Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Δημιουργείται ΟΑΕΔ …”μεταναστών”: Θα κατακλύσουν τα Ελληνικά χωριά!

Εποικισμός και πληθυσμιακή αλλοίωση εν όψει! Τα μεγάλα ΜΜΕ προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως κάτι θετικό το ότι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στην χώρα μας, θα κατακλύσουν την Ελληνική ύπαιθρο για να ριζώσουν εκεί.. δημιουργώντας χωριά ολόκληρα με αφγανούς, πακιστανούς, αλγερινούς αφρικανούς!

Η ζωή στους άλλους πλανήτες και η ζωή στην Γη


Ο Αγγελιοφόρος “Κρύων” μέσω του Λη Κάρολλ. Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Αστειεύεστε; Υπάρχει ζωή παντού. Παντού! Τώρα οι επιστήμονές σας αναζητούν μικροβιακή ζωή σε όλους τους πλανήτες και τα φεγγάρια τους, στο ηλιακό σας σύστημα και τελικά θα τη βρουν.
Αναμένουν να τη βρουν. Τελικά θα καταλάβουν ότι σπόροι ζωής υπάρχουν παντού. Πόση ζωή μπορεί να υπάρχει; Πόσο καιρό ήταν «εκεί έξω»;

Νεκρό Βρέφος ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ στο Παίδων – Κακοποίηση διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Το 11 μηνών κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, όπου εξέπνευσε, από τον πατέρα του, πρόσφυγα από τη Συρία- Το παιδί έπασχε από εγκεφαλίτιδα – Εχουν προσαχθεί οι γονείς και ένα ακόμη ζευγάρι που έμενε μαζί τους στου Ζωγράφου μετά τη φρικιαστική διαπίστωση του ιατροδικαστή ότι το κορμάκι του έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Τι σημαίνει η ανάρτηση από τον ΟΗΕ των συντεταγμένων του μνημονίου Τουρκίας-Λιβύης

Πρόκειται για μια αναμενόμενη κίνηση διαδικαστικού χαρακτήρα, η οποία έρχεται όμως να μας υπενθυμίσει τη σοβαρότητα των τουρκικών μεθοδεύσεων… και να μας προϊδεάσει για την επικινδυνότητα όσων πρόκειται να μεθοδευθούν στο μέλλον από την Τουρκία

Γράφει ο Γιώργος Σκαφιδάς

Παράνομο ή μη, το τουρκολιβυκό μνημόνιο συναντίληψης επί των θαλασσίων οριοθετήσεων και ο χάρτης που το συνοδεύει πρόκειται να αποκτήσουν σύντομα χαρακτήρα επίσημου εγγράφου στις βάσεις δεδομένων των Ηνωμένων Εθνών.

ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια εκπομπή του τουρκικού καναλιού TRT2, σε αναμετάδοση εκπομπής από το βρετανικό BBC που ανάφερε ότι μετά τη κατάληψη της Πόλης το 1453 τα στίφη του Μωάμεθ του Πορθητή εισέβαλλαν μέσα στην Αγία Σοφία όπου είχαν καταφύγει χιλιάδες χριστιανοί και εκεί προέβηκαν σε βιαιοπραγίες, έσφαζαν και βίαζαν.

Η εκπομπή αυτή του TRT2 προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πολλά τουρκικά ΜΜΕ, όπως της εφημερίδας SABAH που έγραψε χαρακτηριστικά για μεγάλο ρεζιλίκι της Τουρκίας από το κρατικό κανάλι, ενώ άλλα τουρκικά ΜΜΕ το χαρακτήρισαν «Büyük Gaflet» δηλαδή… Μεγάλη Γκάφα!

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ”.

Δημήτρης Βαλασίδης

Μόνον αγανάκτηση προκαλεί η υπ' αριθ. Δ11/οικ.60207/2717 (ΦΕΚ 4924) σκανδαλώδης απόφαση της νεαράς υφυπουργού εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κας Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου. Η απόφαση αφορά την “Ημιαυτόνομη διανομή ασυνόδευτων ανηλίκων ηλικίας άνω των 16 ετών σε εποπτευόμενα διαμερίσματα”.

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ REPUBLIC.


Ανδρεας Ελευθερος
ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ DC (DISTRICT OF COLUMBIA-WASHINGTON) ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ REPUBLIC.

TO ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ‘’ΦΙΛΟΥΣ’’ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΒΡΕΤΤΑΝΟΦΙΛΟΙ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters