Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ OXYCODONE. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ…

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΞΥΚΟΔΟΝΗ



Artemis Sorras 
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2/12/2016 ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 20 ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΠΟΙΝΗ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ
ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ….
ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΑΡΑΦΥΛΑΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
………………………………………….

Βασιλειάδης Δημήτριος ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ


Θέμα: 
Διακίνηση ναρκωτικών















Αλφειός: ΥΒΡΙΣ ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΙΣΙΣ …

ΟΥΔΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ…

ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΡΘΩΝΟΤΑΝ …

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ …

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ …

Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!

Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 2ο )

Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 3ο )

Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 4 )

…………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Α’

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ Β’ ΜΕΡΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ E.N.D.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Γ’ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ (ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ)

………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=26331

ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΡΟΤΣΙΛΔ; ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ; ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!!

 



ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΗΔΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΨΟΥΣ 51 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...

ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ;;;;;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ;;;;
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΡΕΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ;;;;


https://amphiktyon.blogspot.gr/2016/12/blog-post_17.html

Πουλώντας Πατριωτισμό: Ομόλογα Πολέμου


Για να κάνεις πόλεμο θέλεις λεφτά αλλά αυτοί που σχεδιάζουν πολέμους και κηρύττουν πολέμους κάποια στιγμή είδαν ότι ο πόλεμος είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίζουν περισσότερα μέσω επιτοκίων. Ακόμη κι αν έχαναν τον πόλεμο, θα έβγαιναν κερδισμένοι ή τουλάχιστον δεν θα είχαν χάσει απολύτως τίποτε. Έτσι, εμπνεύστηκαν τα ομόλογα πολέμου.

Το αμερικανικό κογκρέσο για την χρηματοδότηση του πολέμου του 1812, όταν οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στις αγγλικές επαρχίες του Καναδά, τα ομόλογα ήταν για έναν κλειστό κύκλο που τζόγαραν για τον “πατριωτισμό” και ο “πατριωτισμός” τους απέδιδε τα μέγιστα όταν ερχόταν η ειρήνη. Οι χρηματοδότες – παίκτες εκείνης της εποχής ήταν του επιπέδου γνωστών τραπεζιτών όπως της γνωστής γερμανικής οικογένειας, Jakob Fugger και της επίσης γερμανικής οικογενείας του Nathan Rothschild. Μετέπειτα, ομόλογα για στενό κύκλο τραπεζιτών και κεφαλαιούχων εκδόθηκαν για τον πόλεμο της Κριμαίας και για τους Ναπολεόντειους πολέμους.

Όμως ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος ήταν η αρχή του μεγάλου τζόγου, ήταν η αρχή της συμμετοχής όλων των πολιτών στα χρηματιστήρια των βιομηχανιών πολέμου και των τραπεζών. Ο πιο αιματηρός πόλεμος στην ιστορία δεν άλλαξε μόνο το χρηματοπιστωτικό σύστημα παγκοσμίως, άλλαξε και τη νοοτροπία των πολιτών που έμαθαν ότι “πατριωτικό καθήκον” είναι να ποντάρεις για να κερδίζεις ακόμη και στον θάνατο του ίδιου του παιδιού σου.

Αυστροουγγαρία και Γερμανία πουλάνε “πατριωτισμό”

Η Αυστροουγγαρία είδε ότι τα τραπεζικά αποθέματα ίσως να μην ήταν ικανά να της χορηγούν το πολεμικό υλικό που χρειαζόταν. Έτσι εκδίδουν ένα ομόλογο με καλό κέρδος (επιτόκιο 5%) για όσους ήθελαν να τζογάρουν “πατριωτικά” με ελάχιστη ονομαστική αξία της 100 κορώνες και 5ετή διάρκεια.

Το απίστευτο συνέβη στην Αυστρία. Η Αυστρία το 1915 έκανε κάτι πιο αποδοτικό για το πατριωτικό της τζογάρισμα. Εισέβαλε στα σχολεία πείθοντας τα παιδιά ότι μπορούσαν να βοηθήσουν την χώρα τους να κερδίσει τον πόλεμο. Εφόσον η ελάχιστη ονομαστική αξία του ομολόγου πολέμου ήταν 100 κορώνες έβαλαν τα παιδιά με το ελάχιστο χαρτζιλίκι τους να συμπληρώνουν τις 100 κορώνες που χρειαζόταν το κάθε ομόλογο που αγοραζόταν από έναν πολίτη. Με 6ετή διάρκεια του ομολόγου και με επιτόκιο που πήγε στο 6% μέσα σε τρία χρόνια η Αυστρία κέρδισε 13 εκατομμύρια κορώνες και ονόμασε το ομόλογο “ομόλογο του παιδιού” το οποίο διαφήμιζε ως ενθάρρυνση της πίστης προς το κράτος της αυστροουγγρικής νεολαίας!

Η Γερμανία με την έναρξη του Α’ παγκοσμίου πολέμου είχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Είχε αποκλειστεί ήδη από τις διεθνής αγορές και δεν μπορούσε να δανειστεί χρήμα τουλάχιστον με δανεισμούς ή χορηγίες πάνω από το τραπέζι. Έτσι λοιπόν, ο δανεισμός της για να πολεμήσει θα μπορούσε να γίνει μόνο με τον εσωτερικό “δανεισμό” και βέβαια με την προπαγάνδα:”Πατριωτικό καθήκον”.

Οι Γερμανοί έδειξαν τεράστιο πατριωτισμό αγοράζοντας ομόλογα πολέμου με 5% επιτόκιο αν και τα λεφτά τους όπως και τα κέρδη τους ήταν κλεισμένα για 10 ολόκληρα χρόνια. Εννέα ομόλογα έβγαλε η Γερμανία στην διάρκεια του Α’ παγκοσμίου πολέμου και ξεπούλησαν όλα. Εκτός από τους απλούς πολίτες που έκαναν το “πατριωτικό καθήκον” οι μεγάλοι τζογαδόροι μέσω ομολόγων ήταν οι γερμανικές βιομηχανίες, τοπικές τράπεζες, πανεπιστήμια και βέβαια τοπικές τράπεζες. 10 δις μάρκα σε ομόλογα μάζεψε η Γερμανία καταφέρνοντας να καλύψει τα 2/3 του κόστους του πολέμου που η ίδια κήρυξε.

Οι τόκοι-κέρδος των ομολογιούχων πήγαν κι αυτοί υπέρ πίστεως και πατρίδος και έτσι οι Γερμανοί μετά την λήξη του πολέμου πήραν μαζί με την ήττα και ένα “πατριωτικό” φέσωμα από το ίδιο τους το κράτος.

Καναδάς και βασιλική οικογένεια για τη νίκη των ομολόγων

Ο Καναδάς με την συμμετοχή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το “πατριωτικό καθήκον” να πολεμήσει εναντίον της Γερμανίας στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο. Η κυβέρνηση του Καναδά και οι τραπεζίτες πούλησαν το προϊόν, που παγκόσμια έσπαγε ταμεία από το 1914 μέχρι το 1917 ως “ομόλογο πολέμου”. Το 1917 αλλάζουν την ετικέτα και το κάνουν “Ομόλογο Νίκης” κι αυτό γιατί σχεδίασαν ομόλογα που ακόμα κι αν ο πόλεμος θα έληγε οι ομολογιούχοι θα πόνταραν και βέβαια θα εισέπρατταν και εν καιρώ ειρήνης. Χαμηλότερη ονομαστική αξία 50 δολάρια ανά κάτοικο και οι τζογαδόροι είχαν να επιλέξουν σε 5ετους, 10ετούς αλλά και 20ετούς διάρκειας.

Στον πρώτο κύκλο πώλησης ομολόγων η καναδική κυβέρνηση μάζεψε από όλα τα πορτοφόλια 380 εκατ. δολάρια αλλά το ρεκόρ το έσπασε με την πώληση των “Ομολόγων Νίκης” όπου από το 1917 μέχρι το 1919 έβαλε στα ταμεία “υπέρ της πατριωτικής νίκης” 1.34 δισεκατομμύρια δολάρια. Επειδή όμως έπρεπε να μαζέψουν τα πάντα από τους πολίτες και δεν είχαν όλοι οι πολίτες λεφτά να ποντάρουν στην νίκη, ο Καναδάς άνοιξε παραμάγαζο με την ετικέτα “Πιστοποιητικό Αποταμίευσης Πολέμου” για να αρπάξουν μέχρι και το τελευταίο σεντ.

Με το τέλος του πολέμου και αφού το καναδικό Κράτος και η βρετανική βασιλική οικογένεια είχε πάρει και τα χρυσά δόντια των φτωχών πολιτών για εύκολο χρήμα στο χρηματιστήριο πολέμου, η κυβέρνηση ανταπέδωσε το κέρδος της προς τις κοινότητες που έδωσαν τα περισσότερα λεφτά. Όχι όμως με λεφτά αλλά με τιμητικό σήμα με τον τίτλο “Victory Loan Honour Flags” ή πιο γνωστό Prince’s Flag αφού ο αυτός που το προμοτάριζε ήταν ο Βρετανός πρίγκηπας της Ουαλίας και μετέπειτα βασιλιάς Εδουάρδος ο 8ος.

Το 1919 ο πρίγκηπας μίλησε στο καναδικό κοινοβούλιο και τόνισε ότι “εύχεται όλο και περισσότερες πόλεις και κοινότητες να τιμηθούν με την “Σημαία της Τιμής”. Πολλές κοινότητες όπου η βρετανική αυτοκρατορία είχε στην κατοχή της τιμήθηκαν για τον οβολό των πολιτών. Πήραν εκτός από το σηματάκι του “πατριωτισμού” και τρόπαια των ηττημένων: Έντεκα κομμάτια βαρέως πυροβολικού και γερμανικά οβιδοβόλα. Αυτά πήραν οι κοκοινότητες των οποίων οι πολίτες ξεπαραδιάστηκαν για το “πατριωτικό καθήκον”. Οι κοινότητες που τα μοιράστηκαν ήταν: Kamloops – British Columbia, Redcliffe-Alberta, Saltcoats-Saskatchewan, the Tuxedo Hospital Committee-Manitoba, South Oxford-Ontario, Temiskaming-Ontario,Argenteuil County-Quebec, Stanstead County-Quebec, Albert County-New Brunswick, Yarmouth-Nova Scotia, Prince County- Prince Edward Island.

bond

street-victory-1

Ο πόλεμος κάνει την Αγγλία κράτος-τράπεζα

Η Τράπεζα της δυνατής χώρας που πάντα ήταν με το μέρος των “καλών” της ιστορίας, τον Αύγουστο του 1914 έχει αποθεματικά μεταφρασμένα σε χρυσό, δηλαδή πραγματική αξία χρήματος, μόλις 9 εκατομμύρια λίρες. Σε τιμές του 2013 τα αποθεματικά αυτής της υπερδύναμης δεν ξεπερνούσαν τα 754 εκατ. λίρες.

Οι τραπεζίτες φοβήθηκαν ότι με την κήρυξη πολέμου οι καταθέτες θα σήκωναν τα λεφτά τους κι έτσι η κυβέρνηση αποφασίζει να σώσει τις τράπεζες αλλά και να βάλει την Αγγλία σε μια νέα εποχή. Από την εποχή του χρυσού στην εποχή του χαρτιού. Η κυβέρνηση διατάσσει τριήμερη τραπεζική αργία και την δεύτερη ημέρα που κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει ανάληψη των χρημάτων του από τράπεζα ψηφίζει νόμο όπου η Βρετανία εγκαταλείπει το ‘πρότυπο χρήμα σημαίνει αποθεματικά χρυσού’.

Χωρίς την στήριξη του χρυσού η Τράπεζα της Αγγλίας τυπώνει τραπεζογραμμάτια αξίας 300 εκατομμυρίων λιρών μόνο και μόνο για να μπορούν να σωθούν οι τράπεζες. Σε πραγματικό πλούτο έλειπαν από τα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Αγγλίας 291 εκατομμύρια λίρες. Οι τράπεζες έδιναν στους πολίτες κυριολεκτικά αέρα και κράτησαν την πραγματική αξία, που ήταν ο χρυσός, για την πάρτη τους. Αυτό δεν ήταν απλά ομόλογο πολέμου αλλά νόμισμα πολέμου που ήθελες δεν ήθελες να ποντάρεις είχες ήδη μπει στον παιχνίδι με το νόμο.

Η Μ. Βρετανία γιόρταζε τον πόλεμο πουλώντας ομόλογα πολέμου. Γύρισαν σε φέρετρο 908,000 στρατιώτες της.

Η Αγγλία όμως εκτός από τα λεφτά των πολιτών που τσέπωσε με τον φόβο του πολέμου, τρεις μήνες μετά την ψήφιση νόμισμα χωρίς αληθινό αντίκρυσμα, εκδίδει και τα ομόλογα πολέμου με 3,5% επιτόκιο και με δικαίωμα εξαργύρωσής τους το 1928.

Το 1915 ανέβασαν το επιτόκιο στο 4,5%, μετά το έριξαν το επιτόκιο στο 2,5% και ενώ ο πόλεμος είχε τελειώσει στο χρηματιστήριο του Λονδίνου παίζονταν εκατομμύρια λίρες για ένα παιχνίδι τζογαδόρων που ξεκίνησε με πόλεμο, έκανε τις τράπεζες εν μέσω πολέμου άτρωτες και κατέληξε σε επιχειρηματικό τζογάρισμα χωρίς πραγματικό αντίκρυσμα. Μόνο χρωματιστά χαρτιά-λεφτά.

Το πόσο μακρυά πήγε η βαλίτσα με την έκδοση και πώληση ομολόγων πολέμου στην Μ. Βρετανία φάνηκε το 2014 όπου η κυβέρνηση Κάμερον εξαγόρασε τα τελευταία πολεμικά ομόλογα που εκδόθηκαν το 1932 και αφορούσαν στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο. 120,000 ομολογιούχοι είχαν στα χέρια τους ομόλογα ονομαστικής αξίας 1,9 δις στερλίνες (2,42 δις ευρώ), τα οποία η κυβέρνηση δεν τα αποπλήρωσε αλλά τα αναχρηματοδότησε εκδίδοντας νέα ομόλογα με επιτόκιο 2,5% αναμένοντας να εξοικονομήσει 30 εκατ. ευρώ το χρόνο σε τοκοχρεολύσια.

Το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών υπολόγισε το 2014 ότι η εξυπηρέτηση των εν λόγω πολεμικών ομολόγων στοίχισε στους Βρετανούς φορολογουμένους 5,5 δισ. λίρες (7 δισ. ευρώ) από το 1917 μέχρι σήμερα. Αυτό όμως που δεν λέει φωναχτά το υπουργείο Οικονομικών της Μ. Βρετανίας είναι ότι με την ευκαιρία που της έδωσε ο Α’ παγκόσμιος Πόλεμος ο χρυσός ως αντίκρυσμα καταργήθηκε κόβοντας μέχρι σήμερα χρήμα που δεν έχει πραγματικό αντίκρυσμα.

ΗΠΑ: Η προπαγάνδα που ζήλεψε ο Γκέμπελς

Από τον τόπο που ξεκίνησαν τα ομόλογα πολέμου εκεί είχαν κατά τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο και την μεγαλύτερη ανταπόκριση. Το σύστημα έβαλε όλα τα καλά του προπαγανδιστικά υλικά για να κάνει τους Αμερικανούς πολίτες “πατριώτες” με το…αζημίωτο.

Το 1917 εκδίδονται τα “Ομόλογα Ελευθερίας”. Το υπουργείο Οικονομικών οργανώνει την μεγαλύτερη επικοινωνιακή καμπάνια που είχε γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή και με Επιτροπή Δημόσιας Πληροφόρησης αρχίζει την πώληση του προϊόντος: Πόλεμος.

Καλλιτέχνες όπως ο Τσάρλι Τσάπλιν, η Μαίρη Πίκφορντ, ο Αλ Τζόνσον και πολλοί άλλοι κάνουν σε όλη την χώρα δημόσιες εμφανίσεις πείθοντας τους θαυμαστές τους να αγοράσουν ομόλογα πολέμου. Μέχρι πρόσκοποι και προσκοπίνες βγήκαν στην γύρα όχι πουλώντας κουλούρια αλλά ομόλογα για τους Αμερικανούς στρατιώτες που πάλευαν για την “Ελευθερία” σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι συνδρομές των απλών πολιτών ήταν τεράστιες και το κράτος αναγκάστηκε να κάνει δεύτερη, τρίτη και τέταρτη έκδοση ομολόγων. Χρηματιστές, βιομήχανοι και τραπεζίτες έκαψαν τα κοντέρ αφού είδαν ότι ο πόλεμος έχει μεγαλύτερη απόδοση από οποιαδήποτε άλλη επένδυση.

Τα πραγματικά ποσά που εισέπραξε η αμερικανική κυβέρνηση από την πώληση πολέμου στους πολίτες της είναι άγνωστα. Κάνει όμως εντύπωση ότι ενώ οι συνολικές δαπάνες των ΗΠΑ ως ομοσπονδιακή κυβέρνηση το 1913 ήταν 970 εκατ. δολάρια, ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος στοίχισε στις ΗΠΑ 30 δις δολάρια. Από αυτά τα 21 δις τα έβαλε από την πώληση των “Ομολόγων Ελευθερίας”. Δηλαδή, αν δεν πωλούσαν ομόλογα δεν θα συμμετείχαν στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο.

Κι ενώ όλοι σχεδόν οι πολίτες έκαναν τις αποταμιεύσεις τους ομόλογα ποντάροντας στον πόλεμο αλλά με “πατριωτική” ευσυνειδησία, οι οικονομολόγοι θεωρούν ότι η πώληση των ομολόγων δεν έφερε στην αμερικανική κυβέρνηση τα κέρδη που αναμενόταν.

Η “Οδός της Νίκης” στη Νέα Υόρκη. Τα χωνιά ηχεία καλούσαν τον κόσμο

να δουν τα ομόλογα που έγιναν “κεφάλια” της αντίπαλης πλευράς,

που πέθαναν και αιχμαλωτίστηκαν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

street-victory

street-victory-2

Φωτογραφίες της πυραμίδας κυκλοφόρησαν παντού, σε εφημερίδες και φυλλάδια, με το εξής σχόλιο: «ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΝΗ; Είναι χαρά μας να βοηθάμε τα παιδιά που συγκέντρωσαν αυτά τα κράνη, αγοράζοντας ομόλογα πολέμου. Ολοκληρώστε τη δουλειά! Αγοράστε ομόλογα!» Με την αγορά ομολόγων χρηματοδοτούνταν τα έξοδα της κυβέρνησης για τον πόλεμο. Δεκάδες σταρ του κινηματογράφου περιόδευαν σε όλη τη χώρα για να πουλήσουν όσα περισσότερα μπορούσαν. Η πυραμίδα ήταν ένας τρόπος να υπενθυμίσουν στους πολίτες τον πόλεμο και το χρέος τους να βοηθήσουν. Ωστόσο, κάθε κράνος αντιστοιχούσε σε ένα κεφάλι, που χάθηκε σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά κανείς δεν έδειξε να ενοχλείται από αυτό το μήνυμα. Προφανώς επειδή τα κεφάλια ήταν του εχθρού. Ο πόλεμος αλλάζει τους ανθρώπους προς το χειρότερο και μάλιστα μερικοί καμαρώνουν γι αυτό

Πάντως, με αφορμή τα ομόλογα πολέμου οι ΗΠΑ είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που έστησε τέτοια επικοινωνιακή πολιτική προπαγανδίζοντας τόσο έντονα τον πόλεμο, την οποία αντέγραψε αργότερα η ναζιστική Γερμανία.

Πέρα από τα ραδιόφωνα, τις αφίσες, τους καλλιτέχνες (μέχρι και ο Τσάπλιν έκανε ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Το ομόλογο”) η προπαγάνδα της Αμερικής έφτασε στην κορυφή το 1919 κάνοντας την απίστευτη “Πυραμίδα Κεφαλών” έξω από τον κεντρικό σταθμό τρένων της Νέας Υόρκης, μεταξύ της 45ης και 50ης οδού. Ο χώρος που θεάματος που στήθηκε με τελικό θέαμα την Πυραμίδα ονομάστηκε “Οδός της Νίκης”.

Για το προμοτάρισμα του πέμπτου και τελευταίου ομολόγου που πλέον δεν ήταν Ελευθερίας αλλά “Ομόλογο Νίκης” μεταφέρθηκαν ως υλικά “τέχνης” 12,000 κράνη Γερμανών αιχμαλώτων στρατιωτών και στήθηκε μία σουρεαλιστική πυραμίδα.

Κατά μήκος της πολεμοπανήγυρης κρέμασαν καλώδια με δεκάδες χωνιά ως ηχεία όπου σε ζωντανή “μετάδοση” οι εκφωνητές καλούσαν τον κόσμο να θαυμάσει τα 12.000 κράνη τρόπαια από στρατιώτες και να αγοράσει κι άλλα ομόλογα.

Τα ομόλογα αυτά δεν θα ήταν αυτή την φορά για να σκοτωθούν οι αντίπαλοι αλλά για να πληρωθεί το κόστος της μεταφοράς και οι ασφάλειες ζωής στους οικείους των 100.000 νεκρών στρατιωτών που έφυγαν από την Αμερική για να πολεμήσουν για τα ομόλογα της Ελευθερίας!

@Κατερίνα Γκαράνη

http://terrapapers.com/?p=41818
                           

Ναυμαχία Έλλης: Όταν οι Τούρκοι έγραψαν τις διαθήκες τους πριν ξεκινήσει!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναυμαχία Έλλης: Όταν οι Τούρκοι έγραψαν τις διαθήκες τους πριν ξεκινήσει!

Η ναυμαχία της Έλλης στις 3 Δεκεμβρίου 1912, ήταν η πρώτη από τις δύο κορυφαίες μάχες μεταξύ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του Οθωμανικού Στόλου κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο και πραγματοποιήθηκε στην έξοδο των στενών των Δαρδανελλίων (ή Ελλησπόντου). Η ναυμαχία έληξε με τη νίκη του ελληνικού στόλου και τον εγκλεισμό του οθωμανικού εντός των στενών.
Πριν την ναυμαχία
Τους πρώτους μήνες του πόλεμου ο τουρκικός στόλος υπό την διοίκηση του ναύαρχου Ραμίζ Μπέη παρέμεινε προστατευμένος στα στενά των Δαρδανελίων (στο ναύσταθμο Ναγαρά), χωρίς να επιχειρήσει έξοδο στο Αιγαίο. Από την άλλη πλευρά ο ελληνικός στόλος υπό την διοίκηση του ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη κράτησε επιθετική στάση απελευθερώνοντας ένα ένα τα νησιά του Αιγαίου και αναμένοντας την έξοδο των τουρκικών πλοίων από τα Στενά. Αρχικά απελευθέρωσε τη Λήμνο και εγκατέστησε στον όρμο του Μούδρου το προκεχωρημένο αγκυροβόλιο του Στόλου. Ακολούθησε η απελευθέρωση του Αγίου Όρους, των νησιών του βορείου και ανατολικού Αιγαίου (Θάσος, Σαμοθράκη, Ίμβρος, Τένεδος, Αγ. Ευστράτιος, Μυτιλήνη, Χίος). Μετά την απελευθέρωση της Τενέδου στις 24 Οκτωβρίου/6 Νοεμβρίου ο ναύαρχος Κουντουριώτης έστειλε τηλεγράφημα στον Τούρκο αρχηγό του στόλου με το μήνυμα «Σας περιμένομεν».
Η ναυμαχία

Την παραμονή, το βραδυ της 2 Δεκεμβρίου 1912, σύμφωνα με τη διήγηση του παρόντος Τούρκου Πλωτάρχη Χασάν Σαμί Μπέη, οι Τούρκοι αξιωματικοί έγραψαν τις διαθήκες τους και αποσύρθηκαν νωρίς για ύπνο ώστε να είναι ακμαίοι το πρωί. Τα ξημερώματα, ο Μουεζίνης κάλεσε τα πληρώματα γονατιστά να προσευχηθούν. Αμέσως μετά, ο Τουρκικός στόλος απέπλευσε. Το πρωί της 3/16 Δεκεμβρίου στις 8 η ώρα με καλό καιρό και ήσυχη θάλασσα, άρχισε η έξοδος του Τουρκικού στόλου από τα Στενά. Οι καπνοί του εξερχόμενου από τα Δαρδανέλια Τουρκικού στόλου φαίνονταν καθαρά. Τα ελληνικά ελαφρά σκάφη που περιπολούσαν στην περιοχή έστειλαν μήνυμα στην ναυαρχίδα ειδοποιώντας την για την έξοδο. Η αναφορά «ΕΧ ΕΧ ΕΧ» (εχθρός εν όψει) διέτρεξε όλα τα ελληνικά πλοία. Στον τουρκικό στόλο προηγούνταν το καταδρομικό Μετζιτιέ και τρία αντιτορπιλλικά και ακολουθούσαν τα θωρηκτά Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα (ναυαρχίδα), Τουργούτ Ρεΐς, Μεσουντιέ και Ασάρι-ι-Τεφίκ. Στο τέλος βρίσκονταν 6-8 αντιτορπιλλικά και πλωτό νοσοκομείο σε γραμμή παραγωγής.
Ο ελληνικός στόλος με επικεφαλής την ναυαρχίδα θωρηκτό Αβέρωφ, ακολουθούμενη από τα θωρηκτά Ύδρα, Σπέτσες, αρχηγίδα του Μοιράρχου Πλοιάρχου Πέτρου Γκίνη και Ψαρά, και από πίσω τα αντιτορπιλλικά Αετός, Ιέραξ, Λέων και Πάνθηρ (τα αποκαλούμενα Θηρία) έσπευσε να συναντήσει τον αντίπαλο στόλο.
Την παραμονή, το βραδυ της 2 Δεκεμβρίου 1912, σύμφωνα με τη διήγηση του παρόντος Τούρκου Πλωτάρχη Χασάν Σαμί Μπέη, οι Τούρκοι αξιωματικοί έγραψαν τις διαθήκες τους και αποσύρθηκαν νωρίς για ύπνο ώστε να είναι ακμαίοι το πρωί.
Τα τέσσερα τουρκικά θωρηκτά με την έξοδό τους έστριψαν δεξιά παραπλέοντας το ακρωτήριο της Έλλης (επειδή δεν ήθελαν να απομακρυνθούν από τα φρούρια της ακτής), ενώ τα ελληνικά στράφηκαν προς συνάντησή τους. Οι δύο στόλοι ήρθαν αντιμέτωποι στις 09:00 σε διάταξη μάχης και απόσταση 17 χλμ. Σε αυτό το σημείο ο ναύαρχος Κουντουριώτης σήμανε πολεμική έγερση και εξέπεμψε το παρακάτω ιστορικό σήμα προς τον στόλο:
«Με την βοήθειαν του Θεού, τας ευχάς του Βασιλέως μας και εν ονόματι του Δικαίου, πλέω μεθ’ ορμής ακαθέκτου και με την πεποίθησιν της νίκης κατά του εχθρού του Γένους».
Ο ελληνικός στόλος δεν έβαλε πρώτος για να κάνει οικονομία πυρομαχικών. Ώρα 09:05 υψώνεται στο Αβέρωφ το προειδοποιητικό σήμα «αρχίσατε πυρ συγχρόνως μετά του Ναυάρχου». Στις 09:22 ο τουρκικός στόλος άνοιξε πρώτος πυρ από απόσταση 12.500 μ., ενώ ο ελληνικός περίμενε 3 λεπτά ανοίγoντας πυρ στις 09:25 από απόσταση 12.000μ. Τα τουρκικά θωρηκτά έβαλλαν κυρίως εναντίον του Αβέρωφ με ταχύ πυρ αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ και το Αβέρωφ δεν έκανε ακριβείς βολές.
Στις 09:35 με την απόσταση των δύο στόλων στα 9.500 μ. ο Κουντουριώτης αποδέσμευσε τον στόλο από τις κινήσεις της ναυαρχίδας του υψώνοντας την σημαία «Ζ» (κινούμαι ανεξάρτητα), και εκμεταλλευόμενος την μεγαλύτερη ταχύτητα του Αβέρωφ όρμησε ακάθεκτος με ταχύτητα 21 κόμβων, διαγράφοντας τόξο μπροστά από την γραμμή του τουρκικού στόλου με σκοπό να υπερφαλλαγίσει τα τουρκικά θωρηκτά και να τα βάλει μεταξύ των πυρών του Αβέρωφ και των υπολοίπων ελληνικών θωρηκτών. Αυτός ο ελιγμός λέγεται «Ταύ» και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τα Ιαπωνικά θωρηκτά εναντίον των Ρώσων στην ναυμαχία της Τσουσίμα. Καθώς η ταχύτητα της θωρηκτής μοίρας τύπου Ύδρα ήταν μικρή (14 κόμβοι), το Αβέρωφ υπερφαλάγγισε τον εχθρό μόνο του και ανάμεσα σε πυκνά πυρά του Τουρκικού στόλου και των απέναντι φρουρίων έφτασε σε απόσταση 2.900 μ. από τον αντίπαλο. Οι Τούρκοι, όταν κατάλαβαν ότι ο ελιγμός θα εκτελούνταν με απόλυτη επιτυχία, έκαναν διαδοχική στροφή 160ο και μπήκαν με φοβερή αταξία ξανά στα Στενά, κάτω από την κάλυψη των επάκτιων πυροβόλων των φρουρίων Σεντούλμπαχιρ και Κουμκαλέ.
Πρώτο έκανε μεταβολή το Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα στις 09:50 ακολουθούμενο από τα υπόλοιπα αλλά έτσι τα τουρκικά πλοία βρέθηκαν πολύ κοντά το ένα στο άλλο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πυροβόλα τους και να μειωθεί η ταχύτητά τους στους 10 κόμβους. Ο σχηματισμός βαλλόταν συνεχώς από το Αβέρωφ και τα άλλα θωρηκτά, που στο μεταξύ πλησίασαν τον Τουρκικό στόλο σε απόσταση 4100 μ. Στις 09:55 το Μπαρμπαρόσα δέχτηκε πλήγμα στο κατάστρωμα της πρύμνης και λίγο αργότερα ένα άλλο βλήμα διαπέρασε τον πυργίσκο της πρύμνης και προκάλεσε ζημιές και στους λέβητες. Τα Τουργκούτ Ρεΐς και Μετζιτιέ είχαν μικρότερες ζημιές. Όμως η ταχύτητα πυρός του Αβέρωφ είχε ελαττωθεί και δεχόταν τα πυρά των θωρηκτών και των φρουρίων που είχε πλησιάσει κατά την εκτέλεση του ελιγμού, κι έτσι εγκατέλειψε την καταδίωξη. Η ναυμαχία έληξε στις 10:17 με τον τουρκικό στόλο να εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένος μέσα στα Στενά στα αγκυροβόλια του Τσανάκκαλε και του Σεντούλμπαχιρ.
Σε όλη τη διάρκεια της εμπλοκής το θωρηκτό Αβέρωφ έριξε 127 βλήματα ενώ θα μπορούσε να εκτοξεύσει τετραπλάσια, γιατί κατά τη διάρκεια της ανεξάρτητης δράσης του τα πυροβόλα του έπαθαν προσωρινή εμπλοκή. Επίσης δέχτηκε τέσσερα βλήματα μεγάλου διαμετρήματος και δεκαπέντε μικρού, αλλά οι ζημιές που υπέστη ήταν ελάχιστες.
Η πρώτη τουρκική μοίρα που, βγαίνοντας από τα Στενά έστριψε προς την Τένεδο, χωρίς να ακολουθήσει τα θωρηκτά, συνάντησε ομάδα ελληνικών πλοίων και επέστρεψε στον Ελλήσποντο μετά από μια μικρή ανταλλαγή πυρών.
Απώλειες
Οι απώλειες των τούρκων ήταν 7 νεκροί και αρκετοί τραυματίες από το Barbarossa το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές στους λέβητες και το πυροβόλο των 180 χιλ. αχρηστεύτηκε εντελώς. Επιπλέον το Torgut Reis μέτρησε 51 νεκρούς και 40 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομειακό πλοίο Ρεσίτ Πασάς. Οι απώλειες του ελληνικού στόλου ήταν 2 άντρες του πληρώματος νεκροί και 5 τραυματίες, ενώ τραυματίστηκε και ένας ακόμη άντρας από το Σπέτσαι.
Η επόμενη μέρα
Την επόμενη ημέρα ο Κουντουριώτης έστειλε την αναφορά του στο Υπουργείο των Ναυτικών. Ο παράτολμος ελιγμός του θεωρήθηκε ασυλλόγιστος ηρωισμός, και ακόμη και ο βασιλιάς Γεώργιος Α’ του τηλεγράφησε συστήνοντάς του σύνεση και ψυχραιμία. Το Αβέρωφ ήταν η ισχυρότερη μονάδα του στόλου και πιθανή απώλειά του θα ανέτρεπε τον συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ των δύο στόλων. Τον ελιγμό του Κουντουριώτη δικαιολόγησε ο αντίπαλός του Ραμίζ Μπέης στο ναυτοδικείο όταν παραπέμφθηκε για την υποχώρηση από την ναυμαχία, όπου απολογούμενος είπε ότι, αν δεν έστρεφε για να απομακρυνθεί, θα βρισκόταν μεταξύ δύο πυρών από τον Ελληνικό στόλο που θα τον εκμηδένιζαν. Ο Τούρκος ναύαρχος αθωώθηκε, καθόσον ο προϊστάμενός του υπουργός τον είχε διατάξει εγγράφως να μην εκθέσει το στόλο σε θανατηφόρα πυρά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters