Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

30 Σεπτεμβρίου 2022. ΤΕΛΕΤΉ ΕΟΡΤΑΣΜΟΎ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΓΚΕΟΡΓΚΊΕΦ ΤΟΥ ΚΡΕΜΠΛΊΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΈΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΆΡΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΈΝΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ -

.....ΤΗΣ ΛΑΪΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΤΟΥ ΝΤΌΝΕΖΚΕΡ, ΤΗΣ ΛΑΪΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΆΝΣΚΕΡ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΧΕΡΣΏΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΟΡΊΣΙΚΗΣ ΣΊΑΣ.

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΌΣ - ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΠΟΎΤΙΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΝΆΓΛΥΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΊΖΕΙ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΓΕΏΡΓΙΟ ΈΦΙΠΠΟ ΝΑ ΣΦΆΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΆΚΟ = ΚΑΜΠΆΛΕ, ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΆΤΟΣ, Η ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!

🔥Από την ομιλία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters