Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ»ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ


Η ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ 20-11-2016 ①
Το δράμα αυτής της χώρας είναι ότι ο Λαός της βάσει σχεδίου διεφθάρη, εδιχάσθη, έγινε φτωχός, έχασε τους βωμούς και τις εστίες του, έδωσε γη και ύδωρ, εγκλωβίσθηκε σε κόμματα και ιδεοληψίες που εξυπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ), μετάγγισαν το αίμα του, του αφήρεσαν τα όργανα του και τον αποτελειώνουν χωρίς ίχνος ντροπής με το να συγκεντρώνουν στα Hot Spot εκπαιδευμένους φονιάδες, φανατικούς Ισλαμιστές, πράκτορες και Στρατιώτες του Εχθρού.Μετά ο «Καλλικράτης» , οι ΜΚΟ και η Ελλάδα του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού τετέλεσται.
Οι θεσμοί έγιναν όργανα του συστήματος, έγιναν οι Σειρήνες ενός συστήματος που έπαυσε να είναι ανθρωποκεντρικό, που στρέφεται κατά του Λαού ενώ η Βουλή των Ελλήνων από Ναός της Δημοκρατίας μετετράπη σε οίκο ανοχής και οίκον εμπορίου, έγινε το Παλάτι της Κίρκης όπου οι νεοεισερχόμενοι εκπρόσωποι του Λαού, Δημοκράτες και Πατριώτες, αριστεροί και δεξιοί μετατρέπονται σε υπάκουους χοίρους, γουρούνια που τρέφονται από τα πτώματα και τη δυστυχία του Λαού, το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας καθώς και από το κάλπικο χρήμα του Soros.
Και ο Θεός της Ελλάδος, ο από μηχανής Θεός; Έστρεψε αλλού την κεφαλή του αφού όχι μόνο ο Λαός αλλά και οι εκπρόσωποί του εξαγοράσθηκαν από τον Μαμωνά.

Συμπατριώτισσα και συμπατριώτη εσύ γιατί δεν αντιστέκεσαι; Ποίον περιμένεις; Τους ήρωες του Πολυτεχνείου που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στους εξωτικούς Παραδείσους του Ειρηνικού; Αυτούς που εν έτει 2016 αποτίουν γονατιστοί, τιμή στην Ηλένια Ασημακοπούλου; σε αυτούς που σε άπταιστα αρχαία Ελληνικά στηρίζουν κόμματα που θάβουν γλώσσα, Ιστορία, Πατρίδα; ή σε αυτούς που στηρίζουν το καλπονοθευτικό εκλογικό μας σύστημα της Singular; στους βολεμένους του σχεδίου ΑΝΑΝ; στο πλησιέστερο μας Συνταγματικό δικαστήριο της Αλβανίας; (η Ελλάς δεν έχει ούτε θέλει να αποκτήσει!!!!!)

Επειδή κάποιοι, που δυστυχώς για τους προδότες δεν είμεθα λίγοι, ανοίγουν τα θέματα που ενδιαφέρουν τον Δημοκρατικό- Πατριωτικό χώρο και όχι μόνο.
Ως πρώτο θέμα προτείνεται η Μαύρη Βίβλος και περιλαμβάνει όλους αυτούς που προδίδουν και εργάζονται κατά της Πατρίδος.
»
ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ
ΗΜΙΑΙΜΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ
Αυτοί που Πρόδωσαν την Ελλάδα και την Κύπρο (ΜΕΡΟΣ Ι) Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ΜΕΡΗ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ»ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.scribd.com/…/%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%…



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
https://www.scribd.com/doc/158205508/ΚΕΙΜΕΝΟ-ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ-ΥΠΕΡ-ΤΟΥ-ΝΑΙ-ΣΤΟ-ΣΧΕΔΙΟ-ΑΝΑΝ-7-Απριλίου-2004


Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters