Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Στην Σλοβακία το Κομμουνιστικό κόμμα χαρακτηρίσθηκε ως Εγκληματική Οργάνωση και τίθεται εκτός νόμου από την 1η Δεκεμβρίου 2020

Με τροποποίηση του νόμου «περί Ανηθικότητας και Παρανομίας του Κομμουνιστικού Συστήματος», η οποία εγκρίθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2020 από βουλευτές του Εθνικού Συμβουλίου της Σλοβακικής Δημοκρατίας, το κομμουνιστικό καθεστώς θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως κατακριτέο, εγκληματικό και παράνομο, το οποίο παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Η νέα νομοθεσία αναφέρει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τσεχοσλοβακίας, καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σλοβακίας, ήταν μια εγκληματική οργάνωση,

Υπάρχει ένα πραξικόπημα στις ΗΠΑ;

Πρόληψη, πιθανώς πειραγμένων Προεδρικών εκλογών και μετάβασης.

Τον Αύγουστο, ένα περίεργο έγγραφο εμφανίστηκε στις ΗΠΑ με τίτλο «Πρόληψη πιθανώς πειραγμένων προεδρικών εκλογών και μετάβασης». Προετοιμάστηκε από μια ομάδα που ονομάζεται «Transition Integrity Project» (Πρόγραμμα Ακεραιότητας Μετάβασης), το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από εκατό νυν και πρώην ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ, μαζί με ειδικούς από διάφορους τομείς.

Το Αληθινό Αμερικάνικο Σύστημα εναντίον του Βρετανικού Αγγλοσαξονικού Συστήματος.

Πώς να σώσετε μια Δημοκρατία. Η ιδιοφυία του Χάμιλτον.

Ο σημερινός κόσμος καλεί απεγνωσμένα για μια συστημική αλλαγή. Αυτό σημαίνει όχι μόνο μια αλλαγή στην σκέψη για την διπλωματία, την ανωτερότητα της συνεργασίας με κέρδος για όλους πάνω από το «μπορεί να κάνει το σωστό», αλλά σημαίνει επίσης μια αλλαγή στην σκέψη για την ίδια την αξία των πραγμάτων.

Magnetic Generator – Ελεύθερη Ηλεκτρική Ενέργεια

Το Magnetic Generator της INFINITY SAV είναι ένα πολύπλοκο σύστημα με οργανωμένη δομική διάταξη μόνιμων μαγνητών και Bifilar (Tesla) πηνίων και ελεγκτή PCB με ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας.

Η αρχική εκκίνηση πραγματοποιείται από μια μπαταρία ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική πηγή ενέργειας για να βοηθήσει τον κινητήρα να φτάσει στις απαραίτητες σ.α.λ. Μετά από αυτό μπορεί να αποσυνδεθεί η εξωτερική πηγή.

Τραπεζική Εγκληματικότητα

Ακολουθήστε το Χρήμα. Τραπεζική, Εγκληματικότητα και οι Φάκελλοι FinCEN.

Follow The Money: Banking, Criminality And The FinCEN Files.

Τι αποκαλύπτουν οι διαρροές της FinCEN για τις διαδρομές με το ξέπλυμα των βρόμικων χρημάτων.

(Τα FinCEN Files έχουν διαρρεύσει έγγραφα από το Δίκτυο Επιβολής Οικονομικών Εγκλημάτων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ)

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters