Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ? ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

Ion Maggos
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΜΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ. [ΜΑΤΡΙΞ]
Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ
O ΝΟRMAN BERGRUN έχει μακρά ιστορία στην ερεύνα του διαστήματος.

Έγραψε το βιβλίο <<οι δημιουργοί των δακτυλίων του Κρόνου.>>

Απ τις φωτογραφίες του Voyager στον Κρόνο παρατήρησε ότι υπήρχαν γιγαντιαία ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα στους δακτυλίους του Κρόνου
Είναι πρώην άστρο και όχι πλανήτης, προτείνω ότι οι δακτύλιοι είναι τεχνητοί.
Αυτός είναι ο Κρόνος. ένας γιγάντιος πομπός που εκπέμπει αυτή την ψεύτικη πραγματικότητα μαζί με την σελήνη η οποία πιάνει τις εκπομπές και τις μεταδίδει ενισχυμένες στη γη. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
Ο Κρόνος είναι παντού γύρω μας σε συμβολισμούς. Τα δικαστήρια βρίθουν συμβολισμών με τις μαύρες τηβέννους/ κύβους. στη Μέκκα.
Οι φωτογραφίες που ήρθαν απ την αποστολή του Voyager στον Κρόνο είναι η ύπαρξη αυτών των τεράστιων ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, που εκείνος τα αποκαλεί οχήματα που βγάζουν εξάτμιση τα οποία δημιουργούν ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ.
Πάντως αυτοί οι δακτύλιοι είναι ΠΟΜΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΕΣ. Μοιάζουν με μια τεράστια κεραία. ένα απ αυτά που βρήκε η αποστολή Cassini είναι ότι υπάρχουν πανίσχυρες ΡΑΔΙΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΟ ΤΟΥ.
Υπάρχει μια διαρκής καταιγίδα σε σχήμα εξαγώνου. στον άλλον πόλο η διαρκής καταιγίδα μοιάζει με μάτι. Αν αναζητήσετε ήχους από τον Κρόνο θα ακούσετε κάποιους απαίσιους ήχους που έχουν καταγραφεί . Αυτός ο ήχος αντιπροσωπεύει το ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές και αν τις λαμβάναμε μέσα από ένα χειραγωγημένο Dna ο κόσμος που θα βιώναμε στο συνειδητό ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
Αυτό συνάδει με τις ταινίες μάτριξ, ένας ειδικός στην πλανητική ζωή ΛΕΕΙ/ πίσω απ την επίδραση των ερπετοειδών και πίσω απ την αλληλεπίδραση με εξωγήινους υπάρχει μια δύναμη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ και μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ που βρέθηκαν σε σφραγισμένο δοχείο στην Αίγυπτο το 1945 από μια ομάδα που είναι γνωστοί ως ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ.
Το 1/5 ΑΥΤΩΝ αναφέρονται σε μια ομάδα οντοτήτων που λέγονται ΑΡΧΟΝΤΕΣ (δηλαδή οι Βολαδόρες) . Αναφέρονται και στον δήθεν δημιουργό τον Yaldabaoth, αυτό είναι δική τους εκδοχή που οι χριστιανοί λένε διάβολο. οι άρχοντες είναι οι δαίμονες κατά τους χριστιανούς. άλλοι θα τους έλεγαν εκπεσώντες. λένε ότι ο φυσικός κόσμος είναι το βασίλειο των αρχόντων και του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ
Λένε ότι δεν έχουν προθεσιμότητα δημιουργική φαντασία, οπότε παρασιτούν πάνω σε αυτούς που την έχουν.
O κόσμος ξεχνά ότι αυτή είναι η ζωτική μας πηγή. Βάλτε την ενέργεια σας σε πράγματα που είναι ΗΘΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
O Ντέιβιντ Ταλμποτ έγραψε πριν χρόνια ένα καλό βιβλίο. Ασχολείται με το θέμα του ηλεκτρικού σύμπαντος. είναι πολύ καλό να καταλάβουμε πως λειτουργεί το σύμπαν. Το βιβλίο λεγόταν Κρόνιος μύθος. Ήταν έρευνα σε αρχαίους μύθους θρύλους αφηγήσεις σύμβολα σχετικά με τον Κρόνο.
Συνειδητοποίησα ότι ο Κρόνος κάποτε ήταν ο κύριος ήλιος της γης. Ήταν σε διαφορετική θέση από αυτή που έχει τώρα και δεν είχε δακτυλίους. Έγινε απίστευτος κατακλυσμός και μπατάρισε η γη, για βουνά που εμφανίστηκαν και τα σχετικά όπως και για την αναδιάταξη που έγινε στο ηλιακό σύστημα.
Απ τις αρχαίες περιγραφές ο Τάλμποτ συμπέρανε πως ο κατακλυσμός προκλήθηκε από καταστροφική αλληλεπίδραση μεταξύ γης και Άρη, αντάλλαξαν τερατώδεις ηλεκτρομαγνητικές αστραπές. Ο Άρης δεν ήταν ο ερημωμένος πλανήτης που λένε ότι είναι τώρα. Κάτι απίστευτα κατακλυσμιαίο χτύπησε τον Άρη που άλλαξε την φύση του. Το ηλιακό σύστημα που βλέπουμε σήμερα και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφουν οι αρχαίοι. Μια οπτική είναι ο πόλεμος στους ουρανούς που έλεγαν οι αρχαίοι, και ο Κρόνος έπαψε να είναι ο ήλιος.
Μια παλιά μου σημείωση δεν θυμάμαι από τι, που βρήκε ο φίλος Giorgos Arseniou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters