Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΜΗΝΥΣΗ: ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ vs ELLINIKA HOAXES ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Νίκος Αντωνιάδης
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ELLINIKA HOAXES ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – 13ος ΟΡΟΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΟΝΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ, 2:30 μ.μ.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: 3023/21/2214/12.7.2020

Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ’’ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ’’

Γεώργιος Κοσμόπουλος
ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. - ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

Επί Βυζαντίου η εκκλησία ήταν ο απηνής διώκτης του Ελληνισμού, τύραννος και δήμιος μαζί, αφού έκλεισε όλες τις φιλοσοφικές σχολές και καταδίωκε τους φιλοσόφους ή τους εκτελούσε.

Ισραήλ: Χιλιάδες λαού στους δρόμους κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού


Χιλιάδες Ισραηλινοί βγήκαν το Σάββατο στους δρόμους του Τελ Αβίβ, για να διατυπώσουν την οργή τους για τους ανεπαρκείς, όπως χαρακτηρίζουν, χειρισμούς της κυβέρνησης στα οικονομικά πλήγματα, που έχει επιφέρει η κρίση του νέου κορονοϊού.
Βάσει των μέτρων για τις δημόσιες συναθροίσεις, η αστυνομία περιόρισε τον αριθμό των ανθρώπων που τους επετράπη να συγκεντρωθούν στην πλατεία Rabin του Τελ Αβίβ για την κινητοποίηση, την ώρα που οι γειτονικοί δρόμοι γέμισαν με διαδηλωτές που φορούσαν μάσκες.

Εύχομαι ο Θεός να σας ανοίξει τα μάτια 👁👁💉

Τι κρύβουν οι αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ | Τι πρόβλεψε το καρτοπαίγνιο "Ιλουμινάτι"

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΜΟΡΦΗ

Στην προσπάθεια τους να αφαιρέσουν, όχι μόνο κάθε έκφραση που πάει ενάντια στα σχέδια τους αλλά ακόμα και σκέψη, θα προσπαθήσουν να μας βάλουν να φερόμαστε αναλόγως. Ποτέ δεν τους ενδιέφερε η υγεία σου και ποτέ δεν πίστεψαν ότι οι μάσκες που προσπαθούν να επιβάλλουν είναι για να μας προστατέψουν από κάτι.

Ταυτόχρονα, η ατζέντα καθολικού εμβολιασμού όπου “δεν θα μείνει κανείς πίσω,” όπως λέει ο ΠΟΥ, να αναμένεις ότι θα προωθηθεί σε πολλά επίπεδα και από όλες τις μαριονέτες-influencers τους.

Η Αγία Σοφία είναι μόνο η αρχή: Ο Ερντογάν θα παίξει με τον θρησκευτικό φανατισμό και τα ερευνητικά πλοία

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο οι παρατηρήσεις και καταγραφές που έφταναν στο Ελληνικό Επιτελείο, έθεσε σε νέο συναγερμό τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός από τις μονάδες επιφανείας που βρίσκονται ενισχυμένες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, δόθηκε η εντολή για άμεσο απόπλου επιπλέον πλοίων. Πηγή εικόνας: Πολεμικό Ναυτικό
-Δίαυλοι επικοινωνίας με κλειστή την πόρτα
-Περιμένοντας την κίνηση με έτοιμο το «μήνυμα» υπεροχής
-Η τριετής εγρήγορση των Ενόπλων Δυνάμεων
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters