καλλιτέχνες που έκανε συλλογή ο Ποντέστα και προωθούσε στις Αμερικανικές «προοδευτικές» ελίτ. Η Patricia Piccinini, ήταν η αγαπημένη του Ποντέστα. Δείτε εδώ.


Ξαφνικά, μάθαμε από τον Τύπο, ότι οι Γερμανικές Αρχές, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, συνέλαβαν κάποιον, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται οι Αρχές, ευθύνεται για την απαγωγή και τον πιθανό θάνατο της μικρής Μαντλίν. Ο ύποπτος και σεσημασμένος παιδόφιλος, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο πιθανότερος ύποπτος για τη δολοφονία του μικρού παιδιού.
Όμως, η υπόθεση αυτή, ίσως να μην είναι τελικά, αυτό που θέλουν να μας παρουσιάσουν, με τόση βεβαιότητα, οι Γερμανικές Αρχές. Κυκλοφορούσαν πολύ έντονα οι φήμες, ότι στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, εμπλέκονταν τα αδέλφια Ποντέστα!!! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μέχρι σήμερα, ήθελαν τα δύο αδέλφια, να βρίσκονται στην Πορτογαλία, εκείνη την περίοδο, φιλοξενούμενοι στη βίλα του φίλου τους, Κλέμεντ Φρόυντ.
Ο αποθανών, Κλέμεντ Φρόυντ, ήταν Βρετανός παρουσιαστής και εγγονός του Σίγκμουντ Φρόυντ και είχε παραδεχθεί δημόσια, μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει, ότι ήταν υπεύθυνος για την κακοποίηση και βιασμό, τριών ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 10 έως 14ων ετών. Η βίλα Κλέμεντ, είναι πολύ κοντά στο σημείο που απήχθη η μικρή Μαντλίν μακΚάν στην Πορτογαλία.
Γιατί λοιπόν, οι Γερμανικές Αρχές, έδειξαν τέτοια πρεμούρα να κατονομάσουν, ως υπεύθυνο της απαγωγής και πιθανότατα θανάτου, τον Χανς Βόλτερς, περίπου 20 μέρες πριν από την σύλληψη της Τζισλέιν Μάξγουελ, προαγωγού του παιδεραστή Έπστιν; Φοβούνται μήπως, τι θα αποκαλύψει η Τζισλέιν, για τα αδέλφια Ποντέστα;
Η Γερμανία και η Άνγκελα Μέρκελ, δείχνουν έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα, στο θέμα της παιδεραστίας και έχουν πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνουν. Μάθαμε, ότι επί 30 χρόνια, έδιναν παιδιά, ως πείραμα σε παιδόφιλους. Μάθαμε, ότι έχουν καταχωρημένες άλλες 30.000 IP, Γερμανών πολιτών, σε κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας. Όλα, ήρθαν στο φως τον τελευταίο μήνα, που η υπόθεση Έπστιν και το κύκλωμα Ομπάμα – Κλίντον, είναι με την πλάτη στον τοίχο!
Το Γερμανικό βαθύ κράτος και όταν λέμε βαθύ κράτος δεν εννοούμε τους βιομηχάνους, αλλά το βαθύ πραγματικό κράτος, που είναι η οικονομική της Βιομηχανία, ο τραπεζικός και χρηματιστηριακός της κλάδος, που ελέγχει τα τρισεκατομμύρια των Ευρω – αγορών! Βλέπουμε ως τώρα, ολόκληρο τον άυλο καπιταλισμό, να εμπλέκεται στο κύκλωμα Έπστιν, ο οποίος Έπστιν, ήταν και αυτός, γκουρού των επενδύσεων σε άυλους τίτλους.
Τι κάνει λοιπόν, την Μέρκελ να βγάζει στη «σέντρα», όλους τους υπόπτους για παιδεραστία; Η Καγκελάριος, πηγαίνει να εκβιάσει τις Γερμανικές Ελίτ, για να μη ξεσηκωθούν και την ρίξουν! Υπάρχει τεράστιο θέμα μέσα στις Γερμανικές Ελίτ, με την υπακοή της Μέρκελ στο lockdown και το παραμύθι του κορωνοϊού, που επέβαλε ο Γκέιτς, η Κλίντον και οι Κινέζοι! Η Γερμανική οικονομία καταστρέφεται και η οικονομία της Ευρωζώνης καταστρέφεται, επειδή η Μέρκελ, όπως και τα εδώ Ελληνόφωνα καρακόλια της, υπάκουσαν στο πολιτικό παιχνίδι των Κλίντον – Ομπάμα και της άκρας Αριστεράς! Οι Γερμανικές Ελίτ, της οικονομικής βιομηχανίας, είναι εξοργισμένες, προετοίμαζαν κίνηση κατά του βαθέως Κράτους και βρέθηκαν εκβιαζόμενες με την κατηγορία της παιδοφιλίας από το καθεστώς!!!! Πολλοί Γερμανοί, διακρίνουν πλέον, τον κίνδυνο για τη Γερμανία, από την σύγκρουση με τον Ντόναλντ Τραμπ και έχουν κατανοήσει, ότι η Ευρωζώνη, με αυτή την μορφή και την πολιτική επικυριαρχία των Ισλαμομαρξιστών στα Ευρωπαϊκά πολιτικά καθεστώτα, θα τελειώσει με πάταγο και με τεράστιες ζημιές γι’ αυτούς.
Ερχόμαστε στην περίπτωση της μικρής Μαρκέλλας. Ο εμπειρότατος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είπε από την πρώτη στιγμή, ότι η υπόθεση του κοριτσιού, μοιάζει πολύ με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν. Ο Αλέξης Κούγιας, έχει ξανασυναντήσει στην καριέρα του υποθέσεις δολοφονίας ανηλίκων και σατανισμού και η διαίσθησή του, έχει, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη βαρύτητα. Είδαμε και ακούσαμε για ισχυρούς ανθρώπων, που έσπευσαν να «βοηθήσουν», οικονομικά, την οικογένεια της μικρής. Είναι λοιπόν, αυτή η υπόθεση, μόνο μία περίπτωση απαγωγής, με σκοπό την παιδική πορνογραφία ή θα βίαζαν και εν συνεχεία θα σκότωναν το παιδάκι, πάνω σε κάποιο βωμό;
Να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ, που έσπευσαν αστραπιαία να σώσουν το μικρό κοριτσάκι από του χάρου τα δόντια! Μεγάλο μπράβο και βαθιά ευγνωμοσύνη εκ μέρους μας.
Ακόμα και σήμερα, που γράφουμε αυτές τις γραμμές, ακόμα δύο φοβερές υποθέσεις παιδοφιλίας, βρέθηκαν στο στόχαστρο της Ελληνικής Αστυνομίας. Βλέπουμε, όμως, ότι ο κοριός της ΕΥΠ, συνέλαβε πρώην Υπουργό της ΝΔ και άλλους κρατικούς αξιωματούχους, σε υπόθεση παιδεραστίας. Είναι η δεύτερη περίπτωση στελέχους της ΝΔ, που εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις. Η πρώτη περίπτωση, ήταν του Νίκου Γεωργιάδη, δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης, στο κύκλωμα αυτό, εμπλέκονται και άνθρωποι από το ΠΑΣΟΚ. Αυτές οι υποθέσεις, εικάζουμε, ότι είναι μόνο η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου.
Τι μας κάνει να πιστεύουμε, ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σάπιο και βαθύ, μέσα στο Ελληνικό πολιτικό και διοικητικό σύστημα;
Ο Γιώργος Παπανδρέου, στις 4 Οκτωβρίου 2011, είχε επισκεφθεί, αιφνιδιαστικά, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είχε πει χαρακτηριστικά στην ηγεσία τότε: «Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου, που ζητά ο Ελληνικός λαός».
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας έβαλε στα Μνημόνια, ήταν με την πλάτη στον τοίχο και η προοπτική να βρεθεί στη φυλακή για εσχάτη προδοσία, ήταν ορατή. Σε ποιους και σε πόσους πολιτικούς και δικαστές, ήθελε να στείλει μήνυμα, μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έχει καταγράψει πολλές, αθέατες περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, από τις Ελληνικές ελίτ;
Ο Νίκος Κοτζιάς, μόλις βρέθηκε κι εκείνος με την πλάτη στον τοίχο, εξαιτίας του Σκοπιανού και μετά από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για χρηματισμό του από τον Τζορτζ Σόρος, έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση ενος μωρού, που θα έρχονταν στην Ελλάδα για εμπόριο οργάνων και θανάτωση. Μάλιστα, είχε πει, πως αυτή η πρακτική μέσα στο ΥΠΕΞ, η χορήγηση δηλαδή, βίζας σε ανήλικα και ασυνόδευτα παιδιά, δεν ήταν κάτι το ασύνηθες. Οι καταγγελίες Κοτζιά μάλιστα, έφτασαν μέχρι το Λευκό Οίκο. (διαβάστε εδώ)
Βλέπουμε λοιπόν, ότι, όταν ένα σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο, αρχίζει να αναδεικνύει υποθέσεις παιδοφιλίας, εμπορίου οργάνων και πιθανότατα ανθρωποθυσιών.
Ρωτάμε λοιπόν, πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown; Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες, εκβιάζονται για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα; Ρωτάμε, πόσοι Ιεράρχες είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες; Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας. Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν;
Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπίμπι Νετανιάου, εκτός από σπουδαίος φιλέλληνας, είναι και φοβερός πολέμιος της παιδικής πορνογραφίας και παιδεραστίας. Ήταν εκείνος, που βγήκε δημόσια και έφερε στην επιφάνεια τις στενές επαφές του ακροαριστερού πρώην Πρωθυπουργού του Ισραηλινού Κράτους, Εχούντ Μπάρακ, με τον παιδόφιλο Έπστιν. Προφανώς, δεν το έκανε τυχαία και γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει με αυτή την περίπτωση και τον Εχούντ Μπάρακ. Ο πρώην Πρωθυπουργός, είναι και αυτός, γκουρού του άυλου καπιταλισμού και των αγορών. Το Ισραηλινό πολιτικό σύστημα, έχει φοβερούς μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, σε σχέση με το δικό μας, όπου πολιτικοί και δικαστές, απολαμβάνουν τεράστιας ασυλίας.
Εάν η προφυλακισμένη, Τζισλέιν Μάξγουελ, ανοίξει το στόμα της και επιβεβαιώσει ανάρμοστες σχέσεις μεταξύ του Μπάρακ με ανήλικες με την μεσολάβηση του Έπστιν, τότε τα απόνερα, θα προκαλέσουν σεισμό στην Ελλάδα! Έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα, ο Εχούντ Μπάρακ, οι οποίοι βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της πολιτικο-κοινωνικής πυραμίδας. Οι παρεμβάσεις τους στο πολιτικό σύστημα, έχουν προκαλέσει κακό στην ανάπτυξη ειλικρινών και θερμών σχέσεων με το Κράτος του Ισραήλ και τον Εβραϊκό λαό.
Το πουλόβερ του διεθνούς διευθυντηρίου παιδεραστίας και σατανισμού, αρχίζει να ξηλώνεται. Το ίδιο και το εγχώριο… Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τις αποκαλύψεις, σχετικά με το θέμα αυτό. Η συνέχεια, προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters