Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Στην Σλοβακία το Κομμουνιστικό κόμμα χαρακτηρίσθηκε ως Εγκληματική Οργάνωση και τίθεται εκτός νόμου από την 1η Δεκεμβρίου 2020

Με τροποποίηση του νόμου «περί Ανηθικότητας και Παρανομίας του Κομμουνιστικού Συστήματος», η οποία εγκρίθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2020 από βουλευτές του Εθνικού Συμβουλίου της Σλοβακικής Δημοκρατίας, το κομμουνιστικό καθεστώς θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως κατακριτέο, εγκληματικό και παράνομο, το οποίο παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Η νέα νομοθεσία αναφέρει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τσεχοσλοβακίας, καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σλοβακίας, ήταν μια εγκληματική οργάνωση,

της οποίας οι δραστηριότητες είχαν ως στόχο την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δημοκρατικού συστήματος.

Η τροπολογία απαγορεύει την τοποθέτηση μνημείων και αναμνηστικών επιγραφών, εικόνων και συμβόλων που τιμούν, προωθούν ή υπερασπίζονται ένα καθεστώς που βασίζεται στην κομμουνιστική ιδεολογία. Απαγορεύεται επίσης η μνημόνευση εκπροσώπων του καθεστώτος της Σλοβακικής Δημοκρατίας από το 1939 έως το 1945 ή άλλου καθεστώτος που βασίζεται σε φασιστική ή ναζιστική ιδεολογία.

Απαγορεύεται επίσης, η ονομασία δρόμων και δημόσιων χώρων με ονόματα εκπροσώπων αυτών των καθεστώτων.

Η παραβίαση των απαγορεύσεων θα θεωρείται παραβίαση της δημόσιας τάξης και θα  επιβάλλεται πρόστιμο. Η νέα νομοθεσία πρόκειται να τεθεί σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο αυτό, η 24η Ιουνίου ανακηρύσσεται ως ημέρα μνήμης των θυμάτων του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Η 21η Ιουνίου θα καταγραφεί στο ημερολόγιο ως ημέρα αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής του Σοβιετικού στρατού από την Τσεχοσλοβακία το 1991 και η 21η  Αυγούστου ως ημέρα των θυμάτων της κατοχής της Τσεχοσλοβακίας το 1968.

………………………………………………………………………………………..

Με στοιχεία από δημοσίευμα στο Βήμα Press της 9ης Νοεμβρίου 2020, με μετάφραση του Κων/νου Κωτάντζη (Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία-Ειδικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)


https://akromolio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters