Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ !!

 
ΣΥΝΘΗΚΗ "ΣΕΝΓΚΕΝ - SCHENGEN-1 & 2" ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ "ΑΣΥΛΟ", "FRONTEX", ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ - ΧΡΟΝΙΚΟ :- 
Α. ΕΤΟΣ 1960 :- ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ



Β. ΕΤΟΣ 1997 :- ΣΥΝΘΗΚΗ «ΣΕΝΓΚΕΝ - SCHENGEN-1»,
Γ. ΕΤΟΣ 2003:- ΚΑΝΟΝΑΣ «ΑΣΥΛΟ» ,

Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΧΙΣΕ !!


 

Τα παγκοσμια δολοφονικα ληστρικα ζωα,η αλλοιως Νεοταξιτικα Τουρκομογγολικα ανθρωποειδη αποβρασματα,εχουν ηδη χασει ενα μεγαλο μερος της κυριαρχιας τους αλλα και το συνολο των στοχων τους!

Βεβαιως,καποιοι παπαγαλοι τους,που αρνουνται την πραγματικοτητα,ακομα ονειρευονται ποταμους αιματος!
Αλλα ονειρευονται ξυπνιοι,γιατι οταν κοιμουνται βλεπουν ειρηνικους εφιαλτες!

Ηδη,τα ζωντανα παραφυσιν ανθρωποειδη της Ευρωπαικης <<πολιτικης>> μαφιας, και οι γεροπαραλλυμενες οικογενειες κτηνων που λυμαινονταν τον πλανητη,αρχιζουν να υποχωρουν στις <<απαιτησεις>> τους προς τους Ελληνες πολιτες!

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ & ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ & DNA ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ :
Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ 2.300.000.000.000.ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ 600.000.000.000. ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ :
ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ & ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ & DNA
ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

Ντοκουμέντο : ΕΓΓΡΑΦΟ- φωτιά του προξενείου του Τορόντο διαψεύδει τους ευρωβουλευτές



Ένα από τα επιχειρήματα των ευρωβουλευτών που υπερψήφισαν τη συμφωνία CETA, αναφορικά με τη φέτα, είναι ότι προστατεύεται στον Καναδά η ελληνική φέτα και ότι απλά μερικοί Ελληνοκαναδοί που παράγουν μικρές πσότητες φέτας και παρήγαγαν μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, αυτοί θα μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν ανενόχλητοι, αλλά … ομογένεια είναι ας τους βοηθήσουμε το “αίμα νερό δεν γίνεται”…

Τα έγγραφα και τα ντοκουμέντα όμως λένε άλλα και καταδεικνύουν ότι η συμφωνία δεν είναι τόσο αθώα…

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΑΞΕ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ..ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΡΑ..
Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..
 
Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φτωχοί και σε χρυσό

Σε διευκρινίσεις για τη διαχείριση του χρυσού προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος, απαντώντας σε δημοσιεύματα του Τύπου, σημειώνοντας πως «η φύλαξη μέρους του χρυσού και εκτός συνόρων αποτελεί διεθνή πρακτική για όλες σχεδόν τις Κεντρικές Τράπεζες».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤτΕ:

Σε συνέχεια δημοσιεύματος της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», αναφορικά με τη διαχείριση του χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος διευκρινίζεται ότι:

Ορφέας, τα ορφικά μυστήρια και το σύμπαν

Ο Ορφεύς, τα Ορφικά Μυστήρια αλλά και οι Ορφικοί Ύμνοι, αποτελούν μέγιστες Γνώσεις για να κατανοήσουμε το Σύμπαν αλλά και να σκεφτούμε με ποια μέσα κατάφεραν να αναλύσουν τόσο πολύ το Διάστημα οι πρόγονοί μας. Διότι οι Ορφικοί είναι ύμνοι με υπόβαθρο δεκάδων χιλιάδων χρόνων.
Ούτε τυχαία γράφτηκαν ούτε πρόχειρα. Είναι έρευνες και Γνώσεις που δεν συμβαδίζουν με τα όσα μας μαθαίνουν ως «Ιστορία» σήμερα.
Το οπτικοακουστικό αναφέρει απειροελάχιστα για τις γνώσεις των Ορφικών. Κάθε ύμνος και κάθε χειρόγραφό τους σηκώνει τεράστια ανάλυση γιατί κρύβουν κωδικοποιημένα μηνύματα και αποτελεί το ερέθισμα στον καθένα να εξετάσει από πολλές οπτικές γωνίες τους Ορφικούς και θα μείνει έκπληκτος μ’ αυτά που θα ανακαλύψει.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters