Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ»ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ


Η ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ 20-11-2016 ①
Το δράμα αυτής της χώρας είναι ότι ο Λαός της βάσει σχεδίου διεφθάρη, εδιχάσθη, έγινε φτωχός, έχασε τους βωμούς και τις εστίες του, έδωσε γη και ύδωρ, εγκλωβίσθηκε σε κόμματα και ιδεοληψίες που εξυπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ), μετάγγισαν το αίμα του, του αφήρεσαν τα όργανα του και τον αποτελειώνουν χωρίς ίχνος ντροπής με το να συγκεντρώνουν στα Hot Spot εκπαιδευμένους φονιάδες, φανατικούς Ισλαμιστές, πράκτορες και Στρατιώτες του Εχθρού.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΝΤ: Η (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

Σε σεμινάριο (για ολίγους κι… εκλεκτούς) στις Βρυξέλλες μίλησε ο πρώτος αναπληρωτής γενικός διευθυντής του… ευαγούς ιδρύματος ΔΝΤ και εξήρε τα αποτελέσματα της λαθρομετανάστευσης κι έδωσε εντολή να ενσωματωθούν οι λαθρομετανάστες στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, για να υπάρξουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη – για τους ισχυρούς του χρήματος.Ιδού τι είπε:.... «Έχουμε βρει ότι η μετανάστευση αυξάνει σημαντικά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε προηγμένες οικονομίες διότι τα επίπεδα δεξιοτήτων ενισχύουν την παραγωγικότητα και διότι σε κάποιες περιοχές η εισροή των μεταναστών σε ηλικία εργασίας βοηθά να αντισταθμιστούν οι ελλείψεις σε εργατικό δυναμικό που προκύπτουν από τις δημογραφικές εξελίξεις.

Ο ρόλος των ΑΝΤΙΦΑ στη σύγχρονη καταστολή (χρήσιμα λόγια από το "μακρινό" 2007 που δυστυχώς κανείς δεν τους έδωσε την "δέουσα σημασία" όταν έπρεπε)

Σεπτέμβριος 2007

Σκέψεις από αντικαπιταλιστική οπτική γωνία
του Μαύρου Λύκου (από το http://mavroskrinos.blogspot.gr/)

Όταν ο εθελοντισμός της δωρεάν εργασίας για το σύστημα περνάει και στον τομέα της καταστολής, όταν η ιδεολογική και μόνο διαφωνία με θέματα όπως το σύγχρονο δουλεμπόριο και τα εγκλήματα του αμερικανοσιωνισμού τιμωρείται με χυμένο αίμα στο δρόμο , όταν ομάδες δολοφόνων δρουν με τις πλάτες του συστήματος, και όταν η παρακρατική τρομοκρατία βαφτίζεται «πάλη ενάντια στο σύστημα», τότε σίγουρα ζούμε στη «νέα εποχή», την εποχή των «αντιφά»-δων.

Ο πραγματικός εχθρός όλης της ανθρωπότητας είναι μόνο οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ


 
Το 1913 υπεγράφη μεταξύ του Αμερικανικού Δημοσίου και της Ιδιωτικής Εταιρείας Ομοσπονδιακή Τράπεζα που ανήκε στον Ροκφέλλερ μια σύμβαση για 100 έτη η οποία και ανανεώθηκε από τον Ομπάμα το 2013 τον Φεβρουάριο μήνα για άλλα 100 χρόνια δηλαδή μέχρι το 2113, με την σύμβαση το δικαίωμα έκδοσης χρημάτων για το Αμερικανικό δημόσιο περνάει στα χέρια της μια ιδιωτικής εταιρείας που λέγεται Federa…l Bank of America.

Από το 1913 ήδη το Federal Bank of America είχε εκδώσει ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων με τα οποία χρηματοδοτήθηκε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, το 1929 το μεγάλο κράχ επήλθε όταν ήρθε η ώρα να πληρωθούν αυτά τα ομόλογα αλλά το Federal Bank of America αρνήθηκε να καταβάλει την πληρωμή με την αιτιολογία της «Ανωτέρας βίας», στους όρους απόκτησης των ομολόγων υπήρχε ο όρος ότι στην περίπτωση ενός παγκοσμίου πολέμου η Federal Bank of America δεν είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους κατόχους των ομολόγων, για να γλυτώσει την πληρωμή η Federal Bank of America φρόντισε να στήσει τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, και φυσικά επήλθε η οικονομική κατάρρευση το 1929 !

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1920 πριν λήξουν ακόμα τα
ομόλογα που είχαν εκδοθεί το 1913 η Federal Bank of America ήδη εξέδιδε και άλλα ομόλογα, και συνολικά εξέδωσε πάνω από 30.000 ομόλογα του Federal Bank of America του 1 δις $ το κάθε ομόλογο, 20 ετίας και 25 ετίας, δηλαδή συνολικής αξίας 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, με ένα μέρος αυτών των ομολόγων χρηματοδοτήθηκε και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος καθώς ήταν στημμένος ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ο όρος περί «ανωτέρας βίας» υπήρχε και σε αυτούς τους όρους των ομολόγων, έτσι η Federal Bank of America όταν ήρθε η ώρα να αποζημιωθούν οι κάτοχοι αυτών των ομολόγων απλά αρνήθηκε καθώς μεσολάβησε η «Ανωτέρα Βία» δηλαδή ένας παγκόσμιος πόλεμος που είχε στηθεί και σχεδιαστεί και είχε συγχρηματοδοτηθεί από τον ίδιων και τις τράπεζες της Ελβετίας που ανήκων στο Ρόθτσιλντ !

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί κάτοχοι αυτών των ομολόγων σε όλων τον κόσμο απλά μεν τα κατέχουν αλλά δεν μπορούν να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα.
Υπάρχουν άπειρες προσπάθειες να διεκδικηθούν αυτά τα χρήματα αλλά, όσοι προσπάθησαν δολοφονήθηκαν καθώς στους όρους χρήσης υπάρχουν κενά και η Federal Bank of America είναι έκθετη.
Τα ομόλογα αυτά μπορεί να τα διεκδικήσει μόνον ένα οργανωμένο και ισχυρό κράτος !

Βλαδίμηρος Τσαμουρλίδης
το είδα
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/01/blog-post_91.html

Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο

Στον κόσμο των πρακτόρων και της Επικοινωνίας

Το ηθικό των πρακτόρων της CIA είναι «πεσμένο» και σύμφωνα με το παράρτημα της υπηρεσίας «Reuters», μεγάλος αριθμός πρακτόρων έχουν ήδη υπογράψει τις παραιτήσεις τους.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ανώτερα στελέχη , «άνω των 50 ετών», με τουλάχιστον «20 χρόνια εμπειρίας», καθώς και με τουλάχιστον «πέντε χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό».
Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο Λόγω του Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες που ενημέρωσαν «τον κλάδο των φανερών πρακτόρων».

Ευπαλίνειο όρυγμα: Το σπουδαιότερο μηχανικό έργο των Αρχαίων Ελλήνων [Βίντεο]

 
Το βίντεο είναι αφιερωμένο στο Ευπαλίνειο όρυγμα, μια σήραγγα 1.036 μέτρων κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, η οποία κατασκευάστηκε έπειτα από εντολή του τυράννου Πολυκράτη τον 6ο αιώνα π.Χ. με σκοπό να μεταφερθεί νερό από την πηγή που βρισκόταν πίσω από το βουνό στην πρωτεύουσα της Σάμου.
Το υδραγωγείο λειτουργούσε στο νησί για περίπου 1.000 χρόνια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters