Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Καθώς Πλησιάζει η Νίκη τα Λευκά Καπέλα Σχεδιάζουν Διάσκεψη Τύπου Γιάλτας

Benjamin Fulford 28/6/2021
Τα Λευκά Καπέλα είναι τώρα έτοιμα να αδράξουν τη νίκη στη μάχη για τον πλανήτη Γη.  Για το λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί ένα συνέδριο τύπου Γιάλτας για το ερχόμενο φθινόπωρο για να καθοριστεί ακριβώς πώς θα διαχειριστούν τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, σύμφωνα με πολλές πηγές που εμπλέκονται.  Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα περιλαμβάνουν εκπροσώπους της οικογένειας των Δράκων, εκπροσώπους των Χονγκμέν, εκπροσώπους της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, της Ρωσίας και των P3 Ελευθεροτεκτόνων που ελέγχουν το Βατικανό.  Η Μοσάντ και το Πεντάγωνο είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να στείλουν εκπροσώπους εάν το επιθυμούν, σύμφωνα με τις πηγές.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα ενθαρρυνθούν να προβούν σε προσομοιώσεις εκδηλώσεων τύπου ιωβηλαίου, που θα χρησιμοποιηθούν για την έναρξη της νέας εποχής.  Ο στόχος θα ήταν να διασφαλιστεί ότι ως αποτέλεσμα του ιωβηλαίου, οι άνθρωποι θα έχουν δικαιώματα ιδιοκτησίας στην τρέχουσα κατοικία τους.  Οι κάτοχοι ακίνητης περιουσίας επίσης θα λάβουν αποζημίωση ισοδύναμη με το τρέχον εισόδημά τους από ενοίκια.  Θα υπάρξει επίσης ανακατανομή των περιουσιακών στοιχείων που κλάπηκαν από τους ανθρώπους μέσω της απάτης fiat των κεντρικών τραπεζών, ειδικά από τότε που η αξία του χρυσού κατρακύλησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970.  Αυτό προορίζεται να είναι μια εφάπαξ επανεκκίνηση και όχι κάποια νέα μορφή σοσιαλισμού.

Επίσης, θα συζητηθεί η πλήρης μεταρρύθμιση των υφιστάμενων θεσμών, συμπεριλαμβανομένου του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), του ΟΗΕ, του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου κ.λπ.  Επιτεύχθηκε επίσης συμφωνία για τη χρηματοδότηση της δημιουργίας ενός παγκόσμιου οργανισμού σχεδιασμού μέλλοντος με ετήσιο προϋπολογισμό που κυμαίνεται σε τρισεκατομμύρια δολάρια.

Μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δόθηκε τελεσίγραφο στον ΠΟΥ, τους Ροκφέλερ και τους Ρότσιλντς να σταματήσουν την εκστρατεία εμβολιασμού για τη μείωση του πληθυσμού, διαφορετικά η έδρα τους στη Γενεύη θα εξαϋλωθεί σε χρόνο dt.  Ο κόσμος ξύπνησε και πήρε χαμπάρι το σατανικό τους σχέδιο γενοκτονίας.

Ένας άλλος στόχος είναι το Ινστιτούτο Pirbright στο Woking της Αγγλίας με επικεφαλής τους Alex Younger και Richard Moore.  Επιπλέον, οι τοποθεσίες γυρισμάτων της Προεδροκοροϊδίας Μπάιντεν στο Palo Alto της Καλιφόρνια, στην Ατλάντα της Τζόρτζια, στη Νέα Υόρκη και στα κεντρικά γραφεία της Amazon θα καταστραφούν εάν αυτό το σατανικό πολιτικό θέατρο δεν ακυρωθεί.

Επίσης, εκτός από το ένταλμα θανάτου που εκδόθηκε εναντίον του David Rockefeller Jr., έχει εκδοθεί άλλο ένα για τον Μαρκ «μωρό αδρενοχρώμιου» Zuckerberg, που έχει προκαλέσει ανησυχία και στην Jen Psaki.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ Στρατηγός Μαρκ Μίλλεϊ και ο δολοφονικός πρώην Διευθυντής της CIA Μάικλ Χέιντεν αναγνωρίστηκαν ως προδότες όταν ανακαλύφθηκε ότι είχαν μυστικούς λογαριασμούς χρηματοδότησης από δωροδοκίες του Ροκφέλερ στην Deutsche Bank και την Union Bank της Ελβετίας.

Συνολικά, η αστυνομία σε διάφορες Δυτικές χώρες έχει διαταχθεί από το στρατό να σταματήσει να προστατεύει τις κυβερνήσεις τους, καθώς έχουν όλες παραβιαστεί, αναφέρουν πηγές της MI6.

Υπάρχουν πολλά ορατά σημάδια σε κοινή θέα ότι αυτό είναι το κυρίως θέμα.  Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο επικεφαλής προπαγανδιστής της τρομολαγνείας Covid και «υπουργός Υγείας» Matt Hancock απολύθηκε μετά τη διαρροή εγγράφων ότι σχεδίαζε μια μόνιμη φασιστική «καραντίνα».  Αυτό έκανε τους αξιωματούχους του παλατιού «αποπληκτικούς» και οδήγησε σε στρατιωτική επέμβαση για τον τερματισμό του παράνομου ιατρικού στρατιωτικού νόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι ο Χάνκοκ “παραιτήθηκε” λόγω «ανάρμοστης προσωπικής συμπεριφοράς». 

https://www.theguardian.com/politics/2021/jun/26/matt-hancock-resigns-after-questions-over-relationship-with-aide

https://rumble.com/viww3n-leaked-docs-on-permament-lockdown-of-uk-in-3-weeks.html?fbclid=IwAR0LTQlnLKreiygBukVWQ3N88DGye6n2Qv3tHRF0yPcfw6YkwpbUn75cUnQ

Οι Ιταλοί P3 Ελευθεροτέκτονες από την πλευρά τους διένειμαν έγγραφα που διέρρευσαν από την Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία ελέγχεται από τους Rockefeller, που καλούν να συνεχιστεί η τρέχουσα ψεύτικη εκστρατεία πανδημίας μέχρι το 2025.  Οποιαδήποτε συζήτηση για μια «παραλλαγή δέλτα», για παράδειγμα, είναι απλά μέρος αυτού του σεναρίου.

Στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, κλινικοί επιστήμονες και ανοσολόγοι-ιολόγοι από επτά πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων του Στάνφορντ, του Κορνέλ και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, μηνύουν το CDC για μαζική απάτη.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, δεν μπόρεσαν να βρουν τον Covid-19 ούτε σε ένα από τα 1.500 δείγματα ανθρώπων που «επιβεβαιώθηκαν ως μολυσμένοι» όταν «βρέθηκαν θετικοί».

ΟΛΟΙ οι «θετικοί» βρέθηκαν να έχουν απλά γρίπη Influenza A και σε μικρότερη έκταση Influenza B. Όλοι οι επιστήμονες ζήτησαν από το CDC βιώσιμα δείγματα του Covid-19 και έλαβαν την απάντηση ότι λοιπόν… στην πραγματικότητα δεν έχουν δείγματα. 

Στον Καναδά, η Επικεφαλής Δημόσιας Υγείας Τερέζα Ταμ έχει αποκαλυφθεί ως κομμουνιστής πράκτορας που ντύνεται γυναικεία.

Ο Ταμ είναι ένας από τους αρχιμηχανικούς της απόπειρας ιατρικής ολοκληρωτικής εξαγοράς του Καναδά που προσπάθησε να κατασκευάσει ο κομμουνιστής πράκτορας Τζάστιν Κάστρο.  Ο καναδικός στρατός διατάχθηκε να τερματίσει ολόκληρο το ιατρικό φασιστικό σχέδιο στον Καναδά.

Ρωσικές πηγές της FSB από την πλευρά τους λένε:

«Θα ενεργήσουμε σιωπηλά, χωρίς να επιδείξουμε τις ενέργειες και τους σκοπούς μας να διώξουμε τις διεφθαρμένες φαρμακευτικές και τις ψεύτικες εταιρείες δοκιμών και να ξαναφτιάξουμε πλήρως τους παλιούς τρόπους υγειονομικής περίθαλψης, ώστε η ιατρική να επικεντρωθεί για άλλη μια φορά στην πρόληψη και την ανακάλυψη εκ νέου της δύναμης της φύσης.  Αυτό το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στην προστασία από ιούς πληροφόρησης [όπως ο Covid-19] και θα εκπαιδεύσει τα μυαλά να μην υποκύπτουν σε οποιαδήποτε πληροφοριοδημία, χειραγώγηση κ.λπ

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι η Χαζαρική Μαφία έχασε τον έλεγχο της Ινδονησίας μετά την εκτέλεση της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας και του κορυφαίου Ινδονήσιου εντολοδόχου τους: ένα άτομο γνωστό ως Φετουλάχ.  Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί δημόσια από το γεγονός ότι η Ινδονησία ανακοίνωσε ότι το νόμισμά τους, η Ρουπία, θα υποστηρίζεται από χρυσό όπως της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας, σύμφωνα με πηγές της CIA.

Η ακόλουθη είδηση: «Η Ινδονησία, η οποία φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα χρυσωρυχεία στον κόσμο, σχεδιάζει να ιδρύσει μια τράπεζα ράβδων χρυσού για να προωθήσει το εμπόριο του πολύτιμου μετάλλου στην εγχώρια αγορά», υποστηρίζει αυτό που λέει αυτή η πηγή. 

Η άλλη κίνηση των Λευκών Καπελών την περασμένη εβδομάδα ήταν να θέσουν τον αντι-καμπαλιστή μαχητή John McAfee υπό προστασία.  Δεν αυτοκτόνησε, αναφέρουν πηγές της CIA.  Κάτι που υποδηλώνει το παρακάτω tweet:

«Είμαι ικανοποιημένος εδώ.  Έχω φίλους.  Το φαγητό είναι καλό.  Όλα είναι μια χαρά.  Να ξέρετε ότι αν κρεμαστώ, α λα Επστάιν, δεν θα φταίω εγώ.» 

Οι αναγνώστες αυτού του ενημερωτικού δελτίου γνωρίζουν ότι ο Epstein ήταν διπλός πράκτορας ο οποίος τώρα βρίσκεται υπό προστασία μαρτύρων.

Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία αντιστέκεται σκληρά.  Η ευρέως αναφερόμενη ως ελεγχόμενη «κατεδάφιση κτιρίου» στη Φλόριντα είναι ένα παράδειγμα.  Ο McAfee τουίταρε στις 8 Ιουνίου ότι «αν μου συμβεί ποτέ κάτι, παρακαλώ σημειώστε ότι τα 31 TB των αρχείων που έχω βρίσκονται σε σκληρούς δίσκους στο διαμέρισμα μου κοντά στην 88η οδό και στη λεωφόρο Collins βόρεια του Μαϊάμι Μπιτς».  Αυτή είναι η διεύθυνση της πολυκατοικίας που κατέρρευσε.

Ο Χαζάρος πράκτορας, Δαιμονκράτης δήμαρχος Cava, κήρυξε αμέσως το συμβάν ως μαζικής απώλειας «επιπέδου 5» — κάτι που απαιτεί πάνω από 1.000 θύματα και την τεράστια ανάγκη για πόρους από την περιφέρεια — κανένα από τα οποία δεν είναι αλήθεια.  Ωστόσο, αυτό επέτρεψε στον ψεύτικο πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύξει εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να θέσει τα πάντα που σχετίζονται με την κατάρρευση υπό τον άμεσο έλεγχό του, σύμφωνα με πηγές των ναυτικών μυστικών υπηρεσιών. 

Πηγές της CIA από την πλευρά τους αναφέρουν ότι η Πρώτη Κυρία και η Οικογένεια της Παραγουάης βρίσκονταν στο κτίριο και εξακολουθούν να αγνοούνται.  Η Παραγουάη απέχει μέρες από το να κάνει το bitcoin επίσημο εθνικό νόμισμα.  Με άλλα λόγια, ήταν ένα χτύπημα ψευδοτραπεζιτών. 

https://www.floridadisaster.org/globalassets/importedpdfs/chapter10b-masscasualty.pdf

Υπήρξαν επίσης για άλλη μια φορά πολλαπλές προσπάθειες να ξεκινήσει ένας πυρηνικός Αρμαγεδδών από τους μεσσιανικούς φανατικούς.  Η μία ήταν μια επίθεση σε ιρανική πυρηνική εγκατάσταση. 

Η άλλη ήταν η σκόπιμη αποστολή του αντιτορπιλικού τύπου 45 του Βασιλικού Ναυτικού, HMS Defender, στα ρωσικά χωρικά ύδατα με την προσδοκία ότι η Ρωσία θα μπορούσε να αντιδράσει επιθετικά. 

https://www.bbc.com/news/uk-57624942

Στις ΗΠΑ, οι Εθνοφύλακες μόλις ολοκλήρωσαν μια εκπαιδευτική άσκηση δύο εβδομάδων που τους προετοίμασε για μια κυβερνοεπίθεση με σκοπό την κατάρριψη των εθνικών υποδομών.  Η επίθεση γίνεται ήδη πραγματικότητα με διακοπές ρεύματος, έλλειψη νερού, διακοπές εφοδιασμού τροφίμων κ.λπ.  Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο διαβάστηκε στα κεντρικά γραφεία της Χαζαρικής Μαφίας στην εκδήλωση cyber-polygon WEF στην Ελβετία ο νόμος καταστολής διαδηλώσεων. 

https://www.thedrive.com/the-war-zone/41243/the-national-guard-just-simulated-a-cyberattack-that-brought-down-utilities-nationwide

Οι ΗΠΑ εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να βυθίζονται στο χάος, την αιματοχυσία και την αναρχία.  Παραστατικά χρήματα (fiat money) διοχετεύονται από την καμπάλ σε ένα «βιομηχανικό συγκρότημα αστέγων, και μαζεύουν χρήματα, όχι κατά εκατομμύρια, όχι κατά εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά κατά δισεκατομμύρια», προειδοποίησε ο σερίφης του Λος Άντζελες Άλεξ Βιλανουέβα. 

https://www.zerohedge.com/political/enough-enough-los-angeles-sheriff-urges-state-emergency-homelessness

Στο Σαν Φρανσίσκο, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν χρήματα φορολογουμένων για να πληρώσουν για σκηνές αστέγων που κοστίζουν 60.000 δολάρια η κάθε μία ετησίως. 

Εν τω μεταξύ, το ποσοστό δολοφονιών αυξάνεται σε πρωτοφανή επίπεδα καθώς σταματά η χρηματοδότηση της αστυνομίας. 

https://www.zerohedge.com/political/americas-historic-murder-surge-occurred-during-defund-police

Επιπλέον, όλα αυτά τα αδέξια αντλημένα χρήματα προκαλούν υπερπληθωρισμό, όπως δείχνει ξεκάθαρα το παρακάτω διάγραμμα. 

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfm1BE5_1.jpg?itok=5fpsnX5d

Όλα τα παραπάνω είναι λόγοι για τους οποίους η ανίκανη εγκληματική ολιγαρχία υπό την ηγεσία του Ροκφέλερ που κατέλαβε τους G7 και τη Δύση πρέπει να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν και χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη.  Μην γελιέστε, είναι μαζικοί δολοφόνοι.  Αυτό αποδείχτηκε πολύ πρόσφατα από την προσπάθειά τους να εξοντώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό των «άχρηστων φαγάδων» με τοξικά εμβόλια (όπως έχουν καταθέσει πολλοί πληροφοριοδότες).  Είναι επίσης αρκετά ισχυροί ώστε να αντικαταστήσουν τον Πάπα Φραγκίσκο και τους ηγέτες των G7 με απατεώνες που φορούν λαστιχένιες μάσκες και απατηλά γραφικά CG.

Σε μια τελευταία σημείωση, εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι θα είναι δυνατό μόλις ολοκληρωθεί η νίκη των Λευκών Καπέλων.  Το παρακάτω άρθρο μιλάει για ένα «εμβόλιο» γονιδιακής θεραπείας που θα μπορούσε να παρέχει σε όλους τα γονίδια των μακροχρόνιων ολυμπιακών ιδιοφυών αθλητών, αν το επιθυμούν. 

https://www.studyfinds.org/superhero-vaccine-olympic-dna-euan-ashley/

Ο Οργανισμός Σχεδιασμού Μέλλοντος θα εργαστεί για να τερματίσει τη φτώχεια και να σταματήσει την καταστροφή του περιβάλλοντος και θα επενδύσει τεράστια κεφάλαια για τον τερματισμό κάθε μορφής ασθένειας.

Σημειώνουμε επίσης ότι το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια έκθεση για τα Αγνώστων Στοιχείων Αέρια Φαινόμενα (UAP).  Η αναφορά λέει ότι είναι αληθινά, αλλά δεν αναφέρει εξωγήινους. 



Έχω μιλήσει προσωπικά με ανθρώπους που μου λένε ότι έχουν πετάξει με ιπτάμενους δίσκους που έχουν αναπτυχθεί από τους Ναζί.  Μετά τη νίκη των καλών, θα τεθούν στη διάθεση του κοινού και η καραντίνα στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης θα αρθεί.

πηγή


https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters