Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Αυτός είναι ένας γιατρός που τιμά τον όρκο του και ξεκαθαρίζει τη θέση του από αυτή των πολιτικών...!!!

Αγαπητοί φίλοι έκανα τον κόπο να μεταφράσω όλη τη συνέντευξη μιας και στην Ελλάδα οι περισσότεροι εκτός αυτών των λίγων εξαιρέσεων στους οποίους ελπίζουμε, έχουν συνωμοτήσει εις βάρος της ανθρωπότητας. Καμία εξέταση δεν είναι πιο έγκυρη από μια νεκροψία, όπου αποδεικνύονται όλα τα αίτια του θανάτου. Δική σας!!!

Εισαγωγή του εκφωνητή:

Εξετάσεις νεκρών μπορούν να διαπιστώσουν σημαντικές πληροφορίες. Ο γιατρός Dr. Püschel είναι διευθυντής της ιατροδικαστικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Αμβούργου.

Μαζί με τους συναδέλφους του κάνουν νεκροψίες από την αρχή της πανδημίας σε όσους έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα στο Αμβούργο. Κατόπιν τούτο όσοι απεβίωσαν έπασχαν τουλάχιστον από μία ασθένεια. Το 80% άνω των 140 θανάτων έπασχαν από κυκλοφορικό σύστημα καρδιάς. Ο μέσος όρος των θανάτων βρίσκεται στην ηλικία των 80 ετών. Ο γερμανικός οργανισμός υγείας είχε προτείνει αρχικά την αποφυγή των νεκροψιών ώστε να προστατέψει τους ιατροδικαστές από πιθανή μόλυνση. Όμως ο Dr. Püschel πιστεύει πως είναι μια ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τους ζώντες από τους νεκρούς.

Συνέντευξη:

- Κύριε Püschel, τι ακριβώς μπορούμε να μάθουμε από τους νεκρούς?

- Μπορούμε να διαπιστώσουμε την πορεία της ασθένειας, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως επέδρασε η θεραπεία είτε στην εντατική είτε σε κανονικό θάλαμο νοσοκομείου είτε στην πτέρυγα φροντίδας ηλικιωμένων. Μπορούμε να μάθουμε πως επιδρούν συγκεκριμένα φάρμακα. Βλέπουμε επίσης συγκεκριμένους κινδύνους της ασθένειας, δηλαδή ειδικές επιπτώσεις στο οργανικό σύστημα. Τελικά ισχύει διαρκώς και τελείως απλά «μαθαίνουμε από τους πεθαμένους για την ζωή».

- Λέτε, μαθαίνουμε από τους πεθαμένους για την ζωή, όμως έχετε βάλει μια συζήτηση σε μια τροχιά εδώ στο Αμβούργο, λέγοντας πως όλες οι νεκροψίες απέδειξαν κάποιες σοβαρές προ ασθένειες. Σημαίνει αυτό αντίστροφα: οι υγιείς δεν πρέπει να ανησυχούν?

- Ακριβώς! Αυτό θέλω να πω! Ειδικά παιδιά, νέοι καθώς και ο εργαζόμενος πληθυσμός θα ξεπεράσει λογικά αυτήν την ασθένεια ασκίαστα. Δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους της ασθένειας, αυτό είναι λογικό. Αυτό επίσης το μαθαίνουμε από τους θανόντες εφόσον εξετάσουμε τον ανθρώπινο ιστό. Όμως το συμπέρασμα είναι σαφές: φόβος ότι πρόκειται για ιό δολοφόνο και ότι πολλοί θα πεθάνουν από αυτόν είναι τελείως περιττό. Πάρτε τα νούμερα. Πόσοι εν τω μεταξύ ανάρρωσαν, είναι δίχως συμπτώματα? Ή πάρτε μόνο το μέσο όρο ηλικίας των νεκρών, είναι η ηλικία που εμείς οι άνθρωποι έτσι και αλλιώς θα πεθάνουμε.

- Αυτό θα πει όμως παρ όλα αυτά, πως οι άρρωστοι πεθαίνουν με τον κορωναιό, αλλά δεν παθαίνουν από αυτόν? Το καταλαβαίνω σωστά?

- Είναι μια μεγάλη συζήτηση, για να εννοήσουμε τι σημαίνει αυτό. Λοιπόν αυτός ο ιός για ένα προφορτωμένο, κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα ενός ευάλωτου ασθενή είναι ένας κίνδυνος. Δεν το αγνοώ αυτό. Και φυσικά οδηγείται τελικά το άτομο αυτό στον θάνατο. Δεν μπαίνει κανένα ερώτημα. Όμως αυτό θα κάνουν οι μολύνσεις και των άλλων ιών. Και εμείς πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν θέλουμε να μένουμε κλεισμένοι μέσα σε ένα γυάλινο κουτί. Δεν μπορούμε να προστατευτούμε απ΄όλα. Και αυτός ο ιός είναι συγκριτικά μικρότερα επικίνδυνος. Πάρτε την κατάσταση στα γηροκομεία. Συζητιέται διαρκώς ότι κάποιοι εκεί έχουν πεθάνει. Όμως οι περισσότεροι το έχουν ξεπεράσει. Λοιπόν ακόμα και για τους γέρους και άρρωστους δεν είναι οπωσδήποτε μια θανατική ποινή, δηλαδή και εκεί οι περισσότεροι θα ξεπεράσουν τον ιό.

- Ναι. Τώρα επικαλείστε εσείς μεταξύ άλλων το άνοιγμα των παιδικών σταθμών. Αντίθετα ο γερμανικός οργανισμός υγείας λέει ότι το ¼ του γερμανικού πληθυσμού έχει υποκείμενα νοσήματα και αιτιολογημένα έχουν λόγους ανησυχίας. Το βλέπετε αλλιώς εσείς?

- Ναι, το βλέπω πράγματι αλλιώς, ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά. Λοιπόν όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής σε σχέση με τα παιδιά είναι ότι δεν πεθαίνουν. Για τις μεμονωμένες περιπτώσεις δεν έχω άποψη. Δεν τα έχω εξετάσει εγώ. Όμως η γενική εμπειρία μέχρι στιγμής αποδεικνύει, τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν ιδιαίτερα, οι νέοι δεν αρρωσταίνουν ιδιαίτερα. Δεν υπάρχουν καν αποδεδειγμένες πληροφορίες ότι μεταδίδουν ή διασκορπίζουν τον ιό. Αυτό πρέπει να εξερευνηθεί και είναι σωστό.

- Το να έρχεται κανείς με ηλικιωμένους ή υψηλού κινδύνου ασθενείς σε επαφή?

- Εγώ είμαι ένας γέρος, ένας λεγόμενος παππούς. Δεν αφήνω να με χωρίσουν από τα εγγόνια μου, για να το πω πολύ έντονα. Θέλω να τα αγκαλιάζω και δεν θέλω να καθίσω σε γυάλινο κουτί.

- Εσείς εξετάζετε και εξ ονόματος των αρχών της πόλης και μάλιστα ο Δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι σας είναι πολύ σημαντικοί οι αριθμοί και τα γεγονότα. Παρ όλα αυτά ο ίδιος ακολουθεί μια άλλη πορεία. Γιατί δεν ακούει εσάς όσο αφορά τα μέτρα χαλάρωσης?

- Λοιπόν, εγώ δεν είμαι πολιτικός. Και ο συνάδελφος Τσέντσαρ (δήμαρχος Αμβούργου και γιατρός) ο οποίος δίδασκε στο νοσοκομείο μας, είναι τώρα Δήμαρχος. Εμένα μου επιτρέπεται ευκολότερα να προκαλώ και να αντιπροσωπεύω μια άλλη άποψη. Εγώ δεν πρέπει να είμαι ανεμοκινούμενος. Λοιπόν…(αστειευόμενος) όχι ούτε ο Τσέντσαρ είναι. Γνωρίζει το αντικείμενο του. Λοιπόν, εγώ λέω ότι πρέπει να ζήσουμε με τον ιό, ναι… πρέπει με κάποιο τρόπο να συμφιλιωθούμε μαζί του, έτσι όπως με τη γρίπη, και άλλους μολυσματικούς ιούς. Δεν μπορούμε να φυγαδευόμαστε από αυτόν, δεν μπορούμε τον ιό να τον σβήσουμε,

- Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το στούντιο μας.





https://www.facebook.com/ndrhamburg/videos
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_662.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters