Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τραγούδι για την Ελλάδα από μαθητές της ομογένειας από 5 ηπείρους και 9 κράτη...

Μαθητές της ελληνικής ομογένειας από 5 ηπείρους και 9 χώρες έγραψαν ένα τραγούδι για την πατρίδα - Ελλάδα! 

Ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας προκαλούν οι στίχοι
«ψάλλουμε με μια φωνή για Ελλάδα δυνατή», «μη λυγίσεις τιμημένη», «τραγουδάμε δυνατά ζήτω η Ελλάδα μας παιδιά»!
...ακούστε το υποταγμένοι πολιτικοί και ξυπνήστε επιτέλους!

«Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά»...Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού τους στίχους του οποίου έγραψαν οι μαθητές 10 ελληνικών σχολείων, από 9 χώρες που βρίσκονται σε πέντε διαφορετικές Ηπείρους. Τα παιδιά της ελληνικής ομογένειας και ενός σχολείου στην Ελλάδα ένωσαν τις δυνάμεις, την αγάπη τους για την Ελλάδα αλλά και τις υπέροχες γλυκιές φωνές τους και τώρα μας στέλνουν το πιο μελωδικό μήνυμα από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
«Αυτό το τραγούδι περικλείει την αγάπη των μαθητών και όλων εμάς για την Ελλάδα μας. Είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας πολλών ανθρώπων και ειδικά μαθητών και μαθητριών...Ως ιδέα και πρωτοβουλία, ξεκίνησε από το Ελληνικό Σχολείο του Βουκουρεστίου "Αθηνά" και τους μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού και την δασκάλα τους, κ. Μπασίνα Βασιλική. Η πρώτη στροφή γράφτηκε από το Ελληνικό Σχολείο του Βουκουρεστίου "Αθηνά" και σε αυτό το ταξίδι, κάθε ένα από τα 11 Σχολεία που συμμετείχαν, έγραφε την δική του στροφή», διαβάζουμε στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο με το τραγούδι στο YouTube.

Όπως θα διαπιστώσετε στη μουσική -που έγραψε ο Νίκος Ντόνας ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση- ξεχωρίζει ο ήχος του μπουζουκιού ενώ στους στίχους των μαθητών ξεχωρίζουν λέξεις βαθιά ριζωμένες στο ελληνικό λεξιλόγιο και τρόπο ζωής όπως κέφι και φιλότιμο αλλά και αναφορές στις φυσικές ομορφιές της χώρας, στον ελληνικό πολιτισμό, τη φιλοσοφία κα.

Πέρα όμως από την εξύμνηση της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικούς κάλλους δεν ξεχνούν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα – αίτημα με στίχους όπως: «ψάλλουμε με μια φωνή για Ελλάδα δυνατή»,«μη λυγίσεις τιμημένη» ενώ το τραγούδι «κλείνει» με τον στίχο «τραγουδάμε δυνατά ζήτω η Ελλάδα μας παιδιά».

Στις φωτογραφίες δε που πλαισιώνουν το βίντεο ξεχωρίζουν τα χρώματα της γαλανόλευκης και τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών από εκδηλώσεις για εθνικές επετείους ή εν ώρα μαθήματος.

Στην υπέροχη, μελωδική και συγκινητική αυτή προσπάθεια μετείχαν τα εξής σχολεία: Ελληνικό Σχολείο «Αθηνά» Βουκουρέστι - Ρουμανία, Αρχιμήδειος Ακαδημία Μαϊάμι -ΗΠΑ, Δημοτικό Σχολείο Βελβεντουύ Κοζάνης, Ελληνικό Σχολείο Βαλένσια -Βενεζουέλα, Ελληνική Σχολή Ζήνων Αυστραλία, Τοσιτσαίο-Πρατσίκειο ΔΣ Ελληνική Κοινότητας Αλεξάνδρειας-Αιγύπτου, Σχολείο Oakleigh Grammar Μελβούρνης, Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Ντόχα-Κατάρ, Σχολείο Παιδεία, Ελληνική Κοινότητα Τορόντο – Καναδά, Νηπιαγωγείο Σαχέτι- Νότια Αφρική.
 

Ακούστε το τραγούδι.

 

Αποκρυπτογραφήθηκε η «Πύλη του Ήλιου» ;....Tι λέει για τους Έλληνες!

Στο Tiahuanaco της Βολιβίας από το 24.000 π. Χ.
Απόδοση από τον Διδάσκαλο Ιλαρίωνα της έννοιας, της μέχρι σήμερα αναποκρυπτογράφητης επιγραφής, στην ξακουστή “Πύλη του Ηλίου” στο Τιαχουανάκο της Βολιβίας, που θεωρείται ότι γράφτηκε, σε άγνωστη στη Γη γλώσσα, από εξωγήινους εκπαιδευτές του ανθρώπινου γένους.

Η “Πύλη του Ηλίου”, που είναι το αρχαιότερο πολιτιστικό μνημείο της γης, σώζεται σήμερα στο Μουσείο του Ανθρώπου, στο Παρίσι.
Γιοι και κόρες του Ηλίου, πιστέψτε στον εαυτό σας,
Και πιστεύοντας, να προσεγγίσετε τα παιδιά του Σκότους,
Τα οποία έχετε έρθει να διδάξετε και να εξυψώσετε
Διαλέξτε τα λόγια σας πάντα μέσα στα πλαίσια της κατανόησής τους.
Η Γη είναι το σπίτι μιας φυλής, που προορίζεται για μεγαλεία μέσα στον Κόσμο
Αποστολή σας είναι να ψάξετε για τρόπους, που θα τους ενθαρρύνουν
Στον αγώνα τους, για ατομικότητα και φως.
Η φυλή των εργατών ζει ανάμεσά σας, για το καλό, εκείνων των ψυχών,
Από αυτούς που έχουν χάσει έδαφος πνευματικά
Κατά τη διάρκεια των αιώνων, που τώρα είναι παρελθόν
Να τους μεταχειρίζεσθε πάντα με ευγενική αγάπη και υπομονή
Γιατί ο αγώνας τους είναι μεγαλύτερος από τον δικό σας
Σφυρηλατούν μια νέα ανάπτυξη του πνεύματος,
Στο χωνευτήρι του μόχθου τους και της δυστυχίας τους.
Οι άνθρωποι ανώτερης εξέλιξης, είναι επίσης, στη φροντίδα σας
Μη νομίζετε ότι είναι καθυστερημένοι ή αργοί,
Γιατί έχουν έρθει από των θεό των Πάντων, όπως και εσείς,
Και το πεπρωμένο τους είναι να επιστρέψουν, όπως και το δικό σας
Ταξιδεύουν στις θάλασσες αυτού του πλανήτη
Όπως εσείς διασχίζετε τους αιθέρες του διαστήματος
Η γενναιότητα και το καινούργιο τους ταιριάζει με το δικό σας
Όσο για το μπουμπούκιασμα του Ελληνικού πολιτισμού
να θυμάστε ότι αυτοί έχουν πείνα στην ψυχή τους
για τα δώρα της γλώσσας, την ιστορία και το γράψιμο
ειδικά σε αυτούς, ο γραπτός λόγος βρίσκεται κρυμμένος
σαν ένα λουλούδι, που περιμένει να ανοίξει με λαμπρότητα
γαλουχείστε την πληρότητα αυτής της άνθισης
γιατί η γλώσσα τους προορίζεται να γίνει μια πανίσχυρη φωνή,
διαμέσου των αιώνων που θα έρθουν
 
 

Κλεψύδρα – Η Μυστική Φυσική Πηγή της Ακρόπολης

Κλεψύδρα 
«Κλέβει» εδώ και 5.500 χρόνια αλλά αντί να τιμωρηθεί τη λατρεύουν.
Μεταμορφώθηκε από πηγή σε πηγάδι, σε εκκλησία με αγίασμα και σε προμαχώνα των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης. Η πιο σημαντική φυσική πηγή της Ακρόπολης, η Κλεψύδρα, έφτασε να «δει» νεκρό τον Οδυσσέα Ανδρούτσο το καλοκαίρι του 1824.


«Μόνο οι ψαγμένοι» – όπως μας λένε οι φύλακες – φτάνουν σήμερα στις βορειοδυτικές υπώρειες της Ακρόπολης – στη συμβολή του αρχαίου Περιπάτου και της οδού των Παναθηναίων, όπου βρίσκεται κρυμμένη η «κλέφτρα» πηγή η οποία… πήρε το όνομά της επειδή το νερό της υψωνόταν και ξεχείλιζε όταν έπνεαν οι ετησίες και εξαφανιζόταν όταν εκείνες έπαυαν, ό,τι δηλαδή συνέβαινε και με τον Νείλο ποταμό.

Η ιστορία της κρήνης φαίνεται να αρχίζει περί το -3500, οπότε και ανοίγονται 22 φρέατα στο σημείο. Στα χρόνια του Κίμωνα (-470/60) αποκτά τη σημερινή της εικόνα με την αυλή, έργο που φαίνεται πως έμεινε στη μέση όταν ήρθε στην εξουσία ο Περικλής και έθεσε διαφορετικές προτεραιότητες.

Μπροστά από την Κλεψύδρα – εκεί όπου λατρευόταν η νύμφη Εμπεδώ και για το λόγο αυτό η κρήνη ονομαζόταν και Εμπεδώ – άρχιζε το τελευταίο και πιο ανηφορικό τμήμα της πομπής των Παναθηναίων, της μεγαλύτερης γιορτής στην Αθήνα προς τιμήν της θεάς Αθηνάς. Τον +2ο αι. γκρεμίζεται η στέγη της και μετατρέπεται σε πηγάδι και η πρόσβαση πλέον γίνεται μόνο από την Ακρόπολη μέσω εσωτερικής κλίμακας, ενώ από τον +1ο αιώνα και εξής πραγματοποιούνται ριζικές αναμορφώσεις στον χώρο της Κλεψύδρας λόγω των διαδοχικών κατολισθήσεων του βράχου.

Κλεψύδρα

Στα χρόνια του Ιουστινιανού (6ος αι.) αρχίζει να τροφοδοτεί δεξαμενή και τετρακόσια χρόνια μετά μετατρέπεται σε ναΰδριο των Αγίων Αποστόλων με αγίασμα.

Οι περιπέτειές της συνεχίζονται όσο περνούν οι αιώνες. Τον 13ο αι. περιβάλλεται με προμαχώνα και το 1822 ανακαλύπτεται εκ νέου από τον αρχαιολόγο Κυριάκο Πιττάκη για να έχουν νερό οι πολιορκημένοι Έλληνες στην Ακρόπολη, καθώς η κρήνη επικοινωνεί με τα Προπύλαια μέσω κλίμακας που έχει 69 σκαλοπάτια. Και πράγματι κατάφερναν να εφοδιάζονται με 1.600 οκάδες ημερησίως.
Κλεψύδρα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ (φωτ. ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ)
Έναν χρόνο αργότερα, μια επιγραφή μαρτυρεί πως μετατρέπεται και πάλι σε προμαχώνα από τον Οδυσσέα Ανδρούτσο. Το 1897 κατεδαφίζεται ο προμαχώνας και αποκαλύπτεται η Κλεψύδρα.

Η βόρεια πλευρά της Ακρόπολης (ορατή από την Πλάκα) όπου βρίσκεται η Κλεψύδρα, για πολλά χρόνια δεν ήταν προσβάσιμη στο κοινό. Σήμερα όμως, μετά τα έργα της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, διαμορφώθηκε ο Περίπατος που έζωνε την Ακρόπολη στην αρχαιότητα. Υπάρχει ένας άνετος διάδρομος επίσκεψης (από την οδό Θεωρίας ή από το θέατρο Διονύσου) σε όλα εκείνα τα άγνωστα εν πολλοίς μνημεία και δημοφιλή στην αρχαιότητα ιερά που στεγάζονταν σε σπήλαια, όπως και στην Κλεψύδρα.

Σήμερα το νερό αναβλύζει γάργαρο, καθώς όχι απλώς αρκεί για να ποτίζονται τα φυτά γύρω από την πηγή, αλλά όταν βρέχει, η ποσότητα είναι τόση που το νερό φτάνει ως την Αρχαία Αγορά. Η σημερινή εικόνα είναι με την αυλή-στρωμένη με ορθογώνιους πωρόλιθους διαστάσεων 23,30Χ11,60 μ. το πλακόστρωτο της αυλής της Κλεψύδρας, του τόπου όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Οδυσσέας Ανδρούτσος.
 
ΜΕΣΩ ellinonpaligenesia
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ enneaetifotos
 
http://www.diadrastika.com/2012/03/blog-post_6970.html

ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο  ΦΡΑΝΚ  ΧΕΡΜΠΕΡΤ  ΤΗΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ  ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ    (ΝΤΙΟΥΝ), ΚΑΙ Ο ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ  
ΤΩΝ  ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ  ΟΙΚΩΝ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ
Β΄ ΜΕΡΟΣ

ΜΙΚΡΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΗΣ  ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ  ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Marie Chantal, Crown Princess of Greece
Η  ΜΑΡΙ  ΣΑΝΤΑΛ,  η  Εβραία  πριγκίπισσα,  σύζυγος  του  τέως διαδόχου της Ελλάδας Παύλου και πρίγκιπα της Δανίας  και κόρη  του  Εβραίου  Ασκεναζίμ  Ρμπερτ Γουρεν  Μλερ   
Η εκλογή της συζύγου είναι προσωπική επιλογή. Η εκλογή της εθνικότητας της συζύγου επίσης. Τα δημόσια πρόσωπα δεν μπορούν όμως να κρατούν κρυφή την καταγωγή τους.



Robert Warren Miller
 Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ  ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΑ

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, ο Robert Warren Miller, που γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1933, ο πάμπλουτος συμπέθερος του «Έλληνα»
βασιλιά μας, είναι ΕΒΡΑΙΟΣ Ασκεναζὶμ στην καταγωγή. Ενώ πιο
«περιούσιος» δεν γίνεται κανείς, τα τελευταία χρόνια καταβάλλονται προσπάθειες να αποκρυβεί η καταγωγή. Στις νεώτερες εκδόσεις της Βικιπαίδειας, επαλείφθηκε η αναφορά στους Εβραίους Ασκεναζίμ, σίγουρα με πολλά χρήματα.

Ἔπρεπε νὰ χαθοῦν τὰ ἴχνη τῆς καταγωγῆς του, διότι δὲν κάνει νὰ γνωρίζουμε ἐμεῖς, οἱ χαχόλοι, πὼς αὔριο ἤ μεθαύριο ἤ τέλος πάντων σὲ κάποιο χρονικὸ διάστημα, ὅταν ὁ Νικόλαος θὰ ὁλοκληρώση τὸ κόμμα του, ἤ ὅταν ὁ Παῦλος θὰ λοξοκυττάξη πρὸς τὰ (πρώην) βασιλικὰ ἀνάκτορα, πρῶτες κυρίες ἀν τὶ Ἑλληνίδων θὰ εἶναι ἑβραῖες…
Ἤ, ἀκόμη χειρότερα, ἐὰν αὐτοὶ δὲν προωθηθοῦν, ἀλλὰ μᾶς φορτώσουν τοὺς διαδόχους τους, ἑβραιόπαιδα ξεκάθαρα πλέον, ὡς ὑποψηφίους κυβερνῆτες στὸ μέλλον, δὲν θὰ πρέπη νὰ γνωρίζουμε πὼς ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ …«περιουσίους».
Η  «ΕΛΛΗΝΙΔΑ»  ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ  ΤΑΤΙΑΝΑ  ΠΟΥ  
ΕΙΝΑΙ  ΕΒΡΑΙΑ.

Τατιάνα Βπλάτνικ λοιπόν. (Princess Tatiana of Greece and Denmark).
Ἡ Τατιάνα εἶναι καθαρὴ καθαρὴ ἑβραία. Καμαρώνει γιὰ αὐτό.
Καὶ ὁ Νικόλαος δίπλα της φυσικά, ποὺ ἐκτὸς ἀπὸ  πρίγκηψ τῆς Ἐλλάδος δηλώνει καὶ πρίγκηψ τῆς Δανίας, μαζὺ μὲ τὴν Τατιάνα του.
Όταν οι Εβραίοι στο Ισραήλ χτίσουν τον ναό του Σολομώντος και επιλέξουν Βασιλέα, (έτσι προγραμματίζουν τα Πρωτόκολλα) ο "Ελληνας" πρίγκιπας Νικόλαος θα δηλώσει και πρίγκιπας του Ισραήλ απόγονος του Δαβίδ.
 Τατιάνα Μπλάτνικ  (Princess Tatiana of Greece and Denmark).
ΕΠΙΣΗΜΟΣ  ΤΙΤΛΟΣ:
Πριγκίπισσα Τατιάνα  της  Ελλάδος  και  της  Δανίας.
Γεννημένη:    28  Αυγούστου 1980  στην  Βενεζουέλα.
Σύζυγος: Πρίγκιπας  Νικόλαος  της  Ελλάδος  και της Δανίας.
Πατέρας: Ladislav Βλαντιμίρ Blatnik
Μητέρα: Marie Blanche Bierlein
Από  την  Βικιπαίδεια
Η  Τατιάνα  Blatnik  γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αν και μεγάλωσε στην Ελβετία 
και είναι  Εβραιορωσικής  καταγωγής Ο βιολογικός της πατέρας, Ladislav Βλαντιμίρ Blatnik, πέθανε όταν ήταν 6  ετών  και ανατράφηκε από τη μητέρα της Μαρία Blanche. Ο πατριός Attilio Brillembourg είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας  
χρηματοοικονομικών υπηρεσιών  στην  περιοχή  της  Νέας Υόρκης .

Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ

Όλες οι  βασιλικές οικογένειες της  Ευρώπης προτιμούν  σήμερα  

Εβραίες  νύφες

       Ο  ΑΓΓΛΟΣ  Πρίγκιπας Γουλιέλμος (Ουίλιαμ), Δούκας του Κέιμπριτζ
(Γουλιέλμος Αρθούρος Φίλιππος Λουδοβίκος, αγγλικά: William Arthur Philip Louis) γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1982 και είναι ο μεγαλύτερος γιος του 
Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, και ο τρίτος μεγαλύτερος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄και του Πρίγκιπα Φίλιππου. Στις 29 Απριλίου 2011 νυμφεύτηκε την Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον και έλαβε τον τίτλο του Δούκα του Κέιμπριτζ.   Στις 22 Ιουλίου 2013, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι,το οποίο ονόμασαν Γεώργιο Αλέξανδρο Λουδοβίκο, και θα αποκαλείται 
Πρίγκιπας Γεώργιος Ο Γεώργιος είναι ο τρίτος στην γραμμή διαδοχής μετά τον παππού του και τον πατέρα του στον βρετανικό θρόνο. Ο τίτλος του από τις 22 Ιουλίου 2013 μέχρι σήμερα είναι: His Royal Highness Prince George of Cambridge. (Η Αυτού Υψηλότητα, Ο Πρίγκιπας Γεώργιος του Κέιμπριτζ).


Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ

Ο ΑΓΓΛΟΣ Πρίγκιπας Γουλιέλμος (Ουίλιαμ), Δούκας του Κέιμπριτζ που  
παντρεύτηκε   την  ΕΒΡΑΙΑ   Κάθριν  Ελίζαμπεθ  Μίντλετον (Catherine Elizabeth Middleton).

Η  ΝΕΑ  ΤΑΞΗ  ΠΡΟΧΩΡΕΙ  ΑΚΑΘΕΚΤΗ
Βικιπαίδεια:  «Αντίθετα με την πλειοψηφία των νυφών που παντρεύονται μέλη βασιλικής οικογένειας και σε αντίθεση με τις περισσότερες προηγούμενες συζύγους σε αναμονή για πάνω από 350 χρόνια, η Κάθριν δεν προέρχεται από βασιλική ή αριστοκρατική οικογένεια».
Μία προσεκτική ματιά αν ρίξουμε, θα δούμε και θα ακούσουμε, τις όλο χαρά κραυγὲς των συναγωγών διεθνώς, για την πετυχημένη
μελλοντική ανάληψη του Αγγλικού στέμματος από διάδοχο Ιουδαίο.



(Εβραϊκός νόμος: Εβραίος είναι  ο  εκ  μητρός  Εβραίας  προερχόμενος).


ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ  ΤΗΣ  ΕΒΡΑΪΚΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ  
ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ
ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΗΣ  Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον
Ἡ  κυρία Catherine, (Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον),  Δούκισσα τοῦ Cambridge, η σύζυγος τοῦ πρίγκιπος William, δουκὸς τοῦ Cambridge, ἔχει γονεῖς της τούς:
Michael Francis Middleton  και  Carole Elizabeth Middleton.



Ο  πατέρας Michael Francis Middleton και η ΕΒΡΑΙΑ  μητέρα  της 
ΚάθρινCarole Elizabeth Middleton.
Η  Carole Elizabeth Middleton  είναι  θυγατέρα  του  Ronald John James 
Goldsmith και  της   Dorothy Goldsmith-HarrisonΤο  όνομα  Goldsmith σημαίνει χρυσοχόος και πράγματι από  πολύ  παλιά  η  οικογένεια  ασχολούνταν  
με τις  τράπεζες και  τον χρυσό. 
Ἡ οἰκογένεια Goldsmith, οἰκογένεια τῆς μητρὸς τῆς λαίδης,  εἶναι, κατὰ κοινὴ παραδοχή, Ἀσκεναζὶ ἑβραῖοι. Δὲν τὸ λέω ἐγώ. Τὸ ξεκαθαρίζουν αὐτοὶ ποὺ ἀνήκουν μὲν σὲ ἄλλο παρακλάδι, ἀλλὰ στὴν ἴδια οἰκογένεια, ἀδιαφοροῦν γιὰ τοὺς βασιλικοὺς τίτλους δέ. 
Συχνά –πυκνά  συμπεθερεύουν  με  τους  Ρότσιλντ  και  πολλές  
φορές έχουν  έρθει  σε  γάμου  κοινωνία  μ’ αυτούς, έτσι  ώστε στην 
Αγγλία  να  θεωρούνται    παρακλάδι  τους.  Οι Goldsmith  ξεκίνησαν  σαν Goldschmidt (γερμανικὴ εκδοχὴ του χρυσοχόου) καὶ κατέληξαν, μὲ μικρὲς παραλλαγές, σαν  Goldsmiths.


Ο  κύριος Ronald John James Goldsmith   ήταν  γιος  του   Stephen Charles Goldsmith και  της  Edith Eliza Chandler – Goldsmith.
Η  Edith Eliza Goldsmith – Chandler  ήταν  θυγατέρα των Theophilus Benjamin Chandler  και  της  Amelia White.
Η  οικογένεια  Chandler είναι  καθαρόαιμοι  Ασκεναζίμ  Εβραίοι.
H  Amelia White  είχε  παιδιά  αλλά  δεν  είχε  γονείς (!).

 Τελικώς  και  μητέρα  (εβραία)  και  πατέρα  (εβραίο)  είχε  η  Amelia White.
 Υπάρχει  όμως  και  σύζυγος  για  την  Amelia White.
Ο  Εβραίος  Theophilus Benjamin Chandler,  γιος  του  Miles Tugwell Chandler  και  της  Eliza Jenkins.

PHOTO: Kate Middleton’s Jewish grandmother Dorothy Goldsmith nee Harrisonand Jewish great grandfather Thomas Harrison whose wife was Jew Elizabeth Temple both of whom attended Carol’s mother’s wedding to Jew Ronald Goldsmith in August 1953. Elizabeth Temple’s ancestors were the Jewish Myers family, traditional English Jews in the 19th century according to the Daily Mail.

ΟΙ  «ΑΓΓΛΙΚΕΣ»  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  Harrison, Goldsmiths, Myers, Temples,  Bowler  και  Chandler  
ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΤΟ  ΛΟΝΔΙΝΟ.

Η  ΕΒΡΑΪΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΧΑΡΙΣΣΟΝ

Η   Carole Elizabeth Middleton  είναι  θυγατέρα  του   Ronald John James Goldsmith   και  της  Dorothy Goldsmith-Harrison.
(Jews have been expelled 109 times from 84 nations, many of whom did not know of each other’s existence, and for the same crimes, and all of whom initially welcomed them, since 240 AD).
Kate’s mother’s maiden name is Goldsmith. Her mother was a Jewess called Dorothy Goldsmith nee Harrison who’s own mother was a Jewess and so on right back through the maternal line. Therefore Carol Goldsmith, practicing or not is Jewish, (orthodox Jewish schools will take practicing Muslim or Christian pupils if their mother is Jewish because they are Jews according to Judaic law, but even if a child is practicing as Jewish with a Jewish father and a non-Jewish mother, they will not get a place in the school) and under Jewish law if the mother is Jewish then the children are Jewish, therefore the children of Prince William will be legally Jewish….especially as William, according to confidant and biographer of Diana Princess of Wales Tina Brown (Lady Evans CBE) editor-in-chief of The Daily Beast and Newsweek, is under Judaic law also a Jew!
THE LONDON JEWISH CHRONICLE RECENTLY PUBLISHED THIS PICTURE COMPARING PRINCE HARRY’S FACE TO A YOUNG JEW CALLED JOSH ARONSON
THE LONDON JEWISH CHRONICLE RECENTLY PUBLISHED THIS PICTURE COMPARING PRINCE WILLIAM’S FACE TO A YOUNG JEW CALLED JOSH ARONSON
Kate’s mother is Carol Middleton, daughter of Ronald Goldsmith and Dorothy Harrison (both Jews). It is hard to determine whether her father Michael Middleton is a Jew or not. Were he not it would be unusual in a family with a tradition of not marrying non-Jews, a tradition Kate herself has rigorously maintained, but even if he were not it would not matter as Jewishness is passed down exclusively through the maternal line. However, according to the family tree of Kate’s parents it would seem that a link with Kate’s father, Jew or not, who is related both to the Royal and Kate’s family, might assure just the right mixing of blood in a world in which both the Royal, Rothschild and Goldsmith families have practiced selective breeding since well before Darwin.
Ὁ κύριος Ronald John James Goldsmith (μὲ …κρυφὸ ὄνομα ἀδελφοῦ!!!) εἶναι γόνος τoῦ Harlie Goldsmith καὶ τῆς Edith Eliza Goldsmith
Ἡ κυρία Dorothy Goldsmith-Harrison εἶναι θυγατέρα τοῦ Thomas Harrison καὶ  τῆς Elizabeth Temple. 
Ο  Ronald J. Goldsmith  είναι  γόνος  των   Stephen Charles Goldsmith and Edith Eliza (Chandler) Goldsmith.
 κυρία Carole Elizabeth Middleton εἶναι θυγατέρα τοῦ  Ronald John James Goldsmith καὶ τῆς Dorothy Goldsmith-Harrison.Τὸ ὄνομα Goldsmith σημαίνει χρυσοχόοςΚαὶ εἶναι πράγματι ἔτσι
Οἱ Goldschmidt εἶναι μία οἰκογένεια ποὺ συχνὰ πυκνὰ  
συμπεθερεύει μὲ τοὺς Rothschil
Οἱ Goldsmith ξεκίνησαν σὰν Goldschmidt (γερμανικὴ ἐκδοχὴ τοῦ χρυσοχόου) καὶ κατέληξαν, μὲ μικρὲς παραλλαγές, ὡς Goldsmiths.
Ἔχουν πολλὲς φορὲς ἔρθει εἰς γάμου κοινωνία, μὲ τοὺς Rothschild  καὶ θεωροῦνται, κατὰ μίαν ἔννοιαν, παρακλάδι τους.
Οἱ Chandler εἶναι καθαρόαιμοι Ἀσκεναζὶ ἑβραῖοι. Καὶ δὲν τὸ λέω ἐγώ… Οἱ δικοί τους ἐρευνητὲς στοιχειοθετοῦν μὲν τὴν καταγωγή τους, παρακάμπτουν δὲ τὸ …αὐτονόητον!!!
Τελικῶς καὶ μητέρα καὶ πατέρα εἶχε ἡ Amelia White.

ΜΗΠΩΣ  ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ;
ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΣΗΜΑΣΊΑ  πάντοτε  στους  «περιούσιους»    δεν  έχει  το πατρικό  
γένος, αλλά  το  μητρικό.
ΟΛΕΣ  ΟΙ  ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  - 
ΟΛΕΣ -  ΕΧΟΥΝ  ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΕΙ  ΜΕ  ΕΒΡΑΪΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Ο Λόρδος Frederic Windsor, η εβραία νύφη Sophie_Winkleman και η Εβραία πεθερά Claudia Winkleman

 Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Κεντ πρόκειται να γίνουν παππούς και γιαγιά μετά την ευχάριστη είδηση ότι ο γιος τους Λόρδος Frederick Windsor και η  (ΕΒΡΑΙΑ) σύζυγός του Sophie Winkleman περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η 31χρονη ηθοποιός είναι σύμφωνα με πληροφορίες τεσσάρων μηνών έγκυο και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Λόρδος Frederick Windsor

Ο  Λόρδος Frederick "Freddie" michael George David Louis Windsor (6 Απριλίου, 1979, Paddington, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) είναι ο 30ός στην γραμμή διαδοχής  του  Βρετανικού  θρόνου. Είναι ο γιος του Πρίγκιπα  
Μichael του Κεντ και  της Πριγκίπισσας  Μichael,  της   βαρόνης  Marie-Christine βον Reibnitz..



Η  Εβραϊκή  οικογένεια  Pritzker
Ένα  ενδιαφέρον μυθιστόρημα Ε.Φ. του Φρανκ Χέρμπερτ  είναι  «Οι θεοποιοί», 
1972. 
Στο μυθιστόρημα αυτό ένας λαός στο μέλλον αρπάζει την εξουσία στον
γαλαξία. Ο λαός αυτός ουσιαστικά «ήταν μία σφιχτή κοινωνία γυναικών, που όλες δούλευαν σε πόστα εξουσίας, μέσω των συζύγων τους».

Στο  μυθιστόρημα  Ντιουν  (Θίνα):
Σε όλη την Γαλαξιακή αυτοκρατορία κουμάντο ουσιαστικά κάνει μία μυστηριώδης ένωση γυναικών, που ονομάζεται ΜΠΕΝΕ ΓΚΕΣΕΡΙΤ και μιλάει ΕΒΡΑΪΚΑ. Οι γυναίκες Μπένε Γκεσερίτ δεν διευθύνουν μόνο εκ του αφανούς την
Αραβική
διαστρική αυτοκρατορία  αλλά  προγραμματίζουν τις  γεννήσεις  
 και επιβάλλουν και καθοδηγούν τους άρχοντες. Οι Μπένε Γκεσερίτ δηλαδή είναι ένα διαχρονικό οργανωμένο γυναικείο μοναχικό σώμα με ειδική (ταλμουδική - καμπαλιστική) εκπαίδευση και νοοτροπία, με κυριότερη αποστολή, τον
έλεγχο των προσώπων της εξουσίας και την «παραγωγή» κατάλληλων
αρχόντων με ειδική ευγονική τακτική.

Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι απολύτως ιουδαϊκό. Διάφορες
μυστικές οργανώσεις, τύπου Μπένε Γκεσερίτ θα ελέγχουν τα πάντα. Θα είναι βέβαια γυναικοκρατούμενες γιατί σύμφωνα με το Ταλμούδ «Εβραίος είναι ο εκ μητρός Εβραίας προερχόμενος». Η ευρωπαϊκή φυλή θα εξαφανιστεί και η δευτέρας τάξεως φυλή θα είναι η αραβική.



(παράβαλε  τους  σημερινούς  λαθρομετανάστες,  οι  οποίοι  με  μυστική 
συμφωνία του Ρότσιλντ με τον Σαουδάραβα Βασιλιά,  θα πλημμυρίσουν  
την  Ευρώπη).
ΙΕΡΕΜΙΑΣ:  καὶ λάβετε γυναῖκας καὶ τεκνοποιήσατε υἱοὺς καὶ θυγατέρας καὶ λάβετε τοῖς υἱοῖς ὑμῶν γυναῖκας καὶ τὰς θυγατέρας ὑμῶν δότε ἀνδράσι καὶ πληθύνεσθε καὶ μὴ σμικρυνθῆτε·
Διαταγή  του  βασιλιά  της  Περσίας  Κύρου: 
Α΄ Έσδρας  2,1-8
« Όλοι  οι  λαοί  πρέπει  να  βοηθήσουν  τους  Ισραηλίτες,  δίνοντάς  τους 
 χρυσάφι και  ασήμι,  δώρα,  άλογα, ζώα  και  διάφορα  άλλα».-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  

Σημείωση: Για το παρόν άρθρο ο γράφων έχει χρησιμοποιήσει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από την ιστοσελίδα Φιλονόη και Φίλοι, από τα άρθρα:
όπως και οι πίνακες που έχουν παρατεθεί αποτελούν έρευνα της Φιλονόης με στοιχεία από την Βικιπαίδεια.



Διαβάστε επίσης: 



ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Ο ΦΡΑΝΚ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (ΝΤΙΟΥΝ), ΚΑΙ Ο ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α΄ ΜΕΡΟΣ
 

http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2016/02/blog-post_19.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters