Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

JOHN KENNEDY JUNIOR. Ο μεγάλος γιος του προέδρου των ΗΠΑ John Kennedy.

Σήμερα είναι σχεδόν 60 χρονών. Έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει ότι για να μείνει ζωντανός σκηνοθέτησε το αεροπορικό του ατύχημα το 1999.

Σε μια περίοδο που επρόκειτο να ανταγωνιστεί την Χίλαρι Κλίντον για μια θέση της Γερουσίας, είχε ανακαλύψει μια εκρηκτική συσκευή στο ιδιωτικό του τζετ. 

Ολλανδική κυβέρνηση αντιμετωπίζει κατάρρευση για το σκάνδαλο παροχών παιδιών

Η ολλανδική κυβέρνηση θα αποφασίσει την Παρασκευή εάν θα παραιτηθεί από ένα κλιμακούμενο σκάνδαλο στο οποίο οι φορολογικοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν λανθασμένα χιλιάδες γονείς για απάτη, βάζοντας πολλές οικογένειες στο χρέος, διατάχοντας τους να επιστρέψουν τα επιδόματα παιδικής φροντίδας.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης του Εργατικού Κόμματος, Lodewijk Asscher, ο οποίος ήταν υπουργός κοινωνικών υποθέσεων στην

Ολλανδία: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση για το σκάνδαλο με το επίδομα παιδιών

 Η Ολλανδική κυβέρνηση παραιτείται δύο μόλις μήνες πριν από τις προγραμματισμένες εθνικές εκλογές

Η κυβέρνηση του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε παραιτήθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου για ένα σκάνδαλο, στο οποίο χιλιάδες γονείς κατηγορήθηκαν λανθασμένα ότι εξαπάτησαν το κράτος για να λάβουν 

6ος ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ με τη ΓΡΑΒΑΤΑ. Η τελευταία διαδρομή του Ολύμπιου Πατριώτη οραματιστή που κρεμάστηκε στα κάγκελα του Ωδείου Αθηνών.


Τραγική ακολουθία στον χαμένο κύκλο των Ελλήνων ερασιθάνατων: Καρυωτάκης, Λαπαθιώτης, Γιαννόπουλος, Συκουτρής

Εφημερίδα του 1978 αποκαλύπτει την Σατανική συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας που ζούμε σήμερα.

 Γενετική τροποποίηση ζωντανών οργανισμών, κλώνοι, γενετικός έλεγχος όντων από το γενετιστή δημιουργό, συνεύρεση γυναίκας με γορίλα, παριστάνοντας τον Θεό & πολλά φρικιαστικά & βαριά άρρωστα.

Όλη αυτή η παράνοια, ξεκινά από την Γερμανία του Χίτλερ και τους λεπρογονιαδιακούς (και ο νοών νοεί το), που ζούσαν εκεί, καθώς πολλοί κατείχαν πολύ υψηλά αξιώματα στο Τρίτο Ράϊχ.
Η διαστροφή τους, λόγω γονιδίων, αποκαλύπτεται μέσα από τις διεστραμμένες τους έρευνες.

Τρέχουσες Ειδήσεις για την ομιλία του Τραμπ στο Άλαμο, τις συλλήψεις, την ορκωμοσία, με τη μετάβαση εξουσίας, το στρατιωτικό νόμο, τη Big Tech, τα social media, απο τον Simon Parkes



ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ  
με πληροφορίας που βγαίνουν τις τελευταίες ημέρες, ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Eternal Now



Ο Robert Steel φιλοξενείται από τον Nicholas Veniamin σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Μετάφραση : Μάρη Λιώκη
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

Οι Εκλογές υπέστησαν νοθεία. Αποδείξαμε ότι έχουμε τους διακομιστές, έχουμε μάρτυρες, έχουμε ανθρώπους που ανακρίθηκαν  και έδωσαν ομολογίες σε βίντεο και ούτω καθεξής. Οι καλύτερες πληροφορίες που έχω είναι  ότι ο Biden είτε δεν θα ορκιστεί στις 20, είτε θα ορκιστεί και θα συλληφθεί αμέσως μετά. Ο στρατός έχει τον έλεγχο της Washington  DC και έχει ενημερώσει τη Νάνσυ Πελόσι  ότι μέχρι να αντικατασταθεί ο Πρόεδρος Τραμπ  είναι ο Αρχηγός  του Γενικού Επιτελείου.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters