Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤO ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!Λέγονται τόσα πολλά που θα χάσετε τον ύπνο σας!!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
6λεπτο αμερικανικό τηλεοπτικό πανελ μεταξύ των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού καναλιού στην εκπομπή του «Dylan Ratigan Show»  όπως βγήκε στον «αέρα» στις 15 Νοεμβρίου 2011 και του Greg Palest συγγραφέας του Βιβλίου «Όρνιων ΠΙΚΝΙΚ» αναφορικά με την Goldman Sachs

Λέγονται τόσα πολλά που θα χάσετε τον ύπνο σας!!!

Ειδικά με την φωτό του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το «στόλισμα» που του κάνει ο Συγγραφέας

«Greece is a Crime Scene» - Η Ελλάδα είναι μία σκηνή εγκλήματος



Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy



http://www.katohika.gr/2012/07/o_19.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο για τους λαθρομετανάστες!

Εισαγωγαί Εξαγωγαί $$ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε.

Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!
Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!
Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση!

Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!



Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:
1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες κ. Λαχανάς και Μεταξάς κύριε Τσίπρα;
2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;
3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;
Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!
Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!
Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!
Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).



http://youtu.be/TdRZ9IPhkC4

Πηγή: ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ
http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_7668.html


Τα ανωτέρω έρχονται να συμπληρώσουν την σε ανύποπτο χρόνο ανάρτηση του "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ" περί του διαπλεκόμενου "χρυσού παιδιού" της συστημικής αριστεράς, με στοιχεία τα οποία εδόθησαν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο και ενώ ακόμα ήταν ζεστός ο "έρως" των ηλεκτρονικών και συμβατικών ΜΜΕ με το "χρυσό παιδί". 

ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_19.html

θα μας πουλούν το νερό, ακριβότερο …..από την βενζίνη. (Βίντεο)



Δείτε το για να σπάσετε το πληκτρολόγιο. Θα πάρετε μία πρώτη γεύση της «ποιότητας» των κλικαδόρων που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τη δημόσια ύδρευση της Ελλάδος εάν τους το επιτρέψουμε. 

Ο Peter Brabeck-Letmathe είναι ο Γενικός διευθυντής της Nestle. Στο Video που ακολουθεί διατυπώνει με απίστευτο κυνισμό ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι ακραίοι!  

Εάν συμβεί , το λιγότερο που θα περιμένετε είναι η κατακόρυφη άνοδος του κόστους των υπηρεσιών ύδρευσής και οριστική εξάλειψη οποιωνδήποτε κοινωνικών μέτρων σε ασθενέστερες τάξεις.


Δεν του είπε κανένας αυτού του αισχρού ότι ….Τα δικαιώματα χρήσης των υδάτινων πόρων  αποτελούν φυσικό αγαθό και μάλιστα απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση ανθρώπων, φυτών και ζώων, αγαθό και προστατεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία (οδηγία πλαίσιο 2000/60) (1) αλλά και τον ΟΗΕ που στις 28 Ιουλίου 2010 ενέκρινε ψήφισμα, για να προσθέσει την πρόσβαση σε καθαρό νερό στη διακήρυξη του για τα ανθρώπινα δικαιώματα (AG/10967) 

(2). Η οδηγία πλαίσιο 2000/60: η διαχείριση των υδάτων θα πρέπει να διέπεται από την αρχή της αειφορίας*, δηλαδή της προώθησης της βιώσιμης χρήσης του νερού και της δημιουργίας μιας πολιτικής, η οποία σέβεται τα ύδατα και τα προστατεύει από τις οικονομικές δραστηριότητες του ανθρώπου)
 

(2) Υπογράφτηκε από 122 χώρες, ενώ 41 χώρες δεν συμμετείχαν στη ψηφοφορία, ανάμεσα τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Μεγάλη Βρετανία και η Αυστραλία. Η Κίνα, η Ρωσία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Βραζιλία χαιρέτισαν την εν λόγω απόφαση, ενώ ο Καναδάς προσπάθησε να την αποτρέψει. UN AG/10967
 
http://www.un.org/News/fr-press/docs/2010/AG10967.doc.htm





http://ixnos.blogspot.gr/ 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_664.html

O Διαχρονικός βιασμός της Ιστορίας και της Γλώσσας μας!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πος θα γραφο στα ελινικα τισ λεκσισ "λεσχι μπιλντερμπεργκ" κιρια ανα διαμανδοποιλοι; Εκσερετικο το εργο ποι αφισατε επι ιποιργιας σασ - Πσαχνοιμε να εκσεβροιμε λογια για να σασ εφχαριστισοιμε για τισ ορεεσ αλαγεσ στη γλοσα μασ .

Στα χρόνια της μεταπολίτευσης το πολίτευμα της πατρίδος μας, από Κοινοβουλευτική Δημοκρατία μετετράπη, από τους φαύλους και ξετσίπωτους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβερνούν, σε άκρατη κομματοκρατία.

Αυτά τα κόμματα αντί να είναι όργανα προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και του δημοκρατικού πολιτεύματος, εξελίχτηκαν σε σπόνσορες των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, των διαφόρων συντεχνιών και της νέας τάξεως πραγμάτων.

Έτσι, έγιναν παράγοντες εκμαυλισμού, διαφθοράς, διαπλοκής και ξεχαρβαλώματος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους. Τα πολιτικά πειθήνια όργανα αυτών των κομμάτων, όλα αυτά τα 38 χρόνια της μεταπολίτευσης, εκτός της συνειδητής οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών της πατρίδας μας, προσπάθησαν έξυπνα και μεθοδικά να εξαλείψουν από τους Έλληνες, την φλόγα του Ιστορικού παρελθόντος τους, που επί αιώνες φωτίζει τις καρδιές τους. Ο καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης πραγμάτων, ήταν και είναι η κατάργηση των παρελάσεων, η αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, η αποκαθήλωση των Ιερών εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια και το πετσόκομμα της Ελληνικής γλώσσας. Ιδιαίτερα για την Ελληνική γλώσσα, με τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τους, προσπάθησαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να την ευνουχίσουν και να την καταστήσουν από μητέρα γλώσσα της Οικουμένης, σε μια απλή γλώσσα, όπως τόσες και τόσες άλλες.

Προ ημερών μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, ένιωσε τεράστια έκπληξη (εκτός των υποψιασμένων πολιτών, όπως ο υποφαινόμενος), όταν πληροφορήθηκε πως εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, θα διανεμηθεί στα Ελληνικά σχολεία το νέο βιβλίο γραμματικής της Ε΄και ΣΤ΄τάξεως δημοτικού κατά το οποίο τα μεν φωνήεντα από 7 γίνονται 5, τα δε σύμφωνα από 17 γίνονται 15!!!

Παρατηρούμε δηλαδή, μια αβίαστη και άνευ προηγουμένου κακοποίηση και παραχάραξη της Ελληνικής αλφαβήτου με την αφαίρεση των γραμμάτων η, υ, ω, ξ και ψ.

Τα παραπάνω και όχι μόνο φρικαλέα παρουσιάζονται σ΄αυτό το νέο τερατούργημα του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων και της συγγραφικής ομάδας που αποτελείται από τις Ειρήνη Φιλιππάκη-Warburton και Μαργαρίτα Λουκά, καθώς και από τους Γεώργιο Κοτζόγλου και Μιχάλη Γεωργιαφέντη. Το πλέον, αξιοσημείωτο που πρέπει να τονιστεί, είναι πως η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου έγινε όταν στο Υπουργείο Παιδείας ήταν Υπουργός η αλήστου μνήμης, κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Είναι σε όλους μας γνωστό πως η κ. Διαμαντοπούλου, είναι εκλεκτό τέκνο της νέας τάξεως πραγμάτων, της παγκοσμιοποίησης και της λέσχης Bilderberg, εκείνου δηλαδή, του κλειστού club που καθορίζει το παγκόσμιο οικονομικό και γεωπολιτικό γίγνεσθαι. Γι΄αυτό, στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε πως τίποτε δεν είναι τυχαίο από μέρους της κ. Διαμαντοπούλου και να θυμηθούμε μεταξύ άλλων:

α) την πρόταση της επιτρόπου τότε, της Ε.Ε. (1999-2004) κ. Διαμαντοπούλου περί θεσμοθέτησης της Αγγλικής γλώσσας, ως δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα. Η πρόταση εκείνη ήταν πολύ πονηρή, γιατί θα σήμαινε πως η διδασκαλία των Αγγλικών ως δεύτερη επίσημη γλώσσα και η καθιέρωσή της ως βασικό μάθημα στο σχολείο θα της έδινε προτεραιότητα προκειμένου να καταστεί σε βάθος χρόνου, πρωτεύουσα γλώσσα του κράτους. Με αυτό τον τρόπο, εξυπηρετούσε τα μακροχρόνια νεοταξικά και πολυπολιτισμικά σχέδια των μεντόρων της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Ωστόσο, αξιοσημείωτο ήταν πως με την πρόταση αυτή, που η ίδια ουδέποτε αποποιήθηκε μέχρι σήμερα, δεν συμφώνησαν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ( Ευθυμίου, Βενιζέλος κ.α.), οι οποίοι δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων.

β) επί παλαιότερης υπουργίας της κ. Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων (το νέο όνομα θεσμοθετήθηκε από εκείνη αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, οπότε και κατήργησε το «Εθνικής»), καταγράφεται πως στο σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου, «Ιστορία του νεώτερου και σύγχρονου κόσμου» στην σελίδα 130, υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

γ) η αναφορά στα Μαθηματικά της ΣΤ΄Δημοτικού, στο Τετράδιο εργασιών, γ΄τεύχος, στο κεφάλαιο 45 και στην παράγραφο Δραστηριότητες με προεκτάσεις: «Ξενοφοβία», αναφέρονται τα παρακάτω: «Η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες , λόγω της οικονομικής ανάπτυξης, έγινε τόπος προορισμού πολλών οικονομικών μεταναστών. Οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν από τις πατρίδες τους αναζητώντας καλύτερη τύχη στη δική μας. Αν και η Ελληνική κοινωνία τους δέχτηκε και τους φιλοξένησε σαν παιδιά της, υπήρξαν κάποιες, ευτυχώς λίγες, φωνές διαμαρτυρίας. Να φύγουν οι ξένοι, φώναξαν κάποιοι, μας αλλάζουν τη σύνθεση του Ελληνικού κράτους, είπαν άλλοι». Όμως, δυστυχώς, για την κ. Διαμαντοπούλου, τα σημερινά δεδομένα δεν τη δικαιώνουν, από τη στιγμή που το σύνολο του Ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τους μετανάστες ως οικονομικούς, αλλά ως λαθρομετανάστες, καθώς επίσης οι φωνές διαμαρτυρίας δεν είναι λίγες, αλλά πλέον, είναι φωνές απόγνωσης για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Τα παραπάνω κατήγγειλα από 28 Απριλίου 2011, στο άρθρο μου «Το υπουργείο Νεοταξικής Παιδείας της κ. Διαμαντοπούλου».

http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/29-2011-04-30-08-19-19

Επιπρόσθετα, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά άλλα παραδείγματα που κατατάσσουν πλέον, την κ. Διαμαντοπούλου σε εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα που είναι για την πατρίδα μας «persona non grata». Ως Υπουργός «χτύπησε» την πατρίδα μας σε όλα τα σύμβολα που διαχρονικά διέπουν τον Ελληνισμό, όπως, τα Εθνικά μας θέματα, την Ορθόδοξη πίστη μας και τη Γλώσσα μας.

Έτσι, ποτέ δεν τίμησε το Υπουργικό αξίωμα που της ανέθεσε η πολιτεία, και ενέκρινε το ύποπτο περιεχόμενο τέτοιων βιβλίων που απευθύνονται στην τρυφερή ηλικία μικρών μαθητών. Είναι επίσης, εκείνη που με τις παρεμβάσεις της στην οργανωτική δομή της παιδείας, με τις συγχωνεύσεις σχολείων, με το νόμο των ωρομίσθιων, των αδιόριστων καθηγητών και τις αποσπάσεις τους, εν ονόματι της τηρήσεως του Μνημονίου, διέλυσε επί της ουσίας την παιδεία μας.

Δυστυχώς, η Ελληνική γλώσσα, η αρχαιότερη όλων των λαών, όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, δέχτηκε αλλεπάλληλους βιασμούς από όλους εκείνους τους χαμηλοϋψείς-βλαπτικούς πολιτικούς εφιάλτες που ηγήθηκαν του αρμόδιου Υπουργείου και εντελώς «ανεύθυνα» προσπάθησαν με τις πολιτικές τους αποφάσεις να εκλαϊκεύσουν την γλώσσα μας, λατινικοποιώντας την και τελικά καταστρέφοντάς την.

Παρ΄όλ΄αυτά, θα ήθελα να πιστεύω πως ο σημερινός Υπουργός Παιδείας, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, θα επιδείξει σωστά αντανακλαστικά και άμεσα θα καταργήσει το συγγραφικό τερατούργημα της νέας γραμματικής δημοτικού, επαναφέροντας την Γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη με την οποία γαλουχήθηκαν οι τελευταίες γενιές Ελλήνων. Φρονώ δε πως ο νέος Υπουργός δεν θα συμμετέχει στη γλωσσική διαστροφή των παιδιών μας με τη μη ακύρωση αυτού του βιβλίου.

Δεν θα επιτρέψει να χαθεί η ετυμολογία των Ελληνικών λέξεων και η γλώσσα μας να μετατραπεί σε μια ακόμη συμβατική γλώσσα. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γνωρίζει πως ο λαός μας έχει μνήμη και δεν ξεχνά, εκείνους που προδίδουν τα διαχρονικά σύμβολά του. Ενώ, θα πρέπει να θυμάται πως η κ. Διαμαντοπούλου δεν εξελέγη καν βουλευτής, όπως παλαιότερα την ίδια τύχη είχε και μια άλλη υπουργός παιδείας με εφάμιλλο αποτρόπαιο υπουργικό έργο, η κ. Γιαννάκου.




Παναγιώτης Αποστόλου 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/o_19.html

Οι Ισπανοί και πλημμυρίζουν απόψε τους δρόμους - ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΖΟΙ ......ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΥΖΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

Οι Ισπανοί καλούνται από τα συνδικάτα να βγουν απόψε στους δρόμους σ' όλη τη χώρα για να πουν "όχι" στο νέο πρόγραμμα λιτότητας της κυβέρνησης, στην αύξηση του ΦΠΑ, στις δημοσιονομικές περικοπές που πλήττουν τους δημόσιους υπαλλήλους και τους ανέργους.

«Ψηλά τα χέρια, γίνεται ληστεία» είναι το σύνθημα των διαδηλώσεων, αυθόρμητων ή οργανωμένων, που πολλαπλασιάζονται μετά την ανακοίνωση, στις 11 Ιουλίου, αυτού του προγράμματος που έχει στόχο την εξοικονόμηση 65 δισ. ευρώ.

Η οργή των Ισπανών, οι οποίοι έχουν ήδη υποβληθεί σε βαριές θυσίες και ασφυκτιούν από μια ανεργία-ρεκόρ που φτάνει σχεδόν το 25%, αυξήθηκε μπροστά σ' αυτά τα νέα μέτρα.

«Τα μέτρα αυτά δεν θα κάνουν την κατανάλωση να ανακάμψει, δεν θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και πλήττουν αυτούς που, όπως εμείς, η κατάστασή τους είναι λίγο πιο σταθερή και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατανάλωση», συνοψίζει η Ινιές Κορνίντε, 44 χρόνων, υπάλληλος στο υπουργείο Δικαιοσύνης που διαδήλωνε αυτή την εβδομάδα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών στη Μαδρίτη.

Η δεξιά κυβέρνηση επιδιώκει μ' αυτό τον τρόπο να ανορθώσει τα δημόσια οικονομικά: ο προϋπολογισμός λιτότητας του 2012, με περικοπές 27,3 δισεκ. ευρώ, δεν ήταν αρκετός και η Ισπανία είδε να της επιβάλλονται από τις Βρυξέλλες δρακόντειοι όροι, σε αντάλλαγμα για τη στήριξη των τραπεζών της και μια προθεσμία ως το 2014 για να επαναφέρει το δημοσιονομικό έλλειμμά της κάτω από το 3%.

Τη φορά αυτή θα πληρώσει ολόκληρη η χώρα: υπαναχωρώντας στις υποσχέσεις του, ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι αποφάσισε μια αύξηση του ΦΠΑ, από την οποία θα εισπραχθούν 22 δισ. ευρώ ως το 2014.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν ήδη δει το μισθό τους να μειώνεται κατά 5% το 2010 και μετά να παγώνει, χάνουν το 2012 το δώρο Χριστουγέννων, που αντιστοιχεί στο 7% του μισθού. Και οι νέοι άνεργοι θα δουν τα επιδόματά τους να μειώνονται έπειτα από έξι μήνες.

Τα μέτρα αυτά υπάρχει κίνδυνος να εντείνουν την υποχώρηση της ισπανικής οικονομίας, η οποία βρίσκεται ήδη σε ύφεση και αναμένεται να υποχωρήσει φέτος κατά 1,7% του ΑΕΠ.

Ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις των συνδικάτων ή των "αγανακτισμένων" ή ενημερωμένοι από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, οι Ισπανοί συγκεντρώνονται καθημερινά από τις 11 Ιουλίου, σχηματίζοντας ένα δάσος από μικρά πανό που έχουν μόνο τη λέξη "όχι" και ένα ψαλίδι.

Οι υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης φορούν κίτρινα μπλουζάκια, πράσινα αυτοί του υπουργείου Παιδείας και λευκές μπλούζες οι νοσηλεύτριες. Οι αστυνομικοί φορούν μαύρα πουκάμισα και οι πυροσβέστες κάσκες.

«Ήδη μείωσαν το μισθό μας κατά 5%, επιπλέον υφιστάμεθα τα ίδια μέτρα με τους άλλους, με την αύξηση του ΦΠΑ και τους άλλους φόρους. Και επίσης μας κόβουν ημέρες διακοπών. Δεν αντέχουμε άλλο, φτάνουμε στα όριά μας», λέει ένας 35χρονος δημοτικός αστυνομικός, ο Αντρές Φερνάντες.

Οι αστυνομικοί «έχουν φτάσει στα όριά τους, απογοητευμένοι από μια κυβέρνηση που πλήττει θανάσιμα την οικογενειακή οικονομία τους», υπογραμμίζει εξάλλου το συνδικάτο των αστυνομικών CEP σε ανοικτή επιστολή που απηύθυνε χθες Τετάρτη στον Μαριάνο Ραχόι.

"Θα πάω να διαδηλώσω διότι είναι άδικο, δεν είμαι συνδικαλισμένη, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για να βγει κανείς στο δρόμο", προσθέτει η Τερέσα, η οποία όπως και πολλοί άλλοι αρνείται να πει το επίθετό της φοβούμενη κυρώσεις.

«Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω. Οι διαδηλωτές θα είναι ολοένα και περισσότεροι», υπόσχεται η Άνχελες, μια άλλη δημόσια υπάλληλος 55 ετών.

Με σύνθημα «Θέλουν να ερημώσουν τη χώρα. Πρέπει να το εμποδίσουμε. Είμαστε περισσότεροι απ' αυτούς», τα συνδικάτα καλούν σε διαδηλώσεις σε 80 πόλεις. Έχουν προειδοποιήσει πως μια γενική απεργία -η προηγούμενη έγινε στις 29 Μαρτίου- θα είναι "αναπόφευκτη" αν η κυβέρνηση δεν επανεξετάσει τα μέτρα.




Πηγή: ΑΜΝΑ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3872.html

ΖΙΤΟ Ι ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Επιδί πρέπι να μαθένuμε να γράφuμε σοστά επιτέλuς σε αφτί τι χόρα αποφάσισα να σας ξεκινίσο εντατικά φροντιστίρια.

Ι εκπλικτικί αφτί κίνισι τον άξιον ( εδώ τι στο διάολο πρέπει να βάλω για να φαίνεται ο πληθυντικός;;;;) καθιγιτόν κε πολιτικόν μας, που αποφάσισαν να αλλάκσουν την αλφαβίτα για να γίνι πιο εύκολι ι εκμάθισι τους από τα πεδιά ίνε αναπόφεφκτα μια σιμαντικί αλλά κε πολί έξιπνι κίνισι– όπος φισικά έχετε κι εσίς διαπιστόσι – όστε να μιν μπορί πλέον κανίς μας να έχι τιν δινατότιτα να κοροιδέβι τους ανορθόγραφuς.

Σε όλι αφτί τιν αξιοζίλεφτι και πραγματικά άκσια προσπάθια εμίς οι ορθογράφι θα θέλαμε να διαμαρτιριθuμε εντόνος γιατί μας αφερέσατε αυτί τιν μικρί χαρά.

Το καλό όμος ίνε ότι δεν θα ξανασχολιθuμε με το να βοιθάμε τα πεδιά μας στα μαθίματα επιδί δεν θα ιπάρχι κε λόγος βρε αδερφέ!!!

Θα ίθελα να εφχαριστίσο τιν λέσχι Μπίλντεμπερκ κε τιν εξερετικι προιν ιπuργό πεδίας κε διά βίu εκμάθισις καθός κε όλuς τuς σιμπαραστάτες σιμερινuς πολιτικuς.

Όλι εμίς θα σας βοιθίσuμε ξεκινόντας από σίμερα να γράφuμε σοστά.

Κε για αφτό τον λόγο θα ίθελα όλι μαζί εδό να βροντοφονάξuμε…

ΖΙΤΟ Ι ΠΟΛΙΤΙΚΙ ΜΑΣ!!!! ΖΙΤΟ Ι ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΙΟΑΝΙΣ

Ι.Γ.

Δεν πιστεβο να ζορίστικε κανίς στο διάβασμα. Όλα ίνε πιο εφκολα πια!!


 http://wp.me/pWOiz-zt2
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7121.html

Καμία πουτανίτσα της νουδου δεν μιλά για αυτό. γιατί την… τσούζει.


Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, αναφέρθη για πρώτη φορά στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.   

Αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους. 


Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.


Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β' Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.


Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ  αν και είχε όλα τα στοιχεία πράγμα που δείχνει εξωθεν εντολές. Αυτό σημαίνει ότι από τότε ο Καραμανλής ήταν εντολοδόχος. 


Ο μόνος που αντέδρασε και αυτό έγινε αιτία για την διαγραφή του ήταν ο …Καρατζαφερης που φώναζε σε όλους τους τόνους για την νοθεία.   


Η ιστορία επαναλαμβάνεται και τώρα, αφού ο Σαμαράς βγάζει τον σκασμό για την πρόστυχη τότε τακτική, του συνεργαζόμενου  μαζί του πλέον ΠΑΣΟΚ.


Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.


Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.




http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4253.html 

Ένα εκατομμύριο ευρώ για τζαμί από το Υπουργείο Παιδείας. Για βιβλία θα δώσουν άραγε;


Ένα εκατομμύριο ευρώ για τζαμί από το Υπουργείο Παιδείας. Για βιβλία θα δώσουν άραγε;Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών συνολικής δαπάνη ποσού 1.000.000 € από κωδικό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2011

Το υπουργείο Α-παιδείας και διαβίου Α-μάθειας έλυσε προφανώς όλα τα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος, αφού άφησε για μια σχολική χρονιά τους μαθητές χωρίς βιβλία, αφού διόρισε αναπληρωτές καθηγητές και δασκάλους 4 και 5 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, αφού συγχώνευσε σχολεία, και αποφάσισε γενναιόδωρα να χαρίσει 1000000 ευρώ για την αναστήλωση του τζαμιού.

Την ώρα που το ίδιο υπουργείο κλείνει το ΚΕΔΔΥ  (το βασικό έργο των Γραφείου αυτού είναι η υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες) καταργώντας με τον τρόπο αυτό  βασικά ατομικά δικαιώματα και μάλιστα όταν το ΚΕΔΔΥ της Ρόδου αποτελεί τη μοναδική επιλογή λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκει τα απαραίτητα χρήματα για την αναστήλωση του τεμένους.

Την ώρα που το Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου υπολειτουργεί και οι ελλείψεις προσωπικού και υλικών είναι τεράστιες (ελλείψεις ακόμα και σε σύριγγες  και γάντια !!! ) 1000000 € απλόχερα δίνεται για αναστήλωση μουσουλμανικού κτηρίου.

Είναι περίεργο πώς οι διάφοροι κυβερνώντες και υπουργοί εισακούουν και ικανοποιούν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τις ανάγκες της περιφέρειας.

Τα ερωτήματα είναι σαφέστατα :

1) Το τζαμί ανήκει μεν στην ιστορική κληρονομιά της Ρόδου, αλλά για το υπουργείο Παιδείας δεν είναι προτεραιότητα η λειτουργία του ΚΕΔΔΥ ;

2) Γιατί δίνεται προτεραιότητα στο τζαμί, ενώ και τα Μεσαιωνικά Τείχη της Ρόδου καταρρέουν και οι κίονες του Ναού του Απόλλωνα συγκρατούνται με σύρμα;

3) Μήπως,τελικά, η διαμαρτυρία του Τούρκου προξένου και ο «έλεγχος» του προκλητικά ανιστόρητου κ. Gross έχουν μεγαλύτερη σημασία από την Παιδεία των Ελληνόπουλων;



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3176.html 

1,500,000 Και επίσημα είναι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα.Φαντασθείτε που φτάνει ο αληθινός αριθμός

lathro
Σε 1.300.00 με 1.500.000 άνθρωποι εκτιμάται ότι είναι οι νόμιμοι και παράνομοι αλλοδαποί στην Ελλάδα κατά τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών σε χαιρετισμό του στην ημερίδα «Διπλή πρόκληση: Οικονομική κρίση και Μετανάστευση», που διοργάνωσαν το απόγευμα το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών.

Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης, η αριθμητική αυτή εκτίμηση προκύπτει ...από τον αριθμό αλλοδαπών (νομίμων και παρανόμων) που είχαν απογραφεί το 2001 και ανέρχονταν σε 762.000 ανθρώπους.

Στη συνέχεια, ανέφερε, με το μεταναστευτικό νόμο του 2005 και το συμπληρωματικό του 2007 νομιμοποιήθηκαν 161.259 άνθρωποι. Με το μεταναστευτικό νόμο του 1997 είχαν ήδη νομιμοποιηθεί 327.000 άνθρωποι, σημείωσε.

Συμπλήρωσε ότι συνολικά από το 2005 έως σήμερα έχουν καταγραφεί 550.000 συλλήψεις παρανόμων αλλοδαπών (σε πολλές περιπτώσεις πολύ περισσότερες από μια για το ίδιο άτομο).

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας, πρόσθεσε, οι αλλοδαποί συμμετέχουν πολλαπλάσια από τους Έλληνες σε βίαια εγκλήματα, όπως ανθρωποκτονίες, ληστείες και βιασμοί, ενώ κυριαρχούν στην κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας με τα κλεψίτυπα CD's και DVD's. «Το αποτέλεσμα είναι» σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης «ότι έχει δικαίως δημιουργηθεί στους Έλληνες αίσθημα φόβου και ανασφάλειας».

Σε ό,τι αφορά τις αιτήσεις για πολιτικό άσυλο, ανακοίνωσε ότι εκκρεμούν 30.000 παλαιοί φάκελοι και ότι καθημερινά γίνονται 150 - 200 αιτήσεις.

Σχετικά με τα Κέντρα Υποδοχής και τα Κέντρα Κράτησης υπογράμμισε ότι θα πρόκειται για κλειστές δομές και ότι χρειάζονται εγκαταστάσεις για 5.000 - 6.000 άτομα στον Έβρο και για τουλάχιστον 30.000 ανθρώπους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε «για την ορθή λειτουργία του συστήματος χρειάζεται να δημιουργηθούν χώροι υποδοχής όσων λαθρομεταναστών συλλαμβάνονται και υποβάλλουν αίτηση ασύλου».

Τόνισε, επίσης, ότι για τα Κέντρα Υποδοχής και τα Κέντρα Κράτησης που σχεδιάζεται να είναι κλειστές δομές, θα χρησιμοποιηθούν κατά προτεραιότητα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα.




makeleio.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/1500000.html

Δραστική ουσία ή αδρανής ιδέα;


Του Μιχάλη Πιτσιλίδη

Η καταστροφή που επέφερε στην Υγεία ο κ. Λοβέρδος είναι μη αναστρέψιμη. Λειτουργώντας ως τροϊκότερος της Τρόικας και ως υπουργός οικονομι(κ)ών και δυνάμει αρχηγός του ΠαΣοΚ (άλλωστε, δεν τον θυμάμαι να μίλησε ποτέ για την Υγεία στις εκατοντάδες τηλεοπτικές του εμφανίσεις…) δέσμευσε τη σημερινή κυβέρνηση, με υποσχέσεις για μειώσεις δαπανών που μπορούν να επιτευχθούν μόνο αν η Ελλάδα υποχωρήσει υγειονομικά σε επίπεδα Νιγηρίας ή Κονγκό…

Τις τελευταίες μέρες, επανέρχεται στην επικαιρότητα το ζήτημα της συνταγογράφησης με τη «δραστική ουσία». Ο γιατρός, δηλαδή, γράφει αντί για το όνομα του φαρμάκου, το δραστικό συστατικό του. Στη συνέχεια ο φαρμακοποιός χορηγεί το φθηνότερο από τα φάρμακα που έχουν το ίδιο δραστικό συστατικό (γενόσημα). Προκειμένου οι εταιρείες να είναι μέσα στην αγορά, θα μειώσουν τις τιμές κι έτσι θα επιτευχθεί εξοικονόμηση. Ποια είναι η αλήθεια;

Η συνταγογράφηση γενοσήμων με τη δραστική ουσία ισχύει σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά σε δυο μόνο είναι υποχρεωτική και «μονόδρομος», στη Λιθουανία και την Πορτογαλία. Χωρίς αποτέλεσμα στη μείωση της δαπάνης. Παρακάτω θα δούμε γιατί.

Ένας εμπορικός πόλεμος στις τιμές των γενοσήμων θα έχει ως πρώτο θύμα την ελληνική παραγωγή, τα 20 ελληνικά εργοστάσια φαρμάκων που μπορούν να καλύψουν το 50% της εσωτερικής ζήτησης ενώ ήδη δραστηριοποιούνται έντονα και εξαγωγικά. Αντίθετα, θα ισχυροποιηθούν υπερβολικά διεθνείς κολοσσοί παραγωγής γενοσήμων και άλλοι εισαγωγείς, από χώρες με μη αποδεκτά ποιοτικώς φάρμακα. Ο ΕΟΦ δεν έχει, πρακτικά, καμία απολύτως δυνατότητα να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους.

Η συνταγογράφηση με τη δραστική ουσία καθίσταται ανέφικτη σε πολλές κατηγορίες φαρμάκων (ψυχοφάρμακα, νευρολογικά, διαβητικά κοκ) επειδή η συχνή αλλαγή σκευάσματος ενέχει πραγματικούς κινδύνους για τον ασθενή. Γι’ αυτό, φάρμακα αυτών και άλλων κατηγοριών έχουν εξαιρεθεί παντού.

Οι γιατροί αντιδρούν στην πρωτοφανή αντίληψη ότι αυτοί είναι μεν υπεύθυνοι για τη θεραπεία του ασθενούς, αλλά δεν θα γνωρίζουν ποια φάρμακα τους χορήγησαν! Έτσι, προκειμένου να αποφύγουν αυτό το μείζον δεοντολογικό, ιατρικό και ηθικό πρόβλημα, στρέφουν τη συνταγογραφία τους σε πρωτότυπα φάρμακα, οπότε έχουμε…αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης!!!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα διεθνή standards, η μείωση κατά 1€ της φαρμακευτικής δαπάνης, αυξάνει κατά 2€ τις νοσοκομειακές δαπάνες! Πράγματι, στην Ελλάδα, την περίοδο 2009-2010, η φαρμακευτική δαπάνη μειώθηκε κατά 18% και η νοσοκομειακή αυξήθηκε κατά 12%. Ο λόγος είναι απλός: ο διαβητικός που δεν παίρνει τη δέουσα αγωγή, αργά η γρήγορα θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο…

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στο κατώτερο 1/3 των χωρών του ΟΟΣΑ, με κατά κεφαλή ετήσια φαρμακευτική δαπάνη 280-300€. Αυτό, μεσοπρόθεσμα, θα οδηγήσει σε μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης. Οι Έλληνες θα ζουν 3-5 χρόνια λιγότερο! Έτσι θα λυθεί και το ασφαλιστικό!!!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 15 Ιουλίου 2012

 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4434.html

Ως πότε θα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο κύριος της φωτογραφίας;

Εξαφανισμένος από τη δημοσιότητα και την καθημερινότητα, φροντίζει όμως πάντα με “εκνευριστικές” δηλώσεις του να μας υπενθυμίζει το καταστροφικό πέρασμά του από την πρωθυπουργία της Ελλάδας....

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, γνωστό και ως ΓΑΠ.

Mind the Gap φώναζε μάταια τόσα χρόνια στο μετρό του Λονδίνου ο εκφωνητής. Δεν τον πήραμε όμως στα σοβαρά. Ούτε εμείς ούτε οι ευρωπαίοι αφήνοντάς τον να ανέλθει στην εξουσία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει τα ταξιδάκια του, απολαμβάνει τις βουτιές του, ως νέος Σεβάχ διασχίζει τις θάλασσες, γυμνάζεται, βραβεύεται ακόμη και από Ελληνες (!!!) για την «προσφορά του στη διεθνοποίηση της παιδείας», κάνει μια ζωή χαρισάμενη και ενίοτε προβαίνει σε δηλώσεις όπως το “αν εφαρμόσουν -αντί για εφαρμόσουμε- σωστά το πρόγραμμα”.

Αυτό το “εφαρμόσουν” αποτελεί και απόδειξη ακόμη του πόσο ξένος με την Ελλάδα είναι αυτός ο …κύριος. Αυτός ο κύριος που όποτε μιλούσε παρουσιαζόταν ως θύμα αντί για θύτης.

Φέρνω στο νου μου τις στιγμές που μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου μας διέσυραν στο εξωτερικό. Διεφθαρμένοι, Τιτανικός και δε συμμαζεύεται.

Φέρνω στο νου μου τα καταστροφικά, ισοπεδωτικά και πρωτοφανή μέτρα που έλαβαν αποτελειώνοντας την αισθμαίνουσα ελληνική οικονομία δίχως να ανοίξει μύτη.

Φέρνω στο νου μου το πως σε αντιδιαστολή με το Τάσσο Παπαδόπουλο παρέλαβε ελεύθερο ανεξάρτητο κράτος και το παρέδωσε ως αποικία στους ξένους.

Φέρνω στο νου μου το πως παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2010 (και αυτό ελάχιστοι το έχουν αναδείξει, αν όχι κανείς) και ενώ τα spreads είχαν αρχίσει να υποχωρούν αισθητά πέφτοντας κάτω από τις 600 μ.β., με τις εμπρηστικές δηλώσεις του ότι αν δεν αναδειχθούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα προκηρύξει εκλογές, τα εκτίναξε σε δυσθεώρητα ύψη.

Φέρνω στο νου μου τα πειράματα που έκανε με το “δημοψήφισμα” για να εξυπηρετήσει αυτό που προφανώς είχε στο νου καθώς όλες του οι αποφάσεις στο όσο πρόλαβε να μας κυβερνήσει δε διακρίνονταν για τη δημοκρατικότητά τους.

Φέρνω στο νου μου το νόμο για τη χορήγηση της ιθαγένειας σε ανθρώπους που με το καλημέρα παραβίασαν τους νόμους της χώρας εισερχόμενοι λαθραία σε αυτή.

Φέρνω στο νου μου τις καταγγελίες που έγιναν για διόγκωση του ελλείμματος από στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ.

Και αναρωτιέμαι, ως πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος;

Αλλά και ποιος να τον συλλάβει; Αυτός με του οποίου την ψήφο κυβερνά πλέον τον τόπο;

Οπότε κε Παπανδρέου μην ανησυχείτε… Παίξτε άφοβα με το πουλί που κρατάτε στη φωτογραφία. Οι φιλόδοξοι προεκλογικοί τιμωροί σας…κελαηδούν κι αυτοί αδιάφορα…


του Στρατή Μαζίδη
freepen.gr 
 
http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8728.html

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000

Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε...
Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους. Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα αναφέρεθεί στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.


Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β'Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ (πάντα "χλιαρή"η ΝΔ...) αν και είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.

Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.

«Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή.

Ως πρωταγωνιστές στην κομπίνα εμφανίζει - εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου - πρώην υπουργό από την Κύπρο, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Drumilan International Βλάση Καμπούρογλου, καθώς και τον συριακής καταγωγής άραβα μεγαλοεπιχειρηματία κ. Αλ Σαγιάντ Φουάντ.

Παράλληλα, «καίει» τον επί σειρά ετών συνεργάτη του πρώην υπουργού κ. Ιωάννη Σμπώκο, καθώς τον εμπλέκει ευθέως ως «αποδέκτη» μεγάλων χρηματικών ποσών, ενώ δεν διστάζει να κάνει λόγο για μηχανισμό εξαγοράς ψήφων από πλευράς Τσοχατζόπουλου με ποσά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου για την εκλογή του στη Βουλή και τη διασφάλιση της ασυλίας.

Με την απολογία του, ο κ. Ζήγρας, δεν αφήνει περιθώρια ούτε για τις δυο συζύγους Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μοντενχάουερ και Βίκυ Σταμάτη, εμφανίζοντας τις αμφότερες να «γνωρίζουν».

Σύμφωνα με την απολογία του Νικόλαου Ζήγρα:

Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Άκης, και ο Ιωάννης Σμπώκος

Ο Μιχαηλίδης ήταν το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις μεταξύ των Αλ Φαγιάντ Φουάντ, Καμπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αυτός μετέφερε σε βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η μεταφορά των χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες, και από τον Σμπώκο.

Ο Νικόλαος Ζήγρας αναφέρεται και στην προσωπική σχέση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αναγνωρίζοντας τόσο τη διευθέτηση όλων των εξόδων νοσηλείας όσο και το μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του, από τον εξάδελφό του_ που πάντα κατά με την απολογία, «εμφανιζόταν ως σωτήρας μου».

«Αισθανόμουν ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα, αντελήφθην την υστεροβουλία του, για τις παραπάνω ενέργειες. Ήθελε να μην πεθάνω, και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για λογαριασμούς».

Σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρατούσε μυστικά από τις συζύγους του, τόσο την πρώην κυρία Γκούντρουν Μολντενχάουερ, όσο και τη νυν Βίκυ Σταμάτη, ως εκ τούτου και οι δυο γνώριζαν τις κινήσεις του. Συνείδηση της κατάστασης αποδίδει και στην κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/07/2000.html

Το ΔΝΤ ζητά και νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα - ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ...ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΤΕ .........

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητάει από την κυβέρνηση να εφαρμόσει χωρίς παρεκκλίσεις τα μέτρα του Μνημονίου για την αύξηση των εσόδων και την περικοπή των δαπανών.

Εμμέσωως πλην σαφώς αυτό συνιστά νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, χαρακτηρίζοντας μικρές αυτές που έχουν γίνει έως τώρα.

Πρόκειται για την έκθεση του ΔΝΤ για την Ευρωζώνη, στην οποία σε ό,τι αφορά την Ελλάδα το Ταμείο σημειώνει πως η δημοσιονομική προσαρμογή τη διετία 2012 - 2013 θα ξεπεράσει το 3,5% του ΑΕΠ, ήτοι τα 7 δισ. ευρώ (εφόσον ληφθούν τα μέτρα).

Σύμφωνα με Τα Νέα, το ΔΝΤ αναφέρει πως η ανεργία στην Ελλάδα θα παραμείνει υψηλή, καθώς η παρατεταμένη ύφεση, αλλά και η αδύναμη ανάπτυξη έως το 2016 δεν προσφέρουν τις συνθήκες για να επιστρέψει η ανεργία στα προ της κρίσης επίπεδα.

Ωστόσο το Ταμείο αναφέρει πως παρά τις ευρύτερες συνθήκες προσαρμογής στην ελληνική οικονομία το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος κατέγραψε συγκριτικά μικρή μείωση.

Συνοψίζοντας τις υποχρεώσεις της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος προσαρμογής το ΔΝΤ διατυπώνει -και μάλιστα στην προστακτική- τις εξής πέντε συστάσεις:

Καθορίστε και ψηφίστε τα υπολειπόμενα μέτρα στο σκέλος των εσόδων και των δαπανών που είναι απαραίτητα για την επίτευξη του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού στόχου.

Προχωρήστε σε θεσμικές μεταρρυθμίσεις δημοσιονομικού χαρακτήρα για τη βελτίωση της είσπραξης των εσόδων και εστιάστε στην πρόληψη της συσσώρευσης καθυστερούμενων υποχρεώσεων εκ μέρους του Δημοσίου.

Οριστικοποιήστε τη στρατηγική για την ανακεφαλαιοποίηση των βιώσιμων τραπεζών και καθορίστε το χρονικό πλαίσιο για τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Ολοκληρώστε τα σχέδια για την επίλυση του θέματος των κρατικών τραπεζών με τον οικονομικότερο δυνατόν τρόπο, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των καταθετών.

Βελτιώστε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας με μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, με την απελευθέρωση των αγορών προϊόντων και υπηρεσιών και μέσα από τη μεταρρύθμιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.



ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ . ΤΩΡΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΜΟΥΓΚΑ .

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5057.html

Η «ΑΦΙΞΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)




http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_7231.html

Οι αντίποδες και οι πέντε ζώνες της Γης στην ασπίδα του Αχιλλέα

Οι αντίποδες και οι πέντε ζώνες της Γης στην ασπίδα του Αχιλλέα
Πριν ακόμα τον ερχομό των χριστιανών οι Έλληνες περιγράφουν την γη λες και την έχουν δει από διαστημόπλοιο. Ο Ερατοσθένης αναφέρει τους παγωμένους πόλους και την θερμή ζώνη του Ισημερινού. Αυτή η γνώση καταδιώκεται ως αιρετική ! 




Οι Έλληνες φιλόσοφοι, ξεκινώντας από τους προσωκρατικούς και τους Πυθαγόρειους, εισήγαγαν την επιστήμη και μελέτησαν τον κόσμο, αλλάζοντας την άποψη που είχαν οι αρχαίοι για την φύση της γης και του ουρανού.

Πολύ πριν την χριστιανική εποχή οι Έλληνες είχαν διατυπώσει την άποψη της σφαιρικής γης που αιωρείται στο σύμπαν, όπως έκανε ο Αναξίμανδρος και του ηλιοκεντρικού συστήματος όπως έκανε ο Αρίσταρχος. Οι αρχαίες θρησκείες όμως ήθελαν μια γη επίπεδη που στέκει ακίνητη στο κέντρο του κόσμου ή επιπλέει στο νερό.
Ενώ οι Έλληνες ήταν έτοιμοι να δεχθούν μια αλληγορική ανάγνωση των μύθων ήρθε η χριστιανική άρνηση να καταστρέψει τα πάντα αδυνατώντας να ενσωματώσει την εμπειρία της ελληνικής φιλοσοφίας. Οι έλληνες φιλόσοφοι παράδειγμα αναφέρθηκαν στους αντίποδες, εκείνους που κατοικούσαν την νότια πλευρά της γης. Οι χριστιανοί όμως μέχρι και τον 16ο αιώνα αρνούνται ότι υπάρχει η κάτω πλευρά της γης, όπως αρνούνται πεισματικά ότι η γη κινείται. Ισως σήμερα να έχουν πεισθεί εκ των πραγμάτων για την κίνηση της γης, παραμένουν όμως ανυποψίαστοι για την αλλαγή του κόσμου μας.

Την ελληνιστική εποχή κυκλοφόρησαν τα βιβλία των φιλοσόφων εκείνων που προσπάθησαν να εξηγήσουν τους συμβολισμούς των μύθων και των ποιητών. Είναι πολύ γνωστός ο Παλαίφατος, μαθητής του Αριστοτέλη, που έγραψε ένα βιβλίο «περί απίστων». Απίστευτα είναι όλα όσα γράφουν οι ποιητές για τους θεούς και τους ήρωες, τα οποία και εξηγούν αλληγορικά. Ένα βιβλίο περί απίστων έγραψε και κάποιος Ηράκλειτος, ο οποίος έγραψε και μια εξήγηση των αλληγοριών του Ομήρου. Ο Πλούταρχος εξήγησε την αλληγορία Αιγυπτιακών μύθων αλλά και των ελληνικών. Ο Ιουδαίος Φίλων ο Αλεξανδρινός, εξήγησε τις Ιουδαϊκές γραφές. Αυτή ήταν όμως μια χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα. Ακολούθησε η καταστροφή του ελληνιστικού κόσμου, το κάψιμο των βιβλιοθηκών και η δαιμονοποίηση της φιλοσοφίας.

Τα περισσότερα αποσπάσματα από τους αρχαίους Έλληνες φυσικούς και φιλόσοφους έχουν διασωθεί από Χριστιανούς οι οποίοι απλώς επιδιώκουν να τους συκοφαντήσουν και να τους κακολογήσουν. Την πληροφορία για τους αντίποδες, τους κατοίκους της κάτω πλευράς της γης, την έχει διασώσει ο Ιππόλυτος. Υπάρχει όμως κι ένα κείμενο, το «περί εβδομάδων» που μαρτυρά για την γνώση που είχαν οι Έλληνες για τους κατοίκους της νότιας ζώνης της γης. «Η γη, που κείται στο μέσον του κόσμου και που κρατεί το υγρό στοιχείο μέσα της και κάτωθεν της, φέρεται στον αέρα, έτσι ώστε για εκείνους που είναι από κάτω τα πάνω πράγματα είναι κάτω, ενώ τα κάτω πράγματα είναι πάνω».

Στον Αναξίμανδρο αποδίδεται η άποψη πως η γη βρίσκεται στην μέση του κόσμου και αιωρείται. Ήταν ωστόσο μια διαδεδομένη άποψη πως η γη ήταν σφαίρα και εφέρετο στον αέρα. Βεβαίως οι Χριστιανοί διακωμωδούν τις απόψεις των Ελλήνων φυσικών. Εναντίον τους έγραψαν όλοι οι απολογητές, όπως παράδειγμα ο Αθηναγόρας που αρνείται να πιστέψει ότι η γη είναι φτιαγμένη από πέτρες και χώμα και ο ήλιος από φωτιά, όπως έλεγαν οι Έλληνες φιλόσοφοι.



πηγή
RAMNOUSIA
http://enews-gr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7840.html?spref=fb#.UAcyR6Bipqg

http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_19.html

Εξευτελιστική επιστολή Ελλήνων Δικαστών προς Ευρωπαίους που ζητάνε να παρέμβουν για να συνεχίσουν το πάρτι...

[Η απόλυτη ξεφτίλα της επιστολής είναι ότι οι έλληνες δικαστές (φώτο η Πρόεδρός τους που υπογράφει την ξεφτίλα), αφού κάνουν το κόλπο και αναφέρουν μόνο το βασικό μισθό και όχι τα επιδόματα, αναγνωρίζουν ότι αυτά που παίρνουν είναι περισσότερα απ' όσα παίρνουν οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες!!! Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε!!]

Αθήνα , 12-7-2012
Κύριο Antonio Mura
Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Δικαστών
Κύριε Γενικέ Γραμματέα , αγαπητέ Συνάδελφε ,

Τα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, που συμμετείχαν στη Σύνοδο του Άμστερνταμ , τον Μάϊο του 2012 , ενημέρωσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών, ότι, σε εφαρμογή των μέτρων λιτότητας , που έχουν επιβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση , οι αποδοχές των ελλήνων Δικαστών έχουν μειωθεί...
σε ποσοστό 38% ποσοστό υψηλότερο από τις μειώσεις σε όλο το Δημόσιο Τομέα , που κυμαίνονται από 15-25% , με αποτέλεσμα οι καθαρές ( μετά τις κρατήσεις φόρων κ.λ.π. ) μηνιαίες αποδοχές του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου να είναι 5.000 € των μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου ( Αρεοπαγιτών) 4.500 € και των Δικαστών του πρώτου βαθμού από 2.300 έως 3.000 €.

Τα ποσά αυτά είναι ίσως υψηλότερα από ορισμένων άλλων Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλην όμως, και το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι από τα υψηλότερα στην Ευρωζώνη . Σημειωτέον ότι οι αποδοχές των Ελλήνων Δικαστών διασφαλίζονται από το Σύνταγμα , το οποίο στο άρθρο 88 ορίζει ότι « οι αποδοχές των Δικαστικών Λειτουργών είναι ανάλογες με το Λειτούργημά τους». Εν τούτοις , παρά την συνταγματική προστασία των αποδοχών μας και παρά τις ανωτέρω μεγάλες μειώσεις , η Τρόϊκα επιμένει και ζητά από την νέα Ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει το Μνημόνιο II , που είχε υπογράψει η προηγούμενη Κυβέρνηση και να επιβάλλει και άλλες, επί πλέον μειώσεις και στις αποδοχές των Δικαστών. Η Κυβέρνηση έχει προτείνει, αντί των μειώσεων, άλλα ισοδύναμα μέτρα και αναμένει την απάντηση της Τρόικας μέχρι την 23-7-2012.

Οι νέες αυτές μειώσεις είναι αντίθετες προς τα Διεθνή standards, αντίθετες προς την απόφαση της Διεθνούς Ένωσης Δικαστών, της συνόδου της Κωνσταντινούπολης και επίσης , είναι αντίθετες προς το ελληνικό Σύνταγμα , αφού οι αποδοχές μας δεν θα είναι πλέον ανάλογες με το Λειτούργημά μας, και επίσης δεν θα εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση των Δικαστών, ώστε να τίθεται σε κίνδυνο η προστασία της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλούμε να μας στηρίξετε στο αίτημά μας, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε άλλη περικοπή στις αποδοχές μας και αφού διαβιβασθεί το παρόν έγγραφο και στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών, να εκδοθεί ψήφισμα και να αποσταλεί από μέρους σας το ταχύτερο δυνατό σχετικό έγγραφο τόσο προς την Ελληνική Κυβέρνηση, όσο και προς τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου
Αρεοπαγίτης

Υ.Σ. 1. Θα ήταν για μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά εάν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Gerhard Reissner και ο Γεν. Γραμματέας κ. Antonio Mura είχαν την ευαρέσκεια να επισκεφθούν την Αθήνα, ώστε να υπάρξει και προσωπική ενημέρωσή τους. Αναμένουμε την απάντησή σας, ώστε να φροντίσουμε για τη φιλοξενία σας.

2. Επισυνάπτουμε στην παρούσα μας και σχετικά νομοθετικά κείμενα, από τα οποία προκύπτουν οι μειώσεις των αποδοχών μας, σε σχέση με τους δημοσίους υπαλλήλους.





http://www.ethemis.gr/epistoli-en-dikaston-ke-isangeleon-pros-stin-diethni-enosi/
http://dexiextrem.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4632.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3296.html

Στήνουν ηλεκτρονική φυλακή για την καταπολέμηση της ”φοροδιαφυγής”

Η παροιμία του ενος κακού...μύρια έπονται, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της χώρας μας. Ένα απο αυτά είναι οτι η οικονομική κρίση και η εξοικονόμηση χρημάτων,ώστε να επέλθει η μείωση των κρατικών δαπανών..αποτελεί το άλλοθι για την αναγκαστική και ύπουλη εισαγωγή μέτρων και νόμων που ουσιαστικά μετατρέπουν το κράτος σε μεγάλο αδερφό…Μα φυσικά για το καλό μας και για να μην μας βάλουν περισσότερους φόρους. Με λίγα λόγια και δεν έκανε καλά το κρατος τόσα χρόνια την δουλειά του και τώρα για να λύσει το πρόβλημα “αναγκαστικά” καταφεύγει στην μοναδική λύση, να φτιάξει 11.000.000 φακέλους με τα πάντα καταγεγραμμένα.

Ξεκίνησε με την απογραφή των συντάξεων και των επιδομάτων για να ανακαλύψουν δήθεν τους μαιμού(που δημιούργησαν οι ίδιοι) με παράλληλη φυσικά καταγραφή και (αυτό δεν θα μας το πουν) παρακολούθηση των δηλωθέντων τραπεζικών λογαριασμών.

Επειτα η υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης ανω των 12.000(και φαντάζομαι απο του χρόνου για όλους),μην ξεχνάμε και τις φοροκάρτες.

Και έπεται ηλεκτρονικο περιουσιολόγιο,το οποίο όπως λένε θα εφαρμοστεί του χρόνου και θα καταγράφει αναλυτικά στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία ΟΛΩΝ των φορολογουμένων ,το οποίο θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά και υποχρεωτικά μαζί με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και θα περιλαμβάνει:

*Καταθέσεις στις τράπεζες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια

*Συμμετοχές σε επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής

*Κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα, πισίνες, οικόπεδα, αγροτεμάχια

*Κινητά περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη αναψυχής)

*Δαπάνες για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην εφημερίδα Realnews κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, τίποτα στο εξής δεν θα μένει κρυφό από το ηλεκτρονικό «μάτι» που στήνεται, αφού ανά πάσα στιγμή θα μπορούν οι ελεγκτικές Αρχές να γνωρίζουν όλες τις αγοραπωλησίες ακινήτων, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, τις αποταμιεύσεις, την κίνηση μετοχών, τις συστάσεις και αυξήσεις κεφαλαίου επιχειρήσεων, αλλά και τις αγοραπωλησίες εταιρειών και γενικότερα οποιαδήποτε συναλλαγή μπορεί να «κρύβει» πλούτο!!!

Και πάμε στα φάρμακα…και στην υποχρεωτική ηλεκτρονική συνταγογράφηση(εδω να υπενθυμίσω οτι δεν γράφουν φάρμακα σε κάποιον που δεν έχει ΑΜΚΑ),αφου οι χειρόγραφες πλέον απαγορεύονται ,όπου καταγράφονται ο γιατρός,ο άρρωστος,η ασθένεια και τα φάρμακα που πρέπει να παίρνει.

Τώρα αν το σύστημα βγαίνει συνέχεια εκτός και έγινε χωρίς σχεδιασμό και χωρίς υποδομές και είναι και χωρίς την απαραίτητη μηχανογράφηση αφού μας λένε οτι σκοπεύουν στην μείωση των δαπανών(τώρα πως γίνεται έλεγχος χωρίς μηχανογράφηση…μόνο αυτοί ξέρουν),αυτά είναι προβλήματα που κρύβονται κάτω απο το χαλί.

Και αισίως φτάσαμε στο ηλεκτρονικό εισητήριο για τα ΜΜΜ,για την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής,το οποίο θα έχει μορφή πιστωτικής κάρτας και φυσικά τα προσωπικά μας δεδομένα!!!
Θα επαναφορτίζεται στα ATM τραπεζών ή μέσω Διαδικτύου(να μάθουμε και τον τραπεζικό σας λογαριασμό και αν δεν έχετε θα φτιάξετε,πως θα σας καταγράφουμε άλλωστε), ενώ οι επιβάτες μίας διαδρομής θα μπορούν να την «επικυρώσουν» στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα με το κινητό τους.(ε να μην ξέρουμε και το κινητό σας,αφού πριν λίγα χρόνια κάναμε υποχρεωτική την ονομαστική καταγραφή κάθε αριθμού,οχι που θα μας ξεφεύγατε!!!)


Για να μην συνεχίσει πολύ αυτή η βαλίτσα,φαντάζομαι οτι καταλάβατε το νόημα…εχουν στήσει κανονικά ενα δίχτυ παρακολούθησης όλων ανεξαιρέτως..με το πρόσχημα της οικονομικής κρισης για να διορθώσουν προβλήματα που δημιούργησαν οι ίδιοι.
Ειναι που λένε…δημιουργω το πρόβλημα..για να φέρω την λύση που εγω επιθυμώ.


Kαι έτσι η οικονομική εξυγίανση επέρχεται με την ηλεκτρονική φυλακή μας.

Και φυσικά έπεται συνέχεια..κάρτες υγείας..κάρτες εργαζομένου…ηλεκτρονικές ταυτότητες… κάρτες πολίτη για να μην το πάω και στην ψηφιακή τηλεόραση.

Υπερβολικά αυτά που λέω;Αυτό θα το κρίνετε εσεις.
Κάποιοι θα πουν σίγουρα οτι χρειάζονται αυτά για να βρεθούν αυτοί που κλέβουν για να μην τα πληρώνουν με μειώσεις μισθών και φόρους οι υπόλοιποι.(Ας υποθεσουμε οτι για αυτό το κάνουν)
Και όμως αυτοί που κλέβουν θα βρούν τρόπους για να μην φαίνονται,εσυ που δεν κλέβεις ομως θα στην έχουν στημένη στην γωνία!
Ισως αν αναλογιστούμε τις αιτίες που έφεραν αυτές τις λύσεις,θα καταλάβουμε και τι θέλουν να πετύχουν.
filoumenos.com,
anti-ntp.blogspot.com
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7342.html

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - Κίνδυνος «μπλακ άουτ» από τις οφειλές

Tην αποσύνδεση του ειδικού τέλους ακινήτων από το λογαριασμό της ΔΕΗ ζητεί η ΓΕΝΟΠ με ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει με κατάρρευση η ΔΕΗ και η χώρα με μπλακ άουτ εξαιτίας των ανείσπρακτων οφειλών που έχουν υπερβεί το 1,1 δισ. ευρώ σε μία περίοδο που το χρέος της εταιρείας φθάνει στα 4,8 δισ. ευρώ.

Ας σημειωθεί ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στη σημερινή τους συνάντηση αναμένεται να οριστικοποιήσουν το μέτρο για το ειδικό τέλος ακινήτων και τον τρόπο είσπραξής του για το 2012. Η ΓΕΝΟΠ επικαλείται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί των νοικοκυριών από 388 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο του 2011 έφθασαν στα 697 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο του 2012, άνοιγμα που αναγκαστικά μετακυλίστηκε στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ακόμα και η προμήθεια φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ.

Το πρόβλημα ρευστότητας του Ιουνίου εν μέρει ξεπεράστηκε με πανάκριβο δανεισμό της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ ο Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρισμού (ΛΑΓΗΕ), προς τον οποίο δεν εγκρίθηκε το δάνειο, ακόμα χρωστά στους παραγωγούς πράσινης ενέργειας.... και όχι μόνον.

Ολες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών συνηγορούν ότι και φέτος το τέλος ακινήτων θα είναι ενσωματωμένο στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των κυβερνόντων ως το τέλος της περασμένης εβδομάδας, καθώς η τρόικα δεν συναίνεσε στην αποσύνδεσή του, με το επιχείρημα ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να μην πληρωθεί.

Το τέλος θα καταβληθεί σε 5 δόσεις, ενώ, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, το ρεύμα δεν θα κόβεται σε περίπτωση μη εξόφλησής του μετά τη σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6085.html

Αποκαλυπτικό!! Μαύρα σενάρια για τη Συρία. Αυτό που επιδιώκουν ξεφεύγει από την ανατροπή Άσαντ!!



Από GBAL.

Συνεχίζουμε τις "εναλλακτικές" παρουσιάσεις, σε ότι αφορά το θέμα της Συρίας, προσπαθώντας να ιχνηλατήσουμε την αλήθεια που κρύβεται και ποιοι την κρύβουν. Έτσι το παρακάτω άρθρο του Μάριου Ευρυβιάδη, που δημοσιεύτηκε στο infognomonpolitics.blogspot.gr , κάνει μια ανάλυση του θέματος σε μια άλλη μορφή, αυτήν του θρησκευτικού παράγοντα και πως επιδρά στις μουσουλμανικές χώρες. Έτσι η "επανάσταση" των λεγόμενων "αντικαθεστωτικών" είναι μια προσπάθεια των Σουνιτών να "αλώσουν" ένα κράτος Αλεβιτών και Σιιτών. Για τους Αλεβίτες που κυβερνούν την Συρία είναι θέμα ζωής και θανάτου, καθόσον αν καταλάβουν την εξουσία οι Σουνίτες αυτοί ή θα σφαγιαστούν ή θα ξαναγίνουν δούλοι. Το αυτό περίπου ισχύει και για τους Σιίτες της Συρίας. Και ποιοι είναι Σιίτες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής;

Μόνο στο Ιράν. Και ποιοί είναι οι Σουνίτες; Όλα τα υπόλοιπα Αραβικά κράτη.Επίσης μεγάλη σημασία έχει και ο ρόλος της Διεθνούς Κοινότητας, δηλαδή της Ιnternational Community γνωστής και ως ΙΝΤCΟΜ, που μέχρι τώρ ακανείς δεν μιλάει.
Επιτέλους ας δούμε την κατάσταση στην Συρία πίσω από τις γραμμές, πίσω από αυτά που μας σερβίρουν, στην κυριολεξία μας βομβαρδίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αν στην Συρία ήταν ένας κακός δικτάτορας, που εγκληματεί κατά του λαού του, το θέμα θα ήταν απλό .Είναι έτσι όμως;


Του Μάριου Ευρυβιάδη

Μην πιστεύετε τίποτα από όσα διαβάζετε για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Συρία την περίοδο αυτή. Ούτε αυτά που βλέπετε στους δέκτες των τηλεοράσεων, συνοδεία δακρύβρεκτων ανταποκρίσεων, σχολίων από σοβαροφανή κανάλια και ανταποκριτές και από εκφωνητές ειδήσεων που το μόνο που κάνουν είναι να αναμεταδίδουν παπαγαλίστικα τις ηθικοπλαστικές κορώνες ενός διεθνούς συρφετού.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Σκοτώνεται πολύς κόσμος στη Συρία. Γίνονται σφαγές. Το αίμα ρέει άφθονο. Αλλά γιατί; Πρέπει να σταματήσει το μακελειό, αλλά πώς; Και ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση; Ποιο το μέλλον της Συρίας; Θα υπάρχει Συρία; Ποιοι θα κυριαρχήσουν; Ποια τα μελλούμενα; Και αν θα πρέπει, που πρέπει, να ασχοληθούμε και με τα του οίκου μας, τι σημαίνουν όλα αυτά για την Κύπρο; Τι σημαίνουν τα υπό εξέλιξη μαύρα σενάρια που είναι καμουφλαρισμένα πίσω από την επίφαση αυτών που φωνασκούν και κραυγάζουν στα διεθνή φόρα και σε κάθε ευκαιρία, για τις βαρβαρότητες της μιας πλευράς και εκθειάζουν το δίκαιο και τα δικαιώματα της άλλης;

Θα αρχίσω από το τέλος. Τα μαύρα σενάρια για την περιοχή. Αυτό που επιδιώκεται από τους άμεσους παίκτες και πρωταγωνιστές ξεφεύγει κατά πολύ από την ανατροπή του καθεστώτος Άσσαντ. Αυτό που επιδιώκεται είναι η επικράτηση στη Συρία ενός σεκταρισμού με κυρίαρχο του σουνιτικό Ισλάμ και επικυρίαρχους τους πατρώνες του σουνιτισμού στη Συρία, που είναι τα σουνιτικά καθεστώτα της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και του Μπαχρέιν.

Ο σουνιτισμός υπήρξε η κύρια, η καθεστωτική εκδοχή του Ισλάμ. Είναι εκείνη η εκδοχή του Ισλάμ που ιστορικά εξανάγκασε τους λαούς «δια πυρός και σιδήρου» να εξισλαμισθούν από τους Άραβες. Είναι η εκδοχή του Ισλάμ με την οποία συμμάχησαν όλοι οι Δυτικοί ιμπεριαλιστές για να ελέγξουν την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής του 19ου και 20ου αιώνα - οι Βρετανοί, οι Γερμανοί του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί και οι Αμερικανοί, στη μεταψυχροπολεμική εποχή για να υπονομεύσουν τον κομμουνισμό. Έκφανση του σουνιτικού Ισλάμ είναι ο εξτρεμιστικός Ουαχαμπισμός της Σαουδικής Αραβίας (Κατάρ και Μπαχρέιν), ο Σαλαφισμός (των Αφγανών, των Πακιστανών και η Αδελφότητα των Μουσουλμάνων. Μιλάμε δηλαδή για διάφορες κλίμακες και μορφές σκοταδισμού, μισογυνισμού και αγριοτήτων.

Όλοι αυτοί είναι οι μπροστάρηδες για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ. Αποτελούν μέρος της Διεθνούς Κοινότητας, -της Ιnternational Community γνωστής και ως ΙΝΤCΟΜ!

Μαζί τους στοιχίζονται και οι σουνίτες Τούρκοι, που έχουν και τη νέο-οθωμανκή τους ατζέντα. Και βέβαια όλοι αυτοί συντονίζονται από τους δυτικούς ηθικοπλάστες με επικεφαλής τους Αμερικανούς, τους Εγγλέζους και τους Γάλλους. Τα κίνητρα των Δυτικών είναι ξεκάθαρα ιμπεριαλιστικά, αντι-ρωσικά και αντιιρανικά. Σημειωτέον ότι οι Ιρανοί δεν είναι σουνίτες. Είναι σιίτες, δηλαδή εχθροί μιας σουνιτικής ελεγχόμενης Μέσης Ανατολής. Είναι το αντίπαλο δέος των Σαουδάραβων, των Τούρκων, των Αγγλο-αμερικανών, των Ισραηλινών. Και είναι σύμμαχοι του καθεστώτος Άσσαντ.

Τώρα το καθεστώς Άσσαντ, είναι Αλεβίδες (Αlawites) και μειοψηφούν στη Συρία. Όταν κυριαρχούσε ο Αραβικός / Νασερικός εθνικισμός τις δεκαετίες 1950 και 1960 οι Σύριοι ήταν ενωμένοι. Πρίν, οι σουνίτες κυριαρχούσαν και οι αλεβίδες ήταν κυριολεκτικά υπηρέτες τους. Ήταν “Αbid” δηλαδή σκλάβοι. Σταδιακά, ο αραβικός εθνικισμός απαξιώθηκε. Σήμερα δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο οι φυλές και υπάρχουν και οι λογής, λογής μουσουλμάνοι.

Επιστημονικά οι αλεβίδες, θεωρούνται έκφανση του Ισλάμ που συγγενεύουν με τον σιιτισμό. Αυτό σημαίνει δηλαδή οπαδοί του Αλί. Ο Αλί υπήρξε ανεψιός και γαμπρός του Μωάμεθ. Αυτός και οι σιίτες διαδόχοί του θεωρούν εαυτούς ως τους νόμιμους Χαλίφηδες (διάδοχοι) του Ισλάμ και όχι οι σουνίτες, που προέρχονται από τους συνεργάτες του Μωάμεθ.

Με την κυριαρχία του σουνιτισμού, οι σίιτες σφαγίαζονταν με κάθε ευκαιρία διότι θεωρούνταν αιρετικοί. Οι αλεβίδες στη Συρία θεωρούνται οι χειρότεροι, διότι είναι και μυστικιστές, ζωροάστρες, φιλόσοφοι και υπολήπτονται της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους δεν θεωρούνται καν μονοθεϊστές. Είναι απλά άπιστοι.
Γενικά μόνο μετά την σιιτική επανάσταση του Χομεϊνί στο Ιράν, το 1979, απέκτησε ο σιιτισμός κρατική ισχύ και δύναμη, απειλώντας τα σουνιτικά καθεστώτα, αλλά ταυτόχρονα το δυτικό ιμπεριαλισμό και, βέβαια, το Ισραήλ.

ΟΙ ΜΗ ΣΟΥΝΙΤΕΣ
Το καθεστώς Άσαντ που κυριαρχεί στη Συρία με πραξικόπημα από το 1970, αντιδρά εναντίον μιας σουνιτικής μετωπικής επίθεσης που, αν κυριαρχήσει, θα σημαίνει και τη σφαγή - φυσική εξαφάνιση, ή στην καλύτερη περίπτωση την επαναφορά των αλεβίδων στο καθεστώς του «υπηρέτη» των σουνιτών όπως παλαιότερα.
Σύμμαχοι του καθεστώτος Άσαντ είναι όλοι οι μη σουνίτες στη Συρία. Είναι οι Κούρδοι, είναι οι Χριστιανοί, είναι οι Ισμαηλίτες (άλλη έκφανση του Ισλάμ), είναι οι Δρούσοι.. Όλοι αυτοί θα έχουν την τύχη των αλεβίδων, εάν επικρατήσουν οι σουνίτες στη Συρία.

Σενάριο για αλεβιδο-κουρδικό κράτος

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Άσαντ αμύνεται και ως κράτος αλλά ως αλεβίδες. Και έχει σχέδιο Β. Αυτό είναι να ελέγξει όλες τις περιοχές που πλειοψηφούν οι αλεβίδες - που είναι τα παράλια και η μεσογειακή ενδοχώρα, μεταξύ Τουρκίας και Λιβάνου. Έτσι, αν καταρρεύσει, να έχει να προστατευθεί και να ανακηρύξει μελλοντικό κράτος, ή να κατέχει μια συρρικνωμένη «Συρία», πάντοτε όμως με πρόσβαση στη θάλασσα. Το σενάριο αυτό δεν αποκλείει μια συνεργασία με τους Κούρδους της Συρίας και τη δημιουργία αλεβιδο-κουρδικού κράτους, μαζί με τους χριστιανούς. Ένα τέτοιο κράτος που βέβαια θα καταπολεμηθεί από όλους - ίσως όμως όχι από το Ισραήλ. Για το Ισραήλ, όσο κατακερματισμένος είναι ο αραβικός κόσμος τόσο το καλύτερο. Διάλυση της Συρίας για το Ισραήλ σημαίνει περιορισμός του Ιράν και συνεχής κατοχή των Υψιπέδων Γκολάν.

Ωστόσο τι θα πράξει το Ισραήλ, έναντι ενός εξτρεμιστικού κυρίαρχου σουνιτισμού; Θα ενισχύσει τις περιφερειακές του συμμαχίες. Και μην εκπλαγείτε με μια μελλοντική συμμαχία μεταξύ αλεβιδών ή με ένα αλεβιδο-κουρδικό κράτος.

Πού αφήνουν όλα αυτά την Κύπρο; Σε μια κατάσταση όχι πολύ διαφορετική από αυτή του Ισραήλ. Εκτεθειμένη δηλαδή έναντι του σουνιτικού εξτρεμισμού.

Η Κύπρος, χωρίς αυτεξούσιο κράτος που δεν λογοδοτεί στη σουνιτική Τουρκία, θα παρασυρθεί, νομοτελειακά, από την πλημμυρίδα του Ουαχαμπίδων, των Χαλεφιτών και της Αδελφότητας των Μουσουλμάνων. Και όλα αυτά υπό την ομπρέλα και τις ευλογίες της Διεθνούς Κοινότητας, της ΙΝΤCΟΜ που σήμερα μασκαρεύεται ως «φίλοι της Συρίας».



http://www.analystsforchange.org/2012/07/blog-post_4162.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8767.html

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ!

Ο Μίχαελ Μπεν Άρι, του αντιπολιτευόμενου κόμματος της Εθνικής Ενότητας, είναι ένας από τους βουλευτές που έλαβαν ταχυδρομικά την Αγία Γραφή, που περιέχει τόσο την Παλαιά όσο και την Καινή Διαθήκη, εκ μέρους της Βιβλικής Εταιρείας του Ισραήλ.

«Αυτό το αξιοκαταφρόνητο βιβλίο προκάλεσε το θάνατο εκατομμυρίων Εβραίων την περίοδο της Ιεράς Εξέτασης», δήλωσε ο βουλευτής στην ιστοσελίδα NRG-Maariv. «Είναι μια τρομερή πρόκληση εκ μέρους της Εκκλησίας. Το βιβλίο και αυτοί που το έστειλαν πρέπει να ριχθούν στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα συνεργάτη του και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τον δείχνει να σκίζει το αντίτυπο.

Στην επιστολή του που συνόδευε τα βιβλία ο διευθυντής της Βιβλικής Εταιρείας Βίκτορ Κάλισερ δήλωνε στους βουλευτές ότι η νέα έκδοση της Αγίας Γραφής «ρίχνει φως στις γραφές και επιτρέπει την κατανόησή τους». «Ελπίζουμε ότι το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει και θα φωτίσει το δρόμο σας", κατέληγε ο Κάλισερ.

Άσβεστο το μίσος των Θεοκτόνων για τον Χριστό και την Εκκλησία Του!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_120.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8255.html

Μετά την Λιβύη, την Αίγυπτο, την Συρία σειρά έχει η Ελλάδα ! Τι ξέρει ο Πούτιν ?

Πολύς ο θόρυβος τελευταία για της ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) που εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τον...βρώμικο ρόλο τους στο σύστημα.

 Το τελευταίο λαμπρό παράδειγμα είναι της Human Rights Watch του GEorge Soros που πρόσφατα έβγαλε για την Ελλάδα το παντελώς ανυπόστατο δημοσίευμα "οι αλλοδαποί φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα".

Η ανεξέλεγκτη συσσώρευση Ισλαμιστών μεταναστών στην Ελλάδα κρύβει μια..... παγίδα που ελάχιστοι μέχρι τώρα έχουν καταλάβει ! Τα ερωτήματα που γεννώνται εύκολο απαντιούνται μόλις βάλεις τα πράγματα σε μια λογική σειρά.

1ον Που βρίσκουν οι τάχα κυνηγημένοι μετανάστες τα 5.000 με 8.000 ευρώ το κεφάλι που χρειάζονται για να τους μεταφέρουν την στιγμή που με αυτά τα χρήματα στις χώρες τους ανοίγουν πολυκατάστημα και ζουν δέκα οικογένειες ?

2ο Γιατί όλοι συνωστίζονται σε συγκεκριμένα σημεία ? 3ο Γιατί αφού με τόσο ευκολία βρίσκουν δουλεμπόρους να τους φέρουν μέχρι εδώ δεν μπορούν να βρουν και άλλους να φύγουν από εδώ ? Η Αίγυπτος μετά το αιματοκύλισμα της "Αραβικής Άνοιξης" κατάλαβε τον ρόλο των ΜΚΟ η εποχή των επαναστάσεων του λαού με μισθοφόρους, πράγμα οξύμωρο φυσικά ανθεί σε όλα τα Αραβικά κράτη. Από που ο καταπιεσμένος λαός βρίσκει τα λεφτά για όπλα και αδρές αμοιβές σε μισθοφόρους ?

Πρόσφατα στην Συρία συνελήφθησαν Τούρκοι πράκτορες και Λίβυοι Ισλαμιστές μισθοφόροι για την σφαγή στο χωριό Τρέμσιχ κατά την οποία έχασαν την ζωή τους περισσότερα από 200 άτομα. Η επίθεση φυσικά από τα Δυτικά ΜΜΕ δυστυχώς και τα Ελληνικά αποδόθηκε στις δυνάμεις του Άσαντ και σχεδόν κανένας δεν μπήκε καν στην διαδικασία να αναπαράγει την είδηση της σύλληψης του Τούρκου και των μισθοφόρων όπως την μετέδωσαν οι NEW YORK TIMES.

Στις 13 Ιουλίου η Ρωσική Δούμα υπερψήφισε νομοσχέδιο που χαρακτηρίζει πολλές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και δραστηριοποιούνται εντός της χώρας ως "ξένους πράκτορες". Το Κρεμλίνο έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι το νομοσχέδιο είναι κατάλληλο για την προστασία της Ρωσίας από τις εξωτερικές απόπειρες επηρεασμού της εσωτερικής πολιτικής της χώρας. Είναι χαζός ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν που όρισε σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, οι ΜΚΟ να αρνούνται δωρεές σε ξένο νόμισμα ?

Ο Τζορτζ Σόρος είναι ο κύριος χορηγός της οργάνωσης Human Rights Watch, συμβάλλοντας $ 100 εκατομμύρια από 128 εκατομμύρια δολάρια των εισφορών και των επιχορηγήσεων που έλαβε από το HRW στο οικονομικό έτος 2011. Τι συμφέροντα έχει ο κύριος Σόρος από την πρόσφατη δημοσίευση που θέλει τους αλλοδαπούς να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα...... Η Απάντηση ήρθε πιο σύντομα απ' όσο περιμέναμε...

Μια και σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FT Deutschland, ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νίλς Μούιζνιεκς ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής, μιας «φασιστικής οργάνωσης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Η αυξανόμενη εχθρότητα εναντίον των μεταναστών δεν έχει κινητοποιήσει μόνο το Συμβούλιο της Ευρώπης. Ήδη έχει προηγηθεί η έκθεση του Human Rights Watch (HRW), η οποία απηύθυνε σοβαρές κατηγορίες εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας για ανοχή της ρατσιστικής βίας στη χώρα.

Πέρα από το HRW, όμως, και ο κ. Νίλς Μούιζνιεκς, υποστηρίζει ότι διαθέτει αναφορές τέτοιων οργανωμένων επιθέσεων τονίζοντας ότι παρόλο που ο ίδιος ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αμφισβητεί τέτοιου είδους συμπεριφορές από μέλη και φίλους του κόμματός του.

Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό απ όσο φαίνεται και πρέπει πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και αριστερές λαϊκίστικες τάσεις να δοθεί η πρέπουσα σημασία πριν να είναι πολύ αργά και βρεθούμε προ εκπλήξεων !


 

ΑΝΑΚΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑ...ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ 1912;


ikaria-simaiaΈνα πολύ ύποπτο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυστριακής λαϊκής εφημερίδας Heute, υποστηρίζει ότι η... Ικαρία επιθυμεί την «απόσχισή» της από την Ελλάδα και την «προσάρτησή» της στην Αυστρία με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων ελευθέρωσης της νήσου από τον οθωμανικό ζυγό.

Το δημοσίευμα έρχεται σε συνέχεια άλλων ανάλογων δημοσιευμάτων για την Κρήτη και βέβαια μόνο τυχία δεν είναι τέτοιου είδους δημοσιεύματα αφού "Ο λύκος στην αναμποπούλα χαίρεται".

Όταν βλέπουν κυβερνήσεις-οσφυοκάμπτες και πολιτικούς να έχουν απωλέσει κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, τότε λειτουργούν όπως οι καρχαρίες όταν οσμίζονται το αίμα...

Το δημοσίευμα, που αναπαρήχθη και από άλλα αυστριακά ΜΜΕ, επικαλείται προηγούμενο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Libero, η οποία αναφέρεται στα 100 χρόνια της «συμφωνίας της 17ης Ιουλίου 1912» η οποία «λήγει» και οι κάτοικοι της Ικαρίας επιθυμούν την απόσχισή τους από την Ελλάδα όπως "έχουν δικαίωμα" και την ένωσή τους με την ... Αυστρία.

H ελληνική πρεσβεία στην Bιέννη κατόπιν συνεννόησης με το υπουργείο Εξωτερικών, εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, σύμφωνα στην οποία:

«Η Ικαρία είναι αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής επικράτειας και δεν υπάρχει καμία λήγουσα συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και στο νησί. Στις 17 Ιουλίου 2012 γιορτάζεται η 100η επέτειος της επανάστασης, με την οποία το νησί του Ανατολικού Αιγαίου, η Ικαρία, απέκτησε την ανεξαρτησία της από το οθωμανικό κράτος. Με τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923, επιβεβαιώνεται στο άρθρο 12 ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και η Ικαρία, ανήκουν στην Ελλάδα».

Είναι γεγονός ότι η περίπτωση της Ικαρίας έχει πολλά κοινά με της Κρήτης και δεν αποτέλεσε μέρος του εθνικού εδάφους μετά από απελευθέρωσή του από τον Στρατό ή το Ναυτικό, όπως έγινε με τα υπόλοιπα νησιά του Α.Αιγαίου.

Το 1827 η Ικαρία αποσπάστηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά αναγκάστηκε να αποδεχτεί την τουρκική διοίκηση κάποια χρόνια μετά και παρέμεινε κομμάτι της έως τις 17 Ιουλίου 1912 όταν οι κάτοικοι εξεδίωξαν μια μικρή τουρκική φρουρά κατά τη διάρκεια της Ικαριακής Επανάστασης πριν ακόμα ξεσπάσει ο Α'Βαλκανικός Πόλεμος. Πρακτικά ήταν η τελευταία ελληνική επανάσταση κατά τουρκικής διοίκησης.

Την 17η Ιουλίου του 1912 οι επαναστάτες εξεδίωξαν τις μικρές τουρκικές φρουρές, με αρχηγό τον Γιατρό Μαλαχία και πεσόντα ήρωα τον Γεώργιο Σπανό, του οποίου το μνημείο βρίσκεται έξω από το χωριό Χρυσόστομος και το άγαλμα του στον Εύδηλο.

Το θέμα είναι ότι δεν συνενώθηκε με την Ελλάδα αμέσως μετά για άγνωστους λόγους.

Επί 5 μήνες παρέμεινε ανεξάρτητο κράτος, με τις δικές της ένοπλες δυνάμεις, σφραγίδες και ... εθνικό ύμνο και το όνομα του κράτους ήταν "Ελευθέρα Πολιτεία Ικαρίας".

Κατά την διάρκεια αυτών των πέντε μηνών ανεξαρτησίας τέθηκε ζήτημα από κάποιους κατοίκους να γίνουν τμήμα της Ιταλικής Αυτοκρατορίας στο Αιγαίο η οποία ήδη είχε και τα Δωδεκάνησα, αλλά τελικά με απόφαση της Εθνοσυνέλευσης της Ικαρίας λήφθηκε η απόφαση ένωσης με την Ελλάδα. Πιθανόν να είχαν υπογραφεί και κάποια χαρτιά με την Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία, αντίπαλο της Ιταλίας στην περιοχή, αλλά φυσικά όλα αυτά έληξαν με την ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

ΓΙα την ιστορία ας δούμε και τον εθνικό ύμνο του "Ελεύθερης Πολιτείας της Ικαρίας".

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Από το δώμα του Πλάστη σταλμένη / η Θεά η γλυκιά, κατεβαίνει / με ρομφαία στο ένα της χέρι / και στο άλλο αναμμένο δαδί, / τη χαρά και το φώς για να φέρει / στο μικρό αλλά ανδρείο νησί. /
Και τα σίδερα σκίζει, σκορπάει / καίει τα ράκη, μακριά τα πετάει / που από χρόνια το είχαν ζωσμένο / το νησάκι τ' ωραίο σφικτά, / γιατί ήταν το μαύρο δεμένο / στην πικρή του βαρβάρου σκλαβιά. /
Και κινώντας το κάτασπρο χέρι / με το πύρινο πού 'χε μαχαίρι / με ολόχρυσα γράφει ψηφία / στου μαρμάρου την πλάκα βαθειά: / "Είσαι αθάνατη, ναι, ΙΚΑΡΙΑ / και στεφάνια σου πρέπουν πολλά"
(Ποίηση Φραγκίσκος Καρρέρ, Μελοποιήση: Κωνσταντίνος Ψάχος)

Η πρώτη σημαία της ελευθέρας πολιτείας Ικαρίας ήταν μπλε με έναν λευκό σταυρό στη μέση (αυτή της α'σελίδας}

Το ερώτημα είναι ποιοι έψαξαν και τι βρήκαν σε ότι αφορά την "υποσχετική" απόσχισης της Ικαρίας στα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της και κυρίως γιατί τέθηκε τώρα το ζήτημα. Πάντως η αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών μέσω της πρεσβείας στην Βιέννη, δείχνει ότι κάτι φοβάται η ελληνική πλευρά...



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/1912.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters