Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάστηκε απάτη ψηφοφόρων στην Αριζόνα - Πιστοποιημένα κρατικά αποτελέσματα απάτης (VIDEO)

 Τα αποτελέσματα των εκλογών για το 2020 στην Αριζόνα σαφώς δεν έχουν νόημα και ως εκ τούτου δείχνουν απάτη.

Γνωρίζαμε ότι τα αποτελέσματα στην Αριζόνα ήταν ψεύτικα όταν συνεχίστηκαν τα σύνολα για το κράτος πριν από την τελική κλήση του Προεδρικού αγώνα 2020 για τον Μπάιντεν.

Donald Trump Δηλώνει: "Στρατιωτικός Νόμος = Fake News" βίντεο

Τι πραγματικά συμβαίνει; Είναι ο στρατιωτικός νόμος fake news; Θα κερδίσει τελικά ο Donald Trump την προεδρία; Έχουμε πάλι νέες εξελίξεις και είναι πολύ θετικές για τον πρόεδρο Τραμπ.

Τροπολογία-ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!! Σε κίνδυνο η πολιτιστική μας κληρονομία – Θα κλείνουν μουσεία – Θα στέλνουν τα αρχαία μας για 25-50 χρόνια στο εξωτερικό!

Θα μοιράζουμε εδώ και εκεί τα αρχαία μας!!!

Τον μακροχρόνιο δανεισμό μουσειακών συλλογών έως και 50 έτη προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Πολιτισμού που κατατέθηκε προσφάτως στην Βουλή, εγείροντας πολλά ερωτηματικά.

Όπως μεταδίδεται, η επίμαχη ρύθμιση προβλέπει πως για την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας και εφόσον παρέχονται επαρκείς εγγυήσεις για την ασφαλή μεταφορά, έκθεση και

Πιθανές παρενέργειες του εμβολίου ΚΑΙ ο εμβολιασμός Με συναίνεση!!!

Καλό θα ήταν πριν κάνει κάποιος το εμβόλιο και πριν δώσει την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του για κάποιον άλλον που ΔΕΝ δύναται να μιλήσει (όπως αναφέρεται στο καθεστωτικόν έγγραφον "συγκατάθεσης εμβολιασμού"), να ρίξει μια ματιά στις πιθανές παρενέργειες:


* Σύνδρομο Guillain-Barré
* Οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα
* Εγκάρσια μυελίτιδα

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ICIJ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

FINC.E.N.
FINANCE CRIME ENFORCEMENT NETWORK

(ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι δημοσιογράφοι)

Διερευνήσεις
Αρχεία FinCEN
Εδώ είναι οι αποδείξεις που θα αλλάξουν τα πάντα στον οικονομικό σύστημα αφού τα FinCEN Files συγκλόνισαν τον κόσμο των τραπεζών
Αφού η ICIJ και η BuzzFeed News δημοσίευσαν

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Ελευσίνα! Πολίτες ΔΕΝ μαζεύονται για τεστ και επιστρατεύτηκε η αστυνομία! – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίζονται στην Δυτική Αττική και ειδικότερα στην Ελευσίνα!

Ο συγκεκριμένος δήμος είναι ένας από τους τρεις (μαζί με τον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα) που έχει χαρακτηριστεί «κόκκινος» από τις υγειονομικές αρχές και στον οποίο έχει υποβληθεί σκληρό lockdown.

Nοσοκομείο του Σικάγο, σταμάτησε τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer

Πληθαίνουν  τα συμβάντα με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σε σημείο που νοσοκομείο στο Σικάγο διέκοψε τον εμβολιασμό του προσωπικού του και ο FDA ξεκίνησε επειγόντως έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters