Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ”.

Δημήτρης Βαλασίδης

Μόνον αγανάκτηση προκαλεί η υπ' αριθ. Δ11/οικ.60207/2717 (ΦΕΚ 4924) σκανδαλώδης απόφαση της νεαράς υφυπουργού εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κας Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου. Η απόφαση αφορά την “Ημιαυτόνομη διανομή ασυνόδευτων ανηλίκων ηλικίας άνω των 16 ετών σε εποπτευόμενα διαμερίσματα”.

Διαβάζοντας τις πλούσιες παροχές που δίδονται στα “ασυνόδευτα” από ένα πτωχευμένο κράτος διαπιστώνουμε, ότι ο μέσος Έλληνας ούτε μπορεί να τις διανοηθεί. Σκοπός των εποπτευομένων διαμερισμάτων είναι η προστασία, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ και η αυτονόμηση. Άρα ήρθαν για να μείνουν και να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, όπως και οι ενήλικες ομοεθνείς και ομόθρησκοί τους.
Συγκεκριμένα:

Το κάθε διαμέρισμα θα φιλοξενεί το πολύ 4 άτομα σε 2 δωμάτια των 2 ατόμων. Πόσοι Έλληνες στοιβάζονται σε μικρά άθλια σπίτια ή διαμένουν σε αυτοκίνητα ή, ακόμη χειρότερα, είναι άστεγοι;
Τα διαμερίσματα πρέπει να πληρούν όλες τις κτιριακές προδιαγραφές που αναφέρονται λεπτομερώς. Αναλογιζόμεθα πόσα ελληνικά σπίτια πληρούν τις προδιαγραφές αυτές; Μήπως οι φοιτητικές εστίες που είναι “αχούρια”;

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός πρέπει να είναι πλήρης. Επίπλωση, ηλεκτρικές συσκευές (μέχρι και βραστήρα), ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και πλήρες κουτί πρώτων βοηθειών. Η μέση ελληνική οικογένεια διαθέτει όλες αυτές τις ανέσεις και μάλιστα δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές;
Συνδρομή στη αγορά εργασίας που δυστυχώς οι νέοι μας δεν έχουν.

Επιπλέον παρέχεται πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διερμηνεία, νομική υποστήριξη, ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση. Ποιός Έλληνας έχει δωρεάν όλες αυτές τις παροχές;

Και επειδή όλα αυτά δεν επαρκούν τους παρέχεται οικονομική ενίσχυση με προπληρωμένη κάρτα ή μετρητά. Οι άνεργοι νέοι μας περιμένουν το χαρτζηλίκι των γονιών ή των παππούδων.
Σχεδιάζεται και προωθείται η ένταξη στην τοπική κοινωνία και στην εκπαίδευση.

Από όλα αυτά γίνεται φανερό, ότι εφαρμόζεται πλήρως το σχέδιο της ΝΤΠ για εποικισμό της χώρας. 
Πέραν τούτου διαπιστώνουμε τον βάρβαρο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι ούτε κατ' ελάχιστον απολαμβάνουν των παροχών των “ασυνόδευτων”.

Και στο ερώτημα τι πρέπει να γίνει, η απάντηση είναι απλή: Εθνική αντίσταση με κάθε συνταγματικό και νόμιμο μέσο στις πόλεις και στα χωριά κάθε ημέρα, κάθε ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters