Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Όλη η απόφαση-κόλαφος του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της κυβέρνησης για την παραβίαση δικαιωμάτων των αντιεμβολιαστών

Συνολικά αντισυνταγματικέ, αλλά και αντίθετες με την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, την οποία ψήφισε η κυβέρνηση, είναι οι νέες κυβερνητικές ρυθμίσεις που επαναφέρουν το απαρτχάιντ και μάλιστα σε μία ευρωπαϊκή χώρα!

Όπως είχε ήδη αποκαλύψει η τ.πρόεδρος του Αρείου Πάγου Α.Θάνου, στις 27 Ιανουαρίου 2021 οι εκπρόσωποι του ελληνικού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 01/07/21

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ/ΧΑΡΙΣ. ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Καθώς Πλησιάζει η Νίκη τα Λευκά Καπέλα Σχεδιάζουν Διάσκεψη Τύπου Γιάλτας

Benjamin Fulford 28/6/2021
Τα Λευκά Καπέλα είναι τώρα έτοιμα να αδράξουν τη νίκη στη μάχη για τον πλανήτη Γη.  Για το λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί ένα συνέδριο τύπου Γιάλτας για το ερχόμενο φθινόπωρο για να καθοριστεί ακριβώς πώς θα διαχειριστούν τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, σύμφωνα με πολλές πηγές που εμπλέκονται.  Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα περιλαμβάνουν εκπροσώπους της οικογένειας των Δράκων, εκπροσώπους των Χονγκμέν, εκπροσώπους της Βρετανικής

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters